Dodaj do ulubionych

cudowny strój, i dziewczyna też

17.12.12, 01:07
https://deser.pl/deser/51,111858,13060341.html?i=15
Obserwuj wątek
    • nangaparbat3 link aktywny 17.12.12, 01:08
      Tekst linka
    • girl.anachronism Re: cudowny strój, i dziewczyna też 17.12.12, 01:23
      Mnie się podoba ten: deser.pl/deser/51,111858,13060341.html?i=11
      I ten: deser.pl/deser/51,111858,13060341.html?i=12

Co do naszej miss, to wianek piękny, ale ta jej suknia mi się nie widzi. Można było zrobić inny piękny strój tradycyjny, niekoniecznie wyglądający jakby się owinęła firanką mojej babci.
      • nangaparbat3 Re: cudowny strój, i dziewczyna też 17.12.12, 01:28
        Chinka też mnie zachwycila. Ale patrząc na tę dziewczy
        • nangaparbat3 cd 17.12.12, 01:29
          patrząc na tę dziewczyne z Gujany oprocz zachwytu czuje jeszcze dziką radość smile
      • sueellen Re: cudowny strój, i dziewczyna też 17.12.12, 01:30
        No, niestety Polska słabiutko. Ciekawie poradziła sobie Ukraina.
    • gardenia_nowak Re: cudowny strój, i dziewczyna też 17.12.12, 01:56
      Matko! Czemu Polka ubrana jest w starą niedopraną firanę?

Tekst linka
      • gardenia_nowak Re: cudowny strój, i dziewczyna też 17.12.12, 01:56
        fota nr 2
      • koza_w_rajtuzach Re: cudowny strój, i dziewczyna też 17.12.12, 06:24
        > Matko! Czemu Polka ubrana jest w starą niedopraną firanę?

Nie wiem, ale co by nie mówić, w tej starej, niedopranej firance i tak wygląda pięknie.
        • gardenia_nowak Re: cudowny strój, i dziewczyna też 17.12.12, 08:30
          Wianek jest fajny, twarz w porzo, a potem jak dla mnie następuje straszny zonk. To nie jest konkurs na najlepszą stylizację a la Odziezowe Pole, ale konkurs Miss Universe, czyli statystyka brokat-cekin, co widać wokół. A poza tym ja nie lubię takich klimatów, także może faktycznie jestem uprzedzona.
      • jowita771 Re: cudowny strój, i dziewczyna też 17.12.12, 07:42
        Mnie Polka zachwyca, dziewczyna piękna, ale i sukienka i ten wianek, wygląda dziewczęco i ślicznie. Niektóre kreacje są bardzo okazałe, tylko panie w nich giną, chyba projektanci zaszaleli, bo zdaje się, że w tej sytuacji nie o to chodziło. To nie pokaz mody, gdzie modelka powinna byc transparentna i prezentować ubranie, tylko główną bohaterką jest pani i to ją powinno byc widać przede wszystkim. Polska sukienka nie jest przeładowana i to jej atut.
        • aneta-skarpeta Re: cudowny strój, i dziewczyna też 17.12.12, 07:57
          to miały być chyba stroje narodowe? niektórych ostro poniosło

o ile nie przepadam za naszą miss- jest piękna, ale na twarzy widzę lód i brak emocji to wg mnie wygladała uroczo i fajnie nawiązali do naszej kultury
    • asia_i_p Re: cudowny strój, i dziewczyna też 17.12.12, 07:35
      Dziewczyna śliczna, ale z trudem ją widać spod tej sukienki. Wolę, kiedy sukienka mniej odwraca uwagę od noszącej.
    • premeda Re: cudowny strój, i dziewczyna też 17.12.12, 08:20
      Większość wygląda jakby się urwała z targów erotycznych. Podobają mi się Norweżka (bardzo ładna dziewczyna), miss Czarnogóry i miss Libanu. Tu już widać jak projektanci przekombinowali, bo ja jak sroka kocham wszystko co się świeci i chcę takie ale tych nie chcę. Polce mogli faktycznie dać ładniejszą tę koronkę, przecież z koronką to naprawdę można zaszaleć i wpasowując się w trend mogli jej husarskie pióra dać, toby może wyżej zaszła. I dlaczego ona na tym zdjęciu na transwestytę wygląda?
    • na_pustyni Re: cudowny strój, i dziewczyna też 17.12.12, 09:01
      bladziutko wypada Polka przy np

https://mmb.smugmug.com/Global-Beauties/Miss-Universe-2012/National-Costumes/i-7Ccw5g2/0/L/Mexico-L.jpg

najpiekniejszy stroj ma Chinka
      • jowita771 Re: cudowny strój, i dziewczyna też 17.12.12, 10:28
        Moim zdaniem, jest wręcz przeciwnie. Blado to wypada właśnie pani na zdjęciu, bo ledwie ją widać w tym kramie.
    • iwoniaw Jeśli to ma być wariacja na temat stroju narodoweg 17.12.12, 09:33
      o, to rewelacyjna jest Chinka; Norweżkę, Ukrainkę i Polkę można przynajmniej zidentyfikować co do kraju, który reprezentuje, Amerykanka ma fajną koncepcję. Stroje-porażki to część prezentowanych tu afrykańskich, ani to nawiązanie do motywów etno, ani dowcipne, ani ładne.
      • na_pustyni Re: Jeśli to ma być wariacja na temat stroju naro 17.12.12, 09:37
        Właśnie. Nasza bladziutko, ale czy trudno byłoby przebrać Polkę za orła z jakimiś akcentami pierzastymi w stylu stroju, który wkleiłam? Na pewno nie. Jednak kolor i krój jej sukienki mnie nie przekonują. Wianek i pomysł z koronką świetne.
        • triss_merigold6 Re: Jeśli to ma być wariacja na temat stroju naro 17.12.12, 09:40
          Wierzę, że to ręcznie tkana koronka, ale i tak dziewczyna wygląda jak owinięta w serwetę. Pierwsze skojarzenie - topielica, południca, sierotka Marysia.
    • dziennik-niecodziennik Re: cudowny strój, i dziewczyna też 17.12.12, 10:20
      ale co wy piszecie, Polka wygląda zachwycająco. koronka nawiązuje do koniakowskiej, wianek na głowie - no cudo. typowo słowiańska stylizacja, swietnie komponująca się z jej urodą. skromnie, a efektownie.
      o wiele bardziej podoba mi sie ona niz te wszystkie napchane świecidełkami pseudostroje.
      • iin-ess Re: cudowny strój, i dziewczyna też 17.12.12, 10:47
        Czy naprawdę, niektóre, macie tak beznadziejny i kiczowaty gust? Polka wygląda tu przepięknie i baaardzo korzystnie na tle tego całego beznadziejnego kiczu. Poza tym większość z nich wygląda jak z taniego pisma erotycznego. Ojj nieźle już się porąbało ludziom co jest seksi. Wygląda pięknie, psuje to to jej delikatnej słowiańskiej urody.
      • a.nancy Re: cudowny strój, i dziewczyna też 17.12.12, 11:12
        pomysł na stylizację fajny, koronka też - tylko spodnia warstwa wygląda trochę jak papier pakowy smile
    • jowita771 Re: cudowny strój, i dziewczyna też 17.12.12, 11:05
      Obejrzałam wszystkie co do jednej i oprócz Polki podoba mi się Norweżka i Ukrainka, pozostałe jakby się szykowały na karnawał w Rio albo jakby się przebrały za posągi.
    • ga_ga_aga Re: cudowny strój, i dziewczyna też 17.12.12, 11:29
      no to sobie pooglądałam, naprawdę wrażenia wzrokowe, że ho, hosmile a teraz muszę się bardzo postarać, żeby moja rodzona córa tego nie zobaczyła,bo jak sobie dziewczyna zażyczy, żebym ja jej coś takiego na Sylwestra, bal karnawałowy albo na inszą okazję sprawiła, to będę miała meeeeega kłopot!!!! no chyba że wybierze strój Polki wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka