agacz2905 Re: Shrek 2 26.06.04, 20:49 Kto z was już ogladał? Ja co prawda chora, ale poszłam z mężem na tzw. przedpremierę. nie żałuję. Shrek 2 jest w moim odczuciu jeszcze bardziej zwariowany niż pierwsza część. Utrzymany ten sam "shrekowy" klimat co w jedynce, polski dubbing co najmniej tak samo dobry...Gdyby nie to, że mam stan podgoraczkowy i wszystko dociera do mnie jak przez mgłę i z pewnym opóźnieniem (tak jak z opóźnieniem dotarło do mnie, że wysłałam posta przed napisaniem, hehe) bawiłabym się naprawdę przednio. Film, mimo, że utrzymany w scenerii shrekowo-bajkowej - jest chyba przede wszystkim dla dorosłych, nie ze względu na jakieś gorszące sceny, bo takowych tam w sumie nie ma, ale jednak... dla dorosłych. Najważniejsze jest jednak to, ze zwyciężyło przesłanie znane z pierwszej części "żyli długo i szczęśliwie i..było im ZIELONO". Fajne. Taka bajkowa antybajka dla nieco starszych dzieci i dorosłych). A Wam? Też się podobało? Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Shrek 2 27.06.04, 09:01 Film byl fajny chociaz kojarzyl mi sie z A.I. Spielberga. Jednak pierwsza czesc byla lepsza moze wlasnie dlatego ze byla skierowana do calej rodziny a nie tylko dla doroslych? Kot w butach swietny (moj rudasek tak samo potrafil wybaluszac slepka )) a wrozka niezle stuknieta )) Odpowiedz Link Zgłoś