gretchen184 03.09.13, 11:40 myślę,że tylko tyle dostanie kasia w. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gretchen184 Re: 15 lat 03.09.13, 11:48 a jednak 25 lat myślę,że to sprawiedliwy wyrok Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: 15 lat 03.09.13, 11:50 Nadal zastanawiam się, co z tatusiem? Jak zwykle "niewinny i o niczym nie wiedział"? Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: 15 lat 03.09.13, 11:51 Glupi prymitywny usmieszek zniknal z jej brzydkiej buzki. Odpowiedz Link Zgłoś
pfegele Re: 15 lat 03.09.13, 12:13 Bo to uroda liczy sie najbardziej w tej calej sprawie, co? Albo mina, heh... Tak jak morgen, zastanawiam sie co z tatusiem - niewinny bidulek. Szkoda mi tej dziewczyny, tak naprawde to wyrok oparty jest na poszlakach. Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: 15 lat 03.09.13, 12:17 Tego nie powiedzialam . Nie szukaj dziury w calym. Odpowiedz Link Zgłoś
pfegele Re: 15 lat 03.09.13, 12:18 To Ty szukasz dziury w calym. Jej uroda nie ma nic do rzeczy, nie wyzywaj sie. Btw.uwazam, ze jest ladna. Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: 15 lat 03.09.13, 12:23 Nie wyzywam sie. Stwierdzam fakt. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: 15 lat 03.09.13, 12:26 Ale jaki fakt? Że ci się nie podoba? A czy ty podobasz się wszystkim? Może znajdą się tacy którzy będą tak zniesmaczeni twoją urodą że zadyndasz... Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: 15 lat 03.09.13, 12:30 Dobrze takie jest MOJE zdanie. Kazdy ma je prawo wyrazic na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pfegele Re: 15 lat 03.09.13, 12:38 Tylko pamietaj, ze to dziala w dwie strony... Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: 15 lat 03.09.13, 12:23 pfegele napisała: > Szkoda mi tej dziewczyny, tak naprawde to wyrok oparty jest na poszlakach. no bidula nie? tak niesprawiedliwie osądzona,taka pokrzywdzona przez los.. Odpowiedz Link Zgłoś
pfegele Re: 15 lat 03.09.13, 12:29 Owszem, niesprawiedliwie osadzona - na podstawie poszlak. Winna moze byc ona, jak i maz. Ale coz, google chrome i wszystko jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: 15 lat 03.09.13, 12:37 Czy to ze ewentualnie zrobili to razem umniejsza jej winę ? Szkoda to dziecka które nie żyje Odpowiedz Link Zgłoś
pfegele Re: 15 lat 03.09.13, 12:43 Jesli zrobili to razem - odpowiedzialnosc spada na dwie osoby, a ukarana zostanie jedna i to jest niesprawiedliwe. Ze dziecka szkoda - bezsprzecznie sie z tym zgadzam... Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: 15 lat 03.09.13, 12:54 Ale to jest sprawa Katarzyny W, że go kryje... Nie zmusisz jej do wyznania prawdy, chociaż w sumie jakbym miała obstawiać to Bartek jest niewinny, prędzej jej brat. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaturek0409 Re: 15 lat 03.09.13, 14:46 pfegele napisała: > Bo to uroda liczy sie najbardziej w tej calej sprawie, co? > Albo mina, heh... > Tak jak morgen, zastanawiam sie co z tatusiem - niewinny bidulek. > Szkoda mi tej dziewczyny, tak naprawde to wyrok oparty jest na poszlakach. Czy dla Ciebie stwierdzenie biegłych że dziecko zmarło w wyniku uduszenia jest poszlaką? Zostało jasno dowiedzione że dziecku ktoś odebrał dopływ tlenu w czasie w którym tylko ona była z dzieckiem. Po odjechaniu Bartka sąsiadka widziała ją z żywym dzieckiem jak wchodziła do domu. Następnie wyszła znowu z domu, była nagrana na monitoringu jak prowadzi wózek. Po pewnym czasie odegrała komedię z porwaniem dziecka. Jest też możliwe że po ponownym wyjściu z domu a przed "porwaniem" ktoś inny udusił dziecko i zakopał ale ona brała w tym udział i kryje mordercę. Ale to już jej sprawa jeżeli chce siedzieć za kogoś. Jeżeli sąd byłby dla tej "biedulki" łagodny to był by to sygnał dla innych że możesz spokojnie zabijać dziecko jeżeli nikt tego nie widzi. Bo nie będzie świadków a proces oprze się na poszlakach i opinia biegłych nie będzie miała znaczenia. Biedna Kasia szukała jak zabić bez śladów. A potem przez przypadek upuściła a następnie udusiła dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: 15 lat 03.09.13, 15:01 Widzę że masz duże braki. Tak, dymiący pistolet to poszlaka. Dowodem jest zeznanie świadka że widział jak sprawa strzela do ofiary. Paniała? Odpowiedz Link Zgłoś
pfegele Re: 15 lat 03.09.13, 15:03 Biegli... Heh, dobre sobie. Jeden zespol bieglych twierdzil tak, drugi inaczej. Obronca chcial, aby sprawe zbadal trzeci zespol - min.laryngolog, na co sad sie nie zgodzil. Ciekawe, co pokazalaby trzecia ekspertyza i czy podwazylaby druga Wyszukiwane frazy w necie, to poszlaka - nie wiadomo kto je wpisywal. Cala reszta to tez poszlaki... Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love ty jednak to mądra nie jesteś 03.09.13, 12:23 "Glupi prymitywny usmieszek zniknal z jej brzydkiej buzki." Ten tekst jasno pokazuje, że potrzebujesz wsparcia psychologa, gdyż chyba nie radzisz sobie sama ze swoimi problemami i tylko hejtowanie w necie ci pomaga. Naprawdę wybierz się do specjalisty, weź antydepresanty, masz jeszcze szansę! Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: ty jednak to mądra nie jesteś 03.09.13, 12:26 Tak sie zastanawialam czego mi brakuje, juz wiem , Woman... Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: ty jednak to mądra nie jesteś 03.09.13, 13:08 w_i_l - kolejny cud na forum. To już drugi raz, gdy się z tobą zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 Re: 15 lat 03.09.13, 13:45 tzn wiesz,nie zebym byla zlosliwa ale spojrz na siebie moze. brzydka akurat wcale nie jest ,ze porabana to inna kwestia . Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: 15 lat 03.09.13, 16:36 Owszem, nie uwazam ze ze jestem idealem ale ja na jej miejscu nie usmiechalabym sie na sprawie o zabojstwo dziecka, ani nie cieszylabym sie ze " ich wszystkich wyhu....lam. Odpowiedz Link Zgłoś
nisar Re: 15 lat 03.09.13, 11:52 A ja się zastanawiam, po ilu latach będzie mogła starac się o wcześniejsze zwolnienie? No i także, czy i jaka jest szansa jej faktycznej resocjalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: 15 lat 03.09.13, 11:54 Oby tylko sad odrzucil ewentualna apelacje adwokata. Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_33 Re: 15 lat 03.09.13, 12:20 Wg mnie za malo. To moja prywatna opinia. Ta pani ne nadaje sie do zycia w spoleczenstwie..... Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: 15 lat 03.09.13, 12:29 Mało ale dobre i to byle w apelacji nie poszło mniej Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: 15 lat 03.09.13, 12:33 Za mało według mnie. Ciekawe, kiedy pokaże swoją prawdziwą twarz bo według mnie niezła aktorka z niej. Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: 15 lat 03.09.13, 12:29 Nadal zastanawiam się, co z tatusiem? Jak zwykle "niewinny i o niczym nie wiedz > iał"? no pewnie najlepiej go zapobiegawczo posadzic bo przeciez mogl miec cos wspolnego Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.zielonooka Re: 15 lat 03.09.13, 12:33 A mnie te 25 lat zastanawia - tzn. w kontekście czemu nie uniewinnienie albo dożywocie. 25 lat , bo nie sa pewni czy z premedytacją czy jednak wypadek? Jesli winna - zasługiwała na dozywocie, jesli nie winna - uniewinnienie , a te 15 lat , 25 lat - to dlatego że proces poszlakowy, że nigdy nie przyznała się do winy ? Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love bo zabójstwo, zabójstwu nie równe 03.09.13, 12:38 i podlegające różnej karze. To chyba oczywiste, że zabójstwo w afekcie będzie karane łagodniej niż zabójstwo z premedytacją itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.zielonooka Re: bo zabójstwo, zabójstwu nie równe 03.09.13, 12:39 Ale chyba nie zakwalifikowali tego jako zabójstwo w afekcie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.zielonooka Re: bo zabójstwo, zabójstwu nie równe 03.09.13, 12:40 cytat: "- Śmierć dziecka Katarzyny W. nastąpiła w wyniku celowego działania, a nie nieuwagi lub nonszalancji matki. Zgon miał charakter nagły i gwałtowny - mówi sąd." Nie jestem prawnikiem , wiec nie wiem jak to sie interpretuje . Odpowiedz Link Zgłoś
pfegele Re: bo zabójstwo, zabójstwu nie równe 03.09.13, 12:48 Upadek dziecka - wynikajacy z nieuwagi - tez jest nagly i gwaltowny, to o niczym nie swiadczy. To wszystko takie naciagane jest. Owszem, to co pisala Katarzyna w pamietniku, to co wyszukiwala (jesli to faktycznie ona) w necie, jest mocno podejrzane, ale... Fantazjowac o czyms, a faktycznie to zrobic, to dwie rozne rzeczy... Moze miala pecha. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: bo zabójstwo, zabójstwu nie równe 03.09.13, 12:57 Sąd pewnie wziął pod uwagę jej młody wiek i dotyczczasową niekaralność, stąd nie dożywocie. Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: bo zabójstwo, zabójstwu nie równe 03.09.13, 13:58 Medycy sądowi wyraźnie wskazali przyczynę zgonu, upadek nie przyczynił się do śmierci dziecka. Nie rozumiem, co tu dla niektórych jest niejasne. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: bo zabójstwo, zabójstwu nie równe 03.09.13, 14:04 ale to nie upadek byl przyczyna smierci, lecz uduszenie, ktore, jak wykazali specjaliści, nie moglo nastąpić w wyniku upadku. Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: bo zabójstwo, zabójstwu nie równe 03.09.13, 15:12 >Upadek dziecka - wynikajacy z nieuwagi - tez jest nagly i gwaltowny, to o niczym nie swiadczy. przyczyna śmierci dziecka było uduszenie. Przewodniczący składu sędziowskiego jasno to stwierdził w uzasadnieniu wyroku. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: bo zabójstwo, zabójstwu nie równe 03.09.13, 15:23 Przez kogo dziecko zostało uduszone. Jak dowiedziono że zrobiła to ona. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: bo zabójstwo, zabójstwu nie równe 03.09.13, 15:25 tanebo napisał: > Przez kogo dziecko zostało uduszone. Jak dowiedziono że zrobiła to ona. kurcze, znajdź sobie gdzies w internecie filmik abo tekst uzasadnienia wyroku, sędziemu odczytanie zajelo ponad dwie godziny, nie chce mi się robić dla ciebie streszczenia. Po prostu przyjmij do wiadomosci, że sędziowie uznali w 100%, że to ona. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: bo zabójstwo, zabójstwu nie równe 03.09.13, 15:27 Przejrzałem. Nie ma tam dowodu na to że ona to zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: bo zabójstwo, zabójstwu nie równe 03.09.13, 15:29 no cóż, zawsze możesz na ochotnika zglosic sie do jej adwokata i pomóc w pisaniu uzasadnieni apelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: bo zabójstwo, zabójstwu nie równe 03.09.13, 15:27 chodzi ci o to, ze jesli nie udusiła dziecka na oczach wiarygodnych świadków to nie można jej skazać? nie sprowadzaj sprawy do absurdu. Gdyby tak wyglądało postępowanie dowodowe wymiar sprawiedliwości przestałby istnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: bo zabójstwo, zabójstwu nie równe 03.09.13, 15:28 Ale takie jest prawo. To co zrobiła prokuratura to wykazała ciąg poszlak. Nie ma dowodu że zabiła. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: bo zabójstwo, zabójstwu nie równe 03.09.13, 15:33 prokuratura przedstawiła, bo takie jej zadanie. A sąd je ocenił, bo taka jest rola sądu, i wydał taki a nie inny wyrok. Podważasz zasadność wyroków, kiedy nie ma bezpośrednich dowodow i świadkow ? Musisz zlozyc skargę do... nawet nie wiem do kogo, bo tak jest na calym świecie, nie tylko w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: bo zabójstwo, zabójstwu nie równe 03.09.13, 15:41 iwles napisała: > Musisz zlozyc skargę do... nawet nie wiem do kogo, bo tak jest na calym świecie > , nie tylko w Polsce. Chyba wiem. Boże, czemu stworzyłeś tylu głupców? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: bo zabójstwo, zabójstwu nie równe 03.09.13, 15:44 masz racje, glupotą jest dyskusja z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: bo zabójstwo, zabójstwu nie równe 03.09.13, 15:40 spoko, będzie apelacja. Jeśli masz rację, sędzia apelacyjny rozjedzie wyrok. Jakos się tego nie spodziewam, ale może... Według twojej teorii powinno się też przewietrzyć trochę więzienia. Podejrzewam, że 3/4 nieboraków siedzi tam na podstawie takich właśnie dowodów, bo ich nikt za rękę nie złapał. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: bo zabójstwo, zabójstwu nie równe 03.09.13, 15:43 Przecież ja nie piszę żeby puścić ją wolno. Tylko że co poniektórzy oliwią już gilotynę. Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: bo zabójstwo, zabójstwu nie równe 03.09.13, 15:49 nie rozumiem związku... Dostała 25 lat. Sędzia w dwugodzinnym uzasadnieniu bardzo dokładnie wyłożył, skąd ten wyrok. Kara śmierci nie jest w Polsce wykonywana. Gilotyna jest więc trochę nie priczom... Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: bo zabójstwo, zabójstwu nie równe 03.09.13, 15:25 przez kogo dziecko było uduszone? sędzia stwierdził, że Katarzyna w. wróciła do domu sama z żywym dzieckiem. Monitoring nagrał ja i nikogo innego. W domu, według zeznań świadków była sama, dziecko nie umie się samodzielnie przemieszczać. Tylko Katarzyna W. wie, czy ktoś był z nią. Nie wskazała takiej osoby, czyli bierze ta okoliczność na klatę. Jej wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Nie dostała dożywocia, ponieważ nawet zabójstwo z 03.09.13, 14:04 premedytacją nie zawsze kwalifikuje się do takiej kary. Dożywocie dostają dokonujący zabójstwa ze szczególnym okrucieństwem, bądź gdy sprawa dotyczy morderstwa więcej niż jednej osoby, gdy sprawca był już skazany za zabójstwo, albo gdy morduje np policjanta czy strażaka w trakcie pełnienia przez nich obowiązków zwłaszcza związanych z ratowaniem ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Nie dostała dożywocia, ponieważ nawet zabójst 03.09.13, 15:27 Ale to jest tyko ciąg poszlak a nie dowód. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Nie dostała dożywocia, ponieważ nawet zabójst 03.09.13, 15:35 no widzisz, samo to ladnie ujaleś "ciąg poszlak", czyli ciąg ukladający się w logiczna calość, a nie poszlaki calkowicie od siebie oderwane. Czemu mam wrażenie, że sobie robisz z nas jaja w tym wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Nie dostała dożywocia, ponieważ nawet zabójst 03.09.13, 15:38 Jestem śmiertelnie poważny. A wracając do tematu - ciąg poszlak nadal nie jest dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Nie dostała dożywocia, ponieważ nawet zabójst 03.09.13, 15:43 bo sędziowie nie wierzą w ufoludki, ani zombi czy inne fantomy, które zrobiłyby to zamiast Katarzyny W. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Nie dostała dożywocia, ponieważ nawet zabójst 03.09.13, 15:44 To dlaczego wieżą prokuratorowi? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Nie dostała dożywocia, ponieważ nawet zabójst 03.09.13, 15:46 bo ma lepsza drabinę, po której mozna się wspiąc na wieżę ? Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: Nie dostała dożywocia, ponieważ nawet zabójst 03.09.13, 15:51 wiara - wierzą wieża - wieżą... posłuchaj uzasadnienia wyroku. Rzadko się zdarza, żeby sędzia tak dobrze się przygotował z uzasadnieniem. Uzasadnił całkowicie swoją decyzję , wyszczególnił główne dowody i ich uzasadnienie. Gadanie tu na forum to trochę takie kłapanie dziobem po próżnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: 15 lat 03.09.13, 13:34 posłuchaj uzasadnienia wyroku, będziesz wiedziała dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
iwles przyklejone przez modertora-autor: rhysmeyers22 03.09.13, 12:36 czyli jednak Autor: rhysmeyers22 ☺ 03.09.13, 12:10 www.tvn24.pl/katarzyna-w-skazana-na-25-lat-wiezienia-sad-motywem-chec-zmiany-wlasnego-zycia,351736,s.html w sumie sprawiedliwie,ale pewnie bedzie sie odwolywac. Odpowiedz Link Zgłoś
puza_666 Re: 15 lat 03.09.13, 12:46 Jak na polskie opieszale sady to szybko to zalatwili i dobrze. Ciekawe teraz ile sie beda bujali z apelacjami. Mam nadzieje ze teraz tymi typami z Bedzina tez szybko sie zajma..... Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: 15 lat 03.09.13, 12:49 Denerwuje mnie to zakrywanie twarzy i skracanie nazwiska. Wszyscy poznali ten ryj,kiedy się w mediach lansowała (albo na koniu). Tylko pudelek napisał wprost. Znając zycie to tatuś Bartuś pewnie nawet o ciązy żonki nie wiedział Odpowiedz Link Zgłoś
solaris31 Re: 15 lat 03.09.13, 13:03 za mało dostała. wszystkie dzieciobójczynie dostają za mało. a jeśli kogoś kryje / jestem pewna, że ktoś wmieszany w sprawę był/, to powinna dostać jeszcze raz tyle. i jakoś wcale mi jej nie żal. może się nadaję do psychiatry z tego powodu, trudno - ale nie ma we mnie ani współczucia, ani żalu Odpowiedz Link Zgłoś
naturalna59 Re: 15 lat 03.09.13, 13:04 No szkoda ze szubienicy kolo sadu nie postawili to by sie gawiedz cieszyla, w koncu ten ryj albo morda albo jeszcze gorzej tylko na to zasluguje nie? To byl smutny sarkazm. Oprocz morderstwa w afekcie i morderstwa z premedytacja jest jeszcze morderstwo ze szczegolnym okrucienstwem ( np para w Anglii, lub pani nauczycielka) Orzeczona kara w przypadku Katarzyny W. w moim przekonaniu jest adekwatna do popelnionego czynu. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: 15 lat 03.09.13, 13:04 Po 15 latach wyjdzie na wolność za dobre sprawowanie. Wyrok nieprawomocny - 25 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: 15 lat 03.09.13, 13:18 Miejmy nadzieję, że się szybko uprawomocni... szkoda jednak że nie dostała dożywocia, bo w apelacji mogliby zmniejszyć na 25. A tak jak zmniejszą to na 15... Niestety tak będzie przy procesie poszlakowym. Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: 25 03.09.13, 13:29 za mało. to nie jest kara adekwatna do tego za co uznali ja winna Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: 25 03.09.13, 14:09 Znalazły się znawczynie prawa. Akurat dożywocie nie mogła dostać - 25 lat to maks. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: 25 03.09.13, 14:27 Myślę, że prokurator skorzysta z twoich cennych rad i następnym razem nie wystąpi o dożywocie Skoro nie może... Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: 25 03.09.13, 14:29 Masz rację. Ja pójdę dalej - dożywocie za przejście na czerwonym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: 25 03.09.13, 14:33 E tam, za przejście na czerwonym jest kara śmierci, jak najbardziej realna. Chocby ten kto cie stuknie przekroczyl prędkość o 50/h. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: 25 03.09.13, 15:26 Kiedyś byłem na procesie. Starszy facio zabił sąsiada. Dlaczego? Bo sąsiad spowodował wypadek samochodowy w którym zginęła jego żona. Odsiedział 8 lat. Dla niego było to za mało. Oko za oko i tak dalej. Wiesz co jest najlepsze? W ostatnim słowie żądał dla siebie najniższej kary... Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: 25 03.09.13, 14:45 Wystąpić zawsze może. I nie o tym mowa w tym wątku, a o karze, którą mogła otrzymać i otrzymała. Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: 25 03.09.13, 15:16 prokurator jak najbardziej może zażądać takiej kary. Potem przedstawia zestaw dowodów, które mają jego oskarżenie potwierdzić. To zadaniem sędziego jest weryfikacja materiału dowodowego, ustalenie stanu faktycznego i dobór do niego adekwatnej kary z kodeksu karnego. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: 15 lat 03.09.13, 15:14 Że co ty porównujesz ??? Ja wiem że aura niesprzyjająca, ale żeby aż tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
d.d.00 Re: 15 lat 03.09.13, 15:55 Jakiego wyroku by nie dostała nic nie zwróci życia dziecku. Po za tym, czuję się przez nią oszukana - bo wmawiała wszystkim, że porwali jej dziecko. Tyle osób szukało tej Małej, naprawdę dużo osób się w to zaangażowało a ona udawała zrozpaczoną matkę. W głowie mi się to nie mieści, jak matka tak moze. Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: 15 lat 03.09.13, 20:39 kiddy napisała: > Po apelacji będzie 15. tego się niestety obawiam-ale zawsze zostaje kasacja Odpowiedz Link Zgłoś