Dodaj do ulubionych

Radio Plus - porażka

07.05.13, 10:49
Czy też macie takie wrażenie? Że nowy styl muzyczny popsuł to radio? Noż dziś to już się nie dało słuchać - disco polo przerywane sieczką włoską z lat 80 tych. Lubię posłuchac jednego i drugiego, jak już w radiu leci to nie przełączam, 2 - 3 piosenki mi nie przeszkadzają, no ale nie bez umiaru.
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: Radio Plus - porażka 07.05.13, 15:14
      Nie wiem, nie słucham, kiedyś lubiłam Radio Złote Przeboje.
    • annitka30 Re: Radio Plus - porażka 07.05.13, 21:20
      rzeczywiście nagle jakoś się pogorszyło. do tej pory to była dla mnie opcja wyboru nr 6 w samochodzie, ale ostatnio byłam w szoku. dali ona tańczy dla mnie a potem daj mi tę noc. nie powiem, beka niezła była ale tak ciągiem słuchac to już nie dam rady.
      • ewa_mama_jasia Re: Radio Plus - porażka 08.05.13, 13:45
        Dokładnie smile Szczególnie na trzeźwo smile A słucham głównie w pracy, więc pić nie mozna smile
    • attiya Re: Radio Plus - porażka 08.05.13, 13:55
      nieeee? disco polo?
      a leci może "niech żyje wolność"?
      big_grinbig_grinbig_grin
      • malgosiek2 Re: Radio Plus - porażka 08.05.13, 15:00
        attiya napisała:

> nieeee? disco polo?
        > a leci może "niech żyje wolność"? big_grinbig_grinbig_grin

Ano dzisiaj leciało.
        Ok.10-11:00
        Po kilku takich disco polo nie zdzierżyłam i przełączyłam w pracy na inny kanał.
        Któraś raczej przez przypadek nastawiła tongue_out
        • wilowka TAK 08.05.13, 20:31
          Od kiedy te zmiany zaszły? Ja kojarzę gdzieś tak od miesiąca. Jadąc do pracy Plusa słuchałam zawsze, audycji historycznej i muzyki przyjemnej. Aż tu zaczęły mnie atakować jakieś potworne "dzikie bomby" i disco polo. W popłochu szukam nowej stacji do podczepienia.
        • phantomka Re: Radio Plus - porażka 08.05.13, 20:36
          Ależ mi wyjęłaś temat z głowysmile Dzisiaj właśnie miałam szukać w necie info, co się stało z tym radiem. Czasami ich słuchałam, bo dużo leciało starych, poczciwych piosenek. A teraz mam wrażenie, że to disco polo fm.
          • ewa_mama_jasia Re: Radio Plus - porażka 09.05.13, 08:30
            Podobno (tak czytałam) rozgłosnia przeprowadziła badanie na grupie 30+ i stąd zmiana wizerunku. Co by się lepiej słuchało smile I ponoć tak już ma byc na stałe.
            • sylwia-13135 Re: Radio Plus - porażka 06.07.13, 09:31
              Też nie słucham Disco Polo ale wolę słuchać teraz tej stacji niż inne wszystkie razem wzięte.
              Z opinii widzę że zmiany nie podobają się osobom głównie dlatego że były tu audycję religijne itp. to włączcie sobie radio Trwam. Wreszcie cos innego a nie wciąż to samo uczepia się 5 piosenek i grają do zdarcia ile można słuchać tego samego. Radio Plus zrobiło dobrą rzecz zapytało się czego brakuję co trzeba zmienić i te zmiany to strzał w dziesiątkę. Lata 80,90 najfajniejsza muzyka przypomina się dzieciństwo a to przecież o to chodzi słuchając muzyki.
              Chodzi o wspomnienia bo teraz stację tego nie biorą pod uwagę pograją jeden kawałek przez miesiąc i do kosza. Patrząc po tym co się dzieję i słuchając to strasznie dużo ludzi szuka teraz tej stacji mam do czynienia z dużą liczbą osób więc wiem co mówię dodam że są to właśnie Ci 30+ smile GRATULUJĘ
    • riki_i Re: Radio Plus - porażka 06.07.13, 16:23
      Puszczają ciurkiem disco polo przetykane jakąś najgorszą dyskotekową sieczką z lat 90tych. Ze staroci grają najczęściej takie numery, które nigdy nie powinny zostać wyjęte spod naftaliny. Czasem się trafi jakiś wartościowy utwór. Jak dla mnie jest to radio z premedytacją formatowane pod proletariat z pokolenia 30+ (dla młodszych tłuków jest Eska)
      • asiaiwona_1 Re: Radio Plus - porażka 06.07.13, 16:29
        Odkryłam tą stację ostatnio na grilu. Też się bardzo dziwiłam, że taką muzę cały czas puszczają. Ale na grila na działce muzyka jak znalazł big_grin
        • laquinta Re: Radio Plus - porażka 06.07.13, 17:05
          Wszystkie dzialki maja te sama muzyke, czy kazda dzialka inna?
          • asiaiwona_1 Re: Radio Plus - porażka 06.07.13, 17:21
            nie słyszałam u sąsiadów muzy. To starsi ludzie w grządkach grzebiący wink

Moją muzę słychać w odległości 2 m od radia, więc nie sądzę by sąsiadom przeszkadzała.
    • deszcz.ryb Re: Radio Plus - porażka 06.07.13, 17:21
      Tak, mam wrażenie, że to od jakichś 2 miesięcy to radio się zepsuło. Masakra. uncertain
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka