Dodaj do ulubionych

tom i kejt siem rozwodzom

29.06.12, 20:29
dawalam im jeszcze ze dwa lata wink
Obserwuj wątek
    • sadosia75 Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 20:30
      No toż widziałam wpis Joan Rivers. swoją droga dość zabawny smile
      Dawałam im znacznie mniej . Myślałam, że ze tuż przed porodem babeczka się wymiksuje.
    • wrednadziewucha Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 20:30
      Ja jestem wstrząśnięta!!! Niech ona ucieka od niego, zajmie się sobą, rzuci w piździet tę scjentologię i ratuje swoją karierę!!!
      • paliwodaj Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 20:35
        >tom i kejt siem rozwodzom
        ktoren to?
        • nanuk24 Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 20:52
          Toma skaczacego po kanapie u Opry(Oprah), byly malzonek Kidman, no tego od Vanilla Sky i Mision impasible
    • angazetka Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 20:36
      Rily? Dziewczyna w końcu zmądrzała?
      • wespuczi Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 20:42
        na to wyglada wink
        • nanuk24 Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 20:49
          przeczytalam sobie komentarze na yahoo, widze, ze Tomaszka wszyscy mocno kochajatongue_out
    • nanuk24 Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 20:47
      Nareszcie dziewczyna zmadrzala.
      • sadosia75 Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 20:50
        A mi mój nos podpowiada, ze to jednak wspaniały Tomcio porzucił Kejcik.
        • wespuczi Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 20:51
          jakby nie bylo to jej to i tak na dobre wyjdzie wink
          najwyzej za kilka lat sie bedzie wstydzic ze wyszla za maz za takiego losia.
          • sadosia75 Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 20:53
            Przeczytałam łososia i pomyślałam sobie, że bym jednak chyba zjadła coś smacznego smile

Jej na pewno na dobre wyjdzie. I jej i dziecku. A on sobie znajdzie kolejną naiwną co to w ciszy rodzić będzie...
            • dziennik-niecodziennik Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 22:03
              wpadnij na kolację. łosoś duszony na maśle z sosem chrzanowym, pomidorami i sałatką pieczarkową smile
              • sadosia75 Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 22:05
                Dobra kobieto ! Na maila prześlij adres wink to zaraz będę i przepis na to cudo ! razem z sałatką ! dawno nikt mnie nie kusił smaczną sałatką pieczarkową !
                • dziennik-niecodziennik Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 22:20
                  aj, przepis to banalnie prosty.
                  1) łosoś - filet z łososia zamarynowac przynajmniej godzinę w koprze, posolic, popieprzyc. przed smażeniem obtoczyc lekko w mące. rozgrzac na patelni odrobinę oliwy (byle nie za bardzo!), łososia krotko obsmażyc (tak zeby się wierzch ściął), wyjąc, stopic na patelni troche masła, włożyc łososia skórą do dołu, przykryc i dusic az sie cały zetnie.
                  2) sałatka pieczarkowa - uduszone wczesniej pieczarki pokroic w kawaleczki, w podobne kawałeczki pokroic korniszonki, polac sosikiem z jogurtu i przypraw według smaku.
                  3) pomidorki - pokroic, posypac koperkiem smile
                  4) sos chrzanowy - w garnuszku rozgrzac smietanę, doprawic do smaku solą i tymiankiem, jak się zagrzeje juz solidnie to wlac chrzan rozcieńczony odrobiną wody w ilosci odpowiadającej gustom. niech razem sobie popyrkocze na malutkim ogniu, trzeba mieszac od dna, zeby sie nie przypaliło!
                  na talerz kladziesz najpierw sos, a potem na wierzch łososia, skórą do sosu smile
                  smacznego...

a swoja drogą chętnie bym Cie zaprosiła na kolację serio, szkoda ze tak daleko mieszkasz smile
                  • dziennik-niecodziennik Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 22:22
                    o, wycięło mi częśc salatki
                    ...pokroic korniszonki, wymieszac pieczarki, ogórki i trochę groszku z puszki (to mi akurat wyłącznie puszkowy podchodzi, choc generalnie nie lubię), polac sosikiem...
                    • nanuk24 Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 22:30
                      ja uzywam kiszonki, a nie korniszonki(bleh!tongue_out) i jajo, i ser zolty.
                    • nanuk24 Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 22:31
                      ja dodaje kiszonki, zamiast korniszonkow(bleh!tongue_out) i jajo, i ser zolty
                      • dziennik-niecodziennik Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 22:38
                        ja akurat do tej sałatki wolę korniszonki smile
                        sera zółtego nie dokładam bo mi szkoda kalorii wink
                        a jajko tez daje, ale czasami, jak to ma byc sałatka samodzielna, a nie dodatek do czegos.
                  • sadosia75 Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 22:36
                    Strasznie szkoda, że daleko od siebie mieszkamy !
                    Jak Ty robisz takie rarytasy to ja bym się chętnie stołowała u Ciebie codziennie !
                    Dziękuję pięknie za przepis ! Skopiowałam, wkleiłam w swój "zeszyt z przepisami " jutro koniecznie wypróbuję ! Łososia mam, resztę się dokupi. I ten koper ! Uwielbiam koper.

Dzienniczku oficjalnie wpraszam się bezczelnie kiedyś przy okazji na obiad do Ciebie wink
                    ale z pustymi rękoma nie przyjdę. przyniosę swój słynny sernik ! No chyba, że będziesz gościła teraz w Krakowie. To zapraszam ! Na sernik ! Obiad zrobimy wspólnie wink
                    • dziennik-niecodziennik Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 22:40
                      a wiesz ze jest szansa ze za jakis czas będę w Kraku? wink
                      czuj się oficjalnie zaproszona, daj znac jakbyś planowała wyjazd na Pomorze smile
                      • sadosia75 Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 22:43
                        Planuję ! w pierwszej połowie sierpnia smile
                        Jak się bedziesz do Krakowia wybierać daj znać ! zarezerwuję czas żebysmy mogły sobie spokojnie zjeść i pogadać jak dziennik z sadośką wink
                        • dziennik-niecodziennik Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 22:46
                          kurna az sobie maila gazetowego aktywowałam smile
                          to jestesmy umówione smile
                          • sadosia75 Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 23:10
                            Świetnie !
                            Doczekać się nie mogę !
                  • margotka28 Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 22:37
                    a gdzie cytrynka i dlaczego losos w mace? wink
                    • dziennik-niecodziennik Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 22:42
                      łosoś w mące (lekko!), zeby nie przywierał. niestety nie mam superhipernieprzywieralnej patelni, ale jakbym miala to istotnie, mozna spróbowac bez.
                      cytryny na rybach nie znoszę i nie dodaję nigdy. jak ktos lubi to sadzę że łosoś sie nie pogniewa smile
                      • majenkir Re: 29.06.12, 23:17
                        dziennik-niecodziennik napisała:
                        > cytryny na rybach nie znoszę i nie dodaję nigdy.

A juz myslalam, ze jestem jedyna big_grin
        • asia_i_p Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 20:56
          Prawdopodobnie tak, robiła się zbyt znana. Przecież chyba o to poszło z Nicole Kidman?
    • asia_i_p Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 20:55
      No i dobrze.
      A tak na marginesie, rok temu miałam niemałą satysfakcję, kiedy moi uczniowie opisali Cruise'a jako "tego małego, żonatego z Katie Holmes". Choć trzeba mu przyznać, schron schronem, ale aktorem jest rewelacyjnym.
    • thorgalla Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 21:47
      A skąd macie takie rewelacje bo pinczerek nie pisze?
      • nanuk24 Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 22:09
        a stadwink
        omg.yahoo.com/news/tom-cruise--katie-holmes-split-after-five-years-of-marriag.html
    • czarnaalineczka Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 22:11
      no to albo dziweczyna zmadrzala albo jej sie poszczescilo i sie tomciowi znudzila

ciekawe kogo sobie na nowa ofiare upatrzyl uncertain
      • czarnaalineczka Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 22:13
        tak a propos psychofagow
      • thorgalla Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 22:15
        Myślę,że Tomusiowi się znudziła bo wątpię aby dał jej odejść.
        Ciekawe kto zajmie się tym biednym,dziwnym dzieckiem?
        • czarnaalineczka Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 22:18
          cos mam przeczucie ze sekta uncertain
    • girl.anachronism Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 22:38
      Dzięki Bogu, zmądrzała w końcu.
      Pudelek napisał, że to ona złożyła pozew. On podobno nic nie wiedział. Mądra kobitka wniosła o wyłączną opiekę nad córką i alimenty - nic dziwnego, że się zdziwił wink
      • czarnaalineczka Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 22:44
        no to trzymam kciuki zeby jej sie z ta opieka udalo
      • thorgalla Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 22:45
        Aaa pinczerek dopiero teraz coś napisał.
        Jeżeli temu wierzyć,ze to ona złożyła pozew to ciężka batalia ją czeka.
    • nanuk24 Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 22:57
      a tak w ogole, to najbardziej zaskoczylo mnie rozstanie Deppa z Paradise - kto by pomyslal...
      • wespuczi Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 23:09
        mnie tez, bardzo mi sie smutno zrobilo..

https://images4.fanpop.com/image/photos/16200000/Alexander-Skarsg-rd-alexander-skarsgard-16275997-861-1222.jpg

ale sa dobre wiadomosci, ten pan teraz do wziecia wink
        • wespuczi Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 23:11
          ale mi wyszedl duzy i ladny - musze sie teoche opalic zeby ladnie wygladac w bialej koszuli jak bedziemy pozowac do zdjec razem wink
        • wespuczi Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 23:16
          wtf nie wiem czemu sie nie wkleilo
          podaje linka

images4.fanpop.com/image/photos/16200000/Alexander-Skarsg-rd-alexander-skarsgard-16275997-861-1222.jpg?1341004459450
        • sadosia75 BIERE! 29.06.12, 23:19
          zarezerwowany jest ! MÓJ! Biere ! i niech się żadna inna za niego nie zabiera !
          pierwsza byłam !
          • nanuk24 Re: BIERE! 29.06.12, 23:23
            Ty to sie odczep i przestan kolekcjonowac tych chlopow - Kaczynskiego se wez!
            • nanuk24 Re: BIERE! 29.06.12, 23:24
              albo Zamachowskiegotongue_out
              • sadosia75 Re: BIERE! 29.06.12, 23:27
                Odczep Ty się zazdrosna babo od mojej skromnej osoby !
                zarezerwowałam ! pierwsza byłam. tu prawo dżungli decyduje ! trzeba było się zabierać za rezerwację a nie mnie tutaj teraz.... sceny zazdrości robisz!
                sama se sobie bierz zamachowskiego ! albo kaczyńskiego !
                Ot zazdrośnice jakie no !
                • nanuk24 Re: BIERE! 29.06.12, 23:31
                  Wez durma babo, z czym Ty do ludzi!
                  Zanim ty ta swoja tratwa doplyniesz do kochasia, to on juz bedzie u mnie w lozku szczerzyl...zęby
                  • sadosia75 Re: BIERE! 29.06.12, 23:35
                    Wiesz co ! Wiesz co !
                    Może Ty myślisz, że jak jak Wespuczi i tutaj się opalac najpierw będę kiedy Ty bezczelnie ukradniesz mi mężczyznę MEGO? Ale co to to nie !
                    Ja nie tratwą ( ta to dla zmyłki była ! ) a jachtem ( jachotowym takim superowym, że padniesz jak zobaczysz jak ja w nim seksi pomykam ! ) popłynę po mego mężczyzny ! i Ty jak już tu na tym swoim kole dmuchanym dotelepiesz się to my będziemy ( my ! bez cię ! ) spędzać miło czas big_grin

I będziecie razem z Wespuczi ( ta to chociaż opalona to siary nie będzie big_grin ) paczeć na nas i każda z Was będzie mówić " co ja pacze? co ja pacze?"
                    • imasumak Ja Wam ino baby przypoinom, żeście menżatki som 30.06.12, 14:48
                      obie big_grin
                      • nanuk24 Re: Ja Wam ino baby przypoinom, żeście menżatki s 30.06.12, 17:07
                        Phi! A jakiz problem zakopac mojego w ogrodku. Phi!
                        • imasumak Re: Ja Wam ino baby przypoinom, żeście menżatki s 02.07.12, 13:32
                          Jasne wink. Zwłaszcza że od kopania w ogródku jest łon wink
          • wespuczi Re: BIERE! 29.06.12, 23:24
            dobra dobra, pamietam ze wzdychalas do kuzniara, pozniej kalisza, wystarczy ci tych przystojniakow, tym ja sie zajme!
            • nanuk24 Re: BIERE! 29.06.12, 23:25
              Ale czy dojedziesz do niego z tej swojej prowincji?
              • wespuczi Re: BIERE! 29.06.12, 23:28
                najpierw sie opale pozniej pomysle wink
            • sadosia75 Re: BIERE! 29.06.12, 23:28
              Wespuczi !
              Jak się Kalisz dowie, że razem z Aleksandrem i Jarkiem Kuźniarek zalicza się do przystojniaków to chyba pęknie z radości ! big_grin

Ale nie łoddam ! Zarezerwowałam. pierwsza byłam. zamiast się ślinić trzeba było do roboty się zabierać. a to jak Nanuk... tylko czekacie kogo by tu ograbić ( a tak ! właśnie ograbić ! ) z mężczyzn !
              grabicielki !
              • nanuk24 Re: BIERE! 29.06.12, 23:35
                paszla z watku, bo psem poszczuje!
                • sadosia75 Re: BIERE! 29.06.12, 23:37
                  A pff...
                  czymże jest jeden pies w porównaniu do mego zoo? daj spokój... dogadajmy się wink
                  wycyckamy Wespuczi i obdywie skorzystamy.
                  A tak będziemy się bić i tylko na tym stracimy...
                  • wespuczi Re: BIERE! 29.06.12, 23:39
                    ooo plis - ja sie ide opalac i przygotowac na inwazje w holiudzie, a wysie tu szczujcie pasami na forum
                    buahahaha!
                    • nanuk24 Re: BIERE! 29.06.12, 23:44
                      ach! No jacie! ja zem opalona juz i wlasnie wyruszamw podroz mojego zycia!
                      Yuupi!
                  • nanuk24 Re: BIERE! 29.06.12, 23:42
                    Masz absolutna racje! A moze ma ona rownie przystojnego brata z wielkimi...yyyy...oczamiwink
                    • sadosia75 Re: BIERE! 29.06.12, 23:48
                      No to dogadane jesteśmy !
                      pamiętaj w razie ataku wroga walcz dzielnie ! nie oddawaj swoich 50 % własności ! moich tez nie ! uczciwie się podzielimy ! ale musimy wspólnie walczyć o dobro naszego obozu !
                      No to ja udaję się na spoczynek ( wiek już nie ten żeby nocne szaleństwa uprawiać ) a Ty moja koleżanko Nanuk strzeż się Wespuczi ! to podstępna żmija jest ! wink
                      • nanuk24 Re: BIERE! 29.06.12, 23:53
                        Tak jest!
                        Idz spac, a ja ruszam do ataku!
                      • wespuczi Re: BIERE! 30.06.12, 00:06
                        jakby co to wam pokaze zdjecia wink
                      • dziennik-niecodziennik Re: BIERE! 30.06.12, 00:45
                        sadosia, to jak Ty bierzesz alexandra to wez nie badz taka i pożycz mi Kuźniara, co? tak zeby przez tydzień byl tylko MÓJ?... pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz suspicious
                        • angazetka Re: BIERE! 30.06.12, 10:28
                          O Aleksandra się sobie bijcie, ale Jareczek to jest inna para kaloszy i nie oddam tongue_out
      • totorotot Re: tom i kejt siem rozwodzom 29.06.12, 23:30
        Takiej ku... to bym kijem nie ruszyła, a szkoda, bo tak go lubiłam.
    • gku25 Wreszcie zmądrzała. 29.06.12, 23:19

• gazeta_mi_placi Re: tom i kejt siem rozwodzom 02.07.12, 14:03
      A ile dajecie Wiśniewskiemu i jego nowej żonie (czwartej czy piątej)?
      Obstawiam 3-4 lata.
      • thorgalla Re: tom i kejt siem rozwodzom 02.07.12, 14:25
        Pod warunkiem,że on pierwszy nie kopnie w kalendarz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka