znowuniedziela 17.10.13, 23:53 Czy jesteście z nich zadowolone, jakie są, polecacie, czy nie? Jestem na etapie wyboru nowego modelu, chętnie przeczytam jakie macie, czym się charakteryzują, czy dobre, czy nie... Będę miała ofertę Play'a. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martha_marcy_may_marlene Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 00:02 Mam Samsunga Galaxy S4, którego kocham miłością wielką. Ten telefon umie wszystko. Jest jednocześnie telefonem, mp4, świetnym aparatem fotograficznym, no i lepiej się na nim surfuje w internecie niż za pomocą tabletu. Zdjęcia, które zrobiłam np, w Bukareszcie są przepiękne, jedynie w nocy sobie nie radzi, bo nie ma porządnej lampy, dlatego teraz kupuję porządną lustrzankę, ale w dzień radzi sobie znakomicie. Słowem nie widzę żadnych słabych stron. Koleżanka z kolei ma Iphona 5 i też jest bardzo zadowolona, ale u mnie byłby on niekompatybilny z tabletem, laptopem i telewizorem, a na to też trzeba zwracać uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 08:02 le u mnie byłby on niekompatybilny z tabletem, laptopem i > telewizorem, ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1970 Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 05:36 Mam K750i 7 letni bateria trzyma tydzień nie jeżdżę palcem po ekranie te nowe telefony to zabawki Odpowiedz Link Zgłoś
monika3411 Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 05:44 Mam starą wysłużoną Nokię C3, którą baaardzo lubię i nie wyobrażam sobie "mania" innego telefonu. Bateria trzyma tydzień, telefon służy mi do dzwonienia i smsowania. Odpowiedz Link Zgłoś
xyxzza Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 06:44 Mam starego Iphone 3gs i bardzo go nie lubię. Tylko się cholera jakoś popsuć nie chce od paru lat, a tak chętnie bym go wymieniła na jakiegoś samsunga. Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: Jakie macie modele telefonów? 20.10.13, 10:44 Sprzedaj srajfona i kup Samsunga. Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: Jakie macie modele telefonów? 10.09.15, 01:00 ja mam iPhona 4S i tez sie nie chce zepsuc ani nawet potluc, do tego bateria trzyma jak wyzionie ducha to zapewne kolejnym bedzie iPhone 6 Odpowiedz Link Zgłoś
mama_duzych_dzieci Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 07:12 Mam Nokie E52, 3 lata skończył, wygląda jak wygląda ale bateria do 9 dni jak mało gadam, 7 dni spoko. Telefon jest telefonem który się sprawuje super. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 08:03 Obecnie Sony Xperia Z1. Odpowiedz Link Zgłoś
bromba11 Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 08:06 Nokia 6700 czarna. Telefon dla mnie idealny - płaski, niewielki, solidnie wykonany, ma wszystko czego potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 08:14 Mam samsunga galaxy s4 i też go uwielbiam. Świetna zabawka, życia sobie bez niego nie wyobrażam. s3 też miałam, polecam równie gorąco, s4 nie jest wiele od niego lepsza, a zawsze trochę taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: Jakie macie modele telefonów? 20.10.13, 10:46 Mam Samsunga Galaxy III. Teraz czekam na V. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 08:21 Nokia lumia 920.Nie mam zastrzezen so niej,tylko sie znudzila. Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 08:23 PRzez 2 lata mialam HTC Wildfire S, od tygodnia obczajam LG L7 P710 II - biały Odpowiedz Link Zgłoś
filippa.pippa Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 08:40 Mam baardzo prosty sagem. Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 08:45 Nokia 800 - służy do odbierania maili, a adresów mam 5, więc wszystkie mam w jednym miejscu (ikonki obok siebie, pokazują, gdy coś przyjdzie i ile wiadomości), więc nie muszę się męczyć wchodzenie po kolei do każdej poczty. do netu i do fb jeszcze służy. a rok bym chciała wziąć samsunga galaxy. zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkdot Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 08:53 Ja mam pancernego Samsunga B2100 - wytrzymał już kilka lotów do toalety, niezliczoną ilość uderzeń o beton i jest w kieszeni fartucha gdy piaskuję. To model niezniszczalny - takie lubię, szkoda byłoby mi cackać się nad lśniącym smartfonem. Odpowiedz Link Zgłoś
bsl Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 09:00 mam starą Nokie , tak starą, że nei pamiętam jaki model Odpowiedz Link Zgłoś
3fanta Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 12:58 Nokia 6700 slide.Jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Jakie macie modele telefonów? 19.10.13, 18:55 xperia J, taka była w ofercie za 1zł jak przedłuzałam umowę ogolnie telefon ok, ale wqria mnie kosmicznie bo się wiesza Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 Re: Jakie macie modele telefonów? 19.10.13, 22:42 htc one i lg swift.przedtem htc smart i wildfire.ogolnie jak dla mnie htc dziala bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: Jakie macie modele telefonów? 20.10.13, 09:45 18lipcowa3 napisała: > xperia J, taka była w ofercie za 1zł jak przedłuzałam umowę > ogolnie telefon ok, ale wqria mnie kosmicznie bo się wiesza jesteś już kolejną osobą, która ma takie problemy z tym telefonem. mój mąż oddawał swój aparat 2 razy do naprawy, dziś zanosi 3 raz i będzie chciał wymiany na inny egzemplarz. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Jakie macie modele telefonów? 20.10.13, 12:31 > jesteś już kolejną osobą, która ma takie problemy z tym telefonem. mój mąż odda > wał swój aparat 2 razy do naprawy, dziś zanosi 3 raz i będzie chciał wymiany na > inny egzemplarz. no to jeszcze mój mąz jest kolejną bo tez zaniósł do naprawy jemu z kolei się po prostu sam wyłączał Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: Jakie macie modele telefonów? 20.10.13, 13:04 18lipcowa3 napisała: > > no to jeszcze mój mąz jest kolejną > bo tez zaniósł do naprawy > jemu z kolei się po prostu sam wyłączał > > ty chyba kiedyś pytałaś o ten telefon-stałaś wtedy przed decyzją,który wybrać. i chyba ci wtedy pisałam,że ten telefon to badziew niestety..szkoda,że się sprawdziło. mojemu mężu zawiesza się, zacina, rozłącza rozmowy w trakcie i wiele innych atrakcji. dziś idzie 3 raz,ciekawe co mu powiedzą. na razie 2 razy wymienili oprogramowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Jakie macie modele telefonów? 20.10.13, 21:26 > ty chyba kiedyś pytałaś o ten telefon-stałaś wtedy przed decyzją,który wybrać. > i chyba ci wtedy pisałam,że ten telefon to badziew niestety..szkoda,że się spra > wdziło. strasznie duzo osób go chwaliło ale za rok biorę HTC > Odpowiedz Link Zgłoś
sstrusiowa Re: Jakie macie modele telefonów? 20.10.13, 21:35 18lipcowa3 napisała: > > strasznie duzo osób go chwaliło > ale za rok biorę HTC > > a mój mąż zaniósł go dziś do reklamacji 3 raz i powiedzieli,że mu go wymienią Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Jakie macie modele telefonów? 19.10.13, 21:35 Samsung Galaxy S3. Bardzo dobry, polecam. Jak sie wykonczy, sprobuje nastepnego Samsunga. Mamy tez w domu S4 i tez sie sprawdza. Bardzo dobry aparat. Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Jakie macie modele telefonów? 19.10.13, 21:52 Ale nie piszesz, do czego tak naprawdę chcesz używać. Jeśli do typowego dzwonienie-SMSowanie, to lubię proste NOKIA, mające dodatkowo kalendarz. Mam ograniczone doświadczenie ze smartphonami - tylko iPhone 3 i 4, ale jestem z nich bardzo zadowolona. Wygodne korzystanie z poczty elektronicznej, Facebook, przeglądarki. 4-ka ma dużo lepszy aparat. 5-ka większy ekran. Coś mnie w iPhone jednak wkurza, ale teraz nie mogę sobie przypomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Jakie macie modele telefonów? 19.10.13, 21:55 Mam od kilku lat Nokię C7 i bardzo ją lubię. Przesiądę się tylko na inną Nokię, brak androida nie jest dla mnie żadnym problemem, wszystkie potrzebne mi aplikacje są dostępne i jest kompatybilny ze wszystkim, z czym ma być kompatybilny. Samsungami się bawiłam, poznałam opinie znajomych i nie kupiłabym nigdy. Ajfon bardzo mi się podoba, ale nie lubię przepłacać Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: Jakie macie modele telefonów? 19.10.13, 22:05 Mam Iphone 4, i jest to jedyny telefon od 10 lat, którego nie zmieniłam po max. roku. Mało tego, nie zmieniłam go po dwóch latach nawet, i jeśli miałabym zmienić to na następny Iphone. Byłam fanka Nokii, i z dużym trudem dałam sie przekonać do innego, no ale teraz widzę ze warto było. Marze o 5 Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: Jakie macie modele telefonów? 20.10.13, 20:58 No 5 cudna jest. Wreszcie wiem, że telefon jest dla mnie a nie, jak to było w Samsungu, ja się muszę dla niego gimnastykować Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Jakie macie modele telefonów? 19.10.13, 22:24 Mam kilka telefonów, większość na dwie karty. Kupuję najtańsze modele, byle współpracowały na bluetooth z telematyką w samochodzie (zestaw głośnomówiący). Wydawanie paru tysięcy złotych na iphone 5 traktuję jako umysłową aberrację. Nic się tak szybko nie starzeje i nie traci na wartości jak telefony komórkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Jakie macie modele telefonów? 19.10.13, 23:07 riki_i, a co mnie to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Jakie macie modele telefonów? 19.10.13, 23:39 podpięło się pod Twoją wypowiedź, bo była ostatnia w wątku - to coś zmienia? Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Jakie macie modele telefonów? 19.10.13, 22:26 Taki . Samsung Galaxy Note 2 . Jestem bardzo , ale to bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Jakie macie modele telefonów? 19.10.13, 22:44 Xperia Z1. Jestem bardzo zadowolona, robi świetne zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
mama1dawidka iphone5s 19.10.13, 23:57 smiga lepiej niz moja stara czworeczka rzeczywiscie bateria dluzej trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
jak.z.nut Re: iphone5s 20.10.13, 09:05 Ja też mam 5 ale bateria siada mi po góra 2 dniach, pewnie dlatego, że odkąd go mam w ogóle komputera nie włączam i bawię się. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: Jakie macie modele telefonów? 20.10.13, 00:12 HTC wild fire - smartfon, trzeci rok leci i bateria trzyma równiutko tydzień Używam go głównie jako telefon, do dzwonienia i sms-owania, zdjęci robi takie se, no ale tak gdzieś na szybko może być. Ma chyba łatwy dostęp do internetu, różne możliwości, ale ja z tego nie korzystam, bo nie chcę dopłacać do interesu. Ogólnie fajny, łatwy i intuicyjny w obsłudze dla kogoś kto się "wychował" na nokii Jak na razie nie mam żadnych zarzutów co do działania: nie wiesza się, nie wyłącza się w trakcie rozmowy, co w przypadku sony xperia, czy sajsunga (mój mąż typuj takie marki) zdarza się..... Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Jakie macie modele telefonów? 20.10.13, 00:28 Samsunga S 3 polecam tel prwie idealny Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Jakie macie modele telefonów? 20.10.13, 00:38 Nokia C3. Jestem betonem telefonicznym, więc smartfony są nie dla mnie . Cała rodzina ma smartfony, tylko nie ja Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Jakie macie modele telefonów? 20.10.13, 01:08 W moim domu królują samsungi - od dwójki po czwórkę. Polecam szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś