thegimel 10.02.13, 15:28 Ani forum, ani poczty, część wiadomości też się nie otwierała. No jak to tak, niedzielna poobiednia kawka bez forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nabakier Re: A co to się na Gazecie popsuło? 10.02.13, 15:48 U mnie wejście na forum jest tylko przez pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: A co to się na Gazecie popsuło? 10.02.13, 16:11 teraz już jest ok ale wcześniej nie mogłam wejść na forum dostawałam info wybrana strona została skasowana!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: A co to się na Gazecie popsuło? 10.02.13, 16:29 No, ja też się bałam, że koniec świata nachodzi Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: A co to się na Gazecie popsuło? 10.02.13, 16:20 no też miałam chwilę stresu widoczna była tylko strona główna,nigdzie nie dało się wejść Odpowiedz Link Zgłoś
podkocem Re: A co to się na Gazecie popsuło? 10.02.13, 18:36 to pewnie atak konserwatywno prawicowych bojówek. Niedziela to dzien swiety - zamiast na forum - do Kościoła! Odpowiedz Link Zgłoś
podkocem Re: Ceny w USA a w Polsce 10.02.13, 19:40 USA to duzy kraj i raczej ceny będą się różnić w poszczególnych stanach i miastach. W Polsce z resztą też. 10 tys w Warszawie to nie to samo co 10 tys w Michałowie Dolnym. Odpowiedz Link Zgłoś
podkocem Re: Ceny w USA a w Polsce 10.02.13, 19:42 coś się gazecie zdecydowanie pozajączkowało. To nie miało być w tym wątku! o 15:00 tez warto iść do kościoła na mszę poobiednią. Odpowiedz Link Zgłoś
soczek_bez_gazu Re: Ceny w USA a w Polsce 10.02.13, 21:04 pewnie Michnik potrzebowal fona podładować i odlaczył serwer z wtyczki Odpowiedz Link Zgłoś
podkocem Re: Ceny w USA a w Polsce 10.02.13, 21:24 nie sądzę. Nadal obstawiam teorię spiskową. Odpowiedz Link Zgłoś
dla.ciebie.synku.pan.szechter Re: Ceny w USA a w Polsce 10.02.13, 23:32 soczek_bez_gazu napisała: > pewnie Michnik potrzebowal fona podładować i odlaczył serwer z wtyczki DEMENTUJĘ podkocem napisała: > nie sądzę. Nadal obstawiam teorię spiskową. Zgadzam się z Panią, pani Podkocem. Ewidentnie coś się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
sarling Re: A co to się na Gazecie popsuło? 10.02.13, 20:53 Nie mogłam dziś wejść pół dnia, ciągle wyskakiwało, że podobnego forum nie ma. Teraz spróbowałam wejść nie przez fire foxa i jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kj-78 Re: A co to się na Gazecie popsuło? 10.02.13, 21:44 A u mnie jeszcze lepiej: z laptopa wciaz nie moge wejsc, za to ze stacjonarnego bez problemu... Hm... Odpowiedz Link Zgłoś
sonia-3 Re: A co to się na Gazecie popsuło? 10.02.13, 22:24 u mnie to samo, a teraz nie mogę wleźć na Allegro Odpowiedz Link Zgłoś
podkocem Re: A co to się na Gazecie popsuło? 10.02.13, 23:54 Moj M wlaśnie mi powiedział, że dziś miał 15 prób ataku na nasz serwer. Wszystkie odparte (zazwyczaj zalicza max 1-2 dziennie). To znaczy ze coś się mocno dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: A co to się na Gazecie popsuło? 11.02.13, 00:04 Sluchajcie w Firefoxie nie dziala mi ematka, ale wszystkie inne fora dzialaja np. kobieta Caly czas wyskakuje mi informacja 'Podane forum nie istnieje lub jest niedostępne'. O co chodzi? Co robic? Odpowiedz Link Zgłoś
soczek_bez_gazu Re: A co to się na Gazecie popsuło? 11.02.13, 00:21 to wszstko przez uzywanie jakichś srajerfoksów zamiast jedynie słusznej Opery. Odpowiedz Link Zgłoś
podkocem Re: A co to się na Gazecie popsuło? 11.02.13, 00:31 ja uzywam chroma i dziala a wczesniej tez jakis czas nie dzialalo Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: A co to się na Gazecie popsuło? 11.02.13, 00:42 W Chromie mi dziala, w telefonie tez ale dziwnie bo tylko ematka nie dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: A co to się na Gazecie popsuło? 11.02.13, 00:46 Ok juz dziala, za rada z innego forum wykasowalam cala historie z ciastkami. A myslalam o tym wczeniej, ale z tropu zbilo mnie to, ze wszystkie inne fora dzialaly. W sumie dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
mamagapka Re: A co to się na Gazecie popsuło? 11.02.13, 01:24 ja tez wykasowałam i dopiero teraz działa Odpowiedz Link Zgłoś