Dodaj do ulubionych

Skąd się bierze chamstwo

22.09.13, 17:13
tego pokroju:
> Gdzie tam pukła. On jej nie chciał, a ona na forum bajeczkę wymyśliła, żeby się
> lepiej poczuć.

Dotyczy mojego wątku o chłopach.
Koleżanka założyła jw., że kłamię, ale nie wiem na jakiej podstawie.
Nie wiem też po co miałabym kłamać, jakby pan mnie nie chciał, to bym się przecież przyznała, pisałam kiedyś nawet, że raz mnie pewien pan olał po niedługim czasie, a ja byłam bardzo bardzo zakochana, na szczęście mi przeszło szybciutko.
Z zazdrości się te chamskie komentarze biorą? Czy z depresji?
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: Skąd się bierze chamstwo 22.09.13, 17:23
      Jakie tam chamstwo?
      Założyłam, że opowiadasz bajeczkę, żeby się dowartościować. Nie ty pierwsza i nie ostatnia. Forumki znają takie przypadki.
      Dla mnie to się po prostu za często tłumaczysz ze swojego staropanieństwa.
      Znałam kiedyś dziewczynę, zniekształconą fizycznie, naprawdę brzydką, ale wykształconą i elokwentną, bardzo kulturalną humanistkę, która była fanką sztuk teatralnych, a wiedzę o teatrach warszawskich miała w małym paluszku. I ta dziewczyna była zakochana w człekokształtnym właścicielu penisa. Ów właściciel owego penisa nawet jej nie pukał, ale nie przeszkadzało mu zupełnie być na jej utrzymaniu, czasem ją straszył, że się od niej wyprowadzi, a ona sypała kasą na co tylko chciał.
      I opowiadała bajki, jak to on ją bardzo kocha, jak się poświęca dla niej i jej pomaga..
      No i tak mi się właśnie z tobą skojarzyło, maleńka..
      Ale żeby od razu chamstwo..? suspicioussuspicioussuspicious
      • jowita771 Re: Skąd się bierze chamstwo 22.09.13, 18:30
        > Znałam kiedyś dziewczynę,

A ja kiedyś na forum widziałam wypowiedzi pani, która miała męża, ale mąż nie dość, że ją zdradził i przywlókł do domu choróbsko, to jeszcze i ogólnie nie za ciekawie ją traktował, np. truł jej, że jest na jego utrzymaniu, a jak poszła do pracy, to się przypieprzał, że chałupa niedopilnowana. Oprócz tego pani czasem przytoczyła teksty tego męża, z których jasno wynikało, jak bardzo pan jej nie szanuje i ma ją w dupie. Mówię ci, niezły kanał, nawet kopnąć by się takiego faceta nie chciało. Co ciekawe pani ta uważała, że taki mąż jest idealny i lepszy niż brak męża. A nawet przystojny nie był. Ot, ciekawostka, nie?
      • ichi51e Re: Skąd się bierze chamstwo 22.09.13, 20:26
        Rosa zarzucasz jej klamstwo forumowe czy samooszukiwanie sie? Bo jesli klamstwo forumowe to powazna sprawa... uncertain
    • lusitania2 Re: z braku kultury. 22.09.13, 17:49
      A chamice (jak ta z twojego wątku) zbywa się milczeniem.
    • kota_marcowa Re: Skąd się bierze chamstwo 22.09.13, 18:07
      Wyznawczyni_wielkiego_czerwia pamiętam jak w jednym wątku rzuciłaś się bronić pulchnej, to ci pięknie teraz odpłaciła tongue_out

Żeby nie było, że osoby, które są dłużej na forum nie ostrzegałysuspicious
      • wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Skąd się bierze chamstwo 22.09.13, 19:10
        Pamiętam, broniłam, bo nie cierpię obrażania dzieci. Jeździć po forumce-ok, ale po dzieciach forumki? never.
      • wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Skąd się bierze chamstwo 22.09.13, 19:13
        Ale dzięki za ostrzeżenie, Rosa za mało wrogów ma, jeszcze mnie chce do kolekcji tongue_out
        Ale ja się nie dam, o nie. smile
        • kota_marcowa Re: Skąd się bierze chamstwo 22.09.13, 19:27
          Rosa zdążyła już chyba obrazić każdego na tym forumtongue_out
          • wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Skąd się bierze chamstwo 22.09.13, 19:31
            Rosę, to chyba cieszy, tylu wrogów. tongue_out
            • rosapulchra-0 Re: Skąd się bierze chamstwo 22.09.13, 19:35
              No ciebie, wyznawczyni, akurat lubię, więc nie rozumiem twojej troski o wzrost liczby moich wrogów tongue_out
    • wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Skąd się bierze chamstwo 22.09.13, 19:12
      Dzięki wszystkie kochane forumki.
    • jowita771 Re: Skąd się bierze chamstwo 22.09.13, 19:14
      Z tego, że się człowiek budzi po czterdziestce, a u boku nieudany chłop, który się puszcza? Myślę, że niektórzy znieśliby z godnością taką sytuację i nie stali się chamami, ale nie wszyscy, nie?
      • wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Skąd się bierze chamstwo 22.09.13, 19:20
        Ooo, co te modki wyprawiają, co to za wycinanie postów z kulturalnej dyskusji!
    • jowita771 Re: Skąd się bierze chamstwo 22.09.13, 19:18
      Chyba cię coś ubodło, Rosa, bo poleciałaś na skargę i wątek poszatkowano.
      • wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Skąd się bierze chamstwo 22.09.13, 19:21
        No właśnie, za co?
      • edelstein Re: Czar PRL-u - papier toaletowy i inne :) 22.09.13, 19:27
        Uuu polecial moj wpis,interesujace,ze obrazajacy czerwia wpis rosy nie polecial.

"Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst"
        • jowita771 Re: Czar PRL-u - papier toaletowy i inne :) 22.09.13, 19:34
          Rosa ma fory, bo pisze do moderacji łzawe maile, że udaje twardą, a w rzeczywistości bardzo ja bolą te wpisy na jej temat i ona sobie z tym nie radzi i żyć jej się odechciewa, jak tak poczyta. I moderacja się z nią obchodzi jak ze śmierdzącym jajem. wink
          • rosapulchra-0 Re: Czar PRL-u - papier toaletowy i inne :) 22.09.13, 19:36
            Tej historii na swój temat jeszcze nie znałam.. big_grin
      • rosapulchra-0 Re: Skąd się bierze chamstwo 22.09.13, 19:27
        jowitko, się pomyliłaś dziś ostro. Do nikogo na skargę nie poleciałam, nawet nie wiem, czyja to inicjatywa jest,
    • krejzimama Re: Skąd się bierze chamstwo 22.09.13, 19:27
      Tak mi się widzi, że któraś córka Rosy się zbrzuchaciła. Tak interpretuję jej wpis na blogu.

anielska.blog.pl/2013/09/11/rozmowy-o-seksie/
      Czyżby te bohaterskie obrony ahmedów nie były bez powodu?
      • rosapulchra-0 Re: Skąd się bierze chamstwo 22.09.13, 19:31
        krejzimama napisał:

> Tak mi się widzi, że któraś córka Rosy się zbrzuchaciła. Tak interpretuję jej w
        > pis na blogu.
        >
        > anielska.blog.pl/2013/09/11/rozmowy-o-seksie/
        > Czyżby te bohaterskie obrony ahmedów nie były bez powodu?

Wiem, że to twoje życzenie, ale niestety to tylko życzenie tongue_out
      • wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Skąd się bierze chamstwo 22.09.13, 19:32
        Krejzi, big_grin.
    • bei Re: Skąd się bierze chamstwo 22.09.13, 19:31
      Skąd.....ano ze srodka.
      Jak chamstwo wylazi, choćby odrobina, to oznacza, ze zawsze tam siedzialo sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka