tanebo 04.10.13, 15:26 A która z was użyła patelni niezgodnie z przeznaczeniem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przystanek_tramwajowy Re: Biedne misie 04.10.13, 15:36 aqua48 napisała: > Ja tylko dokarmiam... A tego nie widziała: z-ne.pl/popup.php?image=../UserFiles/Image/tatry/uwaga-niedzwiedz.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Biedne misie 04.10.13, 15:37 Ja nawet nie dokarmiam, natomiast pozwalam się dokarmiać i obsługiwać Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Biedne misie 04.10.13, 15:39 aqua48 napisała: > Ja tylko dokarmiam... Nawet Cie ktos przylapal na goracym uczynku Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Biedne misie 04.10.13, 16:01 bi_scotti napisała: > aqua48 napisała: > > > Ja tylko dokarmiam... > > Nawet Cie ktos przylapal na goracym uczynku > O to to, to ja. I jeszcze drapię za uszkiem wysłuchując jak to w pracy okrutnie jest. Jedne z moich biednych misiów, ten najmłodszy codziennie wieczorem przychodzi na drapanko... Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Biedne misie 04.10.13, 16:12 Mlodszemu dawaj winogrona, no problem ale starszy (ten najstarszy wsrod misiow) to moze preferowac winogrona po obrobce. Jak mu podasz w plynie to moze sie okazac wybitnie oswajalny Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Biedne misie 04.10.13, 16:39 bi_scotti napisała: > Mlodszemu dawaj winogrona, no problem ale starszy (ten najstarszy wsrod misiow) > to moze preferowac winogrona po obrobce. Jak mu podasz w plynie to moze sie ok > azac wybitnie oswajalny Eee, wszystkie moje misie są pełnoletnie, i jak to misie preferują piwo. Z butelki trzymanej w łapach, ze szklanki i z kufla Oswojone są w miarę, na tyle na ile biedne misie są oswajalne.. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Biedne misie 04.10.13, 16:57 aqua48 napisała: > Eee, wszystkie moje misie są pełnoletnie, i jak to misie preferują piwo. To ktorys z Twoich, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Biedne misie 04.10.13, 15:42 Qrde, nie mam poczucia humoru, nie bawi mnie przemoc fizyczna. Ale w sumie całkiem podobnie do Ciebie reagują policjanci na wieść, że mężczyzna został pobity przez kobietę. Trzeci świat w sumie, przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
adellante12 Re: Biedne misie 04.10.13, 15:48 a jak facet się w końcu wscieknie i odda to wrzask i plucie o biednej niewinnej gnebionej ofierze przemocy... Cóż wszystkie strony równouprawnienia.. Kiedys Jagiełło powiedział : "Ja tam nowoczesny i postępowy jestem - babie zarówno jak mężczyźnie po pysku przylać mogę" Moze czas zeby i mężczyźni zaczęli szydzić z biednych kobiet ponoć ofiar rzekomej przemocy domowej... Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Biedne misie 04.10.13, 16:03 Ale watek założył FACET Sami z siebie szydzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
nowel1 Re: Biedne misie 04.10.13, 16:04 wyznawczyni_wielkiego_czerwia napisał(a): > Qrde, nie mam poczucia humoru, nie bawi mnie przemoc fizyczna. > Ale w sumie całkiem podobnie do Ciebie reagują policjanci na wieść, że mężczyzn > a został pobity przez kobietę. Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Biedne misie 04.10.13, 16:11 a ty co tanebo? home office sobie zorganizowałeś?... Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Biedne misie 04.10.13, 16:42 Ciekawe - ze wszystkie misie zarabiaja satysfakcjonujaco Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Biedne misie 04.10.13, 16:52 ichi51e napisała: > Ciekawe - ze wszystkie misie zarabiaja satysfakcjonujaco Muszą, bo przecież biedne są. Odpowiedz Link Zgłoś