przeciwcialo Re: Prezenty - pochwalcie się 25.12.12, 19:00 U nas prezenty są na Mikołaja. Odpowiedz Link Zgłoś
kikimora78 Re: Prezenty - pochwalcie się 25.12.12, 19:59 Ja dostalam wyjazd do Londynu i kase na zakupy dowiedzialam sie poniedzialek, tydzien przed swietami, o 6 rano, ze mam dwie godziny na spakowanie i lecimy wrocilismy 23 grudnia Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Prezenty - pochwalcie się 26.12.12, 01:25 uuuu, bardzo zły czas. Nastepnym razem lec na zakupy PO swietach. Jutro rano wybieram sie do centrum handlowego po moje upatrzone przed swietami "ofiary" (przeceny 50-70%)... Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: Prezenty - pochwalcie się 25.12.12, 20:19 Wedrowkowy weekend w gorach sankami z psim zaprzegiem. Od dawna sie przygladalam, tylko zawsze cena mnie hamowala, bo droga przyjemnoscia. Juz przebieram nogami. Poza tym sliczny,seledynowy zegarek do biegania z GPSem, maly, poreczny mikser do moich szejkow, bo do tej pory uzywalam, taki reczny jak do robienia martini Roczna subsktypcje do wine club, przysylaja 2 butelki wina miesiecznie, kilka subskrypcji czasopism do biegania, i jakies ksiazkowo-ubraniowe drobiazgi... Od kilku lat z mezem dajemy sobie niematerialne prezenty, tylko doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
twoj_aniol_stroz Re: Prezenty - pochwalcie się 25.12.12, 20:33 Dwie karafki kryształowe czeskiej Bohemii - jedna większa a druga mniejsza, bieliznę koronkową w kolorze pomarańczowym, owcę, górę słodyczy, książkę, Betlejemskie Światełko Pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Prezenty - pochwalcie się 26.12.12, 01:31 Owce żywa? Taka do hodowania? ja tez jestem kuchta bo dostałam trzy książki kucharskie i koszule nocna ale ratują mnie kosmetyki perfumy burberry piękne cienie guerlain płytę świąteczna Roda Stewarta i cuda plastelinowa rodzine smokow od córki Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Prezenty - pochwalcie się 26.12.12, 15:03 Ja przed świętami dostałam perfumy i ksiażkę kucharską "bezglutenowa". W Świeta nic bo nie ma takiej tradycji w naszych rodzinach. Prezenty na Mikołaja się dostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
twoj_aniol_stroz Re: Prezenty - pochwalcie się 26.12.12, 20:51 Nie, owca jest milutka i puchata i zdecydowanie jest sztuczna Ale to prezent od pewnej bardzo mi bliskiej osoby, która jest dla mnie kimś ważnym, więc tym bardziej mnie zwierz cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
lineczkaa Re: Prezenty - pochwalcie się 25.12.12, 21:43 Czerwone, lakerowane, skórzane szpilki, pięęęękne i bazę silikonową pod makijaż, żebym mogła wyglądać na młodszą podsczas tańców w tych szpilkach . Ale najpiękniejszym prezentam, który dostałam, to było zaproszenie od mojego młodszego brata na wigilię. Ostatnio nam było bardzo nie po drodze, może to się zmieni... To był wspaniały prezent . Odpowiedz Link Zgłoś
wrednadziewucha Re: Prezenty - pochwalcie się 25.12.12, 22:02 Cerrutti 1881, bransoletkę ze szklanymi paciorkami, szczoteczkę elektryczną, apaszkę, zestaw kosmetyków Dove i książkę-album The Wall. Chyba się starzeję, bo stwierdzam, że miło było dostać to wszystko, ale nie byłoby mi przykro gdybym nic nie otrzymała. Za to miło mi było jak prezenty ode mnie sprawiły radość Odpowiedz Link Zgłoś
annakate Re: Prezenty - pochwalcie się 25.12.12, 23:20 Sweter hand made by Mama, bluzkę dokładnie taką jak miała być, dwupłytowy album Zauchy, pierścionek (podpowiadałam Mikołajowi...) i z zaskoczenia dwa piękne komplety biżutów. I jeszcze na spółkę z dzieckiem maszynę do szycia. Najwyraźniej Mikołaj docenił, jak byłam grzeczna Wszystkie prezenty trafione i sprawiły mi dużą przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Prezenty - pochwalcie się 25.12.12, 23:50 Wielką torbe kosmetyków lancoma. Tusz, serum, tonik, mleczko, błyszczyk, krem pod oczy, jakies olejki do kąpieli, bazę pod lakier do paznokci i parę innych drobiazgów na które zawsze mi szkoda kasy. Perfumy mircle tez lancoma, drugie perfumy CH i balsam do ciala, parasolke. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotonaiwnych Re: Prezenty - pochwalcie się 26.12.12, 06:08 Najwspanialszy prezent dostałam wczoraj. Moja czterdziestoletnia pacjentka (jestem położną) z niezwykle problematyczną ciążą urodziła pięknego, zdrowego chłopaka. A pod choinkę dostałam od męża wycieczkę po norweskich fiordach, perfumy, kosmetyki, zestaw kosmetyków samochodowych, od teściów ekspres do kawy (niezbyt mi wprawdzie potrzebny,ale miło) od moich rodziców kilka kompletów pięknej pościeli (tak chciałam) od dalszej rodziny jakieś drobiazgi domowo - kuchenne. Odpowiedz Link Zgłoś
najma78 Re: Prezenty - pochwalcie się 26.12.12, 11:20 Ekspress do kawy - model ktory chcialam i kolor tez , karnet do mojego fitness oplacony na kolejny rok perfumy, ksiazki. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkdot Re: Prezenty - pochwalcie się 26.12.12, 11:20 Dostałam to, o czym marzyłam - zestaw Manduki do jogi - czarną profesjonalną matę, piękny dywanik i ręcznik na tęże, ponieważ jako ajurwedyjska pitta pocę się litrami w trakcie praktyki i nawet na najbardziej przyczepnej macie się ślizgam. Oprócz tego T-shirta ze Star Wars znalazłam pod choinką. Perfumy mąż mi przynosi bez okazji, biżuterii nie znoszę więc tego typu prezenty mnie tak nie kręcą. Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Prezenty - pochwalcie się 26.12.12, 14:22 Thierry Mugler Innocent - może któraś reflektuje? sprzedam w dobrej cenie i kupię sobie coś, co lubię Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Prezenty - pochwalcie się 26.12.12, 17:13 kindle paperwhite w slicznych okladkach plus kosmetyki Odpowiedz Link Zgłoś
a-ronka samochód 26.12.12, 19:04 ale zła jestem bo to nie dość,że czerwony to i mały. Mogę tanio sprzedać Odpowiedz Link Zgłoś