wyznawczyniwielkiegoczerwia
07.07.13, 14:58
Ciekawe, kiedy Skandynawia, Uk, Belgia, Francja, Niemcy dojdą do podobnych wniosków. Żeby mi jakaś ematka nie zarzuciła nienawiści religijnej-tu nie chodzi o wiarę/religię, a o nagminne łamanie praw człowieka, głównie kobiet.
Czekam, aż Europa się ocknie. Razi mnie skandynawska pseudopoprawność polityczna-rozmazywanie i wybielanie twarzy przestępców, żeby nie można było odgadnąć pochodzenia i rasy, ukrywanie przez głowy duńskiej policji i rząd, że praktycznie wszystkie akty terroru w ich kraju miały miejsce przez fanatyków islamskich. Swoją drogą ta ostatnia sprawa niedawno ujrzała światło dzienne, ciekawi mnie, jak reagują na to zwykli Duńczycy, zaraz sobie sprawdzę. Na stronie FBI jest zamieszczona lista 34 najbardziej groźnych terrorystów-32 z nich to fanatyczni islamiści.
W Pakistanie zastrzelono ostatnio dwie nastolatki-za "cudzołóstwo"- bo tańczyły w deszczu. Liczbę morderstw honorowych kobiet w Pakistanie szacuje się na 1000 rocznie, nie chcę wiedzieć co dzieje się w Afganistanie i innych. We Francji pobito w metrze mężczyznę, bo jadł kanapkę z szynką. Zresztą we Francji są osiedla muzułmańskie, które nawet policja omija z daleka. W Londynie nadal grasują patrole islamskie.
Wiem, że takie wątki już były, ale boję się, że Europa za późno zda sobie sprawę z konsekwencji przyjmowania imigrantów, którzy nie zważają na prawa człowieka.