kate_77 13.10.05, 15:59 od jakiegoś miesiaca mam problem z pękajacymi naczynkami w oczach, wczesniej miałam ładne białe gałki a teraz caly czas czerwone i przekrwione, czy to może być objaw jakiejś choroby czy wystarczą krople na pękajace naczynka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agraf75 Re: popękane naczynka 13.10.05, 16:48 Nie jesteś przemęczona? Ja miałam taki problem 5 lat temu. Okulista nic mi nie pomógł, dopiero lekarz zajmujący się leczeniem homeopatycznym powiedział, że mam stan zapalny zatok. Dostałam leki i mi przeszło. Może jesteś alergikiem (i nie wiesz o tym)? Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: popękane naczynka 13.10.05, 19:17 Powinnaś iść do okulisty. Ja miałam podobny problem. Może to być objaw braku rutyny. Zażywałam dużo rutinoscorbiny, potem okazało się, że jest to za słabe. Ponieważ mam też problem z "pajączkami" na nogach, i mam tego bardzo dużo, lekarka pierwszego kontaktu kazała mi odstawić te leki. Stwierdziła, że u mnie ma to podłoże krążeniowe i one są za słabe. Zażywam Cyklo 3 Fort i mam spokój zarówno z oczami, jak też nie powiększają mi się "pajączki", nie puchną mi też stawy w kostkach. Teraz jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagda12 Re: popękane naczynka 13.10.05, 23:07 To samo mialam napisac co Jagoda.Corce okulistka przepisala[to bylo kilka lat temu] Venotrex.Itez stwirdzil ,ze ma slabe naczynka. Cyklo 3 Fort jest lekiem nowszej generacji i troche o innym skladzie.Bierze sie go przez 1-szy m-c 2 razy dziennie.Drugi m-c 1 raz dziennie.Widoczna poprawa po dwoch m-cach.Jest tez wile inych lekow ,ktore sa bez recepty ,jak rowniez te wyzej wymienione. Odpowiedz Link Zgłoś
kate_77 Re: Re Sorry za "zjadanie liter" klawiatura szwan 19.10.05, 16:13 dzieki za pomoc, wybieram sie do lekarza z tymi naczynkami, a na razie lykam rutinoskorbin i jest lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś