Dodaj do ulubionych

Jakie macie modele telefonów?

17.10.13, 23:53
Czy jesteście z nich zadowolone, jakie są, polecacie, czy nie? Jestem na etapie wyboru nowego modelu, chętnie przeczytam jakie macie, czym się charakteryzują, czy dobre, czy nie...
Będę miała ofertę Play'a.
Obserwuj wątek
    • martha_marcy_may_marlene Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 00:02
      Mam Samsunga Galaxy S4, którego kocham miłością wielką. Ten telefon umie wszystko. Jest jednocześnie telefonem, mp4, świetnym aparatem fotograficznym, no i lepiej się na nim surfuje w internecie niż za pomocą tabletu.
      Zdjęcia, które zrobiłam np, w Bukareszcie są przepiękne, jedynie w nocy sobie nie radzi, bo nie ma porządnej lampy, dlatego teraz kupuję porządną lustrzankę, ale w dzień radzi sobie znakomicie.
      Słowem nie widzę żadnych słabych stron. Koleżanka z kolei ma Iphona 5 i też jest bardzo zadowolona, ale u mnie byłby on niekompatybilny z tabletem, laptopem i telewizorem, a na to też trzeba zwracać uwagę.
      • krejzimama Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 08:02
        le u mnie byłby on niekompatybilny z tabletem, laptopem i
        > telewizorem,
        smile)))))
    • marianna1970 Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 05:36
      Mam K750i 7 letni bateria trzyma tydzień nie jeżdżę palcem po ekranie te nowe telefony to zabawki
    • monika3411 Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 05:44
      Mam starą wysłużoną Nokię C3, którą baaardzo lubię i nie wyobrażam sobie "mania" innego telefonu. Bateria trzyma tydzień, telefon służy mi do dzwonienia i smsowania.
    • xyxzza Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 06:44
      Mam starego Iphone 3gs i bardzo go nie lubię. Tylko się cholera jakoś popsuć nie chce od paru lat, a tak chętnie bym go wymieniła na jakiegoś samsunga.
      • gku25 Re: Jakie macie modele telefonów? 20.10.13, 10:44
        Sprzedaj srajfona i kup Samsunga.
      • k1k2 Re: Jakie macie modele telefonów? 10.09.15, 01:00
        ja mam iPhona 4S i tez sie nie chce zepsuc ani nawet potluc, do tego bateria trzyma wink
        jak wyzionie ducha to zapewne kolejnym bedzie iPhone 6
    • mama_duzych_dzieci Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 07:12
      Mam Nokie E52, 3 lata skończył, wygląda jak wygląda ale bateria do 9 dni jak mało gadam, 7 dni spoko. Telefon jest telefonem który się sprawuje super.
    • krejzimama Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 08:03
      Obecnie Sony Xperia Z1.
    • bromba11 Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 08:06
      Nokia 6700 czarna. Telefon dla mnie idealny - płaski, niewielki, solidnie wykonany, ma wszystko czego potrzebuję.
    • madame_edith Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 08:14
      Mam samsunga galaxy s4 i też go uwielbiam. Świetna zabawka, życia sobie bez niego nie wyobrażam.
      s3 też miałam, polecam równie gorąco, s4 nie jest wiele od niego lepsza, a zawsze trochę taniej.
      • gku25 Re: Jakie macie modele telefonów? 20.10.13, 10:46
        Mam Samsunga Galaxy III. Teraz czekam na V.
    • edelstein Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 08:21

Nokia lumia 920.Nie mam zastrzezen so niej,tylko sie znudzila.
    • majarzeszow Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 08:23
      PRzez 2 lata mialam HTC Wildfire S, od tygodnia obczajam LG L7 P710 II - biały smile
    • filippa.pippa Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 08:40
      Mam baardzo prosty sagem.
    • grave_digger Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 08:45
      Nokia 800 - służy do odbierania maili, a adresów mam 5, więc wszystkie mam w jednym miejscu (ikonki obok siebie, pokazują, gdy coś przyjdzie i ile wiadomości), więc nie muszę się męczyć wchodzenie po kolei do każdej poczty. do netu i do fb jeszcze służy. a rok bym chciała wziąć samsunga galaxy. zobaczymy.
    • pinkdot Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 08:53
      Ja mam pancernego Samsunga B2100 - wytrzymał już kilka lotów do toalety, niezliczoną ilość uderzeń o beton i jest w kieszeni fartucha gdy piaskuję. To model niezniszczalny - takie lubię, szkoda byłoby mi cackać się nad lśniącym smartfonemwink.
    • bsl Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 09:00
      mam starą Nokie , tak starą, że nei pamiętam jaki model big_grin
      • 3fanta Re: Jakie macie modele telefonów? 18.10.13, 12:58
        Nokia 6700 slide.Jestem zadowolona
        • znowuniedziela Re: Jakie macie modele telefonów? 19.10.13, 18:09
          A Nexus?
    • 18lipcowa3 Re: Jakie macie modele telefonów? 19.10.13, 18:55
      xperia J, taka była w ofercie za 1zł jak przedłuzałam umowę
      ogolnie telefon ok, ale wqria mnie kosmicznie bo się wiesza
      • rhysmeyers22 Re: Jakie macie modele telefonów? 19.10.13, 22:42
        htc one i lg swift.przedtem htc smart i wildfire.ogolnie jak dla mnie htc dziala bez zarzutu.
      • gretchen184 Re: Jakie macie modele telefonów? 20.10.13, 09:45
        18lipcowa3 napisała:

> xperia J, taka była w ofercie za 1zł jak przedłuzałam umowę
        > ogolnie telefon ok, ale wqria mnie kosmicznie bo się wiesza

jesteś już kolejną osobą, która ma takie problemy z tym telefonem. mój mąż oddawał swój aparat 2 razy do naprawy, dziś zanosi 3 raz i będzie chciał wymiany na inny egzemplarz.
        • 18lipcowa3 Re: Jakie macie modele telefonów? 20.10.13, 12:31

> jesteś już kolejną osobą, która ma takie problemy z tym telefonem. mój mąż odda
          > wał swój aparat 2 razy do naprawy, dziś zanosi 3 raz i będzie chciał wymiany na
          > inny egzemplarz.

no to jeszcze mój mąz jest kolejną
          bo tez zaniósł do naprawy
          jemu z kolei się po prostu sam wyłączał
          • gretchen184 Re: Jakie macie modele telefonów? 20.10.13, 13:04
            18lipcowa3 napisała:

>
            > no to jeszcze mój mąz jest kolejną
            > bo tez zaniósł do naprawy
            > jemu z kolei się po prostu sam wyłączał
            >
            >
            ty chyba kiedyś pytałaś o ten telefon-stałaś wtedy przed decyzją,który wybrać. i chyba ci wtedy pisałam,że ten telefon to badziew niestety..szkoda,że się sprawdziło.
            mojemu mężu zawiesza się, zacina, rozłącza rozmowy w trakcie i wiele innych atrakcji. dziś idzie 3 raz,ciekawe co mu powiedzą. na razie 2 razy wymienili oprogramowanie.
            • 18lipcowa3 Re: Jakie macie modele telefonów? 20.10.13, 21:26

> ty chyba kiedyś pytałaś o ten telefon-stałaś wtedy przed decyzją,który wybrać.
              > i chyba ci wtedy pisałam,że ten telefon to badziew niestety..szkoda,że się spra
              > wdziło.

strasznie duzo osób go chwaliło
              ale za rok biorę HTC
              >
              • sstrusiowa Re: Jakie macie modele telefonów? 20.10.13, 21:35
                18lipcowa3 napisała:

>
                > strasznie duzo osób go chwaliło
                > ale za rok biorę HTC
                > >
                a mój mąż zaniósł go dziś do reklamacji 3 raz i powiedzieli,że mu go wymienią big_grin
    • cherry.coke Re: Jakie macie modele telefonów? 19.10.13, 21:35
      Samsung Galaxy S3. Bardzo dobry, polecam. Jak sie wykonczy, sprobuje nastepnego Samsunga.
      Mamy tez w domu S4 i tez sie sprawdza. Bardzo dobry aparat.
    • goodnightmoon Re: Jakie macie modele telefonów? 19.10.13, 21:52
      Ale nie piszesz, do czego tak naprawdę chcesz używać.
      Jeśli do typowego dzwonienie-SMSowanie, to lubię proste NOKIA, mające dodatkowo kalendarz.
      Mam ograniczone doświadczenie ze smartphonami - tylko iPhone 3 i 4, ale jestem z nich bardzo zadowolona. Wygodne korzystanie z poczty elektronicznej, Facebook, przeglądarki. 4-ka ma dużo lepszy aparat. 5-ka większy ekran. Coś mnie w iPhone jednak wkurza, ale teraz nie mogę sobie przypomnieć uncertain
    • m_incubo Re: Jakie macie modele telefonów? 19.10.13, 21:55
      Mam od kilku lat Nokię C7 i bardzo ją lubię. Przesiądę się tylko na inną Nokię, brak androida nie jest dla mnie żadnym problemem, wszystkie potrzebne mi aplikacje są dostępne i jest kompatybilny ze wszystkim, z czym ma być kompatybilny.
      Samsungami się bawiłam, poznałam opinie znajomych i nie kupiłabym nigdy.
      Ajfon bardzo mi się podoba, ale nie lubię przepłacać smile
      • naturella Re: Jakie macie modele telefonów? 19.10.13, 22:05
        Mam Iphone 4, i jest to jedyny telefon od 10 lat, którego nie zmieniłam po max. roku. Mało tego, nie zmieniłam go po dwóch latach nawet, i jeśli miałabym zmienić to na następny Iphone. Byłam fanka Nokii, i z dużym trudem dałam sie przekonać do innego, no ale teraz widzę ze warto było. Marze o 5 smile
        • pitahaya1 Re: Jakie macie modele telefonów? 20.10.13, 20:58
          No 5 cudna jest. Wreszcie wiem, że telefon jest dla mnie a nie, jak to było w Samsungu, ja się muszę dla niego gimnastykowaćwink
    • baltycki Re: Jakie macie modele telefonów? 19.10.13, 22:11
      Sinus 205 z Telekomu
      • riki_i Re: Jakie macie modele telefonów? 19.10.13, 22:24
        Mam kilka telefonów, większość na dwie karty. Kupuję najtańsze modele, byle współpracowały na bluetooth z telematyką w samochodzie (zestaw głośnomówiący). Wydawanie paru tysięcy złotych na iphone 5 traktuję jako umysłową aberrację. Nic się tak szybko nie starzeje i nie traci na wartości jak telefony komórkowe.
        • baltycki Re: Jakie macie modele telefonów? 19.10.13, 23:07
          riki_i, a co mnie to obchodzi?
          • riki_i Re: Jakie macie modele telefonów? 19.10.13, 23:39
            podpięło się pod Twoją wypowiedź, bo była ostatnia w wątku - to coś zmienia?
    • kkalipso Re: Jakie macie modele telefonów? 19.10.13, 22:26
      Taki . Samsung Galaxy Note 2 .
      Jestem bardzo , ale to bardzo zadowolona.

https://a.abcnews.com/images/Technology/ht_samsung_Note_II_kb_120829_wg.jpg
      • aka10 Re: Jakie macie modele telefonów? 19.10.13, 22:44
        Xperia Z1. Jestem bardzo zadowolona, robi świetne zdjecia.
    • mama1dawidka iphone5s 19.10.13, 23:57
      smiga lepiej niz moja stara czworeczka
      rzeczywiscie bateria dluzej trzyma
      • jak.z.nut Re: iphone5s 20.10.13, 09:05
        Ja też mam 5 ale bateria siada mi po góra 2 dniach, pewnie dlatego, że odkąd go mam w ogóle komputera nie włączamwink i bawię się.
    • gonia28b Re: Jakie macie modele telefonów? 20.10.13, 00:12
      HTC wild fire - smartfon, trzeci rok leci i bateria trzyma równiutko tydzień smile
      Używam go głównie jako telefon, do dzwonienia i sms-owania, zdjęci robi takie se, no ale tak gdzieś na szybko może być.
      Ma chyba łatwy dostęp do internetu, różne możliwości, ale ja z tego nie korzystam, bo nie chcę dopłacać do interesu.
      Ogólnie fajny, łatwy i intuicyjny w obsłudze dla kogoś kto się "wychował" na nokii wink
      Jak na razie nie mam żadnych zarzutów co do działania: nie wiesza się, nie wyłącza się w trakcie rozmowy, co w przypadku sony xperia, czy sajsunga (mój mąż typuj takie marki) zdarza się.....
      • wioskowy_glupek Re: Jakie macie modele telefonów? 20.10.13, 00:28
        Samsunga S 3 polecam tel prwie idealny
    • misterni Re: Jakie macie modele telefonów? 20.10.13, 00:38
      Nokia C3. Jestem betonem telefonicznym, więc smartfony są nie dla mnie wink. Cała rodzina ma smartfony, tylko nie ja wink
    • rosapulchra-0 Re: Jakie macie modele telefonów? 20.10.13, 01:08
      W moim domu królują samsungi - od dwójki po czwórkę. Polecam szczerze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka