Dodaj do ulubionych

Modowo - doradźcie proszę...

18.09.12, 22:23
Podpowiedzcie proszę, idę na wesele. Jestem w 5tym miesiącu ciąży i chyba zdecyduję się na taką sukienkę
www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.we-dwoje.pl/p/a_i/29/29/5/25757/b/b_6_25757.jpg&imgrefurl=http://www.we-dwoje.pl/cekinowa;mala;czarna;blyszczace;kreacje;gwiazd,3,artykul,25757.html&h=552&w=625&sz=59&tbnid=0B0tk41hMzZC2M:&tbnh=90&tbnw=102&prev=/search%3Fq%3Dma%25C5%2582a%2Bczarna%2Bz%2Bcekin%25C3%25B3w%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=ma%C5%82a+czarna+z+cekin%C3%B3w&usg=__KWh4UFcdBqBdlAqHdsqDN7l8SNk=&docid=nCNeFpQtfYAqmM&hl=pl&sa=X&ei=mdZYUO3IHIXbtAagoYDoCw&sqi=2&ved=0CC8Q9QEwBQ&dur=435
i nie wiem czy wypada... niby wiem że czarnej nie wypada... ale ta taka świecąca... kolorowe buty założę... bo sukienkę już mam, wygląda ok (jeśli można wyglądać ok z brzuchem nie będąc Heidi Klumwink ewentulanie dodatki kolorowe... ale do tych cekinów to sama nie wiem...
Obserwuj wątek
    • sadosia75 Re: Modowo - doradźcie proszę... 18.09.12, 22:26
      Uwielbiam takie sukienki ! i krój i cekiny i cała reszta ! prześliczna jest. A gdzie kupiłaś i za ile? bo mam jeszcze w październiku wesele i szukam właśnie czegoś takiego smile
      Wg mnie wypada i to bardzo smile no ale ja jestem wielbicielką takich sukienek. sama w tym roku na wesele kupiłam w podobnym kroju i też z cekinami w wielkie kwiaty.
      • ona-26 Re: Modowo - doradźcie proszę... 18.09.12, 22:34
        Dzięki za odp. Kupiłam w Cubusie za bodajże 179 zł przed Sylwestrem właśniesmileByły jeszcze chabrowe. Taka lejąca jest, więc nadaje się jeszcze na średni brzuch... Mam wściekle różowe buty, może do kościoła coś kolorowego na wierzch... Torebkę. Sama nie wiemsad nie zdążę chyba nic już kupić
    • ochra Re: Modowo - doradźcie proszę... 18.09.12, 22:30
      Moim zdaniem to nie jest sukienka na ślub i wesele, tylko na Sylwestra.
      • varna771 Re: Modowo - doradźcie proszę... 18.09.12, 22:36
        ja za dwa tygodnie jestem na weselu i kupiłam taką . Twoja ładna jest
        store.orsay.com/index.shtml?lg=pl#sukienka-czarny.htm%3Fv%3Dp%26lg%3Dpl%26cat%3D4%26type%3Dcategory%26page%3D4%26listType%3Dlimited%26productId%3D46641660%26ajax%3Dcontent%26timestamp%3D1348000426163%26sId%3DBFA74E96B9E1A14315F4505295D6F443%26divTarget%3Dcontentarea%26listType%3Dlimited%26divTarget%3Dcontentarea
        • ona-26 Re: Modowo - doradźcie proszę... 18.09.12, 22:44
          Gorsza od mojejwink Znaczy nawet nie błyszczywink a serio, w sumie dopiero niedawno dowiedziałam się, że kolor czarny i biały na wesela nie przystoi... Moja świadkowa miała czarną sukienkę i biały żakietwink A ja byłam na dwóch weselach w białym kostiumie - spodnie i żakiet, plus czarne dodatki... Słodka niewiedza... Ale teraz czuję się lekko usprawiedliwiona ciążą, plus jak dodam kolorowe buty i torbę...
          • varna771 Re: Modowo - doradźcie proszę... 18.09.12, 22:51
            Gorsza od mojejwink Znaczy nawet nie błyszczywink ale ładnemu we wszystkim ładnie smile moja jest taka przed kolano, do tego chce kupić żakiet najlepiej w kolorze ekru, pończochy cieliste, buty załoze na szpilach 12 cm no i dodatki torebke kupiłam w zarze, zastanawiam sie nad makijazem... to sie nazywają problemy smile)
        • tully.makker Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 10:20
          OMG
          Naprawde zalozylas cos takiego na wesele? Powiedz, ze zartujesz.
          • varna771 Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 12:11
            tully.makker napisała:

> OMG
            > Naprawde zalozylas cos takiego na wesele? Powiedz, ze zartujesz.
            Owszem!założe ponieważ bardzo mi sie podoba, link był dla autorki wątku, a ja o opinie swojej kiecki nikogo nie prosiłam, zakładam to co mi sie podoba i nie pytam nikogo o zdanie.
            • bell82 Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 15:00
              varna771 napisała:

> tully.makker napisała:
              >
              > > OMG
              > > Naprawde zalozylas cos takiego na wesele? Powiedz, ze zartujesz.
              > Owszem!założe ponieważ bardzo mi sie podoba, link był dla autorki wątku, a ja o
              > opinie swojej kiecki nikogo nie prosiłam, zakładam to co mi sie podoba i nie p
              > ytam nikogo o zdanie.]

A nie pytaj..ale wychodzisz na osobę nie znająca podstawowych zasad dostosowania ubioru do danej okazji.
    • shellerka Re: Modowo - doradźcie proszę... 18.09.12, 22:58
      uważam, że jest za krótka
      • jola-kotka Re: Modowo - doradźcie proszę... 18.09.12, 23:57

shellerka napisała:

> uważam, że jest za krótka

O matko.
        jest bardzo ladna.
    • claudel6 Re: Modowo - doradźcie proszę... 18.09.12, 23:02
      dziewczyny naprawde chodzicie na wesela w sukienkach na sylwestra? to jest taka sama okazja? nie widzicie różnicy? miedzy dyskoteką, nocnym klubem a weselem? to już kolejny watek taki sukienka do na sylwestra i z pytaniem czy może być na wesele.
      • madzioreck Re: Modowo - doradźcie proszę... 18.09.12, 23:04
        Tak, tak wiemy, pospólstwo jesteśmy, a na wesele wypada beżową w kolanko. Wiemy.
        • zdzisnadzis Re: Modowo - doradźcie proszę... 18.09.12, 23:18
          madzioreck napisała:

> Tak, tak wiemy, pospólstwo jesteśmy, a na wesele wypada beżową w kolanko. Wiemy

No tak ograniczone jak zwykle widza tylko jedno wyjscie, chociaz takich jest o wiele wiecej.. A sukienka dobra do klubu na sylwestra jak jzuz wspomniano albo na impreze karnawałową a nie na wesele, tym bardziej jak kobieta ciezarna.. Ta druga z orseya jak na stype.
          • sadosia75 Re: Modowo - doradźcie proszę... 18.09.12, 23:21
            A coż by miała na siebie założyć kobieta ciężarna?
            I dlaczegóż to nie sukienkę w cekiny ? Od kiedy to cekiny są zarezerwowane wyłącznie na sylwestra ( i nie dla kobiet ciężarnych ! ) ?
            O nieograniczony człowieku o szerokiej wiedzy dotyczącej damskich ubiorów kobiet ciężarnych pokaż nam ograniczonym jedyną słuszną drogę !
            • madzioreck Re: Modowo - doradźcie proszę... 18.09.12, 23:40
              > A coż by miała na siebie założyć kobieta ciężarna?
              > I dlaczegóż to nie sukienkę w cekiny ? Od kiedy to cekiny są zarezerwowane wyłą
              > cznie na sylwestra ( i nie dla kobiet ciężarnych ! ) ?

Oj no, Sadoś, głupio się pytasz, oczywiście wór pokutny, ostatecznie ogrodniczkę jakąś... ale zaraz, ciężarna na wesele? W domu siedzieć, po brzuchu się głaskać, a nie szlajać po nocy tongue_out
              • bell82 Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 15:04
                madzioreck napisała:

> > A coż by miała na siebie założyć kobieta ciężarna?
                > > I dlaczegóż to nie sukienkę w cekiny ? Od kiedy to cekiny są zarezerwowa
                > ne wyłą
                > > cznie na sylwestra ( i nie dla kobiet ciężarnych ! ) ?
                >
                > Oj no, Sadoś, głupio się pytasz, oczywiście wór pokutny, ostatecznie ogrodniczk
                > ę jakąś... ale zaraz, ciężarna na wesele? W domu siedzieć, po brzuchu się głask
                > ać, a nie szlajać po nocy tongue_out

No ktos ci wytknal ograniczenie i mial racje, znowu pomiedzy worem pokutnym a sukienka w której wygląda dobrze szczupła sylwetka a nie z brzuchem nie widzisz nic kompletnie. Wg mnie cekiny jak najbardziej na wesele ale nie w wersji czarnej..
          • sokhna Re: Modowo - doradźcie proszę... 18.09.12, 23:22
            Zgadzam sie, sukienka karnawalowa bardziej...
            Jak brzuch wiekszy to moze sie okazac, ze sie bedzie z przodu podciagac pomimo tego, ze jest elastyczna). To dopiero bedzie komicznie wygladac przy tej dlugosci...
          • varna771 Re: Modowo - doradźcie proszę... 18.09.12, 23:24
            zdzisnadzis napisał:

> madzioreck napisała:
            >
            > > Tak, tak wiemy, pospólstwo jesteśmy, a na wesele wypada beżową w kolanko.
            > Wiemy
            >
            >> druga z orseya jak na stype.
            byłas kiedyś na stypie? ja na pogrzeb/stype nie załozyłabym takiej kiecki. Oczywiscie, że nie musi Ci sie podobac bo to kwestia gustu ...
          • madzioreck Re: Modowo - doradźcie proszę... 18.09.12, 23:39
            > No tak ograniczone jak zwykle widza tylko jedno wyjscie, chociaz takich jest o
            > wiele wiecej.

Sama jesteś ograniczona. Piszę na podstawie tego, co linkowały jako odpowiedni strój na wesele oburzone cekinami. Nuda i flaki z olejem, zero pazura i fantazji. Plus ulubione buciki triss i można się porzygać z akuratności. Pasi?
            • wrednadziewucha Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 15:14
              A jakie to buciki? smile Opowiedz, bom ograniczona!
    • madzioreck Re: Modowo - doradźcie proszę... 18.09.12, 23:03
      Wypada. Mała czarna to bardzo odpowiednia kiecka na taką imprezę, błyszcząca tym bardziej - przecie nie na popołudniową herbatkę wink Dobierz kolorowe dodatki i będziesz wyglądać jak milion dolców smile

bo sukienkę już mam, wygląda ok (jeśli można wyglą
      > dać ok z brzuchem nie będąc Heidi Klumwink

Można smile

• czar_bajry Re: Modowo - doradźcie proszę... 18.09.12, 23:14
        Sukienka jest fajna ale tak jak napisała shell za krótka dla kobiety w ciąży,chyba że nadal jesteś płaska i nic Ci nie wystaje.
      • lusitania2 Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 12:02
        madzioreck napisała:

> Wypada. Mała czarna to bardzo odpowiednia kiecka na taką imprezę, błyszcząca ty
        > m bardziej

no, cóżsad, ze sroki orlicy nigdy nie będzie.
        • madzioreck Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 16:16
          Goń się?
      • koolair Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 15:21
        madzioreck napisała:

> Wypada. Mała czarna to bardzo odpowiednia kiecka na taką imprezę

litości! kup sobie kobito podręcznik sv , znajdź rozdział wesele i poczytaj trochę o kolorze czarnym, a później udzielaj "dobrych " rad. Zero jakiejkolwiek klasy i dobrych manier.
        • lady-z-gaga Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 16:06
          Koleżanka zaraz zacytuje Ci odpowiedni paragraf modowy, gdzie napisano, że mała czarna nadaje się na każdą okazję. I z takiej własnie dosłownej interpretacji tego okreslenia bierze się jej upór smile
          • madzioreck Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 21:11
            Lady, masz wkurzający nawyk pisania o kimś, zamiast do kogoś, a już się ostatnio bardziej sympatyczna wydawałaś... Nie pisałam nic o "każdej" okazji.
        • madzioreck Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 16:19
          Komentarze wygłaszane tu przez wyższą pier...cję niewiele mają wspólnego z klasą i dobrymi manierami. No ale poudawać damę zawsze można.
    • marghe_72 Re: Modowo - doradźcie proszę... 18.09.12, 23:28
      pytanie gdzie się będzie odbywac to wesele..
      • jola-kotka Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 00:02
        marghe_72 napisała:

> pytanie gdzie się będzie odbywac to wesele..

A jakie to ma znaczenie?
        • sokhna Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 22:33
          Ano ma, jak to gleboka wies chlewikiem pachnaca (nie zebym wies wysmiewala) to i tak bedzie faktycznie jak gwiazda... moze nawet ladniejsza od panny mlodej... big_grin
    • mayaalex Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 00:05
      Bardzo fajna. A w piatym miesiacu to brzuch zazwyczaj jest sliczna mala kuleczka wiec bedziesz wygladac super.
      Ja na swoim slubie mialam zlota z cekinow - w 39 tygodniu ciazy smile wygladalam jak lampa dyskotekowa, mieniaca sie zlota kula - i nadal uwazam ze byla swietna. W koncu ciaza to powod do radosci, warto ja podkreslic i to nie jakims pokutnym worem tylko czyms co przyciaga wzrok.
      • suazi1 Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 09:19
        No przepraszam bardzo, ale ta kiecka wygląda jak pokutny worek własnie, do tego czarny. Nawet cekiny tego nie zmienią. Straszna przez duże "s".
    • ona-26 Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 09:01
      Dzień dobrysmile Dzięki za taki odzew...
      1. moja sukienka jest przed kolano - dużo dłuższa od zalinkowanych - googalając skupiłam się na cekinach i długim rękawie, więc nie będę "świecić tym i owymsmile
      2. mój brzuch nie jest kulką, żeby ją podnosił, raczej dużym wzdęciem lub średnią nadwagąwink

Chyba jednak się zdecyduję...Nie mam jakoś serca do zakupów teraz...
      Mnie mama zawsze uczyła, że na ślub to powinno się do kościoła/urzędu w kostiumie, a na zabawę sukienka...wink Swego czasu praktykowałam.
      Ale w sumie pierwsze słyszę, że sukienka sylwestrowa nie pasuje na wesele. Oczywiście to pojęcie bardzo szerokie - moim zdaniem nie pasują sukienki ledwo zasłaniające walory właścicielki, wulgarne... Ale cekinowewink
      Pozdrawiam
      • suazi1 Rób jak uważasz 19.09.12, 09:23
        Według mnie ta kiecka jest fatalna. Zdecydowanie nie na wesele. Tania tandeta z chińskiego bazarku. Osobiście nawet na sylwestra bym jej nie założyła. Nie moja bajka.
      • mamaemmy Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 09:24
        Bardzo ladna-mam prawie taka samą-ale na sylwestra :p
        Umiejętnośc doboru stroju do okazji do sztuka wink
        Na Twoim miejscu kupiłabym jakąś w stylu empire,podkreslającą brzuszek,albo taka jak ta zalinkowana,ale bez cekinów smile
        • jolunia01 Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 10:43
          mamaemmy napisała:

> Na Twoim miejscu kupiłabym jakąś w stylu empire,podkreslającą brzuszek,albo tak
          > a jak ta zalinkowana,ale bez cekinów smile

Taaa. Jeszcze kokardke pod biustem i wyglądałaby jak w nocnej koszuli. Te empirowe kiecki były, są i będą okropne. I po co podkreślać "brzuszek"?
          • suazi1 Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 15:58
            No, zawsze lepiej wyglądać jak panienka lekkich obyczajów, która zaliczyła wpadkę. Bardzo, bardzo przepraszam za skojarzenie, ale to silniejsze ode mnie...
            • madzioreck Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 21:13
              O, proszę, następny pokaz klasy - no naprawdę, same dobrze wychowane ematki się w tym wątku wypowiadają.
              • suazi1 Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 21:24
                Moje osobiste skojarzenia to brak klasy? W takim razie nie ma tu ematek z klasą, bo każda śmie mieć skojarzenia, lub o zgrozo własne zdanie. Skojarzenia, proszę pani, SKOJARZENIA. Niedługo nieodpowiednie spojrzenie czy nie taki grymas będzie brakiem klasy. Opanuj się.
                • madzioreck Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 21:38
                  > Moje osobiste skojarzenia to brak klasy?

Mieć sobie można, jakie się chce, niekoniecznie trzeba się ze wszystkim aż tak uzewnętrzniać.

W takim razie nie ma tu ematek z klasą
                  > , bo każda śmie mieć skojarzenia, lub o zgrozo własne zdanie.

No i właśnie polowa ematek chrzani tu a klasie i, o zgrozo, dobrych manierach, po czym częstuje takimi tekstami, że żenada.
      • katus118 Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 09:26
        Mnie się sukienka bardzo podoba. Jeszcze jak do tego ubierzesz kolorowe buty, czy inny rozjaśniający dodatek - już całkiem super
        smile.
      • lady-z-gaga Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 09:38
        > Ale w sumie pierwsze słyszę, że sukienka sylwestrowa nie pasuje na wesele.
        Owszem, nie pasuje. Ale ta kiecka nie jest sylwestrowa, same cekiny nie kwalifikuja ubrania jako sylwestrowego. Tak było kiedyś, potem przyszła moda na cekiny i pojawiły się one nawet na codziennych albo formalnych ubraniach. Czy to się komus podoba, czy nie (mnie nie smile ), nie jest to juz kategoria disco.
    • tatibi Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 09:52
      Sukienka niestety niefajna. Czarny w tym natezeniu dobrze wyglada dopiero wieczorem. kiedy swiatlo jest slabsze. A sztuczne swiatlo bedzie sie odbijac od cekinow i bedzie jakis efekt rozswietlajacy. Czyli jak ktos napisal w sam raz na sylwestra.
      Poza tym nie rozumiem tej mody na obowiazkowo sexy ciezarowke. To jest bardzo prostackie. Mozna w ciazy wygladac dobrze i erotycznie ale nie za pomoca takich kiepskich ubraniowych trikow jak obcisla swiecaca sie miniowka.
      • ona-26 Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 09:58
        O Boże... Ja akurat jestem ostatnia osobą, która bez ciąży chciałaby wyglądać sexy, a co dopiero w... Jak już napisałam, mam tą sukienkę fizycznie i zastanawiam się czy "pasuje". Kupiłam ją na Sylwestra przede wszystkim dlatego, że tuszowała mankamenty figury (nieproporcjonalnie grube ramiona i uda) a nie, żeby epatować erotyzmemwink (niestety nie te proporcjesad
        • suazi1 Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 16:00
          No nie jestem pewna czy taka kiecka akurat tuszuje jakiekolwiek mankamenty. Do takich sukienek wypadałoby mieć w miarę dobrą figurę.
        • eilian Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 16:15
          No i masz odpowiedź. Kupiłaś tę sukienkę na sylwestra a teraz zastanawiasz się, czy pasuje na wesele... To naprawdę nie te same okazje.
    • fajnykotek Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 09:59
      Sukienka ładna, ale wg mnie niekoniecznie na wesele. Ale z tego co tu piszą dziewczyny nie wszyscy tak sądzą.
      Mnie zastanawia inna rzecz - to jest sukienka mocno podkreślająca figurę. O ile ktoś ową figurę ma big_grin. Na moim weselu była pani w takiej sukience. Pani jest niska i korpulentna. Wyglądała jak zwój dętek albo ludzik michelina big_grin.
      • ona-26 Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 10:06
        No właśnie nie do końca... Te zalinkowane może ciut inne, moja taka lekko lejąca. Ja jestem wysoka, średniej budowy, więc jak założyłam sobie body pod spód Triumpha takie wygładzające - nie było źlewink małej, korpulentnej też sobie w tym nie wyobrażamwink
        • tatibi Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 10:20
          Mysle ze istota problemu polega na tym ze sama nie jestes przekonana do tej sukienki. Odpowiedz sobie na pytanie jak sie bedziesz czula w niej na tym weselu. Ja osobiscie bym raczej zainwestowala w twarzowa i elegancka tunike a pod spod spodnica. I na inne okazje bedzie.
          Moze masz w domu jakos rzecz mniej wystrzalowa a w ktorej jest ci naprawde do twarzy.
    • tully.makker Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 10:21
      Imo sukienka tego typu absolutnie nie nadaje sie na wesele. No chyba ze w remizie.
      • matyldamoja Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 10:28
        sukienka ładna, nie wiem jednak czy weselna, tak jakoś mi nie pasi, dodatki do niej to ewentualnie te kolorowe buty i kolczyki , moim zdaniem nic innego. Ja też byłam teraz na weselu ( jak widać w sygnaturce też 5 miesiąc) i byłam w krótkiej czarnej dopasowanej sukience tyle że z bufiastymi rękawami i czułam się w tym stroju świetnie, buty miałam kolorowe + naszyjnik. Tak naprawdę musisz sama dobrze się w tym czuć i tyle.
    • sarabis Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 10:52
      Nie wiem ile masz lat, do pewnego wieku „wybaczam” czarne sukienki na weselach. Dziewczyny do 30 stki, niech już mają, jak im ładnie, niech noszą nawet te w stylu baletnicy (niedawno tu widziałam na forum), a ciężarne to już w ogóle są zwolnione z oceny smile Idź dziewczyno i wypoczywaj, czarna kuleczko smile
      Po 30-stce, moim zdaniem świadczy o braku obycia. Niech się nie oburzają niektóre obrończynie. Tak jest. Zresztą dziwię się tej oślej obronie czerni na weselach, jest tyyyyle pięknych sukienek, w dobie sklepów internetowych, bezpłatnych zwrotów itp. sama przyjemność w przebieraniu i nie mówię o workach pokutnych (co za durny argument), ale przepięknych barwach i krojach. Okazja by wykazać się wyczuciem w zestawianiu kolorów - sukienka, buty, biżuteria, torebka, mniam..., a nie tylko czarne, czarne, czarne...
      • tully.makker Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 12:53
        Okazja by wykazać się
        > wyczuciem w zestawianiu kolorów - sukienka, buty, biżuteria, torebka, mniam...
        > , a nie tylko czarne, czarne, czarne...

Ano wlasnie. Ja wprawdzie jestem osoba, ktora w 99% przypadkow nosi sie na czarno, ale na sluby i wesela robie wyjatek.
        No ale trzeba by miec cien klasy...
    • blekitny.zamek Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 11:06
      Jak prosisz o radę...to ta sukienka nie jest zbyt dobrym pomysłem.
      Pasuje bardzo na dyskotekę,imprezę w klubie,prywatkę,sylwestra, ale nie na wesele.
      bardzo ładne sukienki są na przykład tutaj:
      www.quiosque.pl
      • mehil.dam Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 11:38
        Moim zdaniem też niekoniecznie na wesele, chyba, że na drugi dzień.
        Ja ostatnio na wesele też miałam problem, bo po ciąży zostało mi tłuszczyku na brzuchu (właśnie coś koło takiej wielości jak miałam 2 5tym miesiącu), a duże biodra i szerokie ramiona miałam zawsze. Zdobyłam taką:
        www.tuccistore.co.uk/womens-2/dresses-skirts-68/dresses-69/womens-blackberry-purple-240668.htm
        i fajnie wszytko maskowała smile
    • hildegarda-z-plocka Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 13:27
      sukienka jest ladna, ale w zadnym razie nie weselna! absolutnie nie pasuje, tym bardziej w ciazy- bedziesz wygladala jak wanna-be sexi laska z poteznym wzdeciemtongue_out
      • suazi1 Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 16:06
        Jest takie określenie na pewien typ butów "fuck-me-shoes". Jak patrzę na to paskudne czarne coś, od razu mam na mysli "fuck-me-dress".
    • moty_lanoga Re: Modowo - doradźcie proszę... 19.09.12, 21:54
      Najbardziej kolorystycznie nieobyta druhna i gość smile
      zintelligent-boy-eshan.blogspot.com/2011/04/royal-wedding.html

Bożesztymój, jak ja nie cierpię takich ciotek klotek, co to zamknęły się w swoim wsiowym savuarvirze i myślą, że taki właśnie jest prawidłowy. Pamiętaj koniecznie - buty i torebka w tym samym kolorze, włos koniecznie od fryzjera z lokami, rajstopy i aby nie peep toe!
      Sukienka nie w moim guście, ale uważam, że ciężarnej we wszystkim ładnie, takie zboczenie mam. Nie lubię widoku ciężarnych w namiotach, nawet najmniej kształtne wyglądają pięknie w obcisłych strojach.
      A co do strojów weselnych, to akurat takie typowo weselne "eleganckie" toalety powodują, że najmłodsza dziewczyna zaczyna wyglądać na swoją babcię.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka