antychreza Re: sukinka 17.09.12, 11:24 Jest wulgarna. Może z przyzwoitego materiału, bez tego różowo-cekinowego pawia i z innymi dodatkami będzie jeszcze jakoś wyglądała, ale w tej wersji jest okropna. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 :) 17.09.12, 11:31 Wymaga świetnej figury oraz moze nie trampek, ale na pewno tenisówek (też: boso). Oraz jakiejś bardzo luzackiej fryzury. Wtedy bedzie radośnie. Ze szpilkami i perfekcyjnym uczesaniem zrobi się nieznośny kicz. Odpowiedz Link Zgłoś
vivi.bon Re: sukinka 17.09.12, 11:47 Niektóre sukienki Sherri Hill są dość... wdzięczne. Ale nie ta, koszmarek. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnykotek Re: sukinka 17.09.12, 11:57 czytając Twoje posty Jolu ta sukienka do Ciebie pasuje, jak najbardziej. Zgrabna kobieta po 30-stce, chcąca za wszelką cenę udawać młodszą . I styl barbie. Co kto lubi. Akurat moja bajka to nie jest, a styl barbie nijak się ma do klasy i elegancji. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: sukinka 17.09.12, 12:37 A to jakis obowiazek jest sie z klasa i elegancja ubierac? Odpowiedz Link Zgłoś
koolair Re: sukinka 17.09.12, 12:10 Jeżeli wesele jest w remizie i ma taką konwencje to jak najbardziej pasuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
to_nie_my_toniemy Re: sukinka 18.09.12, 14:32 Nawet jeśli wesele jest w remizie to co? Poczułaś się lepsza i niech ci będzie. Sukienka zwiewna, lekka. Nie będzie pasowała przysadzistej babie. Ale z tego co wiem jola taka nie jest. Więc jak najbardziej tak. Jako druga sukienka, do wyszalenia się na własnym weselu, czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
koolair Re: sukinka 18.09.12, 14:51 to_nie_my_toniemy napisała: > Nawet jeśli wesele jest w remizie to co? > Poczułaś się lepsza i niech ci będzie. zluzuj żyłki bejbe, do remizy nic nie mam, bywałam na kilku weselach i bylo niejednokrotnie pod względem organizacji bardziej przyzwoicie niz w restauracjach, po prostu ta kieca mi pasuje do takich klimatów ot co .. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: sukinka 17.09.12, 13:02 na wieczór panieński - tak, na własne wesele - nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: sukinka 17.09.12, 13:04 oj, nie! NIE! Tandeta, disco polo, aż zęby bolą. Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia Re: sukinka 17.09.12, 13:21 Tylko pamiętaj, żeby majtek pod spód nie zakładać, efekt będzie jeszcze lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
mnb0 Re: sukinka 17.09.12, 14:01 Fajna. Mialam identyczna na swoim slubie, tylko ze cala biala i do ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: sukinka 17.09.12, 14:07 Ta sukienka ma być tylko na przebranie nie jako suknia slubna. Wiek nie ma tu nic do rzeczy nikt nie ma go wypisanego na plecach. Inna długość nie wchodzi w grę bardziej chodziło mi o ten róż czy jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: sukinka 17.09.12, 14:48 wiem Jolka że mnie nie lubisz, ale teraz piszę całkiem serio: przymierzałaś ją? Mam wrażenie, że ta długość spowoduje, że będziesz wyglądała szeroko w części od pasa w dół, jakieś takie złe proporcje ma. Jak przymierzałaś i uważasz, że wyglądasz dobrze, nie jak laleczka z pozytywki no to czemu nie? Róż jest częstym dodatkiem do bieli na weselach, wystarczy spojrzeć na strony ze stylizacjami stołów, kościołów itp. Jeśli dodasz do tego jakieś buty w podobnym stylu, coś do włosów (masz blond, tak? ) to efekt może być ok Tylko nie przesadź z tym różem Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: sukinka 17.09.12, 15:02 Mam wrażenie, że ta długość spowoduje, że będziesz wyglądała > szeroko w części od pasa w dół, jakieś takie złe proporcje ma. Do wyrownywania proporcji służą skrzydełka Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: sukinka 17.09.12, 15:02 Już ją mam w domu ja dobrze wyglądam tylko w takich sukienkach albo w obcisłych i w takich dobrze się czuje,do tego mam szpilki w takim kolorze jak ten różowy pas,włosy mam blond długie lekko falowane hihi nie wszystkie mojei chce mieć rozpuszczone. Lubie siebie w takich ciuchach, ale to forum zabija mnie z tropu i czasami się zastanawiam czy to zemna jest coś nie tak,czy aktualnie jest trend na odbieranie sobie luzu i frywolnosci na rzecz dostosowania stroju do wieku. Tylko dzisiaj mało która kobieta wygląda na swoje lata. Nie lubie cię-nie prawda wkurzasz mnie czasami ale to nie znaczy że cię nie lubie,jak bardzo by było nudno w życiu gdyby nikt nas nie denerwował. Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: sukinka 17.09.12, 21:11 > Już ją mam w domu ja dobrze wyglądam tylko w takich sukienkach albo w obcisłych > i w takich dobrze się czuje, kwestia estetyki. jesli faktycznie masz figure to takich i doobcislych, to z pewnoscia w wielu innych fasonach bys wygladala super. ale z "czuciem sie dobrze" nie ma co dyskutowac, takie lubisz i kropka. > do tego mam szpilki w takim kolorze jak ten różowy pas az mnie oczy zabolaly na sama mysl.... popieram inne wypowiedzi, moim zdanem sukienka jest infantylna i kiczowata niestety. jesli mialaby gdzies zrobic furore, to chyba tylko na imprezie tematycznej Saturday Night Fever. do tego duuuza trwala Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: sukinka 17.09.12, 14:13 góra obleci, dół troche przykrótki Odpowiedz Link Zgłoś
ashraf Re: sukinka 17.09.12, 14:53 Tandetna, infantylna i nieodparcie kojarzaca sie z Barbie Mozna sie przebrac w mini, ale te rozkloszowane spodniczki - podfruwajki sa dobre tak max. do 7 roku zycia, potem smieszne niezaleznie od wieku i figury. Biel z rozem tez ok, ale nie w tej konfiguracji. Odpowiedz Link Zgłoś
paartycja Re: sukinka 17.09.12, 15:29 jola-jeśli będziesz dalej podążać tą drogą modową to za parę lat będziesz typową dzidzią-piernik nie mów,że tego chcesz... Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: real photo:) 17.09.12, 19:10 allegro.pl/sukienka-jak-sherri-hill-tiul-satyna-slub-m-i2629768665.html szanowne moderatorki! To naprawdę nie jest reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: real photo:) 17.09.12, 19:23 Ta sukienka z allegro to podróba ......szyta u pani Krysi -krawcowej z parteru... Okropna ta z allegro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hawa.etc Re: real photo:) 17.09.12, 19:36 Ta kiecka się nadaje na imprezę tematyczną z motywem przewodnim "Disney dla dorosłych". Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: sorry:) teraz real photo: 17.09.12, 19:42 www.ebay.com/itm/SHERRI-HILL-PROM-COCKTAIL-1002-SIZE-8-READY-TO-SHIP-WHITE-PINK-NEW-WITH-TAGS-/260951610080?pt=US_CSA_WC_Dresses&hash=item3cc1ed92e0 allegrowa jest "w stylu pani sherri" Pocieszmy się, że oryginał jest nieco lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: sorry:) teraz real photo: 17.09.12, 22:37 > allegrowa jest "w stylu pani sherri" > Pocieszmy się, że oryginał jest nieco lepszy. Lepszy? dopiero na tym zdjęciu widać, jaka to katastrofa.... ani cena, ani firma tego nie zmienią Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: real photo:) 18.09.12, 10:18 szit....że też chciało ci się szukać tego na all?! Ciągle widzę jeszcze jestem"za mała" na to forum. Kuśwa chce to niech sobie zakłada.Jej sprawa,jej gust,jej wesele. Jolka. kiecka zła moim zdaniem nie jest,choć na oryginalnym zdj taka se,jeszcze ta pani tak stanęła... Ale nie przejmuj się opiniami pań jematek.One tylko w skrojonych ciuszkach chodzą,tak więc one wypierniczyły by pewnie w garniturku ,mąż w smokingu.no bo inaczej to wieś Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: real photo:) 18.09.12, 10:37 > Ale nie przejmuj się opiniami pań jematek ale w czym masz problem? jolka prosiła nas o opinie "jak wam sie podoba?" wiec nikt sie jej nie wpiernicza, a jak bedzie chciala to zalozy Odpowiedz Link Zgłoś
madi138 Re: sukinka 17.09.12, 19:48 jesli ci sie NAPRAWDE podoba... twoj gust, twoje wesele. mysle sobie tylko, ze bedzie sie gryzla z garniturem pana mlodego. zakladam, ze garnitur klasyczny. chyba, ze bialy i do tego rozowa koszula- wtedy ok. tylko, ze bedziecie wygladac jak barbie i ken Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: sukinka 17.09.12, 19:59 Sukinka dla ciebie idealna, piszę to całkiem szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: sukinka 17.09.12, 20:03 Sukienka orginalna na pewno jest piękna,sama bym chciała raz w taką wskoczyć ... A tu reszta sukienek SHERRI HILL większość jest prześliczna! www.sherrihill.com/prom-dresses.php Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: sukinka 17.09.12, 20:08 O mój boże... to już wolę dżinsy z wysokim stanem Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: sukinka 17.09.12, 21:52 Ponieważ,nic nie wiem na temat twojego gustu trudno mi polemizować, może jesteś ikoną mody a może nie,więc co ja się będę produkować,żeby przekonać do czegoś ,jeśli ktoś na dzień dobry czegoś nie lubi BO NIE. Ta sukienka na pewno nie pasuje dla każdej dziewczyny bo takie sukienki są dla wyjątkowych- zmysłowych kobiet,a nie dla zakompleksionych przeciętnych szaraczek.Trzeba "umieć je nosić"a podejrzewam,że autorce się to uda,na dodatek pasuje do figlarnej panny młodej jaką zaprezentuje.Jej ślub z tego co pamiętam nie będzie typowym polskim weseliskiem. p.s. Ostatnio dane mi było oglądać weselisko na 300 osób kogoś z rodziny(nie mogło mnie tam być)więc zostało DVD ,to co tam zobaczyłam było tragedią i młodzi i starzy byli ubrani w tym samym stylu,nudne sukienki+marynarka,tanie buty i ogólnie kicz.O mężach z krawatami w kolorze sukienki żony już pisałam w innym wątku,to dopiero jest okropność! Odpowiedz Link Zgłoś
ashraf Re: sukinka 18.09.12, 13:47 Jezeli teraz bazarowe, tandetne, kompletnie pozbawione gustu i niedobrane do okazji ubrania nazywane sa frywolnymi i odwaznymi, to ja faktycznie przerzucam sie na mundurki... Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: sukinka 20.09.12, 01:20 > Ta sukienka na pewno nie pasuje dla każdej dziewczyny bo takie sukienki są dla > wyjątkowych- zmysłowych kobiet,a nie dla zakompleksionych przeciętnych szaracze > k.Trzeba "umieć je nosić"a podejrzewam,że autorce się to uda,na dodatek pasuje > do figlarnej panny młodej jaką zaprezentuje.Jej ślub z tego co pamiętam nie będ > zie typowym polskim weseliskiem Nie, to sa sukienki dla mlodziezy na prom. Prom to taki kiczowaty bal na zakonczenie szkoly, na tym promie wybieraja - wiesz - krolowa i krola balu i takie tam. to nie jest sukienka dla figlarnej panny mlodej. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: sukinka 20.09.12, 16:47 nanuk24 napisała; > Nie, to sa sukienki dla mlodziezy na prom. Prom to taki kiczowaty bal na zakonc > zenie szkoly, na tym promie wybieraja - wiesz - krolowa i krola balu i takie > tam. to nie jest sukienka dla figlarnej panny mlodej. Tak,tak ty nam powiesz co jest kiczem ! Najmodniejsze suknie ślubne 2013 mają długość 3/4 lub 7/8 i stylizowane są na lata 50. Są niezwykle dziewczęce, świetnie podkreślają biust, wąską talię i szczupłe kostki. Panie o zgrabnych nogach mogą także wybierać pośród sukienek sięgających kolan lub krótkich miniówek w stylu lat 60. i 70. Poducz się trochę,poogladaj jakies periodyka o modzie Vogue czy coś w tym stylu i poszerz horyzonty....odpowiem ci kilkoma zdjęciami z kolekcji sukien ślubnych na 2013r.A i żeby nie było,byłam na 3 weselach w ostatnich 5 latach gdzie panna młoda nosiła suknię z odczepianym dołem po 12 zostawała w krótkiej zmysłowej sukni i czarowała gapiów,no ale ciężko to wytłumaczyć ciemnogrodowi w którym nadal panny młode noszą rękawiczki na jeden palec czy jak to sie mówi.... Te też są na prom? Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: sukinka 20.09.12, 17:13 Wklejone przez Ciebie sukienki są śliczne i gustowne, w dobrym stylu- nie rozumiem więc, jak mogą Ci sie jednocześnie podobać te koszmarki z wcześniejszego linka, przeznaczone ewidentnie dla dziewczyn, które w dzieciństwie startowały w dziecięcych konkursach pięknosci z blichtrem i upodobania im się już później nie zmieniły... Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: sukinka 20.09.12, 17:37 kk345 napisała: jak mogą Ci sie jednocześnie podobać te koszmarki z wcześniejszego li > nka, Bo dla mnie moda to zabawa i fantazja,potrafię być wampem i romantyczną skromną dziewczyną, zmieniam się jak tylko mam do tego okazję.W moich czasach takich kiecek nie było,wiecznie królowała mała czarna(blllleee)ile można .....Ja często chodzę na większe imprezy i moja szafa zawiera sukienki w różnych stylach,nie przylepiam sobie etykiety eleganckiej pani bo tak wypada...(mąż kocha moje matamorfozy)zwłaszacz te w kierunku wampa. Żeby założyc taką sukienkę fakt trzeba mieć okazję a autorka ewidentie MA i dlatego nie rozumiem tych głosów na NIE....podkreślam,że mam nadzieję,że sukienka jest perfekcyjnie szyta z dobrego materiału i idealnie pasuje do ciała,nie mówimy o tym KOSZMARKU z allegro(podróbce).. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: sukinka 20.09.12, 18:52 > Bo dla mnie moda to zabawa i fantazja,potrafię być wampem i romantyczną skromn > ą dziewczyną, zmieniam się jak tylko mam do tego okazję Ale gdzie jest okazja do przemiany w cygańską panne młodą? Bo taki jest styl sukienek z pierwszego linka- niegustowne falbanki, cekiny, przeźroczystości przywodzace na mysl dyskoteki z lat 90-tych... Gdzie tu fantazja? Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: sukinka 20.09.12, 17:49 Chyba niewiele zrozumiałas - nie chodiz o długosc a o tandetny wygląd kiecki - te co pokazałas teraz sa IMHO bardzo ładne, w porownaniu z ta jolki kotki to niebo a ziemia.. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: sukinka 20.09.12, 20:10 Oj Ty glupiutki, romantyczny wampie, tu nie o dlugosc chodzi, a o target. Targetem tych kiecek sa nastolatki idace na bal na zakonczenie szkoly, a nie dorosle kobiety biorae slub. A ze ty nie widzisz roznicy miedzy tymi sukienkami na prom, a tymi bialymi, ktore wkleils, to to nie moj problem ani nie moja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Nie wątpie 20.09.12, 12:29 Do tego, żeby założyć jedną z tych sukienek trzeba mieć świetną figurę i fantazję, i odwagi trochę. Nie wszystkie są w dobrym guście, ale jest tam kilka perełek. m_incubo napisała: O mój boże... to już wolę dżinsy z wysokim stanem Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Nie wątpie 20.09.12, 16:54 imasumak napisała: > Do tego, żeby założyć jedną z tych sukienek trzeba mieć świetną figurę i fantaz > ję, i odwagi trochę. Nie wszystkie są w dobrym guście, ale jest tam kilka pereł > ek. > Mnie jedynie chodzi o to ,że nie jest to sukienka z rynku tylko suknia z salonu sukien ślubnych i wizytowych,znanej projektantki,jak najbardziej pasuje dla panny młodej i nie ma znaczenia czy nam się podoba czy nie...kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Nie wątpie 20.09.12, 18:25 Mnie jedynie chodzi o to ,że nie jest to sukienka z rynku tylko suknia z salonu > sukien ślubnych i wizytowych,znanej projektantki, No i w tym tkwi, zdaje się, sedno Twoich wywodów Nie widzisz róznicy stylistycznej między sukienką Jolki a tymi, ktore sama wkleiłaś, bo wszystkie są od projektanta i dlatego - wg Ciebie nie podlegają krytyce? Nie ważne, że ta pierwsza wygląda dokładnie, jakby była z rynku - dokładniej - z bazaru Rózyckiego w Wwie..... od projektanta jest, więc czapki z głów, matoły! Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Nie wątpie 20.09.12, 18:46 To znaczy,że zabronione powinno być szycie romantycznych ,dziewczęcych sukienek(zwłaszcza z dodatkami kolou różowego,bo dla większości polek to kicz).Dla mnie to nie kicz tylkoo sukienka w innym stylu i tyle ......zapewne te przez mnie wklejone są piękniejsze i nic tego nie zmieni,ale nie wszyscy mamy takie same poczucie gustu ....i ja to rozumiem i toleruje ,a wy raczej nie.Myślę,że koniec tematu dobrze nam zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Nie wątpie 20.09.12, 19:07 To jest romantyczne????? Przyznam, że to ostatnie określenie, jakie przyszłoby mi do głowy w związku z tą sukienką. Nie tylko brak tej kiecce stylu, ale ma fatalne proporcje. To jest dla mnie główna wada, a nie róż albo romantyzm. I masz racje, kłocic się nie warto, bo każda dyskusja o gustach jest trochę bez sensu. Na forum łatwo o tym zapomniec Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Nie wątpie 20.09.12, 19:21 lady-z-gaga napisała: > To jest romantyczne????? no matko ,przecież to jest tania podróbka orginalnej sukienki,no błagam nie rób ze mnie głupka,to co wkleiłaś to koszmar ile razy mam się powtarzać,żeby nie były brane te zdjęcia z allegro..... Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Nie wątpie 20.09.12, 19:27 Ono nie jest z allegro.... www.ebay.com/itm/SHERRI-HILL-PROM-COCKTAIL-1002-SIZE-8-READY-TO-SHIP-WHITE-PINK-NEW-WITH-TAGS-/260951610080?pt=US_CSA_WC_Dresses&hash=item3cc1ed92e0 Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Nie wątpie 20.09.12, 19:36 Tak wygląda orginał....chyba lepiej co?Tak sobie pooglądałam troszkę i widzę,że straszne branie miała ta sukienka na studniówkach(oczywiście szyte u p.krawcowej),teraz je sprzedają w necie,oj już chyba mam dosyć tej sukienki.... Odpowiedz Link Zgłoś
koolair Re: Nie wątpie 20.09.12, 19:49 Matko , a ty ciagle wlepiasz ślepia w to wyfotoszopowane zdjęcie z katalogu.. To tak jak z ciuchami z HM czy Zary - w lookbookach tez prezentuja sie super a w rzeczywistosci w wiekszosci to jedna wielka porazka i smętnie zwisające szmatki..To co na Ebayu to to samo , tylko w realu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Nie wątpie 20.09.12, 20:07 koolair napisała: > Matko , a ty ciagle wlepiasz ślepia w to wyfotoszopowane zdjęcie z katalogu.. T > o tak jak z ciuchami z HM czy Zary - w lookbookach tez prezentuja sie super a > w rzeczywistosci w wiekszosci to jedna wielka porazka i smętnie zwisające szmat > ki..To co na Ebayu to to samo , tylko w realu ;] Bardzo często kupuję,w Zarze i H&M ,jakoś nigdy nie zauważyłam różnicy,na żywo nawet lepiej wyglądają...........niż w internetowych katalogach! Gdzie ty widzisz te szmaty to ja nie wiem,fajne ciuchy w przystępnej cenie...czego ja się jeszcze dowiem? W internecie nie kupuję......muszę dotknąć i przymierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
koolair Re: Nie wątpie 20.09.12, 20:18 kkalipso napisała: > koolair napisała: > > > Matko , a ty ciagle wlepiasz ślepia w to wyfotoszopowane zdjęcie z katal > ogu.. T > > o tak jak z ciuchami z HM czy Zary - w lookbookach tez prezentuja sie su > per a > > w rzeczywistosci w wiekszosci to jedna wielka porazka i smętnie zwisając > e szmat > > ki..To co na Ebayu to to samo , tylko w realu ;] > > Bardzo często kupuję,w Zarze i H&M ,jakoś nigdy nie zauważyłam różnicy,na żywo > nawet lepiej wyglądają...........niż w internetowych katalogach! > Gdzie ty widzisz te szmaty to ja nie wiem,fajne ciuchy w przystępnej cenie...cz > ego ja się jeszcze dowiem? Napisałam w wiekszosci, sama kupuje w zarze , w moim odczuciu jednak wiekszosc wygląda gorzej ;] Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: Nie wątpie 23.09.12, 08:05 Moim zdaniem w katalogu ciuchy zary wygladaja beznadziejnie. Mnie w kazdym razie zupelnie nie zachecaja do obejrzenia na zywo. Najlepiej sie prezentuja w sklepie ale tylko na wieszaku Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Nie wątpie 20.09.12, 20:28 kkalipso napisała: Tak sobie pooglądałam troszkę i widzę,że > straszne branie miała ta sukienka na studniówkach(oczywiście szyte u p.krawcow > ej) Temu akurat trudno się dziwić. to jest własnie odpowiedni target - młodziutkie dziewczyny bez wyrobionego gustu. Nie rozumiem tylko, jakim cudem bronisz koncepcji, że jest to świetny stroj dla trzydziestoparolatki na jej własnym weselu. Pewnie, że to jej sprawa, co założy, nikt nie ma obowiązku ubierac się gustownie - ale na miły Bóg, nie rób z niej nie rozumianej przez nikogo przedstawicielki awangardy modowej. "figlarna panna młoda".... a gdyby miała 40tkę i świetną figurę, tez powinna zakładać sukienki dla nastolatek? byłoby jeszcze bardziej figlarnie Odpowiedz Link Zgłoś
hanalui Re: sukinka 17.09.12, 22:03 kkalipso napisała: > A tu reszta sukienek SHERRI HILL większość jest prześliczna! > > www.sherrihill.com/prom-dresses.php Pikne moze na prom a nie na wesele. Problem w tym ze założycielka nie widzi różnicy miedzy tym w co wskoczyć moze uczestniczka promu, a w co wskoczyć na wlasne wesele. I faktycznie od tego momentu można by powiedzieć z tylu liceum z przodu muzeum- dzidzia piernik Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: sukinka 17.09.12, 22:11 chciałbym zobaczyć twoją najpiękniejsza sukienkę ....z twojej szafy?poważnie! ciekawam jak ty się nosisz Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: sukinka 20.09.12, 12:15 > A tu reszta sukienek SHERRI HILL większość jest prześliczna! > > www.sherrihill.com/prom-dresses.php Jest nawet kilka, które nadaje się na suknię dla 30-latki. Reszta szyta pod małolaty i dojrzała kobieta będzie w nich wyglądać pretensjonalnie i nieelegancko. Odpowiedz Link Zgłoś
panirogalik Re: sukinka 17.09.12, 20:40 jest ładna, nie jest elegancka, seksowna jakby co też nie, chociaż krótka i z odkrytymi ramionami jest młodzieżowa, doskonała na imprezę tematyczną np: ubieramy się w stroje inspirowane Jeziorem Łabędzim albo przebieramy się za żyrandole z IKEA Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: sukinka 17.09.12, 21:15 Jest ryzykowna. Musiałaby być z bardzo dobrej jakości materiałów, żeby nie wyglądać tandetnie. I nie bardzo czuję do niej dodatki i biżuterię (bo ten giga kolczyk zaprezentowany na zdjęciu to raczej tak dla jaj chyba). Odpowiedz Link Zgłoś
ca.melia Re: sukinka 17.09.12, 22:21 moja 11 letnia córka stwierdziła, że "masakryczna" Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: sukinka 18.09.12, 10:28 ca.melia napisała: > moja 11 letnia córka stwierdziła, że "masakryczna" zasłoń sobie pół twarzy grzywką,włóż jakieś poszarpane( na pewno nie kobiece/dziewczęce ciuchy) i do tego bezpłciowe buty to wg 11latki będziesz wyglądała super.... Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: sukinka 17.09.12, 22:25 asia_i_p napisała: >Musiałaby być z bardzo dobrej jakości materiałów, żeby nie wygl > ądać tandetnie. unfortunately nawet oficjalne strony nie chcą twierdzić nic innego, niż 100% poliester. Poliester nie jest zły, jest wręcz doskonały, jeśli chodzi o odzież sportową (dajmy na to: polary wszelkiej maści od taniutkich po niewyobrażalnie drogie), a jeśli chodzi o wodoodporną to w ogóle w ogóle. Jednak w temacie odzieży eleganckiej po głowie tłuką się jedwabne satyny, tafty i tiule - jak najbardziej osiągalne w regularnej cenie tej żałosnej kiecki sherri hill, byle by tylko odrobinę kreatywności i, co istotniejsze, dobrego gustu chcieć z siebie wykrzesać. Niestety, jolce i jednego i drugiego po prostu brak. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: sukinka 17.09.12, 22:28 Sukinka jest cudna.... serio a tym co mówią o złym guście nie wierz Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: sukinka 20.09.12, 12:23 Te sukienki są dosyć tanie jak na kreacje sprowadzane ze stanów: www.happydays.com.pl/sherri%20hill%20sl.html więc podejrzewam, że z jakością materiałów jest nie najlepiej. PS. podoba mi się notatka od sprzedawcy: suknie są dla odważnych pań Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: sukinka 17.09.12, 22:27 Gdybym miała sobie Ciebie wyobrazić- to dokładnie w takiej kiecce. Pasuje jak ulał. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: sukinka 17.09.12, 22:33 Ja wyobrażałam sobie Jolkę zupełnie inaczej, raczej jak wampa w tej kiecce wamp będzie nieco zdziecinniały... brakuje tylko różdżki i skrzydełek Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia Re: sukinka 17.09.12, 23:22 A ja niestety ale tak: tinyurl.com/8wwml8a Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: sukinka 17.09.12, 23:13 morekac napisała: > Co może oznaczać przejęzyczenie w tytule? Oznacza zmeczenie,zobacz godzine zalozenia watku. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: sukinka 18.09.12, 00:04 jest doskonała! w sam raz dla Ciebie. jeszcze te różowe pantofelki - i dziewczyny mają racje, koniecznie do tego skrzydełka i różdżka. tutaj znajdziesz inspiracje: www.youtube.com/watch?v=lJRsKdRK6Bo&playnext=1&list=PL829B5C59D5E582D5&feature=results_main a na wejście koniecznie tę piosenkę: www.youtube.com/watch?v=ZyhrYis509A i voila! będzie niepowtarzalnie! Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: sukinka 18.09.12, 00:08 claudel6 napisała: > jest doskonała! w sam raz dla Ciebie. jeszcze te różowe pantofelki - i dziewczy > ny mają racje, koniecznie do tego skrzydełka i różdżka. > tutaj znajdziesz inspiracje: > www.youtube.com/watch?v=lJRsKdRK6Bo&playnext=1&list=PL829B5C59D5E582D5&feature=results_main > a na wejście koniecznie tę piosenkę: > www.youtube.com/watch?v=ZyhrYis509A > i voila! będzie niepowtarzalnie! Hahaha,bardzo zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: sukinka 18.09.12, 06:40 pytasz o zdanie to się wypowiem złota sukienka mi się podobała, ale na impreze, a nie na wesele to co zaprezetowałas tutaj to koszmar na 4 kółkach nie chodzi o to, ze jest krótka, chodzi o to, ze jest tandetna i wygląda tanio ( w złym tego słowa znaczeniu) masz podobno sporo kasy więc mogłaś się bardziej wysilić i kupić cos z lepszego materiału Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: sukinka 18.09.12, 10:02 Nie mój styl ale potrafię sobie wyobrazić że na ładnej i zgrabnej kobiecie będzie wyglądać dobrze Daj znać kiedy ślub i gdzie dokładnie-zobaczyłabym na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
erin7 Re: sukinka 20.09.12, 20:35 Mnie się np. nie podoba. I to wykonczenie takie troche jakby targowe (nie ubliżając ubraniom z targu oczywiście) i piżamowe. Ale ja wole mega klasyczne więc na takich się średnio znam. Jak na swoje wesele to grunt, żebyś Ty sie czuła jak najlepiej, wtedy nawet w worku będziesz lśnić Odpowiedz Link Zgłoś
majowadusza Re: sukinka 21.09.12, 09:22 nie czytam wypowiedzi poprzednich, bo za dużo tego i chyba jakaś kotłowanina po drodze nastapiła. Sukienka ładna w realiach lat 80 - 90tych, kojarzy mi się z serialem Moda na Sukces. Zbyt słodka -to pewnie przez ten róż. Sukienka adająca się tylko dla b. szczupłych, młodych dziewcznyn o słowiańskiej urodzie. Odpowiedz Link Zgłoś