bergamotka77 18.01.13, 00:38 A ja Wężem właśnie jestem. Wierzycie w chiński horoskop, kim jesteście według niego? Jakie są cechy Węży, słyszałam że w Azji są bardzo cenione ale nic więcej nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mvszka Re: Rok Węża 18.01.13, 08:18 a osoby urodzone w roku 1976 to znak Smoka, a smok to dopiero jest ceniony w Azji , wygoogluj sobie horoskop chiński i poczytaj jakie to wspaniałe cechy ma twój znak, tak jak mój i wszystkie inne, poprawa humoru gwarantowana Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Oczywiście, dlaczego by nie wierzyć? 18.01.13, 09:17 To przecież doskonale wiadome, że wszystkie osoby urodzone w tym roku będą miały takie same cechy osobowości i spotka je taki sam los. A tak na serio to zjawisko dobrze opisane: pl.wikipedia.org/wiki/Efekt_horoskopowy Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Rok Węża 18.01.13, 09:40 bergamotka77 napisała: > A ja Wężem właśnie jestem. > Jakie są cechy Węży, wąż Ci, którzy przyszli na świat pod tym znakiem są pełnymi czaru romantykami, miłymi w kontaktach, życzliwymi dla innych i mądrymi ludźmi. Kobiety Węże są bardzo atrakcyjne, a mężczyźni wyróżniają się elegancją i kulturą bycia. Wąż kieruje się w życiu wrażeniami i przeczuciami, które zwykle go nie zawodzą. Do celu dąży z uporem, kocha pieniądze i zbytek. Nie lubi wydawać pieniądze bez potrzeby. Jeśli to robi przyświeca mu jakiś konkretny cel. Bardzo chętnie udziela innym rad i pomocy... moralnej, nigdy materialnej. Wąż jest szczęśliwy z Bawołem, Kogutem i Małpą. Koń i Tygrys są znakami, których powinien unikać. > słyszałam że w Azji są bardzo cenione Przez smakoszy. Odpowiedz Link Zgłoś