11.10.13, 15:57
Macie opory przed rozmowa na skypie? Bo mam pewna znajoma ktora nogami i recami wzbrania sie przed rozmowa przez skypa, ale przez telefon moze gadac godzinami. O co moze chodzic?
Obserwuj wątek
    • kkalipso Re: Skype 11.10.13, 16:21
      Absolutnie - gadam wieczorami z 2-3 godz.
      Wczoraj znów z koleżanką do 1 w nocy plotkowałyśmy, nawet forum spokojnie nie mogę poczytać bo dzwoniąbig_grin Dziś znów jesteśmy ugadane po meczu.

Koleżanka może nie chce się pokazywać w kamerce , nie wiem . A nigdy z nią nie rozmawiałaś , czy bardzo niechętnie daje się skusić?
    • marianna72 Re: Skype 11.10.13, 16:39
      zalezy jak siedzac np przed komuterem nie lubie ale jak sobie zrzucilam aplikacje na komorke juz bylo ok .Nie gadam nigdy siedzac bezczynnie naogol cos robie chodzac po domu wiec skype przed kompem mnie dobija bo to strata czasu .
    • mayaalex Re: Skype 11.10.13, 16:57
      Moze tak jak ja nie lubie sie pokazywac nieumalowana? Z czasow mojego zwiazku na odleglosc pamietam, ze jak chlop dzwonil to ja ekspresowo robilam makijaz i dresy zmienialam na koronkowa bielizne coby sie lepiej prezentowac smile
    • podkocem Re: Skype 11.10.13, 17:00
      mam skype phona, dzwonie do PL a M do Hiszpanii na stacjonarne.
    • lafiorka2 Re: Skype 11.10.13, 18:36
      o?
      ja tak mam smile
      nie,że wzbraniam sie rękami i nogami,ale wole pisać np na GG lub na samym skype.Mam to ze wszystkimi,nawet z moją najlepszą i najfajniejszą kuzynką.Nie wiem skąd mi się to wzięło.
    • jematkajakichmalo Re: Skype 11.10.13, 19:19
      Ja tez jakos nie lubie. Tzn. bez kamery jeszcze jako tako, ale tez nie przepadam. W ogole od kilku lat juz w ogole nie mam skypa, wole pogadac na gg, albo dzwonic ze stacjonarnego z bluethootem wink
    • lady-z-gaga Re: Skype 11.10.13, 21:21
      O jakość połączenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka