Dodaj do ulubionych

kac morlany

• gazeta_mi_placi Re: kac morlany 06.07.12, 16:33
      Twój post mnie rozrzewnił, przypomniałam bowiem sobie czasy gdy miałam 16 lat i pierwszy raz tańczyłam na dyskotece.
      Podobne odczucia....
      Ten taniec, te procenty, ci napaleni chłopcy...
      Ech...
    • nanuk24 Re: kac morlany 06.07.12, 19:02
      Jak ja ci zazdroszcze! Jak ja ci zazdroszcze!
      Na mnie to nawet nie spojrzy stary, slepawy listonosz, a psy uciekaja z piskiem.
      • moofka Re: kac morlany 06.07.12, 21:57
        nanuk24 napisała:

> Jak ja ci zazdroszcze! Jak ja ci zazdroszcze!
        > Na mnie to nawet nie spojrzy stary, slepawy listonosz, a psy uciekaja z piskiem
        > .>
        >
        >

big_grinbig_grin
        sprobuj zdjac szorty wink
    • inguszetia_2006 Re: kac morlany 06.07.12, 19:27
      dentek_85 napisała:
      impreza integracyjna. On- na bardzo, bardzo wysokim stanowisku. jest jej przełożonym. Przystojny, pewny siebie. Ona- fajna, nowa w pracy. Oboje w związkach małżeńskich, są dzieci. Na imprezie upojeni tańczą, dłuuugo tańczą,
      Witam,
      Ale buractwo totalne. "On, na bardzo, bardzo wysokim stanowisku", a łamie wszelkie zasady dobrego wychowania i korpoetykiety. Za takie coś powinien cię przeprosić, bo naraził cię na śmieszność. Totalny brak profesjonalizmu. A ty zachowałaś się jak pijana dzierlatka, szczawik, bo pozwoliłaś mu na takie zachowanie.
      Podziękuj mu za zniszczenie swojego wizerunku w nowej pracy. A na drugi raz - nie pij tyle.
      Pzdr.
      Ing
      • ledzeppelin3 Re: kac morlany 06.07.12, 21:49
        Co ją gnoicie, na odległość widać, że gimnazjum ma wakacje
        IMO to piękna literacka wprawka piętnastolatki.
    • nutka07 Re: kac morlany 06.07.12, 22:11
      Tak czytam te Twoje posty i odnosze wrazenie, ze brak Cie doswiadczenia zyciowego w pozazwiazkowych kontaktach damsko-meskich, zarowno osobistych jak i w roli obserwatora.

Wg mnie popelnilas powazny blad pozwalajac sobie na cos takiego, tutaj akurat mam na mysli Twoja prace, bo jezeli chodzi o zwiazek to widze ze nie ma ma problemu.

Ploty bedziesz musiala przyjac na klate i oby tylko na nich sie skonczylo.
      • lady-z-gaga Re: kac morlany 06.07.12, 22:33
        E tam, wątek żyje swoim zyciem, ale serio mowiąc, nic strasznego się nie stało, jak dziewczyna będzie mądra, to obroci wszystko w żart i temat umrze smiercią naturalną.
        Powinna udawać, że nie jest taka naiwna, na jaką wygląda, że sytuacja była pod kontrolą cały czas, i zbagatelizować incydent.
        Gorzej, jesli w pracy przyjmie pozę taką, jak na forum -czyli dumnej wybranki krola
        o, tak, jak tu:

woman_in_love napisała:

> teraz każdy myśli, że jesteś kochanką szefa i zostałaś zatrudniona bo mu dajesz
        > w związku z tym, nikt ci nie podskoczy
        > wykorzystaj teraz tą szansę i zostań szarą eminencją firmy czyli zachowuj się t
        > ak jakbyś wszystko mogła hehehe

dentek_85 napisała:

> Ty wiesz, ze odczuwam to, ze więcej mi można.Bawię się tym.

Wtedy definitywnie zrobiłaby z siebie idiotkę. Ale wierze, że tak się nie stanie smile
        • nutka07 Re: kac morlany 06.07.12, 22:56
          Moze tak sie nie stanie, ale widac ze podoba jej sie to ze byl to szef wszystkich szefow, moze czuje sie wybrana wink

i jeszcze to:

dentek_85 napisała:
          > Tańczą zalotnie. Wszyscy patrzą, bo on na wysokim stanowisku...

wink
    • ola_fatyga epilog 26.07.13, 14:49
      male macanko i jaki efekt!!!

forum.gazeta.pl/forum/w,567,145929513,145929513,oszukali_mnie_.html
      • lady-z-gaga Re: epilog 26.07.13, 14:58
        ola_fatyga napisała:

> male macanko i jaki efekt!!!

no własnie nie wiadomo jaki wink
        b. wysokie zarobki od roku....ale nie wiemy, czy to w nowej pracy (bo z poprzedniej wyleciało się za macanki z szefem), czy tez, przeciwnie, impreza integracyjna miała swoją kontynuację, aż do szczęsliwego finału w postaci awansu smile
    • ziarenko-piasku Re: kac morlany 26.07.13, 15:20
      Jesteś cholerna egoistką, bo robisz wszystko tak, by tobie było lepiej. lżej...
      I szczycisz się, ze masz fajnego męża, bo godzi się na to, że od czasu do czasu ktoś cię bzyknie na boku...hmmmm...przepraszam, nie ktoś tylko szef tongue_outtongue_outtongue_out Ż E N A D A

Słabe to wszystko...
      • ziarenko-piasku Re: kac morlany 26.07.13, 15:27
        Lady...a tak swoją drogą to mam wrażenie, ze dentek buduje sobie wizerunek na ematce, bo pomału z wyłaniających się watków pod jej nickiem zaczyna wyłaniać się pewna historia tongue_outtongue_outtongue_out
        • gazdzinazdaleka Re: kac morlany 26.07.13, 15:34
          Zwykly trolling. Lubi się dziewczę podniecać liczbą postów w swoich zabawnych wątkach i tyle. Chociaż tyle ma od życia, bo potem się budzi i jest jej zimno w nóżki.
    • natalia.nat Re: kac morlany 26.07.13, 15:52
      Dla mnie sytuacja nie do przyjęcia. Z powodu męża, z powodu szefa, z powodu atmosfery w pracy, z powodu szacunku do samej siebie.
      Skoro mąż taki tolerancyjny, to może sam postępuje podobnie.
    • rosapulchra-0 Dentek, ale że co? 26.07.13, 18:10
      Przespałaś się z nim po pijaku?

Imprezy integracyjne są zdecydowanie nie dla mnie. Wiele złych rzeczy najczęściej się na nich wydarza, oczywiście o konsekwencjach się nie myśli. Pani sobie wypiła, pan sobie wypił, fajnie się tańczyło, potem tanecznym krokiem parka z butlą się przenosiła do zajęć w podgrupach.. Takie samo zdanie mam o kilkudniowych, wyjazdowych szkoleniach - zawsze ten sam schemat. I babsko może prawie sto lat, wyglądać jak muchomór sromotnikowy, a uwiedzie np. 25-latka, bo i takich zdarzeń byłam świadkiem. (kiedyś, fakt - to był spęd towarzyski, nie impreza integracyjna, jedna samotna rycząca czterdziestka w upojeniu alkoholowym zrobiła dobrze ustami pewnemu prawie osiemnastolatkowi, któremu do tej osiemnastki brakowało jakieś 9 miesięcy uncertain, ale ona była ślepa jak kret, więc pewnie nie dowidziała, że to małolat suspicious).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka