06.10.13, 10:41
Ma ktos takie klocki ? Chcialabym poznac opinie czy sa czegos warte.

allegro.pl/clics-pl-cb178-glitter-brokatowe-klocki-prezent-i3595061895.html?source=mlt
allegro.pl/clics-klocki-e175-niezbednik-przedszkolaka-hit-i3600720977.html?source=mlt
Obserwuj wątek
    • leniwiec26 Re: Klocki 06.10.13, 10:49
      Mamy, młoda (3 lata) dostała na urodziny.
      Ja ich nie lubię, ona nawet nawet.
      W niektórych konstrukcjach (np. zamknięty sześcian) trzeba je otwierać "sposobem", np kluczem tongue_out , ona nie ma z tym szans, poza tym te zawiasiki wglądają, jakby za jakiś czas miały się wyłamać. Jeszcze wkurzają mnie drobniutkie elementy dodatkowe, np. plastikowe patyczki i malutkie kółka do budowy np. pojazdów.
      Poza tym używamy ich jako gryzaczków dla młodszego wink ewentualnie budujemy pudełka, ale szału nie ma, gdyby nigdy nie pojawiły się w naszym domu tylko byśmy zyskali (na porządku wink ). Wolałabym zamiast tego kolejne lego do kolekcji, szczerze mówiąc.
      • ziarenko-piasku Re: Klocki 06.10.13, 10:55
        Z wyglądu, ale nie wiem czy identyczne (producent np.) mam w przedszkolu i powiem, ze dzieci bardzo je lubią i te nasze sa niezniszczalne, tzn nic się nie połamalo ani nie powyginało.
        Jak je kupowałam jakieś 4 lata temu, były w pudełku, nie wieaderku, więc nawet nie pamiętam jakiej były firmy, ale z wyglądu identyko smile
        • marta.789 Re: Klocki 07.04.14, 13:05
          Klocki Clics łączone na zasadzie tak zwanego 'kliku' są rewelacyjne. Można z nich stworzyć wszystko, co się tylko wymarzy. Cwiczą motorykę małą, zręczność dziecka. My polecamy, od 5 roku życia www.delfinki.pl/clics-nitro-klocki-do-budowy-pojazdow-wyscigowych-wiaderko-165-elementow
    • beliska Re: Klocki 07.04.14, 13:18
      Clics oryginalne córka poznała w przedszkolu i dziecię nieklockowe, mające w domu mnóstwo różnych/bo może trafi w końcu na swoje/, po które z rzadka sięga, pokochało klocki clics. Całe przedszkole ma tylko takie klocki, dzieciaki cuda z nich budują. Są świetne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka