hanusinamama Re: sikanie na stojąco 03.05.20, 22:09 Nie wiem. Kibel i jego okolice szoruje mąż. Jedyny w domu sikający na stojąco Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: sikanie na stojąco 03.05.20, 22:16 taka-sobie-mysz napisała: > zaraz się wścieknę! czy tylko mój facet ma problem z celowaniem do kibla przy s > ikaniu? oczywiście on twierdzi, że sika do kibla, nie na boki. tylko dlaczego, > do ciężkiej cholery, za każdym razem gdy szoruję okolice muszli klozetowej to m > am wrażenie, że czuję zapach moczu Już pisałem. Strumień spadający z wysokości rozpryskuje się dookoła poza muszlę. Jeśli mężczyzna sika stojąc, to obsikuje podłogę wokół kibelka a także okoliczne rzeczy - szczotkę czy pralkę. Albo niech sika do lejka (może to być obcięta butelka plastikowa) z długą rurką, albo niech siada. S. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: sikanie na stojąco 03.05.20, 22:46 połóż w toalecie ciekawe dzieła literackie, lub czasopisma. mój zasiada, nawet na siku, żeby choć minutę w spokoju poczytać... Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: sikanie na stojąco 03.05.20, 23:08 Mój się nauczył w trymiga, jak dostał opieprz, że sika tak głośno (😂😂😂), że dzieciaka obudził w środku nocy. W nagrodę usypiał młodą do 6 rano... po jakichś 10 latach od tej akcji sam doszedł do wniosku, że sikanie na siedząco jest fajniejsze, bo można sobie net poprzeglądać. Także jak wszystko zawiedzie, spróbuj tego argumentu. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: sikanie na stojąco 04.05.20, 10:48 nie wiem, mojemu wystarczyło ze powiedziałąm, że te rozbryzgi moczu na kafelkach wokoł kilbla będzie czyscił tylko i wyłącznie on. Zaprzestał tego procederu. Dzieciak starszy uczony tylko na siedząco i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: sikanie na stojąco 04.05.20, 14:41 szmytka1 napisała: > nie wiem, mojemu wystarczyło ze powiedziałąm, że te rozbryzgi moczu na kafelkac Rozbryzgi? Jakie znowu rozbryzgi? Postawiłaś mu po drodze do sedesu włączony wentylator? > Dzieciak starszy uczony tylko na siedząco i tyle. A jak to będzie robił w lesie? Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: sikanie na stojąco 04.05.20, 12:50 Ale kiedy mężczyzna ma lekki wzwód albo krótkiego siurka, to jak siadzie, to będzie lał przed siebię... 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: sikanie na stojąco 04.05.20, 13:26 widicznie u mnie w domu mają siurki odpowiedniej długości, albo tę trudną sztukę lania na siedząco opanowali do perfekcji. NIe ma w domu pisuaru, nie ma sikania na stojąco. Jest tylko muszla do sikania na siedząco. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: sikanie na stojąco 04.05.20, 13:38 Albo cie oszukują, jak mój mąż. Jak go pytam, jak sika, to mówi, że na siedząco a przecież, kiedy z nim jestem w łazience to widziałam nie raz, że sika na stojaco🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: sikanie na stojąco 04.05.20, 14:49 1matka-polka napisała: > Albo cie oszukują, jak mój mąż. Jak go pytam, jak sika, to mówi, że na siedząco > a przecież, kiedy z nim jestem w łazience to widziałam nie raz, że sika na sto > jaco🤣 W sumie fakt. Jakbym miał żonę-wariatkę, która domaga się ściągania spodni do kolan tylko po to, żeby potem było co wycierać z podłogi, to też bym jej wciskał ciemnotę. Tak, tak, wycierać. Pewnie tego nie wiecie, ale hydraulika u mężczyzny to są znacznie dłuższe rury, niż Wasze, a skutkiem jest to, że po zmianie pozycji z siedzącej na stojącą bardzo łatwo o wypłynięcie resztek, które pozostały w nienaturalnie ściśniętym od siedzenia "układzie". Takie zjawisko nie występuje, jak się stoi cały czas. Ergo, dzięki absurdalnemu zmuszaniu mężczyzn do siedzenia podczas oddawania moczu, macie więcej do wycierania z podłogi. A to, że któraś tam "już więcej nie czuje zapachu"... Autosugestia ma potężną siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: sikanie na stojąco 04.05.20, 15:16 45rtg napisał: > Tak, tak, wycierać. Pewnie tego nie wiecie, ale hydraulika u mężczyzny to są zn > acznie dłuższe rury, niż Wasze, a skutkiem jest to, że po zmianie pozycji z sie > dzącej na stojącą bardzo łatwo o wypłynięcie resztek, które pozostały w nienatu > ralnie ściśniętym od siedzenia "układzie". Jakieś bajki opowiadasz. Chyba nigdy nie sikałeś na siedząco i znasz to jedynie teoretycznie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: sikanie na stojąco 04.05.20, 15:22 snajper55 napisał: > 45rtg napisał: > > dzącej na stojącą bardzo łatwo o wypłynięcie resztek, które pozostały w n > ienatu > > ralnie ściśniętym od siedzenia "układzie". > > Jakieś bajki opowiadasz. Chyba nigdy nie sikałeś na siedząco i znasz to jedynie > teoretycznie. TTST Odpowiedz Link Zgłoś
larix_decidua77 Re: sikanie na stojąco 04.05.20, 15:45 Co ty gadasz, mój mąż co prawda sam ogarnia podłogi ale nigdy nie widziałam żadnych sików na pod toaletą. Po synu też nie. Z resztą, nie wierzę, że jak facet robi koopę i zachce mu się siku, to ekstra wstaje żeby się wysikać a potem siada, by dokończyć dwójkę. Nie wyobrażam sobie żeby mi ktoś lał jak w knajpie. Nie wiem co ci tam ścieka, może papieru nie używasz albo chory jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: sikanie na stojąco 04.05.20, 16:16 larix_decidua77 napisał(a): > Co ty gadasz, mój mąż co prawda sam ogarnia podłogi ale nigdy nie widziałam żad > nych sików na pod toaletą. Po synu też nie. Z resztą, nie wierzę, że jak facet A jak robi na stojąco, to widzisz jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś
larix_decidua77 Re: sikanie na stojąco 04.05.20, 17:05 Nie sika na stojąco. U nas w domu jest czysto, nikt się nie brzydzi siadać na desce. Ale w domach gdzie stoją pralki przy toaletach są na nich ślady rdzy, od rozbryzgów moczu właśnie. To obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: sikanie na stojąco 04.05.20, 17:33 larix_decidua77 napisał(a): > Nie sika na stojąco. U nas w domu jest czysto, nikt się nie brzydzi siadać na d > esce. Ale w domach gdzie stoją pralki przy toaletach są na nich ślady rdzy, od > rozbryzgów moczu właśnie. To obrzydliwe. Albo masz, nomen omen, kompletnie sprany mózg, albo niesamowicie bujną wyobraźnię Natomiast z całą pewnością nie masz pojęcia, dlaczego pralce łatwo zardzewieć. Cały "problem" sikania na stojąco jest kompletną bzdurą, nie wiem, przez kogo wymyśloną, ale to był albo niesamowity troll, albo jakiś totalny idiota. Bzdurą mniej więcej tego rodzaju, co te pierdoły, że ludzie uważają w drugiej dekadzie XXI wieku zwykły samochód za symbol statusu społecznego. Jak ktoś ma męża lejącego po ścianach i tak je zostawiającego, to ma w ogóle męża flejtucha i problem jest znacznie szerszy. Normalnie używany sedes takich efektów nie daje, a te wszystkie bzdety o "aerozolu moczu", "wychlapywaniu z muszli", "bryzgach na pralce" to są zwyczajne idiotyzmy godne miłośników Zięby, Jackowskiego i Rutkowskiego. Nawiasem mówiąc, ponawiam pytanie: co zrobią ci Wasi "równościowo wychowani" synowie w lesie? Odpowiedz Link Zgłoś
sabat3 Re: sikanie na stojąco 04.05.20, 18:44 45rtg napisał: > Nawiasem mówiąc, ponawiam pytanie: co zrobią ci Wasi "równościowo wychowani" s > ynowie w lesie? Nie daj Bog, zeby ich powolali do wojska. Odpowiedz Link Zgłoś
larix_decidua77 Re: sikanie na stojąco 04.05.20, 18:48 Leją w lesie na stojąco. W knajpach też i w innych obśmierdłych miejscach. Córki też nie siadają do sikania ani w lesie ani na stacji benzynowej. W domu jest czysto. Jeśli nie wierzysz że mocz bryzga, wylej atrament do sedesu. Odpowiedz Link Zgłoś
larix_decidua77 Re: sikanie na stojąco 04.05.20, 18:54 I jeszcze jedno, skoro tak dzielnie wszyscy celują w środek i nie bryzgają, to po wuj podnoszą deskę? Jeśli podniesie się deskę u kogoś, kto na stojąco leje albo natknie się na podniesioną, to wiadomo dlaczego. Z resztą lej sobie jak chcesz. U mnie w domu ma być czysto. Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: sikanie na stojąco 04.05.20, 20:08 larix_decidua77 napisał(a): > I jeszcze jedno, skoro tak dzielnie wszyscy celują w środek i nie bryzgają, to > po wuj podnoszą deskę? Jeśli podniesie się deskę u kogoś, kto na stojąco leje a A, jeszcze fetysz podniesionej deski do kompletu Po co podnoszą? Pewnie przede wszystkim z przyzwyczajenia. Po drugie, jak otwór większy, to oczywiście łatwiej celować. A po trzecie, jak już tak strasznie Cię ciekawią szczegóły, to kiedy już ledwo cieknie, to nie ma problemu, że jakaś kropla ostatkiem sił spadnie na deskę, tylko poleci do miski, która częściowo jest między nogami. > lbo natknie się na podniesioną, to wiadomo dlaczego. Z resztą lej sobie jak chc > esz. U mnie w domu ma być czysto. No to u Ciebie ma być, a u mnie po prostu jest. Mimo, że nie bawię się w zdejmowanie gaci przez głowę, tylko po prostu rozpinam rozporek. Rozumiem zazdrość, ale co ja Ci poradzę? Odpowiedz Link Zgłoś
larix_decidua77 Re: sikanie na stojąco 04.05.20, 20:12 Nie wycierasz się że ci tak kapie? Ostatnia kropla do gaci? Jesteś serio obrzydliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: sikanie na stojąco 04.05.20, 21:05 larix_decidua77 napisał(a): > Nie wycierasz się że ci tak kapie? Ostatnia kropla do gaci? Jesteś serio obrzyd > liwy. Czuję się taki młody, kiedy ze mną rozmawiasz... Ten poziom rozmówcy z połowy podstawówki... Ech, rozmarzyłem się. Acz zaintrygowałaś mnie tym wycieraniem. To też jakiś fetysz autorstwa amerykańskich feministek, które mężczyznę widziały tylko na broszurach propagandowych Ligi Kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: sikanie na stojąco 04.05.20, 18:37 nie wstydzimy się sikania w gronie domownikow, więc nie oszukują Odpowiedz Link Zgłoś