pinkdot Re: To co chciałybyście dostać 16.12.12, 19:32 To co dostanę, czyli matę do jogi Manduka pro, plus ręczniczki na tęże. Odpowiedz Link Zgłoś
joxanna Re: To co chciałybyście dostać 16.12.12, 20:34 Prowadzę na lodówce listę książek, stale uaktualnianą - jak przeczytam, to wykreślam. Obecnie aktualnych jest jakieś 30 pozycji. Łatwo znaleźć i wybrać Reportaże, literatura faktu. Czarne w ciemno. No i teraz dużo się pisze o miastach, kulturze miejskiej i modernizmie - to też dla mnie. Ale zawsze cieszę się z kolczyków ze szkła murano, albo z naszyjnika, albo jakiegoś gadżetu do domu - uwielbiam murano. Gadżety do domu to w ogóle jest fajna rzecz. Właśnie zamówiłam piękne podstawki na stół, jeśli przyjdą przed świętami, to już w BN obiad będzie na nich podany. To taki mój prezent dla mnie. Jakbyśmy mieli więcej pieniędzy, to marzyłabym o takim dobrym aparacie foto, do fotografowania ptaków. Nuda, co? Ale mnie by to wszystko strasznie ucieszyło. Odpowiedz Link Zgłoś
niepiszbezsensu Re: To co chciałybyście dostać 16.12.12, 22:26 A mówicie Mikołajowi co chciałybyście dostać? I jak to robicie, żeby nie pomyślał, że uważacie, że sam by się nie domyślił? Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Re: To co chciałybyście dostać 17.12.12, 21:44 Niepiszbezsensu napisał(a): > A mówicie Mikołajowi co chciałybyście dostać? I jak to robicie, żeby nie pomyśl > ał, że uważacie, że sam by się nie domyślił? Przepraszam, że się wtrącam w rozmowę pań, ale akurat wiem, jak to załatwia moja żona. Otóż nic w tym kierunku nie robi, po prostu widzi jakąś rzecz i napomyka, że by chciała coś takiego mieć, ale w sumie... względnie po prostu okazuje, że jej się podoba. Parę razy byłem przekonany, że mi umyślnie daje do zrozumienia, a okazywało się, że wcale nie, samo jej tak wychodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
niepiszbezsensu Re: To co chciałybyście dostać 17.12.12, 22:33 I jak to dostała to się cieszyła, czy była zdziwiona, że tak sobie powiedziała i nie musiała wcale tego mieć? Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Re: To co chciałybyście dostać 18.12.12, 20:06 Niepiszbezsensu scripsit: > I jak to dostała to się cieszyła, > czy była zdziwiona, że tak sobie powiedziała > i nie musiała wcale tego mieć? A toż to wszystko nie sprzeczne. Cieszyła sie, bo to były rzeczy, które się jej podobały; była zdziwiona, bo to nie miały być aluzje, i dziwiła się, że tak to odebrałem; nie musiała mieć, bo nie były to artykuły pierwszej potrzeby, tylko np. kapelusz, którym się zachwycała, gdyśmy go zobaczyli kupując kapelusz dla ojca na gwiazdkę. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: To co chciałybyście dostać 19.12.12, 11:30 niepiszbezsensu napisał(a): > A mówicie Mikołajowi co chciałybyście dostać? I jak to robicie, żeby nie pomyśl > ał, że uważacie, że sam by się nie domyślił? staram sie mówić w ciągu roku np.Albo przed świętami grubo.Mam nadzieję,że mój Mikołaj sie domyśli i w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
niepiszbezsensu Re: To co chciałybyście dostać 20.12.12, 09:06 Ja w tym roku postanowiłam wziąć sprawę w swoje ręce. I zamieściłam list do Mikołaja tu: marzymisie.pl/lista/3fa0vuucvcsa73c8cewy542pckpgcd6a/. I ciekawa jestem, czy podziała -- Odpowiedz Link Zgłoś
ola33333 Re: To co chciałybyście dostać 17.12.12, 20:10 karte na masaze, uwielbiam, a to cholerstwo jest b. drogie, wiec czesto sama jestem zbyt skapa, zeby na taki zbytek wydac kase, ale jako prezent przyjmuje bardzo chetnie Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: To co chciałybyście dostać 17.12.12, 20:57 Kolejna monete z kawalkiem meteorytu (wiem ze juz zamowiona przez Mikolaja); automat do pieczenia chleba z duza iloscia funkcji i skladajacymi sie mieszadlami (zamowiony); pistolet (dostalam przed swietami); bron o wiekszym kalibrze na odstrzal grzechotnikow itp (Mikolaj obejrzal w sklepie i atualnie rozmysla nad tym); Konia (jeszcze nie w tym roku) corvette Stingray (w trakcie przekonywania Mikolaja o potrzebie posiadania kolejnego samochodu) Mam nadzieje, ze nie dostane kolejnej dostawy bielizny z Victoria Secret-preferuje praktyczna bawelne nad napompowane gabka staniki, ktore wkurzaja mnie jak rzadko. Ani innych seksownych i obcislych ciuchow, ktorych nie znosze. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: To co chciałybyście dostać 17.12.12, 21:39 kieckę sobie upatrzyłam i jest szansa, ze ją dostanę Odpowiedz Link Zgłoś
onewoman Re: To co chciałybyście dostać 18.12.12, 14:31 A pokazujecie Mikołajowi dokładnie to co chcecie? Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: To co chciałybyście dostać 18.12.12, 14:48 stół i krzesła albo możliwość przeprowadzenia "małego" remontu, czyli zrobienia sobie sypialni...plus stół i krzesła Odpowiedz Link Zgłoś
beatka74 Re: To co chciałybyście dostać 18.12.12, 15:18 zdrowia dużo.... aż do setki, dla mnie i calej rodziny. To mi w zupelności wystarczy! Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: To co chciałybyście dostać 18.12.12, 15:33 Kilo spokoju i czasu tylko dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: To co chciałybyście dostać 18.12.12, 16:21 Nie wiem. Wydaje mi się, że mam wszystko czego potrzebuję. A jak nie mam, to sobie kupię. Chociaż z tym mam problem, bo nic mi się nie podoba albo mi szkoda kasy. Więc może potrzeba mi szkolenia: jak wydać na siebie i nie mieć skrupułów, że wydałam, zamiast przelać na konto oszczędnościowe bo może się kiedyś przyda Najchętniej to bym olała te całe święta i wyjechała tam gdzie jest ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
25marzka25 Re: To co chciałybyście dostać 18.12.12, 18:08 Podpisuje sie obiema rękami jak coś potrzebuję to sobie kupuję a na niespodzianki nie mam co liczyć -- Odpowiedz Link Zgłoś
adellante12 Re: To co chciałybyście dostać 19.12.12, 09:24 jak coś potrzebuję to sobie kupuję a na niespodzianki nie mam co liczyć współczuje... To jest... żałosne? Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: To co chciałybyście dostać 19.12.12, 11:29 nie bardziej niż ... ty sam? Odpowiedz Link Zgłoś
adellante12 Re: To co chciałybyście dostać 19.12.12, 13:16 Odpuść sobie Aguś... Bo znów bedziesz płakać skąd tyle w ludziach złosliwosci... Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: To co chciałybyście dostać 19.12.12, 21:37 dziubelku, ja nie płaczę.... ja współczuję dawno tego nikomu nie mówiłam, ale: "naprawdę Cię nie lubię" Odpowiedz Link Zgłoś
adellante12 Re: To co chciałybyście dostać 19.12.12, 10:16 xicorr M20.02 z pierwszej partii 50 szt... i obiło mi sie o ucho ze jest zarezerwowany i zapłacony. ja się rewanzuję Decollette 100 Kid. Odpowiedz Link Zgłoś
onewoman Re: To co chciałybyście dostać 19.12.12, 10:29 adellante12 napisał: > xicorr M20.02 z pierwszej partii 50 szt... i obiło mi sie o ucho ze jest zareze > rwowany i zapłacony. > ja się rewanzuję Decollette 100 Kid. A co to takiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: To co chciałybyście dostać 19.12.12, 11:16 kijki,perfum,książkę,błyskotki.... Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: To co chciałybyście dostać 19.12.12, 11:24 iin-ess napisała: > z rzeczy realnych No cóż, z rzeczy realnych ja marzę tylko o szczęsliwym porodzie. O zdrowej córce, moim szybkim dojściu do siebie i wyjsciu na swieta do domu. Prezeny dla dzieci mamy juz gotowe, natomiast my z męzem w tym roku sobie odpuścililsmy bo poszło na szpital , poza tym głowy nie mam juz do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: To co chciałybyście dostać 19.12.12, 14:16 to, co dostane- kindle paperwithe maz nie wie, ale srednie dziecko sie wygadalo niechcacy juz sie nie moge doczekac Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: To co chciałybyście dostać 21.12.12, 05:24 Ja lapka. Już sobie upatrzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: To co chciałybyście dostać 21.12.12, 11:25 Wczasy z mezem bez dzieci no ale mialo byc realnie, wiec dobrej jakosci aparat fotograficzny (taki jak ten np. : www.jessops.com/online.store/categories/products/nikon/coolpix-p510-digital-bridge-camera-in-red-84060/show.html), Kitchen Aid lub Kenwood Chef Titanum, a z tanszych ladne czarne pantofle lub szpilki. A przede wszystkim swiety spokoj choc przez kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś