Dodaj do ulubionych

Fejzbuk once again;)

27.01.13, 19:47
Chciałabym ukryć moje "polubienia" przed osobami niebędącymi moimi znajomymi, ale ni chuchu nie mogę znaleźć tej opcji. Ogólnie wszystko, co publikuję jest ładnie ukryte, tylko do wglądu znajomych, ale z konta osoby spoza mojego grona pięknie widać wszystkie informacje o mnie (szkoła, poglądy religijne;D ), a także polubienie każdej strony. Gdzie tego cholerstwa szukać? Bo paczę i paczę w ichnie ustawienia prywatności i chyba ślepa jestemuncertain
Obserwuj wątek
    • polyanna3 Re: Fejzbuk once again;) 27.01.13, 19:55
      no fakt jak PACZYSZ a nie patrzysz to możesz nie dojrzećwink
      • trinkino Re: Fejzbuk once again;) 27.01.13, 20:02
        No pacz, na to moja nie wpadła była;P
      • sarling Re: Fejzbuk once again;) 27.01.13, 20:23
        Co ja paczę, ktoś tu nie wie o co chodzi!
    • kkokos Re: Fejzbuk once again;) 27.01.13, 19:56
      otwórz sobie te informacje (szkoła, poglądy itp.) - przy każdej masz "edytuj" - kliknij - i teraz na końcu linijki z konkretną informacją masz ikonkę z tłumkiem osób albo kulą ziemską. kliknij na tę ikonkę, bo to jest właśnie ustawienie prywatności danej informacji.

• trinkino Re: Fejzbuk once again;) 27.01.13, 20:01
        No faktycznie, to działa. A co z polubionymi stronami? Na pewno można to jakoś schować, bo nieraz widzę profile, na których jest tylko zdjęcie, imię i nazwisko i tyle. Ja też tak chcębig_grin Zostawię sobie tylko widoczne, że jestem do wzięcia, może się jakiś potencjalny kandydat napatoczy;D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka