mnb0 19.07.13, 12:50 Na czym to polega? Jak sie uklada wlosy? Prosze o dokladny instruktaz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cherry.coke Re: Ukladanie wlosow 19.07.13, 12:54 Jakie wlosy, w jaki sposob Polecam filmiki z YouTube. Opisy malo daja. Odpowiedz Link Zgłoś
mnb0 Re: Ukladanie wlosow 19.07.13, 12:59 To tak w 3 slowach powiedz jak ukladasz swoje. Wklepujesz w nie zel? Nakrecasz walki? Jak w ogole czlowiek, ktory ma tylko 2 rece i wlosy glownie z tylu glowy moze sam sobie ulozyc wlosy? Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Ukladanie wlosow 19.07.13, 13:04 Ja nie cierpie ukladania i wlasnie zapuszczam znowu Mam niedlugie, chodzi wiec o to, zeby konce nie sterczaly. Po myciu i podsuszeniu przeciagam serum, ktore je nablyszcza i odsztywnia konce, potem biore troche wosku, rozcieram w rekach i wyciagam ksztalt koncowek, przeczesuje nad czolem. To tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: Ukladanie wlosow 19.07.13, 15:49 Jak w ogole czlowiek, ktory ma tylko 2 rece i wlosy glownie z tylu glowy > moze sam sobie ulozyc wlosy? Normalnie? Te rece to tez mi sie do tylu wyginaja, potrafie korzystac z dwoch luster (szok nie?). Ja mam wlosy krotkie i czesciowo wygolone, ale moja mama np ma wlosy do linii brody i uklada je sama, wlosy ma geste i grube i jakos daje rade. Mozna naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Ukladanie wlosow 19.07.13, 19:35 Normalnie, tymi dwiema rękami One całkiem wyginające się są. Ja w ramach układania stosuję piankę i wałki. Ich obsługa zajmuje mi jakie dwie minuty. Żadna filozofia, a raczej mało zdolna manualnie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: Ukladanie wlosow 19.07.13, 13:32 mnb0 napisała: > Na czym to polega? Jak sie uklada wlosy?< co za pytanie... >Prosze o dokladny instruktaz.< Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: Ukladanie wlosow 19.07.13, 14:50 Przecież to zależy od fryzury Inaczej układa się krótkie, inaczej półdługie, inaczej takie do pasa. Co innego proste, co innego kręcone. Jak miałam półdługie a potem boba z grzywką to wgniatałam w mokre trochę pianki i układałam na grubej okrągłej szczotce, pasmo po paśmie. Teraz mam asymetryczną wariację na temat pixie cut, po umyciu czekam chwilę aż włosy podeschną i czochram je paluchami z odrobiną pasty do modelowania. Bardzo sobie chwalę. Grunt to dobry fryzjer, który dobierze fryzurę nie tylko do owalu twarzy ale też do rodzaju włosów i ostrzyże je zgodnie z kierunkiem w jakim rosną - wtedy fryzura układa się naturalnie, trzeba czasem włosy podnieść dodać trochę objętości i utrwalić efekt, ale nie trzwba z nimi walczyć Odpowiedz Link Zgłoś
maria.vermeer Re: Ukladanie wlosow 19.07.13, 15:56 Ja to robię tak: 1. Myję włosy 2. Zawijam w ręcznik 3. Odwijam z ręcznika po kilku minutach 4. Szczotkuję 5. Cieszę się, że wreszcie zdecydowałam się ściąć włosy i nie muszę z nimi robić nic więcej (a między punktem 2 a 3 akurat zdążę zjeść śniadanie ) Odpowiedz Link Zgłoś
jak.z.nut Re: Ukladanie wlosow 19.07.13, 22:32 Oooo to i moja instrukcja, tylko 5 to - cieszę się że mam długie i nie muszę za dużo wydziwiać Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Ukladanie wlosow 19.07.13, 19:56 > Na czym to polega? jak masz proste, to zakręcasz, jak masz kręcone, to prostujesz Odpowiedz Link Zgłoś
ida_listopadowa Re: Ukladanie wlosow 20.07.13, 02:40 Iwles - boskie! I jakze prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: Ukladanie wlosow 19.07.13, 20:18 Ja ma teraz krótkie więc tylko nakłądam troche pianki i lekko strosze zeby nie były takie przyklepniete. Jak miałam takie do brody to po myciu suszyłam i układałam na suszarce z obrotową szczotką. Na to odrobina lakieru i juz. Pooglądaj sobie instrukcje na YT. Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Ukladanie wlosow 19.07.13, 20:50 1. Myję 2. Owijam w ręcznik 3. czeszę 4. suszę 5. suszę na szczotkę 6. czeszę I są ułożone Odpowiedz Link Zgłoś