Dodaj do ulubionych

watek o lataniu

23.07.12, 22:16
bede tu zadawac pytania tongue_out dlaczego na tej samej trasie czas lotu to o 15 do 4 h ? sa mied zyladowania ? strony nie pisza o nich ? www.bookryanair.com/SkySales/booking.aspx?culture=pl-pl&lc=pl-pl#Select
Obserwuj wątek
    • broceliande Re: watek o lataniu 23.07.12, 22:21
      Myślałam, że się zapisałeś na kurs na kurs szybownictwa.
      O Dżisas, watek o lataniu? Kopnij się w dupę.
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: watek o lataniu 23.07.12, 22:23
        eeee ? 1,5-4h*
      • czarnaalineczka Re: watek o lataniu 23.07.12, 22:28
        > O Dżisas, watek o lataniu? Kopnij się w dupę.
        zgadzam sie z kazdym slowek broceliande big_grin
    • empirical Re: watek o lataniu 23.07.12, 23:03
      zmiana czasu lokalnego, stad roznice - ryanair nie robi miedzyladowan.
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: watek o lataniu 24.07.12, 08:27
        kurnia nie rozumiem. nigdy nie bylam dobra z geografi. trasa do Londynu z wawy 1,5 h z Londynu do Wawy 3h. zdarzalo sie wam leciec w jakies turystyczne miejsce i wracec tego samego dnia ? promocje sa kuszace ale ceny hoteli przerazajace
        • mysia-mysia Re: watek o lataniu 24.07.12, 08:37
          no bez jaj, chcesz lecieć do londynu, pozwiedzać i wrócić tego samego dnia?
          • japanunieprzerywalempanieposle Re: watek o lataniu 24.07.12, 09:06
            niekoniecznie londyn. na przykladzie londynu pytalam sie o godziny bo znalazalm jakies promocje ryanera z modlina. latalam tylko czarterami z bior podrozy wiec pytam sie jak wygladaja rejsowe bo nie raz slyszlama tutaj o mega okazjach na jakie trafialyscie.
            • mysia-mysia Re: watek o lataniu 24.07.12, 09:27
              acha, to jak niekoniecznie londyn to nie wiem smile nigdy się też tak nie wybrałam
              ale pamiętaj że jak lecisz z rajanerem czy innym tanim to oni lądują gdzieś dalej od miasta więc musisz dodać czas na transposport z lotniska

np. rajaner twierdzi że leci do florencji a tak naprawdę lotnisko jest w pizie, bierzesz pociąg i jedziesz następne 50 km chyba
              jeszcze lepsze jest lotnisko paris beauvais, gdzie po 7 wieczorem nie dostaniesz się inaczej jak taksówką z paryża, a jest to raptem 80 km smile
    • adwarp Re: watek o lataniu 24.07.12, 09:06
      link mi się nie otwiera, może podają godz. czasu lokalnego
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: watek o lataniu 24.07.12, 09:07
        www.bookryanair.com/SkySales/booking.aspx?culture=pl-pl&lc=pl-pl#Select
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka