basha 07.08.04, 20:13 Hej! A jeśli tak to gdzie? Słyszałyście coś o tym? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gag10 Re: Promocja bobovita-czy są już wyniki??? 07.08.04, 21:59 Hej, losowanie jest dopiero 9 sierpnia a informacja o zwycięzcach ma się ukazać na ich stronie internetowej. Pozdrawiam i życzę szczęścia w losowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
gag10 Re: Promocja bobovita-czy są już wyniki??? 10.08.04, 09:07 Hej, wyniki sa tutaj www.nutricia.com.pl/konkurs_win.php Ja niestety nie wygrałam Odpowiedz Link Zgłoś
emilkaq Re: Promocja bobovita-czy są już wyniki??? 10.08.04, 09:24 Cześć A ja wygrałam plecaczek hurrrrra. Wiwat BoboVita! Wysłałam 10 zgłoszeń i miałam cichą nadzieję na samochodzik hi hi hi. Ale barrrdzo sie ucieszyłam z tego plecaczka, piozdrawiam wszystkie konkursowiczki Aga mama Mikołaja Odpowiedz Link Zgłoś
anna.michal Re: Promocja bobovita-czy są już wyniki??? 10.08.04, 14:45 też się wzbogacę o plecaczek - nadzieja była na więcej, ale lepszy rydz niż nic - Michał będzie miał w czym nosić zabawki na spacer. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
amj2 Re: Promocja bobovita-czy są już wyniki??? 10.08.04, 11:08 ja też nic nie wygrałam Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni nic, niestety :-( 10.08.04, 13:49 U nas też niestety nic, a wysłałam ze 2 razy więcej zgłoszeń niż na konkurs gerbera (a tam udało mi sie wygrać 3 nagrody) - chyba wyczerpał sie mój limit szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Sukces 10.08.04, 18:00 Nam się też udało wygrać plecaczek, w Gerberze wygraliśmy spodenki, to jakaś szczęśliwa passa, chyba puścimy toto-lotka..... Odpowiedz Link Zgłoś
stufka1 Re: Sukces 11.08.04, 08:04 My również wygrałyśmy plecaczek! Myślę, że Oliwka będzie z nim słodko wyglądać!) Już nie możemy się doczekać jak go otrzymamy! Pozdrawiamy! Marta i Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
mamadawida1 Re: Promocja bobovita-czy są już wyniki??? 11.08.04, 16:45 Ja też nic nie wygrałam ani w gerberze ani w bobovicie a wysłałam tyle zgłoszeń, szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
selin77 Plecaczek :)) 11.08.04, 16:59 My wygraliśmy plecak, bardzo się ucieszyłam, razem wysłalismy całą rodzinką 16 zgłoszeń (na różne osoby, bo podobno jedna nagroda na osobe, tak przeczytałam w regulaminie) Grażyna Odpowiedz Link Zgłoś