donnasanta 13.03.13, 22:24 ale w kim? Wiosna tuż,tuż,romantyczne piosenki a miłości niet.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feel_good_inc We mnie 14.03.13, 08:06 donnasanta napisała: > ale w kim? Wiosna tuż,tuż,romantyczne piosenki a miłości niet.... Tylko daj znać, kiedy przyjeżdżasz, bo musiałbym posprzątać. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 a jeśli miłości nie ma.... 14.03.13, 08:45 ... to ją sobie wymyślę www.youtube.com/watch?v=bHUH8cP7p90 Cudowny jest stan zakochania, szczególnie na wiosnę No na wiosnę to już obowiiązkowy Powodzenia w poszukiwaniach! Odpowiedz Link Zgłoś
malwi.2 Re: a jeśli miłości nie ma.... 14.03.13, 10:51 > Cudowny jest stan zakochania, szczególnie na wiosnę: fajnie mają Ci co to dopiero przed nimi )) coś tam pamiętam, wiosna, hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Chce sie zakochac.... 14.03.13, 08:50 Na razie zima w pełni. Poczekaj aż przyjdzie wiosna a miłość sama wyjdzie zza rogu. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Chce sie zakochac.... 14.03.13, 10:56 Milosc nie istnieje,sa hormony,reakcje chemiczne,wiosna idzie,czas rozmnazania,samice szukaja samcow w celu prokreacji.Co bys nie zrobila natura wygrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier Re: Chce sie zakochac.... 14.03.13, 11:08 Bosshe, a już po rozmnożeniu się, i kocham, hm... Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Chce sie zakochac.... 14.03.13, 15:10 Zwyczajnie jak wiekszosc zwierzakow trzymasz sie partnera,ktory zapewni "zarcie"potomstwu.A potem jak labedzie,przyzwyczajenie. Odpowiedz Link Zgłoś
malwi.2 Re: Chce sie zakochac.... 14.03.13, 11:25 edelstein napisała: .... coś w tym jest... dlatego osobiście wolę jesień Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Chce sie zakochac.... 14.03.13, 11:31 Zakochałam sie, owszem, ale ostatnia rzecz jakiej bym chciala to prokreacja ;p Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Chce sie zakochac.... 14.03.13, 15:14 Jasne i partnera wybieralas by sie poprzytulac.Moze takie i jest zalozenie twego mozgu,als natura razy so skrzyzowania najlepszych genow. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Chce sie zakochac.... 14.03.13, 17:47 No toz przeciez ona nie pisze o milosci, tylko o tym, ze fajnie jest byc zakochana ... Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier Re: Chce sie zakochac.... 14.03.13, 11:07 Za wcześnie wychyliłaś łepek, przyjdzie mróz i zetnie. Jeszcze się schowaj Odpowiedz Link Zgłoś
alyeska Re: Chce sie zakochac.... 14.03.13, 11:35 we wlasnym mezu po raz kolejny. Mnie to najlepiej wychodzi juz 10 wiosen. Odpowiedz Link Zgłoś
donnasanta Tylko, ze mam meza.. 14.03.13, 11:38 ale to chyba nie problem? Dzieci tez i 40stke na karku... Ale chce sie zakochac, chocby to miala byc tylko reakcja chemiczna Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: Tylko, ze mam meza.. 14.03.13, 14:01 buty sobie kup , może na trochę wystarczy a potem się zobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Tylko, ze mam meza.. 14.03.13, 15:17 Jesli jeszcze nie masz przekwitania to pewnie wpadnie ci w oko jakos samiec alfa😃 Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Chce sie zakochac.... 14.03.13, 14:22 Beee, weź przestań, właśnie przechodzę wraz z przeziębieniem stan zadurzenia, do kitu z takim interesem. W głowie wata, w żołądku motyle, jajniki tańczą makarenę, a ty weź siedź i pracuj! Zakochanie jest IDIOTYCZNE. Odpowiedz Link Zgłoś