Dodaj do ulubionych

Mordercze instynkty :D

03.07.13, 15:00
Wątek o empatii mnie natchnął i sobie przypomniałam jaka ja okrutna swego czasu byłam. Jak mój eks się wyprowadził miałam fazę na tłuczenie schabowych i sobie wyobrażałam, że jego tak tłukę i te kochanki. A potem wpadłam na lepszy pomysł i kupiłam tasak i chyba z miesiąc rżnęłam tym tasakiem schab z kością i żeberka big_grin Hitem w moim domu była wielka korkowa tablica, a na niej powiększone zdjęcia byłego. I sobie leżałam na podłodze rzucając w nią rzutkami big_grin Ostatnim etapem była strzelnica big_grin
Obserwuj wątek
    • yenna_m Re: Mordercze instynkty :D 03.07.13, 15:02
      nigdy tak nie miałam
    • jematkajakichmalo Re: Mordercze instynkty :D 03.07.13, 15:08
      Drastyczne.... ale jesli pomoglo to jestem za! big_grin
      • hrabina_murzyna Re: Mordercze instynkty :D 03.07.13, 15:10
        Pomogło big_grin Miałam wtedy tyle złości w sobie, że potrafiłam godzinami biegać, jeździć na rowerze, zasuwać na bieżni i nijak się tego pozbyć. Ale to pomogło tongue_out
        • duola77 Re: Mordercze instynkty :D 03.07.13, 20:36
          bez hipokryzji i nieszkodliwie
          a pomocne na pozbycie się nadmiaru złych emocji
          gratki smile
    • pulcino3 Re: Mordercze instynkty :D 03.07.13, 15:12
      chore...
      • przystanek_tramwajowy Re: Mordercze instynkty :D 03.07.13, 15:14
        pulcino3 napisała:

> chore...

A ja uważam, że bardzo zdrowe. Kobita wyżyła się na rowerku albo rąbiąc schab z kością, a nie zatruwała życia innym. Na świecie jest aż nadto takich, co nie radzą sobie z emocjami i zamiast na żeberkach wyżywają się na współpracownikach albo rodzinie.
        • pulcino3 Re: Mordercze instynkty :D 03.07.13, 15:18
          siekać tasakiem mięso i wyobrażać sobie byłego - chore
        • redheadfreaq Re: Mordercze instynkty :D 03.07.13, 15:20
          Albo ślą do eksa/eksi po milion smsów na dobę, dzwonią, podrzucają martwe zwierzęta na wycieraczkę i wystają pod oknami od zmierzchu do świtu. Serio, ekspresyjne krojenie schabu uważam za całkiem rozsądną formę rozładowywania napięcia.

Ostatnio wybieram bieganie w kółko po parku, zapisywanie stron maczkiem nieskładnych myśli, lub po ludzku płacz. Każdy ma swoje metody.
      • hrabina_murzyna Re: Mordercze instynkty :D 03.07.13, 15:20
        Plucino, chore bo? Nie wydaje mi się. Jakoś trzeba radzić sobie z emocjami. Najważniejsze, żeby wyobraźni nie przenosić do rzeczywistości i nie krzywdzić realnie innych. Gdyby nie te schabowe pewnie bym zwariowała.
        • pulcino3 Re: Mordercze instynkty :D 03.07.13, 15:31
          Celebrowanie obróbki surowego mięsa z tasakiem, nożem czy czymkolwiek, wyobrażając sobie że jest to ex jest dla mnie przy najmniej dziwne.
          Ale to tylko i wyłącznie moje zdanie i nie widzę siebie w takiej roli ( też mam exa, którego szczerze nie cierpię), jednak twoja wersja to dla mnie po prostu fuj.
          • hrabina_murzyna Re: Mordercze instynkty :D 03.07.13, 15:37
            Celebrowanie powiadasz? Nie, celebrowaniem bym tego nie nazwała. Wina też wtedy nie piłam i dzikiej radości z powodu zapitalania tasakiem po schabie nie odczuwałam, więc chyba Twoja wyobraźnia jest jednak bujniejsza od mojej, a to już bardziej fuj tongue_out
      • peggy_su Re: Mordercze instynkty :D 03.07.13, 15:26
        Właśnie bardzo zdrowe smile Złość to coś naturalnego. Lepiej dać jej upust tłukąc mięso niż warcząc na Bogu ducha winnych ludzi. Lepiej się wyżyć i potem mieć spokój, niż dusić złość w sobie i cierpieć całe życie.
    • princy-mincy Re: Mordercze instynkty :D 03.07.13, 15:45
      Drastyczne. Ale w sumie chyba zdrowsze niz duszenie złych emocji w sobie czy zatruwanie życia innym.
      • bei Re: Mordercze instynkty :D 03.07.13, 15:52
        Jejku smile

Ja to glupia mimoza jestem, zalewam się łzami i tyle smile
        A gdy ktos potrzebuje pomocy, nawet ten, co mnie skrzywdzil, to lecę na ratunek : D.
        • hrabina_murzyna Re: Mordercze instynkty :D 03.07.13, 15:59
          A nie Bei, nie jesteś głupia i na pewno nie jedyna. Też się zalewałam łzami, nawet jak tym tasakiem... Do dziś czuję smak soli. Ale sam płacz na złość nie pomagał, wręcz ją potęgował.
        • princy-mincy Re: Mordercze instynkty :D 03.07.13, 16:01
          Nie ma lepszych i gorszych sposobów na wyrzucenie złych emocji- czy to będzie zalewanie sie łzami czy cwiartowanie tasakiem mięsa.
    • doral2 Re: Mordercze instynkty :D 03.07.13, 20:45
      mam nadzieję, że ten tasak ostrzyłaś od czasu do czasu, bo od rąbania tępym ręka boli big_grin
      • hrabina_murzyna Re: Mordercze instynkty :D 03.07.13, 20:50
        Tasak naostrzyłam pod koniec maja kiedy to mój eks upomniał się o dwie tuje na balkonie, które to tasakiem elegancko porąbałam, zawinęłam w worki foliowe i wysłałam mu za potwierdzeniem odbioru big_grin
        • doral2 Re: Mordercze instynkty :D 03.07.13, 20:55
          zajebisty pomysł big_grinbig_grin
    • gretchen184 Re: Mordercze instynkty :D 03.07.13, 20:52
      jak byłam dzieckiem nienawidziłam swojego ojca do tego stopnia,że wyobrażałam sobie,że go zabijam..pamiętam,że było to tak silne pragnienie,że aż się trzęsłam.
      tak-miałam zdiagnozowaną nerwicę,dziś chodzę na terapię DDA
      • hrabina_murzyna Re: Mordercze instynkty :D 03.07.13, 21:04
        Smutne sad
        • gretchen184 Re: Mordercze instynkty :D 03.07.13, 21:13
          niestety sad
          • hrabina_murzyna Re: Mordercze instynkty :D 03.07.13, 21:25
            Mam nadzieję, że sobie poradzisz. Najważniejsze, że poszukałaś pomocy. Trzymaj się smile
            • gretchen184 Re: Mordercze instynkty :D 03.07.13, 21:29
              lekko nie jest ale do przodu
              dzięki smile
    • stara.kociara Re: Mordercze instynkty :D 03.07.13, 21:31
      Hrabino, przybijam piątkę. Tłuczenie mięsa to jedyna czynność domowa, którą sobie z chłopem wydzieramy smile Znakomicie rozładowuje stres i frustracje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka