kocianna 08.09.13, 18:02 a ja nie mam nic do czytania. Zatrzymałam się na piątym tomie "Pieśni ognia i lodu" i nie wiem, czy wyszło coś więcej, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciastko_z_kota Re: Winter is coming 08.09.13, 18:06 i zamiast sprawdzić w googlach postanowiłaś zapytać na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: Winter is coming 08.09.13, 18:20 Hłe hłe, po pierwsze, jestem leniwa, po drugie, gdyby coś faktycznie było, to by już się pojawiło na ematce albo by mi reklamę na kindla przysłali, ja raczej... może fanki wiedzą, kiedy mają się ukazać "Zimowe wichry" (zmotywowałaś mnie), jakie plotki na ten temat chodzą i w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Winter is coming 08.09.13, 19:14 W jednym z wywiadów Martin powiedział, że najwcześniej pod koniec 2014. Ale ja mu nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: Winter is coming 08.09.13, 19:18 Winter is coming??? Idz precz, silo nieczysta!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Winter is coming 08.09.13, 19:30 Nie wyszło. I nie wyjdzie. Martin umrze i nigdy się nie dowiecie, kto naprawdę umarł, a kto przeżył. I kto będzie dosiadał smoków. Bo Martin wcale nie jest młodszy od Jordana. który ''Koła czasu" nie skończył... Hahaha hahaha hahahahaha (śmiech ma być taki jak Mandarka od Dextera) Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: Winter is coming 08.09.13, 21:01 dlatego "Koło Czasu" kończy Sanderson, ostatni tom czyta się nawet lepiej niż późniejsze części Koła autorstwa Jordana Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio mdro:D 08.09.13, 21:16 > Hahaha hahaha hahahahaha (śmiech ma być taki jak Mandarka od Dextera) i love it hahahahah, usłyszałam ten śmiech uszyma wyobraźni Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Winter is coming 08.09.13, 21:23 O matko, właśnie tak usłyszałam w głowie ten śmiech Odpowiedz Link Zgłoś
joxanna Re: Winter is coming 08.09.13, 22:53 My przeczytaliśmy tej wiosny wszystkie tomy i latem obejrzeliśmy serial i faktycznie zaczęliśmy się bać że umrze. Ale podejrzewam, że już ma napisane, tylko podkręca atmosferę. Ja bym chciała wiedzieć czy resztki Starków jeszcze się spotkają. I odzyskają Winterfell. A Tyrionowi życzę Casterly Rock. Lubię happyendy. No i kto poprze Danerys? Bo jakoś nie wątpię, że to ona wróci na tron. Zobaczcie, jak to jest zmyślnie prowadzone - najpierw wierzyliśmy w Roberta, że ma być królem (mimo wszystko był lepszy, niż jego syn), a dopiero po 2-3 tomach powoli coraz bardziej człowiek się przekonuje, że on faktycznie na tym tronie jest raptem jakieś 15 lat, że może jednak Danerys ma większe prawa do tronu? Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Winter is coming 09.09.13, 10:56 ja robertowi od poczatku zyczylam wszystkiego najgorszego nie znosze dziada mialam nadzieje ze zejdzie jakos bardziej krepujaco np na zawal w burdelu Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Winter is coming 08.09.13, 19:52 a juz myślałam, ze po wakacjach nowy sezon.... Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Winter is coming 08.09.13, 20:38 powiem Ci, że niczym mi tak nie można popsuć humoru jak przypominaniem, że istnieje cholerne winter. Bokiem mi wyszła wersja zeszłoroczna, rzygam, potrzebuję dwóch lat ciepłego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
darling_me Re: Winter is coming 08.09.13, 21:26 A ja mam kilka(nascie?) nieprzeczytanych ksiazek i wlasnie sie stresuje, ze doba za krotka ffuriatka.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś