shan_sa 12.04.13, 16:42 Dziewczyny, poszukuję bronzera - dobrego, który nie ściera się po godzinie lub dwóch. Chciałabym kupić bez pomarańczowego koloru, drobinek, mam jasną, chłodną karnację. Polećcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malinowskaanna89 Re: bronzer 14.10.16, 14:36 Zdecydowanie polecam ziemię egipską polskiej firmy Bikor, mój ulubiony kosmetyk. Nakłada się jej bardzo mało, a przy tym jest to produkt naturalny i niezapychający. To jest dla mnie szczególnie ważne gdyż mam cerę problemową. Nie jest pomaranczowa i kolejnym jej plusem jest niewielka warstwa kosmetyku. Delikatnie rozprowadzaj pędzlem niewielką dawkę, a będziesz zachwycona efektem. Dla mnie absolutny hit używam od 2 lat i jeszcze nie zużyłam pierwszego opakowania. Kupowałam na bikormakeup.com żeby mieć pewność, że kupuję produkt pewnego pochodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: bronzer 14.10.16, 15:00 Od wielu lat używam bronzera The Balm, bahama mama. Odpowiedz Link Zgłoś
mag1_k Re: bronzer 14.10.16, 15:40 bronzer marki Douglas, matowy. Jestem bardzo zadowolona. Ziemię egipską, o której ktoś powyżej pisze też kiedyś miałam i faktycznie jest bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
mag1_k Re: bronzer 14.10.16, 15:41 Zresztą Guerlain, Mac czy Art. Deco każdy jest dobry, tak jak i inne kosmetyki kolorowe tych firm. Tylko proś o matowy. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: bronzer 14.10.16, 15:45 Bell Hypoallergenic, jest subtelny, czyli dla jasnej karnacji i na pewno nie pomarańczowy. Ale do konturowania, do opalenizny nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: bronzer 14.10.16, 17:10 Lily lolo. Chłodny odcień, całkowicie matowy, dobra jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
crea.tura Re: bronzer 14.10.16, 18:41 mam z MACa i jest bardzo fajny, łatwo się nakłada, nie ma efektu plam. natomiast dużo dobrego czytałam o wspomnianym wcześniej bahama mama. Odpowiedz Link Zgłoś