sara_lund 10.08.12, 09:30 niestety nie mój ma któraś? skoro powszechnie widać młode dziewczyny z 30 lat starszymi facetami, a mąż (który nam sięjednak fizycznie podoba) ma połowę genów po swoim ojcu, to przynajmniej cęśc e-matek powinna mieć "gorących" teściów... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: seksowny teść 10.08.12, 10:37 Sądzisz, że męża sie wybiera ze względu na teścia? Hm... ciekawe podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
atowlasnieja Re: seksowny teść 10.08.12, 11:47 raczej chodzi o to, że przystojny facet teoretycznie powinien mieć niczego sobie rodziców. Mój się wdał w swoich. Niestety. Nie kierowałam się wyglądem (który ma po rodzicach i jest hmmm... dość średni) tylko podejście do życia. W praniu wyszło, że to było tylko puszenie pawiego ogona w fazie zalotów, potem okazał się mierny. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: seksowny teść 10.08.12, 11:51 aqua48 napisała: > Sądzisz, że męża sie wybiera ze względu na teścia? Hm... ciekawe podejście. O kurcze...na szczęście nie,bo teść jest dosyć niski i ma wielki bebzon,a mąż nie podobny ani do teściowej ani tym bardziej do teścia,szczupły i wzrost średni a i przystojny-wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: seksowny teść 10.08.12, 11:00 no moj nie bardzo, choc pasztetem strasznym nie jest, ale to moze dlatego ze go nie lubie za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
upartamama Re: seksowny teść 10.08.12, 11:07 Niestety mój teść to taki sobie gość. Postawny jak dąb ale nie dbający zbytnio o siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
platki_sniadaniowe Re: seksowny teść 10.08.12, 11:10 mój teść już nie zyje ale supermanem za życia nie był był mały strasznie a moj mąż ma prawie 2m. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: seksowny teść 10.08.12, 11:49 teść nie,ale mówią ,że mój ojciec jest seksowny Odpowiedz Link Zgłoś
szalona-matematyczka Re: seksowny teść 10.08.12, 12:03 Moj tesciowy umarl w tym roku. Widze go jako zaprzeczenie tesciowej: ona brzydka, zaniedbana, glupia. A on byl mimo wieku zadbany, szczuply i mozna bylo z nim sensownie pogadac, bo byl rzeczywiscie inteligentny. Laczyla nas tez wspolnie tesciowa Bo i mnie i jego nasza kochana tesciowa bardzo zle traktowala. Stad moze sympatia, ktora do niego czuje, bo bylismy wspolnie gnebieni przez tego samego potwora. Moim zdaniem maz bardziej odziedziczyl cechy ojca niz matki (nie tylko wyglad ale i - na szczescie! - charakter, inteligencje ma po ojcu) Odpowiedz Link Zgłoś
nowi-jka Re: seksowny teść 10.08.12, 12:08 tesc mój nie zyje, do seksownosci jednak było mu daleko ale jesli chodzi o starszych facetów mój dyrektor w poprzedniej firmie teraz juz 55latek, wtedy 50latek O rany jeszcze mi miekna kolana jak sobie go przypomne. Miał cos w sobie takiego ze.... Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: seksowny teść 10.08.12, 12:15 to chyba moj podpada pod te kategorie. Wysoki, szczuply, zadbany, nie wyglada na swoje lata, bo duzo sie rusza, prowadzi aktywny tryb zycia. Ubiera sie fajnie, nie jak dziadek, ale i nie mlodziezowo. Panie sie za nim ogladaja, ale sa to raczej panie po 40stce. Calkiem mlode dziewczyny to sa ze starszymi facetami raczej z innych powodow niz ich seksownosc. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: seksowny teść 10.08.12, 13:28 Moj extesc jest calkiem,calkiem,ja tam lubie starszych,ale to juz bylaby przesada.Na tate mojego faceta chrapki nie mam,akurat moj jest do matki bardziej podobny Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: seksowny teść 10.08.12, 13:33 Ja mam jakoś tak, że interesuje mnie tylko moja kategoria wiekowa. Choćby było nie wiem jakie ciacho, jeśli ma mniej niż 30 lat - odpada, bo dzieciuch, jeśli więcej niż 45 - też odpada, bo staruch Poza tym, seksowny facet nie tylko fajnie wygląda. Musi być szarmancki, mieć poczucie humoru, jasny umysł i traktować mnie równorzędnie... a z tym ostatnim przy dużej różnicy wieku bardzo często bywa problem. Odpowiedz Link Zgłoś