Dodaj do ulubionych

suka arogant grafoman

06.11.12, 14:24
Coś tam napisałam, nie do końca to było moje, widzę, że wątek nada żywy... Internet daje mi do tego prawo; nikogo nie skrzywdziłam, nie obraziłam, parę osób coś tam konstruktywnie odpowiedziało. Najwięcej burzy wywołała forma, chyba nie do końca zrozumiana, bo żenada, głupoty, bo wcale nie śmiesznie (wcale nie o wywołanie uśmiechu chodziło), bo pączkujaca grafomania, bo konotacje są takie... Dostało się mnie, dziecku, mojemu nickowi (cokolwiek znaczy). Mogłam ja, mogły Komentatorki, Internet daje nam wzgledna anonimowość; każdy jest odpowiedzialny za to, co pisze. Wątek był głupi i jeszcze głupszy się zrobił, ale na to już nie miałam wpływu. Pozdrawiam! Jestem jedną z Was!
Obserwuj wątek
    • sarling Re: suka arogant grafoman 06.11.12, 14:33
      Wiesz, kiedyś w szkole jedna koleżnka przyszła wyjątkowo, no, dziwnie ubrana. Miało być fajnie, miała do tego prawo, ale usłyszała od grupy, że to, delikatnie mówiąc, nieodpowiedni strój. Oczywiście, że miała prawo przyjść tak znowu ubrana, a nawet gorzej, a grupa miała prawo wyrazić swoje zdanie na ten temat.
      Pytanie - co jest dla Ciebie ważniejsze - robienie po swojemu i zgoda na obrywanie czasami, czy przystosowanie i akceptacja. Bo na razie to pewnie chcesz robić i mówić co i jak chcesz i w dodatku, jeśli już, to zbierać wyrazy aprobaty. A świat nie jest idealny... wink
    • kobieta306 Re: suka arogant grafoman 06.11.12, 14:45
      mnie w tamtym wątku tylko poirytował fakt, że dorosła osoba pisze o małym dziecku - 2-3 letnim, że "dziecko czegoś tam unika" (w Twoim wpisie był to "kościółek")
      To Ty unikasz - dziecko pojęcia nie ma co to kościółek, czy inne coś, więc unikać nie może.
      Miało być chyba śmiesznie ale wyszło tak sobie uncertain

Dziecko unika słodyczy, dziecko unika przedszkola, dziecko unika......itd - nie - to mama unika pokazania mu tego. A dziecko ma to w poważaniu.
    • amonette Re: suka arogant grafoman 06.11.12, 14:56
      Chciałaś być kontrowersyjna i zainteresować - udało się wink
      Teraz trzeba wziąć na klatę a nie płakać.
    • aneta-skarpeta Re: suka arogant grafoman 06.11.12, 15:05
      matko boska, ze tak powiem

o co tym razem chodzi?
      • z_lasu Re: suka arogant grafoman 06.11.12, 15:09
        O zwrócenie na siebie uwagi. Wygląda, że mamy kolejną "barwną osobowość" na forum.
        • aneta-skarpeta Re: suka arogant grafoman 06.11.12, 15:13
          ale czy ta osobowośc nie mogłaby pisac normalnie?big_grin
          • z_lasu Re: suka arogant grafoman 06.11.12, 15:15
            Nie. Za duże ryzyko, że pozostałaby niezauważona. Ale już chyba zrozumiała, że ten środek wyrazu akurat tutaj się nie sprawdzi, więc będzie szukać innych smile
            • suazi1 Re: suka arogant grafoman 07.11.12, 14:12
              Dlatego proponuję zignorowac trolla, ewentualnie "dodać do wrogów" w odpowiedniej zakładce, żeby jej grafomańskie wypociny pozostały niezauważone wink
    • z_lasu Re: suka arogant grafoman 06.11.12, 15:08
      Ale zaraz. Wymieniłaś w tytule słowo "suka" jako obraźliwe, a przecież dziewczyna tylko zapytała "jak nazwać matkę szczenięcia?". Ty poczułaś się obrażona tym pytaniem, ale sama użyłaś określenia "szczenię" i uważasz, że nikogo nie obraziłaś. To jak to jest?
      • dzoaann Re: suka arogant grafoman 06.11.12, 15:17
        podrzucicie linka? czy watek juz polecial?
        • majenkir Re: 06.11.12, 15:33
          dzoaann napisała:
          > podrzucicie linka?

Bylismy w kosciele

Faktycznie troche grafomansko wyszlo wink.
          • dzoaann Re: 08.11.12, 00:11
            Dziekismile
    • amy.27 Re: suka arogant grafoman 06.11.12, 15:22
      zachowujesz się jak nastolatka która przyszła do szkoły w mini spod której było widać majtki, a teraz płacze i się wścieka że ją w szkole wyśmiali a ona ma prawo nosić jak się chce.

Jasne - internet jest dla wszystkich.
      Posty na emamie też są dla wszystkich.
      Masz prawo pisać w dowolnej formie w jakiej chcesz i co chcesz.

Ale nie oczekuj aprobaty - piszesz - ryzykujesz że nie każdemu się podoba bo tak jak i ty masz prawo pisać co chcesz - tak każdy ma to prawo ocenić.

więc podsumowując i nawiązując do mojego przykładu - albo noś majtasy na wierzchu i miej w poważaniu opinię ogółu - albo ubierz dłuższą kieckę i nie biadol, że cię nie zrozumiano.
    • kropkacom Re: suka arogant grafoman 06.11.12, 15:38
      To tylko forum. Chociaż fakt, dziewczynki sobie po tobie koncertowo pojechały. Uważasz, że miały sobie darować? Mogły, ale nie tu. kolpik124 zaraz podchwyciła szczeniaka (ona rzadko coś na temat pisze), lolinka2 podobnie i poszło... Ja na moje dzieci mówię "młode" big_grin Tez już słyszałam, że kogoś to razi. Niech razi! Ty tylko forum.

Sytuacja przypomina mi jak na NK zablokowałam kuzynkę co jej nie lubię. Myślałam, że się nawet nie zainteresuje, a ona sobie jakieś nowe konto założyła i lament w mailu, pretensje i Bóg wie co jeszcze... A to tylko Nasza Klasa big_grin
    • thorgalla Re: suka arogant grafoman 06.11.12, 16:48
      A Ty co,ematkowa dziewica?
      Taka już specyfika tego forum.
      Jak tej co Syriusza zabiła napisałam,powtórzę:jeżeli masz słabe serce,wysokie ciśnienie i jesteś wrażliwa to nie wchodź na to forum.
      • kropkacom Re: suka arogant grafoman 06.11.12, 17:07
        No bez przesady, forum to nie rzeźnia. A tak swoją drogą, co ci się porobiło w życiu, ze postanowiłaś być taka forumowa żyleta. Taka mruwa dwa. Byłaś inna.
    • lola211 Re: suka arogant grafoman 06.11.12, 19:53
      Mnie sie Twoj post podoba,a szczeniaczek wyjatkowo.
      No nie znalazlas zrozumienia u ematek,ale sie tym absolutnie nie przejmuj, badz soba.
    • echtom Re: suka arogant grafoman 06.11.12, 21:38
      E tam, zwykły chrzest bojowy - nie znasz konwencji wink
    • czar_bajry Re: suka arogant grafoman 06.11.12, 22:36
      A napisaniem tego wątku co chciałaś osiągnąć? Przebić tamten???
    • rosapulchra-0 Re: suka arogant grafoman 06.11.12, 22:41
      Naprawdę się przejmujesz?
      Olej. Szerokim sikiem. I rób swoje wink
    • gku25 Re: suka arogant grafoman 07.11.12, 09:24
      Tiaaa, internet wszystko przyjmie.
    • suazi1 Re: suka arogant grafoman 07.11.12, 14:08
      Proszę państwa, mamy pierwszy udokumentowany na tym forum przypadek rozdwojenia jaźni - "Coś tam napisałam, nie do końca to było moje". Ciekawe, w jakim kierunku to pójdzie...
      • rosapulchra-0 Re: suka arogant grafoman 07.11.12, 14:48
        No przeca napisała w tamtym wątku, że jest odtwórcza suspicious
        • raszefka Re: suka arogant grafoman 07.11.12, 15:52
          Ale czy to oznacza, że tamta historyjka też się nie zdarzyła? Pani styl ćwiczyła jedynie?
          • nauczycielka98 Re: suka arogant grafoman 07.11.12, 16:23
            Raszefka, jesteś wielka! właśnie o to mi chodziło! zabawić się chciałam! A teraz napawam się popularnością wink; zupełnie niezamierzoną i nieprzewidzianą! pozdrawiam! A właściwie, gdzie jest mruwa? pamiętam ją jeszcze sprzed paru lat z karmienia piersią? Wracam do roboty, pozdrawiam
            • ledzeppelin3 Re: suka arogant grafoman 07.11.12, 16:28
              Pewnie karmi piersią.
    • mary_lu Suka afgan 08.11.12, 00:27
      Tak za kazdym razem zaczynam czytać tytuł tego wątku i dziwię się, której to już się tak pomieszało, że dogomanię tu urządza.
      • kozica111 Re: Suka afgan 08.11.12, 07:54
        Czekam niecierpliwie na wątek o mężu....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka