Dodaj do ulubionych

Jak się podoba waszym facetom...

14.08.13, 14:11
...pani z reklamy Rankomatu? Musieli jakoś zareagować! tongue_out
Celowo pytam o opinią waszych M, TŻ czy jak ich tam zwał, bo kobiety to wiadomo - jedna powie, że tania, inna, że niespecjalna czy pospolita... przyznam, że mój jak tylko usłyszy, że reklama się zaczyna wychodzi z łazienki ze szczoteczką do zębów w ręce i zastyga jak kiedyś dzieci na teletubisiach, zamiast na reklamę patrzę na niego i polewam. Uważam, że faceci mają jakąś skazę mózgową, rozumiem, że na ładne rzeczy miło popatrzeć, ale żeby tak głupieć przy każdej ładnej kobiecie? Na żywo to dopiero wariują. Ta ostatnia refleksja była taka ogólna.

Samej reklamy nie wrzucam, bo jeszcze mnie wytną, panie beztelewiozrne niech wrzucą na youtube "rankomat" i zawołają pana domu.
Obserwuj wątek
    • mytka82 Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 14:12
      Na moim facecie nie robi ona wrażenia, ale na mnie.....oj wielkie. Kojarzę ją z innych reklam - Vanish, SuperPharm, T-Mobile i kilka innych. Moim zdaniem jest przepiękna.
      • morgen_stern Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 14:15
        W waszym związku coś nie gra! smile
        • mytka82 Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 14:17
          Haha no może ;P
    • mx3_sp Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 14:14
      Ta pani nazywa się Anna Lucińska i jest aktorką. Piękną.
      • zebra51 Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 14:17
        mój powiedział "Aż zadzwonię i sprawdzę!"
        Piękna kobieta, to fakt.
      • lafiorka2 Re: Jak się podoba waszym facetom... 15.08.13, 11:11

> Ta pani nazywa się Anna Lucińska i jest aktorką. Piękną.

tu już nie taka piękna tongue_out

www.google.pl/search?q=Anna+Luci%C5%84ska&client=firefox-a&hs=W5u&rls=org.mozilla:pl:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=-ZoMUvefBIjIswb454GoBg&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1280&bih=646
        • morgen_stern Re: Jak się podoba waszym facetom... 15.08.13, 11:29
          Nie no jak, paskudna przecież smile
    • mytka82 Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 14:19
      Znalazłam ją na fejsie. Pisze "chalo" - już mi się mniej podoba ;PPP
      • niutaki Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 14:25
        piekna kobieta. Dziadowi pewnie tez sie spodobabig_grin
      • morgen_stern Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 14:29
        Ja też obejrzałam ten profil i myślę, że jest fikcyjny wink
    • allatatevi1 Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 14:24
      Teraz obejrzałam sobie tą reklamę w necie, rzeczywiście piękna kobieta.
      Czy zrobiłaby wrażenie na moim mężu - nie wiem.
      Natomiast to, że mężowie pań 10 lat starszych od tej aktorki się zachwycają tą reklamą jest dość oczywiste i przewidywalne.
      • morgen_stern Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 14:27
        Miałam ci nie odpisywać, ale się zlituję, bo tak straszliwie w moim przypadku pudłujesz - mój partner jest ode mnie młodszy wink bardzo niewiele, ale jednak. Skąd wytrzasnęłaś tego 10 lat starszego męża? Ja nawet męża nie mam. Może ty mnie z kimś mylisz?
        • agata_abbott Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 14:32
          Chyba chodziło o to, że Ty jesteś 10 lat starsza od aktorki... smile)
          • morgen_stern Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 14:35
            Aaaaa ok, no tak, my staruchy możemy już tylko bezsilnie patrzeć, jak nasi mężczyźni ślinią się do panienek w tiwi... big_grin
            • agata_abbott Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 14:38
              No cóż... taka naturalna kolej rzeczybig_grin
    • lilly_about Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 14:25
      Nie wiem, jak jemu, zapytam, ale mnie podoba sie bardzo!
    • peggy_su Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 14:26
      Aż musiałam reklame na yt odnaleźć bo nie kojarzyłam. Swego czasu reklama leciała non stop i wiem ze m sie denerwował ze znowu ten rankomat. Ślinienia do tej akurat aktorki nie zauważyłam, choć to w sumie jego typ urody.

Ja tam uwielbiam panią z reklam playa, no cudna jest big_grin
      • mytka82 Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 14:29
        Blondynka z Playa jest fajna, ale taka...sympatyczna. Inny typ. Ta z Rankomatu seksowana po prostu.
        • morgen_stern Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 14:33
          Właśnie, ona jest nieprawdopodobnie seksowna w tej reklamie. Najbardziej mi się podoba, jak staje bokiem przy laptopie i lekko zarzuca na niego rączki, mój aż oddech wstrzymuje big_grin
          • mytka82 Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 14:36
            Ja też oddech wstrzymuję wink
            • mx3_sp Bo to z piekła kobieta jest: 14.08.13, 14:41
              Barbara Kurdej-Szatan
    • agata_abbott Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 14:31
      Reakcja: "....... to co ta pani reklamowała?" big_grin
      • kietka Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 14:42
        moj stwierdził, ze reklama skierowana do "golfiarzy", bo pani kreowana jest na "droga w utrzymaniu" pania do towarzystwa, mowiac delikatnie. podtekst seksualny jest zbyt silny, przynajmniej dla inteligentnych facetow, ktory w zyciu nie chcieliby byc kojarzonymi z tego typu kobietami.
        od razu mowie, ze rowniez uwazam, ze pani jest wyjatkowej urody, ale niestety kupczy swoim ciałem w tej reklamie smile
    • mozambique Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 14:40
      mój w czasie tej reklamy zawsze przełączA
      ostatnio na relacje z MOskwy

nawet kilka razy ziewnął

ja tej pani ogromnie zazdroszczę włośów , piekne ma , gęste i błyszczące
    • nenia1 Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 14:40
      Mnie się pani bardzo spodobała, ja zastygam, może nie z szczoteczką, ale zawsze patrzę jak sroka w gnat, mojego zawołałam, przyszedł i stwierdził: "zbyt zrobiona, nie mój typ".
      • bi_scotti Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 14:49
        Maz (nie dentysta!) najbardziej sie skupil na tym czy ona ma problematyczne/krzywe gorne 3 i 4 po prawej stronie wink Ale on jest detalista. Poza tym podobno nogi sa ciut za grube - ja nie zauwazylam tongue_out
    • dzoaann Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 14:47
      Coz, fajna jest, chlop stwierdzil, ze troche sztuczna i w innej stylizacji bardziej by mu podeszla.
    • mindtriper Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 14:50
      Mój jest zafiksowany na blondynkach, więc nie reaguje, ale ja, za to ja...
      Normalnie bym ją przeleciała, jako żywo.
    • misterni Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 14:51
      Mnie osobiście ta kobieta zahipnotyzowała, jest niezwykle seksowna i piękna smile
      Natomiast reakcji męża się nie doczekam, ponieważ on programowo nie widzi żadnych kobiet poza mną big_grin
      Tzn tak twierdzi oczywiście ale ja mu do końca nie wierzę, chociaż muszę przyznać, że nie zauważyłam u niego nawet cienia zainteresowania jakąkolwiek inną kobietą wink
      • totorotot Re: Jak się podoba waszym facetom... 15.08.13, 00:05
        ć, że nie zauważyłam u niego
        nawet cienia zainteresowania
        jakąkolwiek inną kob
        > ietą wink

Nie boj żaby, w myślach już przeleciał wszystkie kobiety jakie zna, łącznie z szatniarkami i babciami klozetowymi.
    • pszczolaasia Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 15:05
      sobie zapuscilam jutuba.
      mmm co za dekold... puszcze chlopu w domu i pobserwuje..
      • mytka82 Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 15:13
        dekolt
        • pszczolaasia Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 15:22
          kiedy mi to na oko wyglada na duze Dwink
          no a na powaznie to oczywiscie masz racjesuspicious
          stawiasz kolacjesuspicious
    • guderianka Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 15:09
      wiele razy podczas emisji tej reklamy zastanawiał się dlaczego teraz jest taka laska a wcześniej beznadziejny facet wink
    • nutka07 Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 15:16
      Hahahahaha swietna.
      Gdzies od polowy nie slyszalam juz wszystkiego wink
      • nolus Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 15:25
        Jest naprawdę niezła i od razu przykuwa wzrok.Idealna do reklamy produktów, gdzie targetem są mężczyźni tongue_out Podoba mi się bardziej niż Barbara Kurdej-Szatan,która choć śliczna,to jednak bardziej słodka i infantylna w odbiorze.

Jednak sądzę, że nic nie przebije urody pani występującej w reklamie Kinder Bueno - tej z wampirami tongue_out
      • edelstein Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 16:55

O nutkabig_grin gdzie bylas Jak cie nie bylo?winkmyslalam,ze cie jakos T porwalbig_grin

Najwiekszym wrogiem czlowieka jest i bedzie alkohol.Jednak w biblii jest napisane,ze wrogow nalezy kochac.
    • aneta-skarpeta Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 15:22
      jak widzę tą panią to widzę TYLKo cyckiwink

nie zauwazyłam zeby moj chłop jakoś szczególnie na nią patrzył, ale napewno mu w oko wpadła " z twarzy"wink

ale poprzedni pan wymiatał i tamta wersja byłoa duzo lepsza- na tamtą mąz patrzyłwink
    • volta2 Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 15:26
      mój jej nie zauważa,
      pierwszy raz na oczy widze, słysze i owszem czasem z telewizornii w okolicach dziennika, oka nie podnosiłam

ta pani wam się podoba? hmm?
      • morgen_stern Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 15:33
        Owszem. Coś w tym niezwykłego? Atrakcyjna, seksowna kobieta.
        • volta2 Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 19:43
          Ma bardzo pospolita twarz i slaby nos.
          Ktos taki ci sie podoba? Ok, nie przecze ze moze, ale ogolnie nikt w naszym domu nie zwrocil na nia uwagi.
          Seksowny to ma moze makijaz i cycki, nic wiecej. Na ale co komu...
    • light_in_august Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 15:35
      Rzeczywiście pani jest hipnotyzująca wink Mój facet reaguje oczywiście pozytywnie, ale w sumie to bardziej skupia sie na jej nieco dziwnej dykcji.
    • maggi9 Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 15:47
      Jakoś nie. Owszem dziewczyna jest ładna ale jakaś trochę za bardzo dziuniowata - szpileczki, cycki na wierzchu, wydęte usta. On takich nie lubi.

Za to bardzo mnie zastanawia druga wersja reklamy, z jakimś oblesnym gościem. Dla facetów dali laskę a dla kobiet jakiegoś grubasa z tłustymi włosami? Nie rozumiem tego zabiegu. Ale szybko ngo zdjęli i teraz leci tylko babka.
      • niutaki maggi 14.08.13, 18:28
        gdzie ona ma cycki na wierzchu?
        • maggi9 Re: maggi 14.08.13, 19:09
          Sorry ale ja nie zapamiętałam tej reklamy w najdrobniejszym szczególe. Czy ona czasem nie ma dużego dekoltu w tej sukience? A jesli nie ma to i tak nic nie zmienia w jej "dziuniowatości".
          Przecież to nie jest dosłowne bo trudno, żeby całkowicie gołymi cyckami świeciła.
    • kkalipso Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 15:52
      A ja za każdym razem kiedy widzę tę reklamę mam wrażenie , że jest zerżnięta z TEJ i patrząc myślę , że reklamuje(choć gada co innego) te nieszczęsne prezerwatywy. Co do męża to zerka zerka...

• mamaemmy Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 16:03
        Mojego reakcja-Ty jesteś ładniejsza smile
        Ale my jestesmy razem dopiero 3 lata(rok po slubie),wiec za parę lat reakcja moze byc inna smile
        Ale ostatnio skomplementował nasza sąsiadkę,że "wypisz wymaluj Socha" i o to to juz byłam zazdrosna !!! tongue_out tongue_out Oczywiscie nie ma tu znaczenia fakt,że stwierdziłam,że sąsiadki mąz wyglada jak moj ex narzeczony tongue_out
        • nolus Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 16:11
          Jeśli podobna do Sochy,to raczej słaba.
          • mamaemmy Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 16:16
            nolus napisała:

> Jeśli podobna do Sochy,to raczej słaba.

to nie mz znaczenia-bo jemu akurat Socha sie podoba wink
      • marychna31 Re: Jak się podoba waszym facetom... 15.08.13, 11:59

A ja za każdym razem kiedy widzę tę reklamę mam wrażenie , że jest zerżnięta z
        > TEJ
        dokładnie mam to samo skojarzenie!
    • edelstein Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 16:04

Poprawka,twoj facet na skaze mozgowa.Moj w zyciu tak sie nie zachoeywal,a pani zupelnie nie w jego typie.
      Nie cierpi dlugich wlosow,a biust tej pani,ni coz,ma w domu wiekszybig_grin
      Dla mnie ona wyglada jakby miala zrobione usta i botox.

Najwiekszym wrogiem czlowieka jest i bedzie alkohol.Jednak w biblii jest napisane,ze wrogow nalezy kochac.
      • morgen_stern Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 16:12
        Nie cierpi długich włosów? Chyba jednak twój ma skazę tongue_out
        Edel, czy ty zawsze musisz wszystko brać tak śmiertelnie serio i do siebie? Zawsze masz takie spięte doopsko?
        • mamaemmy Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 16:17
          morgen_stern napisała:

> Nie cierpi długich włosów? Chyba jednak twój ma skazę tongue_out
          > Edel, czy ty zawsze musisz wszystko brać tak śmiertelnie serio i do siebie? Zaw
          > sze masz takie spięte doopsko?

big_grin big_grin

nie znam faceta który nie cierpi dlugich włosów smile
          A sorki znam,ale jest gejem tongue_out
          • aneta-skarpeta Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 16:19
            dokłądnie

mój tata i mój mąż lubią krótkie damskie fryzury- moja mama podobno najbardziej sie podoba tacie w super krótkich włosach - ale... nie zmienia to faktu, że lubią też długie
          • edelstein Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 16:29

A ja nie znam facetow sliniacych sie w obecnosci partnerki,als Jak widac istniejabig_grin
            • morgen_stern Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 16:39
              Zabierz nas kiedyś do tego idealnego świata, w którym żyjesz wśród idealnych ludzi, daj nam uszczknąć nieco twej zajebistości i idealności, nie chcę umrzeć nie posmakowawszy tego!
              • edelstein Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 16:42
                Zwieksz wymagania wobec facetow,ktorym dajesz.
                • morgen_stern Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 16:46
                  A ty facetom "dajesz"? To już wiem, skąd to trudne życie...
                  • edelstein Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 16:54

Ty najwyrazniej,tylko prostytutki Maja w d...co robia z nimi faceci.
                    • mamaemmy edelstein 14.08.13, 17:03
                      kurcze tak Cie zawsze lubiłam-czemu jestes taka wulgarna i tak jawnie obrazasz morgen ?
                      Jeju,ja tez nie jestem z jej półki(nie przepadamy za sobą),ale jednak uwazam,że jest ok,szanuje ją.
                      Albo masz PMS albo cos Ci sie stalo-nie byłaś taka sad
                      • edelstein Re: edelstein 14.08.13, 17:09
                        Taki mam kaprys.
                      • misterni Re: edelstein 14.08.13, 22:10
                        Ależ zawsze była taka.
                        • edelstein Re: edelstein 14.08.13, 22:32

Ojej nadal nie przetrawilas tego,ze osmielilam sie nspisac,ze Osiecka wyprodukowala bublabig_grin

• misterni Re: edelstein 14.08.13, 22:36
                            W ogóle o tym nie pomyślałam.
                            Po prostu nie mam o tobie tak wysokiego mniemania jak Mamaemmy, moje prawo smile
                            • edelstein Re: edelstein 14.08.13, 22:50
                              Jezus mario mam sie teraz powiesic,popasc w depresje czy moze lkac w poduszke,ze nie masz o mnie wysokiego mniemania?
                              Najwazniejsze,ze ci ktorzy sa dla mnie wazni maja,a reszta swiata mnie wali.

• misterni Re: edelstein 14.08.13, 22:59
                                A czy ja ci każę się wieszać? wink
                    • morgen_stern Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 19:18
                      Cóż, jest to poziom, do którego się nie zniżam, taplaj się w nim sama na zdrowie.
                      • edelstein Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 20:27

Ach naprawde?rzucilabym paroma linkami z twoimi wypowiedziami,ale mi sie nie chce.
                        • morgen_stern Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 20:44
                          Takimi, w których porównuję forumkę do prostytutki? Nie sądzę, więc już się przestań pogrążać.
                          • edelstein Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 20:55

A ty facetom "dajesz"? To już wiem, skąd to trudne życie...
                            • morgen_stern Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 21:12
                              To zastanawiające, ja zupełnie nie pomyślałam o takiej interpretacji... miałam na myśli tylko i wyłącznie o takie obleśne nazywanie seksu kobiety z mężczyzną. Znajomości z właścicielami burdeli nie robią ci dobrze na psyche, naprawdę nie każdy od razu wyzywa wszystkich od dziwek, ty też nie musisz, więc się ode mnie w końcu odchrzań.
                              • edelstein Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 21:40

Co za lilija niewinnabig_grin
                                Prawie uwierzylam.
                                • morgen_stern Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 21:46
                                  Ja dobrze wiem, co miałam na myśli, ty mi tego tłumaczyć nie musisz, naprawdę. Wierzyć mi też nie musisz.
                                  • edelstein Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 22:33

Tak mi mow...
                                    Te docinki na temat moich znajomosci to tez przypadkiembig_grin
                                • aneta-skarpeta Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 21:48
                                  nieumiejętnie odkręcasz kota ogonem
                                  sama wyjechałaś z dawaniem

zreszta zwrot ten dużo mówi o Twoim stosunku do seksu
                                  • edelstein Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 22:25

Nie Ma Jak forumowa psychoanalizabig_grin
                                    • aneta-skarpeta Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 22:28
                                      to nie analiza, to moja opinia.
                                      mozesz sie z nią niezgadzać
                                      • edelstein Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 22:53

Opinia jest Jak d...,kazdy na wlasna.
                                        • aneta-skarpeta Re: Jak się podoba waszym facetom... 15.08.13, 07:08
                                          dokładnie
        • aneta-skarpeta Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 16:18
          ma, bo jej cycki ciążąwink
        • edelstein Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 16:28

Ahhhh to mial byc dowcip...oooojeeeee.Faktycznie super dowcipne jest,ze twoj chlop i tobie znani slinia sie na widok kazdej ladniejszej kobiety w okolicy.
          Mezczyzni sa wzrokowcami,ale kulturalni nie dorownuja buldogom i nie wywieszaja ozora szczegolnie w obecnosci partnerki.

Tak,moj facet lubi kobiety z wlosami maksymalnie do ramion,a najbardziej podobaja mu sie te majace boba.

• morgen_stern Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 16:36
            Nie, nie dowcip, po prostu luźny wątek, w którym naprawdę nie trzeba wykorzystywać okazji, żeby przekonywać wszystkich, że jest się zajebistym, ma się zajebistego faceta, a cała reszta to prymitywny plebs. Z każdym takim wpisem upewniam się, że musisz mieć jakieś trudne życie, skoro forum służy ci głównie do podbijania własnej wartości, w dodatku anonimowo, więc najłatwiej. Robisz to praktycznie w każdym wpisie, nie widzisz, że wystawiasz się na pośmiewisko? Nie wspominając o poczuciu humoru i dystansie do siebie, które u ciebie całkowicie leży. Przypomniałam sobie właśnie, dlaczego cię kiedyś wygasiłam, jesteś absolutnie nie do zniesienia na dłuższą metę, w realu takie nadęte flądry omijam szerokim łukiem, jeszcze mi zdrowie psychiczne miłe.
            • edelstein Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 16:52

Skoro dla ciebie takie fajowe jest,ze chlop w twoim towarzystwie zachowuje sie Jak pies,ktory
              poczul,ze suka na cieczke to ok.Co mi do tego.Nie zmyslaj jednak,ze wszyscy faceci tacy sa,bo to jest kompletna bzdura.
              Naprawde myslisz,ze obchodzi mnie,ze smieja sie ze mnie frustratki?litosci.
              No coz juz ci nie raz pisalam,ze twoje poczucie humoru mi nie lezy,nie widze nic smiesznego w zachowaniach tego typu Jak wymienione w tym watku,to jest zalosne.Niech cie to bawi na zdrowie,gdyby moj facet tak sie zachowywal nie bylby moim facetem.

• kota_marcowa Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 16:26
      Mój tylko stwierdził, że woli blondynki i że pani ma chyba wadę zgryzu, bo jak mówi, to jej się dziwnie warga wykrzywia.

Ja uważam, że obiektywnie jest ładna ale nie zachwyca. Nie wiem, ja nie czuję seksapilu, jak dla mnie jest strasznie sztywna i sztuczna.
      • maggi9 Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 16:31
        Jak dla mnie ona jest sztucznie przeseksualizowana, z manierą "Nie obchodzi mnie czy jesteś brzydki czy stary, bierz mnie miśku tu i teraz!". To jest trochę...odpychające ale na facetów to działa. No nie wszystkich ale na pewno na sporą część tak. Zresztą skąd by się brało tyle gołych bab i cycków w reklamach właściwie wszystkiego?
    • kropkacom Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 16:46
      Nie wiem jak zareagował. Pani ładna. Reklama bez sensu.
    • triismegistos Re: Jak się podoba waszym facetom... 14.08.13, 16:49
      Nie zauważyłam żadnej reakcji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka