laquinta 14.07.13, 13:34 Od dwoch trzech chichocze jak sobie przypomne nick filippa.pippa.. Teraz, jak to pisze pekam ze smiechu... A dzisiaj rozsmieszylo mnie - gadaj z du.a, to cie os..a. )))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laquinta Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 13:39 Mialo byc, - od dwoch, trzech dni chochocze - Odpowiedz Link Zgłoś
laquinta Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 13:41 O matko, mialo byc - chichocze Odpowiedz Link Zgłoś
quadalupa Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 13:44 skoro już poprawiasz tyle razy to, aby porządnie było - chichoczę Odpowiedz Link Zgłoś
sabka22 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 20:41 No to teraz Ty mnie rozśmieszyłaś Odpowiedz Link Zgłoś
laquinta Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 21:23 Ratunku !! nie moge przestac sie smaic. Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 13:40 "prowansalskie mieszkanie" rosy Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 13:48 to że ematki są oburzone tym że ktoś robi kupę w ubikacji i uwaga........potem ŚMIERDZI. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 13:52 Lipcowa, serio tak było? Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 14:33 Gdzie ten wątek?? Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 14:41 maz ktorejs z forumek co umie stadion zaprojektowac a kucyka corce nie umie zaplatac. i ten co rzuca butelki dziecku Odpowiedz Link Zgłoś
salsadura Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 19:36 Poczułam (jakkolwiek śmiesznie w tym kontekście to nie zabrzmi ) się wywołana do tablicy . Lipcowa, nie o to mi wtedy chodziło, ale że temat był z d..y wzięty, więc nie chciałam tłumaczyć i rozwijać myśli . Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 15.07.13, 18:12 to że ematki są oburzone tym że ktoś robi kupę w ubikacji i uwaga........potem ŚMIERDZI. A co powinno pachnieć różami? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e2 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 15:00 Srvival dzieciecy a w nim dzielna dwulatka bez zebow. I ta co z niedzwiedziami po nocy trenowala do maratonu zielonogorskego. Odpowiedz Link Zgłoś
cma_welma Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 15:10 Wątek o błędach językowych, a konkretnie fakt, iż niektórzy nie znają języka polskiego (i za błędy biorą wyrazy które jak najbardziej funkcjonują w naszym języku) i gwary. Ta gwara może by uszła, choć wytykając komuś błędy warto się upewnić czy to aby błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 17:00 Bardzo mnie ubawił i na długo poprawił nastrój wątek o pewnej krakowiance, która każdemu swojemu rozmówcy skakała z pazurami do oczu w zapiekłym uporze, że w Krakowie jest starówka, a nie Rynek No i też bawią mnie nieustannie te wszystkie próby deprecjonowania mojej osoby i moich poglądów w sposób chamski, złośliwy i zawsze prymitywny. To jest bardzo śmieszne i żenujące jednocześnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 18:36 rosapulchra-0 napisała: > > No i też bawią mnie nieustannie te wszystkie próby deprecjonowania mojej osoby > i moich poglądów w sposób chamski, złośliwy i zawsze prymitywny. To jest bardzo > śmieszne i żenujące jednocześnie.. sama dawno zdeprecjonowałaś własną osobę,nikt ci nie musiał pomagać my się po prostu z ciebie nabijamy i masz rację-zabawne to jest Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 18:40 gretchen184 napisała: > sama dawno zdeprecjonowałaś własną osobę,nikt ci nie musiał pomagać > my się po prostu z ciebie nabijamy > i masz rację-zabawne to jest A nie mówiłam? Odpowiedz Link Zgłoś
misterni A mnie niezwykle ubawiło, że w tym samym wątku 14.07.13, 19:22 o Krakowie pewna osoba usilnie próbowała wmówić tej Krakowiance, coś czego tamta w ogóle nie robiła i nie mówiła . Np że rzuca się z pazurami na każdego, kto ma inne zdanie i że skoro pisze i uważa tak, a nie inaczej, to nie może być Krakowianką. Na koniec ta zupełnie w swoim mniemaniu bezstronna, kulturalna i obiektywna osoba wywlokła ten wątek z ematki na forum Kraków . A w tym wątku jak zwykle rżnie głupa Odpowiedz Link Zgłoś
bloopsar Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 20:30 > każdemu swojemu rozmówcy skakała z pazurami do oczu w zapiekłym uporze Nieodmiennie śmieszy mnie jak zakłamujesz rzeczywistości próbując wmawiać innym swoje własne zachowania i obrażasz się, gdy ogół na forum to jasno widzi i bezlitośnie ci uświadamia, a ty wtedy wymyślasz jakieś spiski Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Bloopasar, zajrzyj na pocztę gazetową :) 14.07.13, 20:45 i sprawdź wiadomości z wczoraj lub przedwczoraj (dokładnie nie pamietam, kiedy wysłałam ) Odpowiedz Link Zgłoś
barefoot_duck Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 17:13 Cieszę się, że mogłam humor poprawić. Do usług Odpowiedz Link Zgłoś
laquinta Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 22:53 Dziekuje * Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 19:26 najbardziej mnie rozsmieszył wątek o papudze trzymanej w zamrażarce.... często też josef mnie rozsmiesza Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: 14.07.13, 19:30 O papudze w zamrazalce nie czytalam, ale widzialam koty w lodowce... Lady Hoards Hundreds Of Dead Kittens In Her Freezer 20-ta sekunda Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: 14.07.13, 19:39 majenkir napisała: > O papudze w zamrazalce nie czytalam, ale widzialam koty w lodowce... > > 20-ta sekunda okropieństwo, obrzydlistwo( watek o papudze forum.gazeta.pl/forum/w,567,142151773,142151773,Mam_w_zamrazarce_papuge_.html Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki koty w lodowce 15.07.13, 12:34 nie znam angielskiego, dlaczego ona te koty tam trzyma? Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: koty w lodowce 15.07.13, 14:45 Bo nie zyja (smierc naturalna, choc na pewno z niedopilnowania), a ona nie chce sie z nimi rozstawac . Bez obaw, nie chce ich jesc . Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: koty w lodowce 15.07.13, 16:55 o matko, juz sie wystraszylam, ze je tam zywcem wkladala, dzieki Majenkir Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 19:31 Wątek, w ktorym prawdziwi krakowianie tropili nieprawdziwych. Strach sie bac. Wlasciwie to sie boje, czy zaraz jakis nie wpadnie i nie walnie mnie w glowe, bo mowi sie krakowiacy a nie krakowianie (??) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 20:17 O tak, wątek o starówce w Krakowie () był boski Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 20:19 I licytowanie się na liczbę przodków spoczywających na Rakowicach i Salwatorze Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 21:15 gazeta_mi_placi napisała: > O tak, wątek o starówce w Krakowie () był boski Jakiś link może, proooszęęęę, musiało mnie nie być... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 21:25 forum.gazeta.pl/forum/w,567,145534320,145534320,Krakow_co_warto_zobaczyc_.html Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 21:29 A dzięki, widząc autorkę nie otwierałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e2 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 21:31 Straszny watek znalazl final na forum krakow gdzie padaly kwiatki typu "a antropologii przyjmuje się, że "za miejscowego" można przyjąć osobę, która jest nie tylko w stanie wykazać się, że urodziła się w danym miejscu, ale także urodzili się tam jej rodzice i dziadkowie, łatwo to zweryfikować, wystarczy sprawdzić gdzie są groby dziadków, pradziadków, 2 moje babcie 2 moich dziadków 4 moje prapabcie 4 moich pradziadków i to ustalone kilku pra - pra dziadków/babek jest pochowanych na Cmentarzu Rakowickim, jeszcze w grobie z 1850 r. to właściwie nie grób, tylko taka mini kapliczka [takie jakie są obok grobu Matejki] legitymując się zatem rodowodem krakowskim klikając z kamienicy w Krakowie wybudowanej przez moją prapabkę pod koniec XIX wieku oświadczam nie używa się takiego słowa jak "Starówka" w Krakowie, w ogóle z takim słowem pierwszy raz przyszło mi się spotkać czytając książki o Powstaniu Warszawskim, tam Starówka walczyła do końca... [3 październik 1944] a potem resztki niedobitej inteligencji warszawskiej przyjechało do Krakowa, gdzie np. Stefan Kisielewski, zamieszkał w Domu Literatów przy ul. Krupniczej, " Strach pomyslec jak anropologia traktuje tych co nie maga sie rozliczyc z 4 prababci... Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 21:52 Te kwiatki znalazły się też w wątku ematkowym Odpowiedz Link Zgłoś
laquinta Dzisiaj. :) 26.07.13, 00:00 - ich zasmarkany obowiazek - Turmalinka Mam napad chichotu. Odpowiedz Link Zgłoś
laquinta Re: Dzisiaj. :) 26.07.13, 00:14 Nie wiem dlaczego wbilam sie w sam srodek watku , zamiast grzecznie na koncu sie ustawic. Boze, znow pekam ze smiechu, To chyba jakas choroba. )) Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 20:27 Gdybyż to tylko krakowianie. Najbardziej zajadle i ofiarnie tropiła warszawianka z jukeju Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 19:36 Wątek "jestem przerażona" czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
antoska2013 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 19:49 Mnie ostatnio forum mało śmieszy, ale kiedy tu pierwszy raz trafiłam dobrych parę lat temu, zawodziłam ze śmiechu pół nocy. Była tu boska ekipa z niesamowitym poczuciem humoru. Gdzie jest sadosia?! Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 20:34 I jeszcze o Pani która liczyła, że wieśniackie zachowanie znajdzie u E-mam poklask jako, że posiada dwójkę dzieci. Okazało się, że jednak e-mamy nie takie zaślepione potomstwem i Panią zrugały (wątek o wózku marketowym w CCC). Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 20:48 Cudny wątek "zdechnę a wypocznę" Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 21:06 heca7 napisała: > Cudny wątek "zdechnę a wypocznę" oo tak-a autorka ma wyjątkowo lekkie pióro i barwny,dowcipny język-z przyjemnością się czyta Odpowiedz Link Zgłoś
kodam3 Re: Zdechne a wypoczne 14.07.13, 22:55 oooo tak-potwierdzam rżałam jak kon ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 21:35 Palący szef mnie rozśmieszył, a raczej sfrustrowana żona jego podwładnego. Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 14.07.13, 23:43 no no to jest watek roku co ja mowie dekady Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 15.07.13, 17:16 Pani o nicku rosapluchna ,która szuka auta 'myślącego' za nią... Dlaczego mnie to nie dziwi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mindtriper Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 15.07.13, 17:30 Wpisy nawiedzonych fanatyczek o rozpaczy matki-myszy i okrutnym oddawaniu mysiego potomstwa, pomimo przywiązania i głębokiej z nimi relacji. Choć w sumie ten wątek był straszny, nie śmieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 26.07.13, 00:08 Ten wątek był super A najbardziej oburzone Panie nie ukrywały, że lubią czasem wszamać schaboszczaka Odpowiedz Link Zgłoś
laquinta Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 26.07.13, 00:17 gazeta_mi_placi napisała: > A najbardziej oburzone Panie nie ukrywały, że lubią czasem wszamać schaboszczak > a A czym one sie tak oburzaly? Mnie dzisiaj rozsmieszyla tez Janda, ze powinno sie w teatrze gwizdac, tupac, albo wychodzic jak sie spektakl nie podoba. Ta Jandeczka, to jednak ekstrema jest. ) Odpowiedz Link Zgłoś
burina Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 26.07.13, 03:37 Ale Janda ma rację! Przecież w teatrze, gdzie przypominam mamy do czynienia z żywymi ludźmi po obu stronach, właśnie chodzi o wymianę myśli, odczuć, o interakcję! Idzie taki jeden z drugi do teatru drugi raz w życiu, i im się wydaje, że owacje to tylko na stojąco mogą być... Odpowiedz Link Zgłoś
laquinta Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 28.07.13, 02:02 Alez oczywiscie, ze ma racje. Ja chetnie bym sobie w teatrze potupala i pogwizdala. Odpowiedz Link Zgłoś
agaja5b Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 26.07.13, 00:19 Z tego co pamiętam to był jakiś czas temu wątek o teściowej i osr... gaciach, albo jak to gazeta_mi_płaci wybrał/a się w końcu do Biedronki Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 26.07.13, 08:34 OMG po zakonczniu tego filimiku o kotach w lodowce kliknelam na filmik z wyciskaniem wielkiej krosty na plecach i autentycznie bylam bliska rzygnieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
fifi-niezapominajka6 Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 26.07.13, 08:14 Ten tekst dot stereotypowej ematki: ateistka rozm.36 Dżihad o wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
rozalia.olaboga Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 26.07.13, 08:37 Ja bardziej lajtowo: rozśmieszył mnie watek o najgorszych kreacjach, a zwłaszcza "pani Shazza" Odpowiedz Link Zgłoś
laquinta Re: Co was ostatnio rozsmieszylo na forum? :) 28.07.13, 01:57 Dzisiaj rozsmieszyl mnie Krecik swoja recenzja filmowa. The Grey. Troche ludzi na poczatku, duzo sniegu, a potem mniej ludzi, a na koncu jeden. Odpowiedz Link Zgłoś