thegimel 30.03.13, 21:25 Ja dzisiaj poświęciłam jedno styropianowe jajko, jedno drewniane jajko. Udało uniknąć święcenia zeszłorocznej świerkowej szyszki i Zygzaka Czy tylko mój syn ma takie pomysły Tak poza tym - wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thegimel Re: Zygzak w święconce :) 30.03.13, 21:36 www.google.pl/search?q=zygzak&hl=pl&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=mUxXUcKXCOiF4ASD24GoBQ&ved=0CDQQsAQ&biw=1366&bih=607 Dobrze, że małego chciał wpakować Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Zygzak w święconce :) 30.03.13, 21:44 thegimel napisała: > Ja dzisiaj poświęciłam jedno styropianowe jajko, jedno drewniane jajko Podaj styropianowe jajko na sniadanie, latwiej sie gryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: Zygzak w święconce :) 30.03.13, 21:53 Jak walnę dużo majonezu, to nikt nie pozna Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: Zygzak w święconce :) 30.03.13, 22:52 To może lepiej do jakiś imienin/urodzin poczekam. Jutro będą wszyscy trzeźwi, a po paru głębszych to styropianowe jajeczko z majonezem powinno wejść. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Zygzak w święconce :) 30.03.13, 22:31 > Czy tylko mój syn ma takie pomysły Oj, różne rzeczy sie w głowie lęgną, ja bliskiej osobie spakowałam trochę klamotów do trumny. Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: Zygzak w święconce :) 30.03.13, 22:54 Ja też mamie kilka rzeczy dałam - m.in. ulubiony kryminał. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Zygzak w święconce :) 30.03.13, 23:42 Ja mamie wlozylam nasze zdjecia za bluzke, krowke maskotke ode mnie ktora lubila i zabawke naszego psa. Nie pamietam czy bylo cos wiecej, nie wiem czy w woreczku nie wlozylam jej kilku walkow, ktore zawsze miala, krecila zawsze wlosy. Chodzilam tez w poszukiwaniu za odpowienimi butami, bo miala problemy z palcami i zawsze ja bolaly. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Zygzak w święconce :) 30.03.13, 23:47 I jeszcze kosmyk moich wlosow. Odpowiedz Link Zgłoś
pingwinek4 Nutka 31.03.13, 17:32 Przepraszam ale musze zapytac po co twojej sp. mamie zabawka waszego psa w trumnie? te inne rzeczy ok ale zabawka psa? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Zygzak w święconce :) 01.04.13, 10:56 To Mama za bluzka swieconke nos?! Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Zygzak w święconce :) 31.03.13, 00:00 jowita771 napisał: > ja bliskiej osobie spakowałam trochę klamotów do trumny. I z koszyka trumne zrobilas. A tak fajnie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
magdagg2 Re: Zygzak w święconce :) 30.03.13, 23:11 mój 2latek miał oddzielny koszyk a w nim: zajaczek lindt,zajaczek z kinder czekolady,zajaczek zwykly, 2 jajka z niespodzianka i 2 zwykłe czekoladowe jajka Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Zygzak w święconce :) 31.03.13, 00:19 Ja bym Zygzaka nie wyjela, niech sie dzieciak cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: Zygzak w święconce :) 31.03.13, 18:10 Też bym nie wyjmowała, ale ogólnie święconkę mamy zawsze symboliczną i jakby poświęcić szyszki i zygzaki, to jajka by się nie zmieściły W przyszłym roku kupię większy koszyk i niech nawet święci piętrowy garaż z Wadera, co mi tam Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Zygzak w święconce :) 31.03.13, 18:36 Hahahaha Sluchaj to niech na pisance Zygzaka namaluje, czy co tam bedzie u niego na topie, albo w garazu wszystko poukladacie i na stol Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier Re: Zygzak w święconce :) 31.03.13, 19:10 o, ten garaż Wadera to już kultowy jest, pamiętamy go (chociaż nieświęcony) Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Zygzak w święconce :) 31.03.13, 20:47 no święconkę to mieliśmy tradycyjną ale moje dzieci już drugi dzień namiętnie słuchają ..... kolęd. no ale patrząc za okno - mozna się pomylić. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Zygzak w święconce :) 31.03.13, 22:56 Nie tylko. Ja święciłam klasykę, a moje dziecko miało koszyczek, w którym nie było nic jadalnego - tylko trzy styropianowe jajka i jeden styropianowy zając, pomalowane i udekorowane cekinami. Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: Zygzak w święconce :) 01.04.13, 09:44 A ja dinozaura w dodatku stegozaura , ogon mu z koszyka wystawał Odpowiedz Link Zgłoś