xsenia.pl 13.07.12, 20:03 dziewczyny poradzcie. mojej siostrze strasznie wypadaja wlosy, doslownie garsciami, ma az takie palcki na glowie co z tym robic, gdzie sie udac? dziekuje za wszystkie sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gagunia Re: wypadanie wlosow 13.07.12, 20:06 Może do lekarza??? Mieszkałam w akademiku z dziewczyną, której włosy wyłaziły garściami. Było ich pełno wszędzie. Zrobiła wyniki i okazało się, że ma anemię. Leczyła się dobrych parę miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitka06 Re: wypadanie wlosow 13.07.12, 22:48 Mam podobny problem. W pon umawiam się do lekarza. Kiedy dzisiaj po umyciu włosów zobaczyłam ile tego jest zawołałam męża z przerażenia. Znajomi mówią gdzie się podziały te moje piękne, grube i puszyste włosy Czyli gołym okiem widać że coś jest nie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
swiecaca Re: wypadanie wlosow 14.07.12, 10:16 walcie od razu do endokrynologa, szkoda czasu na dermatologów. u kobiet wypadanie włosów najczęściej ma podłoże hormonalne. Odpowiedz Link Zgłoś