Dodaj do ulubionych

najfajniejsze trolle

05.11.12, 23:53
natchnięta wyznaniem niektórych emam, że mają nicki do trollowania, zapytuję o najfajniejsze trolle na emamie

dla mnie to była arnikaarnika a ulubiony wątek to
forum.gazeta.pl/forum/w,567,48271751,48271751,Zostalam_pobita_maz_nie_zareagowal_.html
(chociaż dziś nie wydaje się taki śmieszny)
Obserwuj wątek
    • mysia-mysia Re: najfajniejsze trolle 05.11.12, 23:56
      aaaa, jednak fajny, jak się dalej czyta

a to najlepsza odpowiedź jaką przeczytałam na forum:

forum.gazeta.pl/forum/w,567,48271751,48272677,Re_Zostalam_pobita_maz_nie_zareagowal_.html
      • annajustyna Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 17:39
        Wez, bo mleko ze smiechu strace zaraz big_grin.
    • tosterowa Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 00:03
      Aktualnie moim ulubionym trollem jest edelstein, jak sobie przypomnę "Georgię (Szorszię) Borgię" to się wirtualnie zaśmiewam.
      Doceniam również wysiłki joli kotki, muszą jej dużo płacić, aczkolwiek mam radę - krótsze posty i z przecinkami, może w końcu będzie się dało przeczytać jakiś w całości.

Jednorazowych trolli z jednorazowych wątków nie czytam albo nie pamiętam.
      • aneta-skarpeta Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 00:06
        jak a gorgie?
      • edelstein Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 10:22
        Buhahahaha masz pecga laska,akurat moje imiona sa prawdziwe,zakladamy sie?
        • tosterowa Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 15:54
          Tak samo prawdziwe, jak twoje "niemieckie" pochodzenie.
          Ale mary ma rację, nie jesteś trollem, tylko mitomanką.
          Aktualnie moją ulubioną mitomatkątongue_out
          Pisz więcej, moje wirtualne ja nadal się zaśmiewa, jak cię czytam, chociaż po zdekodowaniu to już rzeczywiście nie to samo sad
          • antyideal Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 18:27
            Masz ode mnie Nobla w dziedzinie forumowego słowotwórstwa
            za te "mitomatke" big_grin
            • tosterowa Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 21:41
              smile
      • mary_lu Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 10:48
        Edelstein to mitomanka, żaden z niej troll.

Pamiętacie sobotnie felietony? W-i-k-i działała jak troll, a też była mitomanką.
        • edelstein Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 10:50
          Jedynymi mitomankami sa osoby,ktore dopowiadaja sobie do moich wypowiedzi wlasne wersje.Z reszta sa tak czesto prezentowane na tym forum i tak sprzeczne,ze sama nie wiem czy mam np dziecko i mezatongue_out
          • mary_lu Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 11:10
            Oj tam, oj tam, nie umniejszaj sobie, akurat fakt posiadania przez Ciebie męża czy dziecka jest najmniej interesujący.

Ciekawe natomiast jest, że fantazje Twoje i Wiki rozwijały się dokładnie w tym samym kierunku.

Co się stało z Wiki? Przeoczyłam moment zniknięcia jej z forum.
            • emilka_x Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 11:45
              Sama jestem ciekawa co się z W-i-k-i stało, bardzo w tą wątpię że zniknęła, może działa pod innym nickiem. Zawsze czekałam na jej sobotnie wynurzenia, fantazji to jej nie brakowało.
            • edelstein Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 11:54
              A nie mowilam,ja nie jestem mitomanka,to wy te mity tworzycie,teraz juz jestem wiki,bo mary lu tak stwierdzila.Zabawne.Czekam,az ktoras napisze,ze to nie ja i jak zwykl skonczy sie na znaku zapytaniatongue_out
              • mary_lu Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 12:37
                Nie my tworzymy mity, tylko Ty czytać nie umiesz. Nigdzie nie twierdzę, że jesteś Wiki, twierdzę, że Wasze konfabulacje idą w tym samym kierunku. Nawet bliźniacze akcje na Wnętrzach Mieszkań miałyście.
        • viviene12 Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 12:38
          mary_lu napisała:

> Edelstein to mitomanka, żaden z niej troll.
          >
          albo rozdwojenie? roztrojenie jazni?

forum.gazeta.pl/forum/w,569,94356600,94356600,sa_tu_mamy_z_D_sseldorfu_.html
          No to co, w koncu Klaudynka czy Gorgia Borgia, zdecyduj sie na jakas wersje
          • mary_lu Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 12:45
            Oj tam, pewnie Georgia sobie na bierzmowanie wzięła, u mnie w podstawówce wszyscy podniecali się swoimi imionami z bierzmowania.
            • viviene12 Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 12:49
              mary_lu napisała:

> Oj tam, pewnie Georgia sobie na bierzmowanie wzięła, u mnie w podstawówce wszys
              > cy podniecali się swoimi imionami z bierzmowania.

No dobrze, ale co z Borgia, bo mnie to meczy normalnie wink
              Dwa razy u bierzmowania czy jak?
              • lelija05 Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 13:21
                Edel sobie zażartowała, że ma na imię Georgia, a na drugie Borgia.
                • edelstein Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 17:15
                  Zostanmy przy tej wersjibig_grin jak zwykle jednej z wielubig_grin
          • edelstein Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 17:11
            A przyszlo ci do tej pustej glowy,ze sa ludzie posiadajacy dwa,albo trzy imiona z tym od bierzmowania i niekoniecznie posluguja sie tym pierwszym?
            • viviene12 Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 17:28
              edelstein napisała:

> A przyszlo ci do tej pustej glowy,ze sa ludzie posiadajacy dwa,albo trzy imiona
              > z tym od bierzmowania i niekoniecznie posluguja sie tym pierwszym?
              >
              Schatz, nicht das ich lache smile
              sorry ale pusta glowe Ty to sobie daruj, Rufnahme to se mozesz ew. podkreslic w formularzu
              co nie zmienia faktu ze w dokumetach podaje sie tak jak sie podaje

Ta, to jak Borgia masz z bierzmowania heheh

• annajustyna Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 17:34
                Z bierzmowania to ona ma Loyola Torquemada tongue_out.
                • viviene12 Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 17:42
                  annajustyna napisała:

> Z bierzmowania to ona ma Loyola Torquemada tongue_out.

Es kommt mir aber ganz schön spanisch vor hehe

smile
                  • annajustyna Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 18:35
                    Borgia ist aber auch spanisch, oder? wink.
                    • viviene12 Annajustyna 06.11.12, 18:56
                      annajustyna napisała:

> Borgia ist aber auch spanisch, oder? wink.

Doch doch smile
                      Nichtdestotrotz hab ich die immer irgendwie mit Italien assoziiert
                      hehe Georgia Borgia, die Idee muss man haben smile

• viviene12 Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 17:40

> sorry ale pusta glowe Ty to sobie daruj, Rufnahme to se mozesz ew. podkreslic w

Ok
                RUFNAME, nie zebys miala problem se wygooglowac co to takiego
                • edelstein Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 18:31
                  Auf deine stelle bejbe würde erst mal das lesentongue_out“... Eine Person kann mehrere Vornamen, muss aber mindestens einen Vornamen Beschluss des Bundesverfassungsgerichtes ist es verfassungsrechtlich nicht zu Neugeborenen maximal fünf Vornamen zugelassen werden. [2] Bei Verwendung Vorname, mit dem die Person hauptsächlich angeredet („gerufen“wink wird, als Rufname Reihenfolge der Vornamen stellt keine Rangfolge dar. Nach höchstrichterlicher Düsseldorf 3 Wx 90/98) steht es in Deutschland dem Namensträger frei, zwischen eingetragenen Namen zu wählen. Ein Rufname ist also nicht unveränderlich fest gelegt.“Letzte satz zwei mal lesen bitte.Jetzt kannst du mich malbig_grin
                  Mfg
                  Georgia
                  • aniorek Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 22:34
                    edelstein napisała:

> Auf deine stelle bejbe würde erst mal das lesentongue_out

OJP, a to po jakiemu? big_grin do szkoly, a nie na forum siedziec, bledy na poziomie stufe A1.
                • edelstein Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 18:44
                  Pozwole sobie wkleic ponownie,bo sie niezgrabnie wkleilo

“ Bei Verwendung mehrerer Vornamen wird der Vorname, mit dem die Person hauptsächlich angeredet („gerufen“wink wird, als Rufname bezeichnet. Die Reihenfolge der Vornamen stellt keine Rangfolge dar. Nach höchstrichterlicher Rechtsprechung (u. a. OLG Düsseldorf 3 Wx 90/98) steht es in Deutschland dem Namensträger frei, zwischen seinen standesamtlich eingetragenen Namen zu wählen. Ein Rufname ist also nicht unveränderlich festgelegt.“
                  To jak to bylo z tym podkreslaniem?genial daneben rzeknebig_grin
                  • viviene12 Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 19:04

> To jak to bylo z tym podkreslaniem?genial daneben rzeknebig_grin

Zatem przemysl zanim rzekniesz

najwyrazniej rzadko wypelniasz wszelakie Unterlagen, czesto podkresla sie Rufname,
                    ale co ja Ci bede mowic, skoro umiesz lepiej przekopiowac
                    • edelstein Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 19:19
                      “Rufnahme to se mozesz ew. podkreslic w formularzu co nie zmienia faktu ze w dokumetach podaje sie tak jak sie podaje“
                      A to kto napisal?nie odwracaj kota ogonem.Doskonale wiesz(teraz juz),ze niemieckie prawo daje mi mozliwosc poslugiwania sie tym imieniem jakie uwazam za sluszne,a ktore mialam nadane.Jednym slowem mialam pelne prawo zmienic w De imie na Georgia i je podac wszedzie w dokumentach.Tak samo jak znam osobe,ktora zmienila imie na niemieckie.
                      • viviene12 Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 19:23

> ne,a ktore mialam nadane.Jednym slowem mialam pelne prawo zmienic w De imie na
                        > Georgia i je podac wszedzie w dokumentach.Tak samo jak znam osobe,ktora zmienil
                        > a imie na niemieckie.

zmienic imie mozesz
                        nie zmieniajac musisz podawac wszystkie tak jak byly nadane przy urodzeniu a jako Rufname uzywac ktorego chcesz,ale w dokumentach musisz miec wszystkie
                        >
                        >
                        >
                        >
                        >
                        >
                        • edelstein Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 19:47
                          To jakos wyklucza uzywanie imienia Georgia?tongue_out bo caly czas rozchodzi sie o ten fakt.
                          • viviene12 Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 20:12
                            edelstein napisała:

> To jakos wyklucza uzywanie imienia Georgia?tongue_out bo caly czas rozchodzi sie o ten
                            > fakt.

napisze tak
                            Znam Kaske na ktora wolali w domu Agnieszka nie mniej jednak w dzienniku szkolnym jej bylo Katarzyna. Jasniej sie nie da.
                            Jak dla mnie to mozesz byc Gorgia Borgia Lollobrigida, a co mi tamsmile

• edelstein Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 20:18
                              Nadal nie skapowalas,nie ma analogii miedzy Kaska vel Agnieszka a mna,bo ja mam w papierach Georgia.Rufname moze byc wybrane tylko z tych,ktore sa w papierach.Czy teraz pojelas?
                              • caroninka Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 22:55
                                No, to ja powiem tylko tyle, ze do teraz bawila mnie ta sciema marki "edel". Wspolczuje poziomu ogladanych tasiemcow Edel.
                                • edelstein Re: najfajniejsze trolle 07.11.12, 11:38
                                  Jestem bardzo ciekawa co maja tasiemce do imion nadanych przy urodzeniu czy wybranego do bierzmowania.Ps.nie ogladam seriali nie liczac cobra 11tongue_out
                                  • caroninka Re: najfajniejsze trolle 07.11.12, 13:23
                                    Dziewczyno, nie lap sie brzytwy, topiac sie w kaluzy. To nawet smieszne juz nie jest. Nie trzeba duzo, by wylapac z Twoich marzeniowych wywodow, kim jestes i jak zyjesz. W jednym masz racje, to Twoja sprawa, ale nie powinnas sie pienic, ze wiekszosc forumek, ma porzadek pod sufitem i Twoje baje je smiesza. Jedyne co w tym wszystkim plynie prosto z serca i latwo to wyczuc, to milosc do synka.
          • kamelia04.08.2007 Re: najfajniejsze trolle 07.11.12, 01:27
            viviene12 napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/w,569,94356600,94356600,sa_tu_mamy_z_D_sseldorfu_.html
            > No to co, w koncu Klaudynka czy Gorgia Borgia, zdecyduj sie na jakas wersje

no, co ty. To sie mówi z francuska Klodin. A Klodin urodziła Lusi, czyli po polsku Łucję.
            Zaraz tu sie przyjdzie i oburzy, ze to nie Lusi, tylko Luca Marcel i ze ona polskiej gramatyki nie uznaje.

Ach, mitomanka, co ani po polsku, ani po niemiecku porzadnie mówic nie umie.
    • krejzimama Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 06:55
      Moim ulubinym jest Triss_Merigold6.
      • mysia-mysia Re: najfajniejsze trolle 07.11.12, 00:58
        krejzimama napisał:

> Moim ulubinym jest Triss_Merigold6.

No tak, triss faktycznie jest niezła smile
    • upartamama Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 08:44
      a moim aniadentystka
    • morgen_stern Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 08:45
      Krejzi! Większość wygasiłam.
    • jola-kotka Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 08:55
      mysia-mysiawink
    • fajnykotek jola-kotka n/t 06.11.12, 09:21
      Przepiękna blondi a la barbie, zawsze wyglądająca na 18lat smile
      • viviene12 Re: jola-kotka n/t 06.11.12, 17:35
        fajnykotek napisała:

> Przepiękna blondi a la barbie, zawsze wyglądająca na 18lat smile

gotujaca cala noc rybe po pseudotajsku dl aukochanego, normalnie kobieta -marzenie

nie wygasze, bo poprawia mi humor jak niktsmile
        • anorektycznazdzira Re: jola-kotka n/t 06.11.12, 21:53
          najpierw 3 lata nie gotowała w ogóle, to nie wiem tongue_out
          • viviene12 Re: jola-kotka n/t 06.11.12, 23:26
            anorektycznazdzira napisała:

> najpierw 3 lata nie gotowała w ogóle, to nie wiem tongue_out

oj tam
            Jola gotuje po prostu kwalitatywnie zamiast kwantytatywnie, ot cosmile

• anorektycznazdzira Re: jola-kotka n/t 07.11.12, 21:42
              bardziej jakby imaginatywnie nawet...
    • guderianka Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 10:00
      ja lubię krejzi bo jest sprawiedliwa, nie plecie trzy po trzy -często jest przyczynkiem do ciekawych dyskusji
      no i gazeta się wyrobił- czasami potrafi coś normalnego napisać
    • lady-z-gaga Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 10:19
      zdecydowanie gazeta_mi_płaci
      nie wiem, czy najfajniejszy, ale najbardziej profesjonalny
      uzasadnienie:
      -bo wciąż potrafi zaskakiwać, nigdy nie wiadomo, w jakim wątku i na jaki temat wypowie się jak pustak. a kiedy - jak mędrzec
      - bo ciągle się dokształca, biegając po wszelkich mozliwych forach
      - bo - mimo, ze wszyscy ją znają i niby nikt nie traktuje poważnie - potrafi wsadzić kij w mrowisko i sprowokowac dyskusję
      -wciąż bywa na tyle wiarygodna w tym, co pisze, że ludzie nie potrafią odróżnić, kiedy robi sobie jaja
      Gazecia to prawdziwy, rasowy troll, nie ma lepszego big_grin
      • morgen_stern Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 10:23
        Na szczęście nie muszę czytać jego wypocin, mam go wygaszonego, podobnie jak łiskacza, papalaye, kolpika i inne podobne. Nie pojmuję zachwytu nad gazeciarzem.
        • lady-z-gaga Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 10:37
          To nie zachwyt, tylko niechętne uznaniewink gdybyś czytała Gazetę, widziałabys, jak - z latami - coraz częściej miewa rację
          sama nie lubię trolli i zwykle je omijam(fenomen niejakiego jozefa mnie osłabia - nigdy nawet kropki nie postawiłam w jego wątkach, zwykle wystarcza mi przeczytanie tytułu)
          ale Józek to inna kategoria niż Gazeta - to gatunek nudziarzy/obsesjonatów, co prawda nieagresywny, ale nudny do urzygu
          • morgen_stern Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 10:40
            Ależ ja go czytałam od paru lat, także spokojnie, znam dobrze.
            Józek to tez fenomen, nie rozumiem, po co dziewczyny z nim gadają. Monotematyczny troll, nudny, upierdliwy.
          • imasumak Podejrzewam, 06.11.12, 11:58
            że pod nickiem gazety piszą co najmniej dwie osoby.
            • thegimel Re: Podejrzewam, 06.11.12, 12:30
              Też tak uważam. I przynajmniej jedna z nich jest z natury dość rozsądna - czasem 'wypada z roli' i pisze całkiem do rzeczy. Józek bywa zabawny i ma do siebie dystans. Nie przeszkadza mi. Wygaszam tylko tych, dla których sensem trollowania jest obrażanie innych. Bardziej przeraża mnie agresja i chamstwo w wykonaniu nicków, które trollami nie są.
            • forum.gazety Re: Podejrzewam, 06.11.12, 17:47
              trzy wink
      • edelstein Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 10:24
        Jak poczytalam watek o mnie to tez stwierdzam,ze ludzie nie wiedza kiedy sobie jaja robie,vide wtopa pani w tym watku.To sie nazywa pechbig_grin z reszta mam wiecej takich perelek na moj temat,ale pozostawie je dla siebie,mozna sie posmiac.
        • goodnightmoon Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 11:24
          edelstein napisała:

> zreszta mam wiecej takich perelek na moj temat, ale pozostawie je dla siebie, mozna sie posmiac.

Ja już z niecierpliwością czekam na wydanie książki. To dopiero będzie perełka wink

A może będziesz miła i założysz wątek pod tytułem: "Prawdy i mity na temat Edelstein" ... Poczytamy, podyskutujemy sobie, pośmiejemy się suspicious
          • edelstein Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 11:45
            Przeciez taki watek juz byl jestem tam zamezna,niezamezna,z Niemcem,Turkiem wybierz dowolne,bezrobotna,w wolnym zawodzie,po podstawowce,po studiach,brzydka,ladna z pieniedzmi,bez pieniedzy z bujna wyobraznia,bez wyobrazni osobabig_grin
        • wies-baden Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 18:49
          >...ludzie nie wiedzą kiedy sobie jaja robie...<
          Daruj sobie te " jaja", tobie naprawdę przydałyby się dobre rady, żebyś się w życiu nie pogubiła,
          I nie piszę tego złośliwie, więcej pokory.
        • kamelia04.08.2007 Re: najfajniejsze trolle 07.11.12, 01:40
          edelstein napisała:

> Jak poczytalam watek o mnie to tez stwierdzam,ze ludzie nie wiedza kiedy sobie
          > jaja robie,vide wtopa pani w tym watku.To sie nazywa pechbig_grin z reszta mam wiece
          > j takich perelek na moj temat

a te perełki, to od twoich nicków pochodza, co?

wiesz co, ty może najpierw poczytaj, co ty w ogóle sama o sobie pisałas pod tymi wszystkimi nickami. Tu sie dopiero można posmiac.

To, co ludnośc na twój temat pisze, wynika z tego, że to ty najpierw cos wysmarowałas na swój temat na forum.

Moje ulubione to było na forum o wielojezycznosci, jak to chciałas ludziom zabronic deklinowac imie swojego syna (Luca), to były dopiero wywody. A jeszcze smieszniejsze jest, jak próbowałas to imie poddac polskiej gramatyce, ale na sposób zagramaniczny - wyszla ci wtedy dziewczynka Lucy. Jak ja sie wtedy smiałam nad twoja głupota.

tutiturum
      • aquarianna Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 10:27
        > Gazecia to prawdziwy, rasowy troll, nie ma lepszego big_grin

Czy to jest facet, kobieta czy obojniak, bo już tyle wersji na ten temat słyszałam, że trochę się pogubiłam wink
        • broceliande Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 10:30
          Wcześniej chyba miał nicka lubię gazetę, to był facet na sto procent i pisała jak facet.
          to chyba ta sama osoba.
          Teraz niby pisze jako kobieta, ale nie jak kobieta.
          W sumie lubię.
        • dziennik-niecodziennik Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 10:41
          wychodzi na to ze to jednak kilka osob piszacych z jednego konta. to jest jedyne wytłumaczenie tak sprzecznych ze sobą poglądów jakie prezentuje zaleznie od działu w ktorym akurat pisze smile
          • lady-z-gaga Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 10:48
            Ja też uważam, że gazeta to "spółdzielnia", stąd bardzo nierówny poziom i poglądy, nie trzymające się kupy smile ale przynajmniej jedna z osób używających tego nicka jest inteligentna smile
      • rosapulchra-0 Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 10:34
        Gazeciarz jest przewidywalny jak poranna kupa. No chyba, że są panie, które mają mózgi wielkości guzika i gazeciarzowe rewelacje traktują w ramach zaskoczenia uncertain
        • edelstein Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 10:41
          Cicho,gazeta jest zaskakujacy notongue_out w sumie nie wiem jakim cudem,ciagle pisze to samo.
          • lady-z-gaga Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 10:52
            Chyba zazdrość przez Was przemawia wink napiszcie coś - Rosa o jakiejs nowej chorobie, Edel o markowych ciuchach i facetach, oglądających się na ulicy...będzie zaskakująco, jak cholera big_grin
            • rosapulchra-0 Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 10:54
              Zabolało, co? big_grin
              • lady-z-gaga Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 11:02
                Piękna Różo, chyba nie zazdrościsz trollowi popularności?
                i merytorycznie, proszę, merytorycznie...
                big_grin
                • rosapulchra-0 Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 11:10
                  Oczywiście, że nie zazdroszczę i żadnemu trollowi i żadnej popularności tongue_out
                  Śmieszy mnie ten cielęcy zachwyt nad gazeciarzem, o którym już napisałam, że jest przewidywalny i bardzo dobrze wiadomo, kiedy i w jakim wątku się odezwie, jak i również co napisze.
                  • imasumak Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 12:22
                    No i nie mogłaś tak na początku napisać? Musiałaś o małych móżdżkach, tylko dlatego że ma inne spostrzeżenia na temat gazety? Potem się dziwisz, że ludzie są dla Ciebie niemili.
                    • rosapulchra-0 Re: najfajniejsze trolle 07.11.12, 13:31
                      Akurat ladzgaga należ do bytów forumowych, których osobiście nie trawię, więc świadomie i złośliwie jej tak napisałam. Ona nigdy nie była miła dla mnie, więc dlaczego ja mam być wobec niej? Nie lubię nadstawiać drugiego policzka, dla czyjejś perwersyjno prymitywnej przyjemności.
                  • m_incubo Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 19:24
                    Dokładnie to samo można napisać o tobie big_grin
                    • rosapulchra-0 Re: najfajniejsze trolle 07.11.12, 13:31
                      Lustra ci w domu wybili?
                  • anorektycznazdzira Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 22:00
                    A ja się pytam, czy definicyjnie porządny troll musi być nieprzewidywalny, czy jak?
                    Dla mnie wystarczy, żeby był/bywał zabawny, nie uznaję trolli, co mendzą, silą się na kontrowersyjne wypowiedzi albo walą w kółko o tym samym. Takie niestety przeważają: mało inteligentne, aż przykro czasami. Przykłady od których zwykle bolą mnie zęby; kiszczyńska, kolpik, jolanta i temu podobne.
            • edelstein Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 11:07
              Ciekawe,z tego co pamietam dyskusje ze mna prowadzilas na zupelnie inne tematytongue_out z reszta jak wiekszosc tutaj.
              • lady-z-gaga Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 11:39
                Nie zaprzeczam, że prowadziłam, przecież ja Cię za trolla nie uważam big_grin
                ale postów pochwalnych, na własną cześć, popełniłas tyle, że głownie z nimi Cię kojarzę
                • edelstein Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 11:58
                  Zawsze bylam egoistka,materialistka i narcyzem,nigdy nie ukrywalam tego faktu ani na forum ani w realu.Nie podoba sie komus moze mnie wygasic lub przestac sie spotykac,poki co jakos nikt sie nie palitongue_out
    • aagnes Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 11:05
      Pytanie debila - jak wy poznajecie, ze ktos jest trollem? ja tam czytam, i nawet niekoniecznie zwracam uwage na nicki, niektore powtarzaja sie czesciej, inne rzadziej? jedne bardziej denerwujace inne mniej, ale ze ktos jest na bank trollem?
      • morgen_stern Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 11:16
        To się czuje smile styl wypowiedzi połączony z podejmowana tematyką. Trzeba być geniuszem, żeby pisać swobodnie, bez wyczuwalnej sztuczności na jakieś wymyślone tematy. Albo prawdziwym literatem smile
        • thegimel Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 12:34
          Czasami trollowanie jest pożyteczne. Np wczorajszy wątek o siostrze alkoholiczce, najprawdopodobniej trolling, ale temat w sumie ciekawy i sytuacja tego typu może się jak najbardziej w życiu zdarzyć, ktoś może przeczytać i pożyteczne wnioski wyciągnąć.
    • dziennik-niecodziennik Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 11:53
      zdecydowanie odcienieszarosci big_grin
      • rosapulchra-0 Re: najfajniejsze trolle 07.11.12, 13:33
        dziennik-niecodziennik napisała:

> zdecydowanie odcienieszarosci big_grin
        vel iceland
    • demonii.larua Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 12:31
      Na ematce nie ma rasoywch trolli, trzeba by się pofatygować na Kraj np. żeby zaobserwować zjawisko w lepszym świetle big_grin Ewentualnie na Kobietę, choć tam raczej miernie.
    • viviene12 Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 12:41
      Byla kiedys taka osoba, pisala o businessmanach podrywajacych ja w pociagach 2 klasy, ale za cholere nie moge sobie nicka przypomniec, pomozcie pls!
      • morgen_stern Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 13:19
        A to nie odcienie była?
        • viviene12 Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 17:31
          morgen_stern napisała:

> A to nie odcienie była?

o. tak, tak!
          Odcienie szarosci czy jakos tak, tez fajna byla, nie?
    • czarnaalineczka Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 13:28
      odcienie
      • mysia-mysia Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 17:29
        Co raz to ktoś wspomina odcienie a to chyba nie za mojej kadencji było, bo nie kojarzę
      • viviene12 Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 17:33
        czarnaalineczka napisała:

> odcienie

hehe dziekismile
        czy ona wszesniej nie byla cos z ice... lodem (hehe) czy jakos tak??
        • antyideal Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 18:12
          Chyba pozniej, bo odcieni nie znam a iceland kojarze -
          jako jeszcze-nie-lekarke, ktora juz nie lubi pacjentów ;p
        • czarnaalineczka Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 18:14
          najpierw odcienie potem icecostam
          jako ice juz byla po slubietongue_out
          • tosterowa Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 18:18
            to w ogóle było jeszcze bardziej popierniczone, bo jako odcienie miała córkę, a później - jako ice - nie miała. Źle się kojarzy ;P
            • viviene12 Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 18:59
              tosterowa napisała:

> to w ogóle było jeszcze bardziej popierniczone, bo jako odcienie miała córkę, a
              > później - jako ice - nie miała. Źle się kojarzy ;P

heheh
              ...
              ale fajnie powspominac tak dlugie jesienne wieczory przy grzanym winku smile
              Tematow nie braknie

• noname2002 Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 13:53
      Gazeta_mi_placi, bo najczęściej trafia w sedno. Tylko ta jej fobia na punkcie małych dzieci mnie czasem irytuje. Czy ktoś mi pomoże znaleźć jej post parodiujący e-mamy którym przeszkadzają sąsiadki opalające się na balkonach?
      Krejzimama- za poczucie humoru, naśmiałam się czytając jej posty.
      • thorgalla Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 17:30
        >Tylko ta jego fobia na punkcie małych dzieci mnie czasem irytuje.
        I fobia na punkcie ematek emigrantek.
        • antyideal Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 18:15
          I walka o prawo do klapsa,
          zeby dziecko wyszlo na ludzi.
    • skubany_kotecek jopowa :) 06.11.12, 17:28
      nie wiem czy to trol,
      bo do tej pory zastanawiam się czy ona jest prawdziwa czy ktoś tak genialnie się wczuł wink
      ale bardzo lubiłam jopową czytać big_grin
      • zona_mi Re: jopowa :) 07.11.12, 12:58
        Jopowa jest moją idolką smile
    • sadosia75 Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 17:52
      jestem przeogromną fanką edel vel klaudyny.
      jak się dziecię zapulta, jak się zapluje , jak się biedna znerwi to aż czkawki ze śmiechu dostaję jak ją czytam.
      • edelstein Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 19:05
        Boli nie?twoja opinia niezle ucierpiala w tamtym watku, szczegolnie po tekstach “wiemy kim sa takie sadosie“ i “zachowanie ponizej dna“.Tak to jest jak ktos strzela,zawsze moze dostac rykoszetem,a tak wogole jak na tak gleboko wierzaca to lubisz sobie “postrzelac“ oczywiscie w imie milosci do blizniegobig_grin
        • sadosia75 Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 19:09
          och tak strasznie boli ! bo przecież ja tak jak ty i twoje psiapsiółeczki żyję dla forum i na forum i opinia kogośtam "wiemy kim są sadosie" i " zachowanie poniżej dna " rujnuje mi całe moje życie...
          Normalnie się podnieść po tym nie mogę... och jak to się mogło stać? no jak? no jak? no jak?
          och jak mnie to boli ! moje życie jest skończone !

No i znów mnie klaudyna nie zawiodłaś ! nadal trzymasz poziom i nadal mnie bawisz ! proooszę o jeszcze smile Dziś jeszcze do czkawki mnie nie doprowadziłaś !
          • edelstein Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 20:13
            Jaja sobie robisz?nie da sie zrujnowac g,..na.Za to z checia posmieje sie z twojej hipokryzji.Jak to lecialo? “...i odpusc nam nasze winy,jako my odpuszczamy-bila bez litosci,uchowaj panie boze od takiej poboznosci“.Pza tym od miesiaca powtarzasz sie.Nie zesr...j sie ze szczescia uzywajac imienia Klaudyna.Moj syn zapamietuje wiecej wyrazow.
            • mary_lu Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 20:18
              Ten, którego imienia nie umiesz odmieniać? big_grin
              To, biedak, dużo się nie nauczy, nawet z taką pamięcią big_grin
              • edelstein Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 20:33
                W Niemczech nie odmienia sie imion.
                Naucze go jednej podstawowej rzeczy,by byl taki jak jest,a nie taki jakim ludzie chcieliby go miec.Widzac po forum taka postawa to rzadkosc,hipokryzja trzyma sie swietnie.
                • mary_lu Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 22:48
                  "hey mam na imie Claudine i od szesciu tygodni jestem szczesliwa mama Lucy
                  Marcela.Szukam mam z Düsseldorfu i okolic"

Nie wiem, skąd to pisałaś, może z Polski, ale też Ci odmiana nie wyszła. Chyba że masz córkę? To i tak powinno być "Lucy Marceli" big_grin
                  • gazeta_mi_placi Re: najfajniejsze trolle 07.11.12, 08:21
                    big_grin big_grin big_grin
                • kamelia04.08.2007 Re: najfajniejsze trolle 07.11.12, 01:53
                  edelstein napisała:

> W Niemczech nie odmienia sie imion.

czyzby? a dopełniacz, znany z niemieckiego genitiv, to pies?
                  Bardzo jestem ciekawa poziomu tego twojego niemieckiego, chyba biegły to on nie jest.

> Naucze go jednej podstawowej rzeczy,by byl taki jak jest,a nie taki jakim ludzi
                  > e chcieliby go miec.Widzac po forum taka postawa to rzadkosc,hipokryzja trzyma
                  > sie swietnie.

ty go już moze niczego nie ucz. I nie dorabiaj do reguł gramatyki dziwacznych teorii o prawdzie i hipokryzji, bo to sie ma jak piernik do wiatraka.
                  • edelstein Re: najfajniejsze trolle 07.11.12, 11:35
                    Uzywajac “von“imion sie nie odmienia,koncowke s z reguly uzywa sie w polaczeniu z nazwiskiem.Zajmij sie nauka swoich dzieci,bo moje nie ma z tym najmniejszych problemow.Robi wylacznie te bledy,ktore robia dzieci w jego wieku.

Musialabym na glowe upasc,by napisac “Luki“wyglada to paskudnie.Na szczescie tego dylematu nie mam.
                    • kamelia04.08.2007 Re: najfajniejsze trolle 07.11.12, 12:00
                      edelstein napisała:

> Uzywajac “von“imion sie nie odmienia,koncowke s z reguly uzywa sie
                      > w polaczeniu z nazwiskiem.

a to ciekawe, ciekawe, ze s to z reguły do nazwiska....
                      czy jest tu na tym forum germanistka dyplomowana?
                      nawet gdyby tak było, to i tak mamy do czynienia z odmiana.

O w ogóle to o odmianie mocnej i sładej to pani nie czytała?

> Musialabym na glowe upasc,by napisac “Luki“wyglada to paskudnie.

A nie upadałas? tongue_out To było pytanie retoryczne
                      Po polsku "Luki" brzmi paskudnie, ale po niemiecku "Lucas" to juz w porządku? big_grin
                      Po zagramaniacznemu piosenka "I love you, i love you, I love you", to jest superhit, po polsku "kocham cie, kocham cię", to jest obciach z disco-polo.

> szczescie tego dylematu nie mam.

dylematy maja istoty rozumne (w sensie myslace). Ty sie do nich nie zaliczasz tongue_out
                      • edelstein Re: najfajniejsze trolle 07.11.12, 12:24
                        Nie potrzebna jest germanistka dyplomowana,po prostu w roznych miejscach roznie sie mowi,u nas uzywa sie jeszcze “wat“,“dat“ i tym podobnych.
                        Masz obsesje na temat j.polskiego,gdyby podobaly mi sie polskie imiona moj syn nazywalby sie Lukasz.Nie podobaja mi sie,wiec sie tak nie nazywa.
                        Nie mierz mnie,swoja miarka,ty nie masz zadnych dylematow,a jedynym twoim problem jest co ugotowac,przyniesc,wyniesc i pozamiatac.Pechowo.
                      • aleksandra1977 Re: najfajniejsze trolle 08.11.12, 15:57
                        ale po niemiecku Lukas, przez "k", to po polsku Łukasz, a nie Luka...
                        Lucas przez "c" to nie jest napisane po niemiecku, choc rowniez dzieci w Niemczech sa tak nazywane - raczej z zachowana pisownia holenderska lub hiszpanska.
                    • mary_lu Re: najfajniejsze trolle 07.11.12, 12:45
                      Na głowę trzeba upaść, żeby stwierdzić, że Lucas w dopełniaczu to będzie Lucy big_grin
                      • edelstein Re: najfajniejsze trolle 07.11.12, 12:51
                        Moj syn nie nazywa sie Lucas <sciana>
                        • mary_lu Re: najfajniejsze trolle 07.11.12, 13:01
                          Ach, no tak, Luca. Gdybyś kiedykolwiek napisała to imię poprawnie, byłoby łatwiej zapamiętać big_grin Ale ta literka nic nie zmienia, Lucy to nadal imię kobiece, akurat w języku polskim nieodmienialne, więc jeśli będziesz miała córkę to możesz je rozważyć big_grin
                          • edelstein Re: najfajniejsze trolle 07.11.12, 13:17
                            Luca to imie meskie i kobiece.Zalezy od krajutongue_out Ta literka duzo zmienia,bo Luca i Lucas to dwa rozne imiona,ale skoro chcesz mnie pouczac w sprawach w ktorych sama sie placzesz to nie moja broszka.Dalsza gadanina dla mnie sensu nie ma.
            • sadosia75 Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 20:18
              nooo ! Klaudyś a może Szorszia? co wolisz? brawo ! nie zawiodłaś mnie wink I dlatego jesteś moim ulubionym trolem smile
              To co? może jeszcze coś na dobry sen ? bo widzę, ze dziś jesteś w wyśmienitej formie błazna nadwornegosmile
              • edelstein Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 20:40
                Proponuje zamiast gadac w kolko to samo,spytac wujka google kto to jest troll i co to jest trolling.Swoimi wypowiedziami swietnie wpasowujesz sie w opis tego zjawiska,z reszta niewiele osob tutaj sie nie wpasowuje.Chcialas byc kims lepszym,nie wyszlo.
                • sadosia75 Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 20:46
                  Chcialas byc kims lepszym,nie wyszlo.

Łoho Szorszia ! I kto to mówi ? wink Wszyscy tu doskonale wiemy, ze lubisz się zwierzać ze swojego zmyślonego życia. Ale nie sądziłam, ze zaczniesz też coś pisać o swoim prawdziwym.
                  Radzę przestać bo staniesz się okropnie nudna, stracisz wierne czytelniczki ! i co wtedy? kto się zainteresuje Szorszią " tak bym chciała niemką być niemką być i na landach dojczlandowskich dyrdymały śnić"?
                  no i nie ukrywam, że mam w tym też swój interes. Genialnie poprawiasz mi humor ! w prawdzie nie jest to cięcie mojego serca w wyobraźni big_grin no ale... też nie odstajesz od tego nurtu.
                  • edelstein Re: najfajniejsze trolle 06.11.12, 21:46
                    Od zawsze watpilam w twoja inteligencje,no i mialam racje.Zrobilo sie nudno,polowanie zakonczone,zwierzaka brak,bo mysliwi zabladzili.
                    Zieeeew.
    • imasumak A ktoś pamięta jeszcze Kopiec_Arletę 06.11.12, 19:42
      albo Lakszmi? To były trolle dopiero, nie to co teraz tongue_out
      • mamaemmy Re: A ktoś pamięta jeszcze Kopiec_Arletę 06.11.12, 20:28
        ja pamietamsmile
        co do gazety-pisze albo ona albo on-co widac przy wypowiedziach-te z większa iloscia emotikonek-i z wieksza ilością empatii to ona,te bardziej chamskie-on.
        • feleedia morgensztern 06.11.12, 21:01
          Niedopchnięta singielka, twierdząca, że jest dopchnięta. Przeczołgali ją parę razy na forum, schowała się wylizać rany, od pewnego czasu znów pajacuję.
          • nutka07 Re: morgensztern 06.11.12, 21:26
            No pajacujesz, pajacujesz.
          • marychna31 Re: morgensztern 06.11.12, 21:55
            > od pewnego czasu znów pajacuję.
            samokrytyka?wink
            • imasumak Re: morgensztern 07.11.12, 00:08
              big_grin
          • imasumak Re: morgensztern 07.11.12, 00:07
            Idź spać, już czas
    • anorektycznazdzira ja jestem fanem... 06.11.12, 21:51
      ...oczywiście gazety. Ale gazet o tym świetnie wie.
    • kamelia04.08.2007 Re: najfajniejsze trolle 07.11.12, 02:29
      ja nawet sie nie zastanawiam kto troll, a kto nie troll. Nie dochodze czy mówi prawde, czy sciemnia. Jak wychodze z forum, to nie mysle juz o tym. Traktuje to jak rozrywke w stylu taniec z gwiazdami czy serial-tasiemiec.

Zwracam uwagę na niektore nicki in minus i smieje sie z nich do rozpuku (lipcowa, czy edelstein) albo popukam sie w czoło (jolka-kotka) czy prychne z pogarda (gazeta, krejzi, niebieska oktawia, łiskacz). Albo jeszcze na takie jednorazówki, co przylezą i uprawiaja chamstwo, wyzwiska i rozróbe na jakims pojedyńczym watku. Potem o nich zapominam.
      bawi mnie, jak jakas mitomanka i megalomanka - jedna z druga - zaczynają sie platac z zeznaniach. Oj, bywa, ze nie mam listosci i wytykam sprzecznosci jak moge.

Ludzie moga wymyslec trywialna historie, a moze zycie im przynieśc cos zadziwiajacego.

Co do troli, to nie ma fajnych, są głupie albo chamskie. Troll z definicji nie jest fajny.
      • edelstein Re: najfajniejsze trolle 07.11.12, 12:29
        No wreszcie wypowiedziala sie ekspertka w uprawianiu chamstwa,wcale bym sie nie zdziwila gdyby zdjecie dziecka lipcowej bylo twoim dzielem.Idz ugotuj obiad,niestety to wszystko co potrafisz.
        • kamelia04.08.2007 Re: najfajniejsze trolle 09.11.12, 03:31
          edelstein napisała:

> No wreszcie wypowiedziala sie ekspertka w uprawianiu chamstwa,wcale bym sie nie
          > zdziwila gdyby zdjecie dziecka lipcowej bylo twoim dzielem.

udowodnij, a jak nie, to odszczekaj publicznie.
          Przypominam, że internet nie jest anonimowy, można cie łatwo znaleźc, wtedy bedziesz musiała prosic swojego Hienza o kase na adwokata.
          Jesli ja "uprawiam chamstwo", to co mozna powiedziec o tobie, miszczuniu? Ja cie po prostu mam w "głebokim powazaniu", rozumiesz?

> Idz ugotuj obiad,ni
          > estety to wszystko co potrafisz.

żyje w kraju, w którym do umiejetnosci gotowania podchodzi sie z uznaniem. Daje to prestiz i pieniadze tongue_out
          pustaku ty jeden, co NIC nie potrafi
          • gazeta_mi_placi Re: najfajniejsze trolle 09.11.12, 08:47
            Przecie to niemiecka plastyczka.
    • mysia125 Re: najfajniejsze trolle 07.11.12, 16:57
      Z obecnych trolli lubie gazete - nic to, ze czasem kontrowersyjnie pacnie - mimo wszystko gladko sie czyta. W sam raz do kawki.

Z dawnych trolli lubilam Arlete (kopiec arleta?) i belladonne. Belladonna z Ambrozym, majacym reke w gipsie wink

Takie trolle juz sie nie zdarzaja codziennie, do sieci dorywaja sie siusiumajtki i tylko banalem leca...

Trolle mnie nie irytuja, dopoki rozrywki intelektualnej dostarczaja. Irytuja mnie za to nie-trolle, ktore na forum uprawiaja proces uzdrawiania: swojej psychiki, pokreconego zycia czy rozbuchanego ego. Takie czasy, panie.
    • mysia125 Edel to nie troll 07.11.12, 18:16
      To mloda laska, ktora sie tak pogubila, ze sie nawet we wlasnych internetowych kreacjach odnalezc nie moze. Dziwilam sie, ale od kiedy wiem, ze mloda z niej panna, to sie nie dziwie.
      Dorosnie - kiedyswink
      • tosterowa Re: Edel to nie troll 07.11.12, 18:18
        edel ma chyba z 35 lat ;P
        • mysia125 Re: Edel to nie troll 07.11.12, 18:29
          Co ty, to mloda laska, mowie ci. Urwala sie spod kurateli rodziny, wyjechala z malej miejscowosci za granice i na zlosc mamie odmraza sobie uszy.
          • tosterowa Re: Edel to nie troll 07.11.12, 18:35
            mentalnie to na pewno ma ze 23 lata smile
            • mysia125 Re: Edel to nie troll 07.11.12, 18:58
              Zycia by nie starczylo, zeby przezyc historie opowiadane przez Edel wink
              W sumie nie zwrocilabym na nia uwagi, gdyby nie to, ze opisuje "moje" miejsca. I gubi sie sama w tym, co pisze. Nie powiem, ze ponosi ja wyobraznia lub ze nie wlada dostatecznie jezykiem. Tlumaczy ja kategoria wiekowa - "pokolenie gmnazjum" smile
    • lusitania2 Re: najfajniejsze trolle 07.11.12, 19:07
      Shrek
      niestety, nie występuje na e-mamie.
    • paartycja Re: najfajniejsze trolle 07.11.12, 20:10
      gazeta-mimo,że czasem jak coś walnie to nie wiem,które jej wcielenie napisało ale generalnie zgadzam się z nią w 90%,podoba mi się jak pisze i to,że nigdy nie daje się podpuścić i sprowokować,nie pamiętam,żeby kiedykolwiek nerwy jej puściły
      buźka gazetka big_grin
      • nandadevir dajcie linka do znanego wątku z JOPOWĄ 07.11.12, 21:23
        nie mogę znależć.
        • mysia125 Re: dajcie linka do znanego wątku z JOPOWĄ 08.11.12, 10:33
          Do ktorego?
          Ja pamietam akcje z odgrzewaniem:
          forum.gazeta.pl/forum/w,567,79172627,,dlaczego_nie_powinno_sie_odgrzewac_zie.html?v=2
          Chyba Jopowa przypadla na moja faze pozaforumowa.
          • nandadevir Re: dajcie linka do znanego wątku z JOPOWĄ 08.11.12, 15:04
            ten też świetny. Gdybym pamiętała, to bym znalazłasmile Jeden z pierwszych był tu też wyciągany na forum kiedyś, z sową_hu_hu.
            • skubany_kotecek Re: dajcie linka do znanego wątku z JOPOWĄ 08.11.12, 16:06
              wpisz po prostu jopowa w google
              wink
          • lewapinger Re: dajcie linka do znanego wątku z JOPOWĄ 09.11.12, 08:55
            Tak w temacie zalinkowanego wątku:
            A co to jest ZIE?

P.S. Fajnie tu;-P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka