Dodaj do ulubionych

Używane buty

24.07.13, 15:52
Idą na Allegro? Mam parę założonych 2x, kupionych na koniec czerwca butów do biegania. (przebiegłam w nich 10 km, mam Endomondo na potwierdzenie smile) Kłapią mi, bo mam bardzo wąską stopę i dylemat mam co z nimi robić?

Śmiałości wystawić na Allegro nie miałam, bo w sumie nie wiem, kupi ktoś?

Macie doświadczenia w temacie?
Obserwuj wątek
    • aneta-skarpeta Re: Używane buty 24.07.13, 15:57
      kupią- jak są fajne

ja fajne buty- nieznoszone- wystawiam

kiedys wystawiłam buty syna- ecco-zimowe

szczerze napisałam, ze przechodził cała zimę i sa tak rewelacyjne, ze jak widac na zdjeciach, są jak nowe- bo faktycznie były w stanie idealnym

wystawiłam od chyba 39 zł- licząc na 50-70

sprzedałam za 180smile

sprzedałam też jakies wyjsciowe buty, ktore mialam raz czy dwa i mi nie podpasowały
      • lauren6 Re: Używane buty 24.07.13, 16:10
        Tak zbaczając z tematu, w życiu bym nie kupiła dziecku używanych butów, w których inne przechodziło cały sezon.
        Nie wiem czy takie zakupy wynikają z niewiedzy matek, że dzieci nie powinny donaszać butów po innych dzieciach, bo to źle wpływa na kształtującą się stopę? Za 180 zł można kupić niezłe buty mniej znanej firmy, ale może niektóre przymykają oko na względy zdrowotne byle tylko marką można było poszpanować?
        • aneta-skarpeta Re: Używane buty 24.07.13, 16:13
          też tego nie rozumiemsmile

co nie zmienia faktu, że dla mnie najwazniejsze w tej historii jest to, że buty zostały sprzedanesmile
    • aneta-skarpeta Re: Używane buty 24.07.13, 15:58
      aha i jako stara allegrowiczka- w obu rolach

sukces aukcji to dobre zdjecia- duzo zdjęć i dobrze opisana aukcja

dokładne wymiary etc
    • matyldamoja Re: Używane buty 24.07.13, 16:00
      znane marki idą, ja co roku wystawiam po dzieciach ecco geoxy, huntery i zawsze sprzedaję w bardzo dobrej cenie, wystaw
      • wilowka Re: Używane buty 24.07.13, 16:09
        Pumy to są, gdyby nie uczciwość moja, to bym śmiało pisać mogła że nieużywane wcale, ale serio 10 km w nich przeleciałam, bo 2 treningi smile Wystawię! smile
    • gazeta_mi_placi Re: Używane buty 24.07.13, 16:05
      Sprzedałam sportowe buty Nike (mało używane, stan bardzo dobry) za pierwszym razem w trzecim dniu (opcja kup teraz), poszły za 50 zł i koszty wysyłki około 10-15 zł.
      Zdjęcia robiłam zwykłe, nie mam specjalnej ręki do zdjęć, ale były naprawdę w dobrym stanie, a po zapastowaniu jak nowe.
      Aby uniknąć nieporozumień dokładnie zmierz i daj zdjęcia także np. od strony podeszwy buta, z boku, z tyłu.
      Jeżeli ma najmniejszą skazę napisz o tym na aukcji bo ludzie potrafią być czepialscy o byle drobiazg.
      Drugą parę obuwia sprzedałam za 70 zł (i koszty wysyłki), w sklepie kosztowały swego czasu około 280 zł, ale kompletnie mi nie spasowały, miałam dosłownie dwa razy na nogach.
      • kerri31 Re: Używane buty 24.07.13, 22:08
        gazeta_mi_placi napisała:

> Sprzedałam sportowe buty Nike (mało używane, stan bardzo dobry

Ale odgrzybiłaś nim wysłałaś ????
        • gazeta_mi_placi Re: Używane buty 25.07.13, 00:04
          Nie mam grzybicy, przynajmniej nic o tym nie wiem, a buty wcześniej wyprałam, poza tym do butów sportowych nosi się skarpetki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka