rhaenyra 12.03.13, 23:45 wyrzucilam to z siebie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soczek_bez_gazu Re: sniezka to glupia suka jest 12.03.13, 23:50 kim jest śnieżka? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: sniezka to glupia suka jest 12.03.13, 23:52 Psem, a dokładnie suką. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: sniezka to glupia suka jest 13.03.13, 00:05 A, królewna. Bo ja się zastanawiałam, co ci góra zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: sniezka to glupia suka jest 13.03.13, 00:47 A opowiadanie "Szkło, śnieg i jabłka" Gaimana czytała? Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: sniezka to glupia suka jest 28.10.13, 21:50 Ale co Wam ta śnieżka zrobiła? Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: sniezka to glupia suka jest 28.10.13, 21:58 - byla wstretnym wrednym dzieckiem - jak jej matka za mlodu - potem byla mdlo slitasnie milutka - we wredny podly i obrzydliwy sposob zabila matke reginy - no i ma wiecznie glupi skrzywiony wyraz twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
miarka71 Re: sniezka to glupia suka jest 15.05.14, 20:44 No, rozwaliła mnie końcówka trzeciego sezonu. Po jakiego grzyba zaczęłam oglądać ten serial. Stara baba , a w bajkę się wciągnęła jak dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: sniezka to glupia suka jest 13.03.13, 09:39 jak już to przetrawisz to zerknij na mejla Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: sniezka to glupia suka jest 13.03.13, 09:42 To ta od krasnoludków? Przyznaj się, że zazdraszczasz Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra czy ja jedna tu ogladam 13.03.13, 09:46 once upon a time ??? czy tylko ja wiem co ta sucz wczoraj zrobila ? Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: czy ja jedna tu ogladam 13.03.13, 09:53 No nie oglądam, jedynie sex in the city, w ramach powrotu do młodości Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: czy ja jedna tu ogladam 13.03.13, 11:05 Dobrze zrobiła, wkurzyło mnie to, że tego żałowała... Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: czy ja jedna tu ogladam 13.03.13, 22:32 A co Ty własciwie ogladasz i na czym? zaciekawilaś mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: czy ja jedna tu ogladam 13.03.13, 22:36 once upon a time na laptopie nie wiem gdzie to w tv leci ale ja sie kurde z tego forum o tym serialu dowiedzialam, a sie nagle okazuje ze nikt nie oglada Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: czy ja jedna tu ogladam 13.03.13, 22:39 www.filmweb.pl/serial/Dawno,+dawno+temu-2011-603904 Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: sniezka to glupia suka jest 13.03.13, 22:14 nie wiem geny chyba albo jakis uraz w dziecinstwie w wyjatkowo podly sposob zabila kore Odpowiedz Link Zgłoś
ahnesa.m Re: sniezka to glupia suka jest 13.03.13, 22:46 no daj spokój, a co miała zrobić. "o, przyszłaś po serce? a to proszę bardzo." inna sprawa, że teraz to ja nie wiem o czym będzie dalej. z kim się prześpi Emma? kim jest nowy w mieście? czy Śnieżkę zabiją wyrzuty sumienia? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: sniezka to glupia suka jest 13.03.13, 23:01 > no daj spokój, a co miała zrobić. "o, przyszłaś po serce? a to proszę bardzo." nie uzywac swiecy do jasnej cholery ale mnie sniezka od poczatku wkurza okropny z niej bachor byl szkoda ze jje wtedy regina nie udusila > z kim się prześpi Emma? jakies nowe postacie sie pewnie pojawia a myslisz ze ten jej (jak mu tam kurde ) ojciec Hennrego jest piotrusiem panem ? Odpowiedz Link Zgłoś
ahnesa.m Re: sniezka to glupia suka jest 13.03.13, 23:07 no ale jak dwa sezony prawie była jak anioł wcielony to wiadomo było, że musi jej odwalić nie wiem z tym Piotrusiem Panem, bo niby wszyscy tak myślą i to by było logiczne, ale nie powinien się bardziej denerwować z powodu Hooka? ja czekam aż się Pinokio objawi, bo jeśli chodzi o paring do Emmy to ten to przynajmniej myślący był Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: sniezka to glupia suka jest 13.03.13, 23:13 a no wlasnie co z nim zdrewnial bidak a po zdjeciu klatwy juz go nie bylo na logike to powinien sie stac prawdziwym chlopcem ;P a co do potencjalnych ciach to lowca byl najlepszy szkoda ze go Regina zabila a tak w ogole to z babek tam to emme i regine najbardziej lubie a sniezka mnie wkurza i ta rabnieta blekitna wrozka Odpowiedz Link Zgłoś
ahnesa.m Re: sniezka to glupia suka jest 14.03.13, 02:03 rhaenyra napisała: > na logike to powinien sie stac prawdziwym chlopcem ;P no nawet nie żartuj ;P > a co do potencjalnych ciach to lowca byl najlepszy > szkoda ze go Regina zabila Hook miał potencjał, ale niestety zgadzam się z opinią, że zrobili z niego po prostu zwykłego durnia > a tak w ogole to z babek tam to emme i regine najbardziej lubie > > a sniezka mnie wkurza i ta rabnieta blekitna wrozka właśnie śnieżka była dla mnie chyba najbardziej rąbnięta. no bo kurcze blade to chyba jedyna postać, która stale tym dobrem tryskała na wszystkie strony, to nieżyciowe było mnie się jeszcze czerwony kapturek podobała, ale ją za bardzo ugrzecznili moim zdaniem. Bella też mi się podobała, jak zaczynała pokazywać charakterek, ale wtedy szybko ją stuknęli i tyle ;> Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: sniezka to glupia suka jest 26.03.13, 23:47 no i jest prawdziwym chlopcem ech a juz sie cieszylam Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: sniezka to glupia suka jest 12.07.13, 22:32 ha no i jest piotrusiem panem Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: sniezka to glupia suka jest 12.07.13, 22:54 a jednak nie no i teraz czekanie :I Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: sniezka to glupia suka jest 13.03.13, 22:54 nieprawda Roszpunka to durna lafirynda! Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: sniezka to glupia suka jest 13.03.13, 23:24 Ale się okazuje, że my czegoś nie oglądamy Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: sniezka to glupia suka jest 26.03.13, 22:49 ciacho tylko zdrewniale troche ale zyje Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: sniezka to glupia suka jest 26.03.13, 22:52 nienienie to jest prawdziwe ciacho Odpowiedz Link Zgłoś
pulcino3 Re: sniezka to glupia suka jest 26.03.13, 23:45 nie wiem o czym piszecie i chyba nie chce wiedzieć w każdym razie przez chwilę poczułam sie jak w psychiatryku Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: sniezka to glupia suka jest 16.05.14, 05:35 ale to nie OZ możesz uciec i śmiesznie jest, ja siedzę i brechtam Odpowiedz Link Zgłoś
pod.sufitka Re: sniezka to glupia suka jest 26.03.13, 23:52 porzuciłam po pierwszym sezonie, wkurzył mnie ostatni odcinek 1. serii, takie przeciąganie na siłe jak np w homeland mnie drażni:-\ Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: sniezka to glupia suka jest 26.03.13, 23:55 zaprawde powiadam ci nawroc sie !!! serio warto coraz wiecej sie wyjasnia i coraz wiecej historii splata sie ze soba Odpowiedz Link Zgłoś
pod.sufitka Re: sniezka to glupia suka jest 28.03.13, 20:50 hmm skoro tak namawiasz to moze sprobuje, wkurzyl mnie pierwszy odcinek 2. serii i odpuscialm calkiem ale skoro warto to dam druga szanse, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: sniezka to glupia suka jest 28.03.13, 20:59 zacznij od 4 , trzy pierwsze sa takie se Odpowiedz Link Zgłoś
magiczna_marta Re: sniezka to glupia suka jest 13.07.13, 15:57 mam mord w oczach zaczęłam przez Ciebie to oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
miarka71 Re: sniezka to glupia suka jest 28.10.13, 20:21 obejrzałam wszystkie dostępne na kinomaniaku odcinki,już dawno mnie nic tak nie wciągneło,jedynie Piotruś Pan mi się nie podoba, bo myślałam ,że to będzie jakiś przystojniak , a to taki szczylek , no i nie mogę się doczekać co dalej, umrze książe czy nie, Emma będzie z synem rumpla czy z Hookiem, a Śnieżka też mnie wkurza, wiecznie płacząca mimoza Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: sniezka to glupia suka jest 28.10.13, 20:27 ja sie syrenki nie moge doczekac Odpowiedz Link Zgłoś
miarka71 Re: sniezka to glupia suka jest 28.10.13, 20:49 To przez ciebie zaczęłam ten serial oglądaći teraz się wściekam, bo muszę czekać co będzie dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: sniezka to glupia suka jest 28.10.13, 20:55 a ten spin -off z alicja w krainie czarow tez ogladasz? Odpowiedz Link Zgłoś
miarka71 Re: sniezka to glupia suka jest 28.10.13, 21:00 Dzisiaj szukają odcinków Once Upon a Time właśnie dowiedziałam się ,że jest ten o Alicji , nie wiesz gdzie mogę go obejrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: sniezka to glupia suka jest 28.10.13, 21:04 na kinomaniaku jest once upon a time in wonderland Odpowiedz Link Zgłoś