Dodaj do ulubionych

makijazbrwi permanentny

13.06.13, 18:36
dziewczyny doradzcie czy warto robic taki makijaż czy na długo on starcza i czy nie wygląda zbyt sztucznie?mam bardzo jasne brwi przy ciemnych włosach i chciała bym taki makijaż brwi zrobić ale mam mieszane odczucia.doradzcie.
Obserwuj wątek
    • malinkowa81 Re: makijazbrwi permanentny 13.06.13, 18:57
      w 90% przypadków wygląda sztucznie i tandetnie ze względu na to, że wykonują go przeważnie osoby niekompetentne - kosmetyczki po kilkugodzinnym kursie, bez praktyki itd.
      da się to zrobić dobrze (tzn. tak, żeby żadna niewtajemniczona osoba nie zorientowała się, że takowy masz - o to w tym chodzi przecież), ale sukces zależy od wyboru odpowiedniej specjalistki, a tych nie jest wiele
      P.S. wszelkie grupony w tym temacie to NIE JEST dobry pomysł smile a w ogóle to jest forum Uroda od takich tematów smile
    • jematkajakichmalo Re: makijazbrwi permanentny 13.06.13, 21:53
      Podstawa jest to, zeby robila to osoba z wieloletnim dosciadczeniem i dobrymi opiniami klientek. Ja na taka trafilam, wlasnie czekam na wizyte... termin mam na koniec pazdziernika!
      Ja mam zrobione brwi, ale sa one z natury b. ciemne. Kiedys po prostu kosmetyczka fatalnie mi je wyskubala i mam "ubytki", ktore musialam uzupelnic. Makijaz wystarczy na 2-3 lata zalezy jakim kolorem jest robiony.
      Jesli masz bardzo jasne brwi to mozesz je tylko lekko przyciemnic i nadac ladny ksztalt. Ja jestem zadowolona i na pewno nadal bede go robila.
    • karro80 Re: makijazbrwi permanentny 13.06.13, 22:31
      Ja widziałam tj nie widziałam u siorki męża - dopiero jak zjasniał, to zobaczyłam - i to już mi się nie podoba jak złazi. A tak to musiało być ładnie, bo nie zajarzyłam wcale.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka