rosapulchra-0 27.11.12, 06:58 Niby już herbatnik, bo lat 48, ale nadal do schrupania, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nangaparbat3 Re: Ciasteczko, co? ;) 27.11.12, 07:16 Moja kolezanka ma bardzo podobnego męża Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ciasteczko, co? ;) 27.11.12, 07:25 Ale weśś.. Szaleju na jego punkcie dostałam kiedyś, szczególnie po obejrzeniu teledysku: Paula Abdul - Rush, Rush Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Ciasteczko, co? ;) 27.11.12, 07:46 Nie mój typ, wolę jego kolegę Brada, ale rzeczywiście trzyma sie równie dobrze i ma ciekawy typ urody. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Ciasteczko, co? ;) 27.11.12, 17:47 Że ja nie wiedziałam, że Keanu w Łodzi! Pojechałabym i dała do podpisania plakat ze Speeda, który mój małżonek (wtedy jeszcze dzieciuch i niewinny kolega) ukradł dla mnie, z narażeniam życia, z kina! Och, jaki on piękny, zawsze najbardziej podobał mi się ze wszystkich aktorów, nawet mi nie przeszkadza, że marnie gra. Odpowiedz Link Zgłoś