Dodaj do ulubionych

Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :)

14.07.13, 13:34
Od dwoch trzech chichocze jak sobie przypomne nick filippa.pippa..big_grin Teraz, jak to pisze pekam ze smiechu...big_grin

A dzisiaj rozsmieszylo mnie - gadaj z du.a, to cie os..a. smile))))
Obserwuj wątek
    • laquinta Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 13:39
      Mialo byc, - od dwoch, trzech dni chochocze - smile
      • laquinta Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 13:41
        O matko, mialo byc - chichocze
        • quadalupa Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 13:44

skoro już poprawiasz tyle razy to, aby porządnie było - chichoczę smile
        • sabka22 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 20:41
          No to teraz Ty mnie rozśmieszyłaś big_grin
          • laquinta Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 21:23
            Ratunku !! nie moge przestac sie smaic. big_grinbig_grinbig_grin
    • gretchen184 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 13:40
      "prowansalskie mieszkanie" rosy big_grin
    • 18lipcowa3 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 13:48
      to że ematki są oburzone tym że ktoś robi kupę w ubikacji i uwaga........potem ŚMIERDZI.
      • marzeka1 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 13:52
        Lipcowa, serio tak było? big_grin
      • m_incubo Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 14:33
        Gdzie ten wątek??
        • japanunieprzerywalempanieposle Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 14:41
          maz ktorejs z forumek co umie stadion zaprojektowac a kucyka corce nie umie zaplatac. i ten co rzuca butelki dziecku big_grin
      • salsadura Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 19:36
        Poczułam (jakkolwiek śmiesznie w tym kontekście to nie zabrzmi big_grin) się wywołana do tablicy wink.

Lipcowa, nie o to mi wtedy chodziło, ale że temat był z d..y wzięty, więc nie chciałam tłumaczyć i rozwijać myśli big_grin.
      • czar_bajry Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 15.07.13, 18:12
        to że ematki są oburzone tym że ktoś robi kupę w ubikacji i uwaga........potem ŚMIERDZI.

A co powinno pachnieć różami?
    • ichi51e2 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 15:00
      Srvival dzieciecy a w nim dzielna dwulatka bez zebow. I ta co z niedzwiedziami po nocy trenowala do maratonu zielonogorskego. big_grin
    • cma_welma Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 15:10
      Wątek o błędach językowych, a konkretnie fakt, iż niektórzy nie znają języka polskiego (i za błędy biorą wyrazy które jak najbardziej funkcjonują w naszym języku) i gwary. Ta gwara może by uszła, choć wytykając komuś błędy warto się upewnić czy to aby błąd.
    • rosapulchra-0 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 17:00
      Bardzo mnie ubawił i na długo poprawił nastrój wątek o pewnej krakowiance, która każdemu swojemu rozmówcy skakała z pazurami do oczu w zapiekłym uporze, że w Krakowie jest starówka, a nie Rynek big_grin
      No i też bawią mnie nieustannie te wszystkie próby deprecjonowania mojej osoby i moich poglądów w sposób chamski, złośliwy i zawsze prymitywny. To jest bardzo śmieszne i żenujące jednocześnie.. wink
      • gretchen184 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 18:36
        rosapulchra-0 napisała:

>
        > No i też bawią mnie nieustannie te wszystkie próby deprecjonowania mojej osoby
        > i moich poglądów w sposób chamski, złośliwy i zawsze prymitywny. To jest bardzo
        > śmieszne i żenujące jednocześnie.. wink

sama dawno zdeprecjonowałaś własną osobę,nikt ci nie musiał pomagać
        my się po prostu z ciebie nabijamy
        i masz rację-zabawne to jest big_grin
        • rosapulchra-0 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 18:40
          gretchen184 napisała:

> sama dawno zdeprecjonowałaś własną osobę,nikt ci nie musiał pomagać
          > my się po prostu z ciebie nabijamy
          > i masz rację-zabawne to jest big_grin

A nie mówiłam? http://emots.yetihehe.com/2/ziew.gifhttp://emots.yetihehe.com/2/ziew.gifhttp://emots.yetihehe.com/2/ziew.gif
      • misterni A mnie niezwykle ubawiło, że w tym samym wątku 14.07.13, 19:22
        o Krakowie pewna osoba usilnie próbowała wmówić tej Krakowiance, coś czego tamta w ogóle nie robiła i nie mówiła big_grin.
        Np że rzuca się z pazurami na każdego, kto ma inne zdanie i że skoro pisze i uważa tak, a nie inaczej, to nie może być Krakowianką. big_grin
        Na koniec ta zupełnie w swoim mniemaniu bezstronna, kulturalna i obiektywna osoba wywlokła ten wątek z ematki na forum Kraków big_grin.
        A w tym wątku jak zwykle rżnie głupa big_grin
      • bloopsar Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 20:30
        > każdemu swojemu rozmówcy skakała z pazurami do oczu w zapiekłym uporze

Nieodmiennie śmieszy mnie jak zakłamujesz rzeczywistości próbując wmawiać innym swoje własne zachowania i obrażasz się, gdy ogół na forum to jasno widzi i bezlitośnie ci uświadamia, a ty wtedy wymyślasz jakieś spiski big_grin
        • misterni Bloopasar, zajrzyj na pocztę gazetową :) 14.07.13, 20:45
          i sprawdź wiadomości z wczoraj lub przedwczoraj (dokładnie nie pamietam, kiedy wysłałam )
    • barefoot_duck Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 17:13
      Cieszę się, że mogłam humor poprawić. Do usług smile
      • laquinta Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 22:53
        Dziekuje smile*
    • varna771 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 19:26
      najbardziej mnie rozsmieszył wątek o papudze trzymanej w zamrażarce.... często też josef mnie rozsmieszasmile
        • varna771 Re: 14.07.13, 19:39
          majenkir napisała:

> O papudze w zamrazalce nie czytalam, ale widzialam koty w lodowce...
          >
          > 20-ta sekunda sad
          okropieństwo, obrzydlistwosad(
          watek o papudzesmile
          forum.gazeta.pl/forum/w,567,142151773,142151773,Mam_w_zamrazarce_papuge_.html
        • niutaki koty w lodowce 15.07.13, 12:34
          nie znam angielskiego, dlaczego ona te koty tam trzyma?
          • majenkir Re: koty w lodowce 15.07.13, 14:45
            Bo nie zyja (smierc naturalna, choc na pewno z niedopilnowania), a ona nie chce sie z nimi rozstawac wink. Bez obaw, nie chce ich jesc big_grin.
            • niutaki Re: koty w lodowce 15.07.13, 16:55
              o matko, juz sie wystraszylam, ze je tam zywcem wkladala, dzieki Majenkirsmile
    • antyideal Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 19:31
      Wątek, w ktorym prawdziwi krakowianie tropili nieprawdziwych.
      Strach sie bac.
      Wlasciwie to sie boje, czy zaraz jakis nie wpadnie i nie walnie mnie w glowe,
      bo mowi sie krakowiacy a nie krakowianie (??)
      • gazeta_mi_placi Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 20:17
        O tak, wątek o starówce w Krakowie (big_grin) był boski big_grin
        • gazeta_mi_placi Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 20:19
          I licytowanie się na liczbę przodków spoczywających na Rakowicach i Salwatorze big_grin big_grin big_grin
        • andaba Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 21:15
          gazeta_mi_placi napisała:

> O tak, wątek o starówce w Krakowie (big_grin) był boski big_grin

Jakiś link może, proooszęęęę, musiało mnie nie być...
          • gazeta_mi_placi Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 21:25
            forum.gazeta.pl/forum/w,567,145534320,145534320,Krakow_co_warto_zobaczyc_.html
            • andaba Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 21:29
              A dzięki, widząc autorkę nie otwierałam.
          • ichi51e2 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 21:31
            Straszny watek znalazl final na forum krakow gdzie padaly kwiatki typu

"a antropologii przyjmuje się, że "za miejscowego" można przyjąć osobę, która jest nie tylko w stanie wykazać się, że urodziła się w danym miejscu, ale także urodzili się tam jej rodzice i dziadkowie,
            łatwo to zweryfikować, wystarczy sprawdzić gdzie są groby dziadków, pradziadków,

2 moje babcie
            2 moich dziadków
            4 moje prapabcie
            4 moich pradziadków
            i
            to ustalone kilku pra - pra dziadków/babek jest pochowanych na Cmentarzu Rakowickim,
            jeszcze w grobie z 1850 r.
            to właściwie nie grób, tylko taka mini kapliczka [takie jakie są obok grobu Matejki]

legitymując się zatem rodowodem krakowskim
            klikając z kamienicy w Krakowie wybudowanej przez moją prapabkę pod koniec XIX wieku

oświadczam

nie używa się takiego słowa jak "Starówka" w Krakowie,
            w ogóle
            z takim słowem pierwszy raz przyszło mi się spotkać czytając książki o Powstaniu Warszawskim,
            tam Starówka walczyła do końca... [3 październik 1944]

a potem resztki niedobitej inteligencji warszawskiej przyjechało do Krakowa,
            gdzie np. Stefan Kisielewski, zamieszkał w Domu Literatów przy ul. Krupniczej, "

Strach pomyslec jak anropologia traktuje tych co nie maga sie rozliczyc z 4 prababci...
            • gazeta_mi_placi Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 21:40
              big_grin big_grin big_grin
            • misterni Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 21:52
              Te kwiatki znalazły się też w wątku ematkowym smile
              • laquinta Dzisiaj. :) 26.07.13, 00:00
                - ich zasmarkany obowiazek - Turmalinka

Mam napad chichotu.big_grin
                • laquinta Re: Dzisiaj. :) 26.07.13, 00:14
                  Nie wiem dlaczego wbilam sie w sam srodek watku , zamiast grzecznie na koncu sie ustawic.smile

Boze, znow pekam ze smiechu, To chyba jakas choroba. smile))
      • misterni Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 20:27
        Gdybyż to tylko krakowianie. big_grin
        Najbardziej zajadle i ofiarnie tropiła warszawianka z jukeju big_grin
    • k1k2 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 19:36
      Wątek "jestem przerażona" czy jakoś tak
      smile
    • antoska2013 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 19:49
      Mnie ostatnio forum mało śmieszy, ale kiedy tu pierwszy raz trafiłam dobrych parę lat temu, zawodziłam ze śmiechu pół nocy. Była tu boska ekipa z niesamowitym poczuciem humoru. Gdzie jest sadosia?!smile
    • gazeta_mi_placi Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 20:34
      I jeszcze o Pani która liczyła, że wieśniackie zachowanie znajdzie u E-mam poklask jako, że posiada dwójkę dzieci. Okazało się, że jednak e-mamy nie takie zaślepione potomstwem i Panią zrugały (wątek o wózku marketowym w CCC).
      • heca7 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 20:48
        Cudny wątek "zdechnę a wypocznę" smile
        • gretchen184 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 21:06
          heca7 napisała:

> Cudny wątek "zdechnę a wypocznę" smile

oo tak-a autorka ma wyjątkowo lekkie pióro i barwny,dowcipny język-z przyjemnością się czyta smile
        • laquinta Zdechne a wypoczne 14.07.13, 21:07
          boskie (((( big_grin )))))

• kodam3 Re: Zdechne a wypoczne 14.07.13, 22:55
            oooo tak-potwierdzam
            rżałam jak kon ze smiechu
    • klubgogo Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 21:35
      Palący szef mnie rozśmieszył, a raczej sfrustrowana żona jego podwładnego.
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 23:43
        no no to jest watek roku co ja mowie dekady tongue_out
    • kerri31 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 15.07.13, 17:16
      Pani o nicku rosapluchna ,która szuka auta 'myślącego' za nią...
      Dlaczego mnie to nie dziwi ??? https://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif
    • mindtriper Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 15.07.13, 17:30
      Wpisy nawiedzonych fanatyczek o rozpaczy matki-myszy i okrutnym oddawaniu mysiego potomstwa, pomimo przywiązania i głębokiej z nimi relacji.
      Choć w sumie ten wątek był straszny, nie śmieszny.
      • gazeta_mi_placi Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 26.07.13, 00:08
        Ten wątek był super big_grin
        A najbardziej oburzone Panie nie ukrywały, że lubią czasem wszamać schaboszczaka big_grin
        • laquinta Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 26.07.13, 00:17
          gazeta_mi_placi napisała:

> A najbardziej oburzone Panie nie ukrywały, że lubią czasem wszamać schaboszczak
          > a big_grin

A czym one sie tak oburzaly? Mnie dzisiaj rozsmieszyla tez Janda, ze powinno sie w teatrze gwizdac, tupac, albo wychodzic jak sie spektakl nie podoba. Ta Jandeczka, to jednak ekstrema jest. smile)
          • burina Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 26.07.13, 03:37
            Ale Janda ma rację! Przecież w teatrze, gdzie przypominam mamy do czynienia z żywymi ludźmi po obu stronach, właśnie chodzi o wymianę myśli, odczuć, o interakcję! Idzie taki jeden z drugi do teatru drugi raz w życiu, i im się wydaje, że owacje to tylko na stojąco mogą być...
            • laquinta Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 28.07.13, 02:02
              Alez oczywiscie, ze ma racje. Ja chetnie bym sobie w teatrze potupala i pogwizdala. big_grin
    • agaja5b Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 26.07.13, 00:19
      Z tego co pamiętam to był jakiś czas temu wątek o teściowej i osr... gaciach, albo jak to gazeta_mi_płaci wybrał/a się w końcu do Biedronkismile
      • paliwodaj Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 26.07.13, 08:34
        OMG po zakonczniu tego filimiku o kotach w lodowce kliknelam na filmik z wyciskaniem wielkiej krosty na plecach i autentycznie bylam bliska rzygnieciu.
    • fifi-niezapominajka6 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 26.07.13, 08:14
      Ten tekst dot stereotypowej ematki:
      ateistka
      rozm.36
      Dżihad o wszystko
    • rozalia.olaboga Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 26.07.13, 08:37
      Ja bardziej lajtowo: rozśmieszył mnie watek o najgorszych kreacjach, a zwłaszcza "pani Shazza" smile
    • laquinta Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 28.07.13, 01:57
      Dzisiaj rozsmieszyl mnie Krecik swoja recenzja filmowa.

The Grey. Troche ludzi na poczatku, duzo sniegu, a potem mniej ludzi, a na koncu jeden.

big_grin big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka