Dodaj do ulubionych

Lateksowy kostium Spidermana

18.10.13, 14:24
Spróbujcie się nie śmiać.
Pan nawiązał z panią kontakt via Sympatia, była pozytywnie oceniona wymiana maili i jedna rozmowa telefoniczna. Jedna, ponieważ pan wkrótce po rozpoczęciu rozmowy zagaił, że lubi się przebierać w lateksowy kostium Spidermana i w ogóle lubi się przebierać, w damskie ciuchy też i chodzi na imprezy na których się przebierają etc. bo to zabawne, podniecające i jego to kręci. Zero wulgaryzmów, ot - informacja. Pani się nie odniosła, porozmawiali jeszcze chwilę na bardziej neutralne tematy i kontytuowania znajomości nie ma.

I teraz: pani oburzona, że jak on śmiał tak wprost przez telefon, obcej osobie, że to naruszanie granic etc. Ja uważam, że - niezależnie od preferencji - punkt dla pana za szczerość. Pewnie facet tyle razy w życiu zaliczył zj...ę, że nie powiedział wcześniej, spotkał się z konsternacją w najlepszym wypadku, że tym razem postanowił powiedzieć zanim w ogóle się umówi. IMO oszczędził i sobie i kobiecie upokorzenia, obrażenia się, wyzwania od zboków. No i czas oszczędził, bo wiadomo, że pani niezainteresowana.

Nie, nie moja siostra singielka, jej koleżanka. Grono koleżanek oburzone, ja zgłosiłam votum separatum, że bdb. facet zrobił.
Obserwuj wątek
    • ferrod Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 14:28
      JESOOOOO... ależ wy macie towarzystwo czarownic tongue_out

Ale dlaczego pan nie napisał od razu na swoim profilu jakie ma upodobania? byłoby szybciej, łatwiej, bez rozczarowań.

• triss_merigold6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 14:32
        Nie mam pojęcia jakie są ustawienia na kontach portali randkowych, ale chyba nie trzeba wpisywać szczegółowych preferencji? Wystarczy, że podaje się orientację (hetero/homo).
        • ferrod Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 14:44
          można wpisać co się chce.
          a jak facet nie wpisał nic na temat preferencji które sa dla niego ważne, w rozmowie mailowej też nie wspomniał, a dopiero jak telefon dostał to z miejsca o tym zaczyna gadkę - to bym pomyslała, że to internetowy zboczek którego podnieca gadanie przez telefon o tym z kobietami.

sieć jest duża. bez problemu facet może otwarcie poszukac osób dzielących swoje upodobania
          • triss_merigold6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 14:47
            Z tego co zrozumiałam rozmowa trwała dłużej i nie zaczęła się od wyznania, na neutralne tematy typu praca/wakacje/muzyka też rozmawiali. Pan poinformował bez epatowania szczegółami doznań.
          • redheadfreaq Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 15:08
            Nie do końca jest tak, że można pisać co się chce. Wszelkie aktualizacje profilu na Sympatii są moderowane, np. mi moderatorzy wywalili ze słów kluczowych jedno, mocno wskazujące na moje preferencje. A to nie był żaden hardkor. Nie próbowałam w treści też niczego przemycać, ale przypuszczam, że również nie zostałoby zaakceptowane.
            • morgen_stern Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 15:13
              Ja kiedyś przemyciłam, niestety tak dobrze, że nikt się orientował tongue_out
              • redheadfreaq Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 15:18
                Ano własnie, niestety.

Kiedyś przez chwilę korespondowałam z miłym chłopcem, który miał w opisie coś w stylu "więcej o mnie powie Ci pingwinek". Faktycznie w galerii miał rysunek pingwinka, pingwinek trzymał kubek, na kubku zaś był numer gg. Skorzystałam. Zaskoczony autor obrazka powiedział, że jestem pierwszą osobą, która zrozumiała, o co mu chodziło...
                • ferrod Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 15:22
                  > Faktycznie w galerii miał rysunek pi
                  > ngwinka, pingwinek trzymał kubek, na kubku zaś był numer gg.

....a chodzilo mu o to, żeby zaoszczędzić i nie bulić opłat za konto na sympatii tongue_out
                  • redheadfreaq Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 16:03
                    Szczerze powiedziawszy mi tez nie chce się płacić, na szczęście wprowadzili limit jednej wiadomości dziennie, zamiast "nic nie możesz, dopóki nie zabulisz". Tak jest np. na Sympatii Plus, tylko tam opłaty są wprost kuriozalne. Jakoś zagraniczne serwisy są w stanie funkcjonować bez obowiązkowych opłat za wszystko (np. OKCupid).
                    • ferrod Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 16:07
                      Ja juz laaata temu uznalam, że to miejsce na wyłudzanie kasy. Zresztą dyżuruja tam "zachęcacze"- zawsze po zalożeniu nowego konta dostawałam wiedomość od dyzurnego calkiem-atrakcyjnego niby-faceta, dla nieznających systemu mogło to zachęcać do zapłacenia abonamentu, a jak już zapłaciłas to ta osoba jakoś się przestawala kontaktowac...
                      Jedna banda oszustów.
                      • redheadfreaq Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 16:29
                        Na Sympatii akurat zdarzyło mi się poznać kilka interesujących obiektów - zupełnie materialnych. Inna sprawa, że faktycznie, pierwszego dnia po zalogowaniu na Sympatii Plus dostałam wiadomość od - na oko - całkiem do rzeczy faceta, ale po zobaczeniu cen abonamentów wymiękłam tongue_out Nie jesteś zresztą pierwszą osobą wspominającą o fejkach zachęcających do wywalenia hajsu, więc cieszę się, że się nie skusiłam.

Akurat dziś pojawiła się promocja na "zwykłą" Sympatię, 19,90 za 3 miesiące, niech stracę. Choć prawda jest taka, że nagromadzenie wszelkiej maści "nieczytatych" debili jest tam absolutnie przytłaczające i zaczynam wątpić w sens szukania szczęścia tym kanałem.
                        • morgen_stern Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 16:34
                          Red, wysłałam ci wiadomość.
                          • redheadfreaq Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 17:26
                            Odpisałam smile
                        • claudel6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 23:32
                          na sympatii oczywiście, że sa fejki, my zlokalizowaliśmy jakąs tajemniczą piekność, do ktorej natychmiast po zarejestrowaniu wystartowali moi koledzy (jakies 8 lat temu to było, ale pewnie sie nie zmienio)
                  • claudel6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 23:29
                    ale sprytne, nieprawdaż?
                love it big_grin
            • ferrod Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 15:19
              zapewne, moderują ludzie, tak samo jak wszędzie, mający swoje preferencje tongue_out
              pamiętam swego czasu nie przepuścili mi trochę zamazanego zdjęcia, równolegle przepuścili jeszcze bardziej zamazane zdjęcie jakiegoś faceta. czysta uznaniowośc. (no chyba, że słowo jakiego użyłaś kojarzyło się z wulgaryzmem i było na czarnej liście- przypuszczam że określenia "lubię się przebierac w strój batmana, fetysz, lateks" - nikt nie wymoderuje )

niemniej najpierw pisze się via mail. czego "bardzo dla siebie istotnego" nie da się upchnąc w profilu, można w mailu.
              do tego na pewno są portale randkowe ukierunkowane na jakieś preferencje, więc dla chcącego nie ma problemu szukac wśród podobnych do siebie jeśli to dla niego tak istotne, że stanowi najbardziej istotną część życia.

• triss_merigold6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 15:46
                Jasne i już widzę jak pan zamieszcza obok takiego opisu ogolnie dostępne własne zdjęcie. Zapewne marzy o tym, żeby rodzina, znajomi, ludzie z pracy, ze szkoły czy studiów wiedzieli o jego upodobaniach.
                • ferrod Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 15:53
                  Czyli ukrywa się przed wszystkimi znajomymi a nieznajomej dziewczynie z netu wali między oczy takie kwiatki, tylko dlatego, że wczesniej także niczego nie świadoma wymieniła z nim kilka maili na portalu randkowym?
                  Zawsze mnie rozbraja jacy to wszyscy mocni w gębie co do seksu na tych portalach, ale już przyznac się publicznie do tego samego, to nie, nie da rady, zbyt wrażliwi.
                  • triss_merigold6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 15:58
                    Przecież to logiczne. Z nieznajomą będzie miał zero kontaktu, skoro ona nie chce się spotkać.
                    • ferrod Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 16:10
                      świat wbrew pozorom jest mały, i może ją spotkać we własnym bloku tongue_out
                      ja mam bardzo dużą przesterzeń osobistą, i nie-ne-ei-dzę gdy ktoś obleśny/niezaproszony/nietaktowny ma moje namiary np telefon (choć do kontaktow randkowych wykupowałam jednorazówki)
                      • triss_merigold6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 16:48
                        To ogolnodostępny portal randkowy, tak? Dla ludzi samotnych i szukających, który w realu nikogo nie potrafią poznać, tak? Założenie, że wszyscy tam będą bez większych wad różnego rodzaju, jest cokolwiek naiwne. Jak szukasz na portalu randkowym, to musisz zakładać, że raczej nie bywa tam facet o aparcyji Goslinga, z kasą Gates'a i łóżkowo porywający jak dowolna postać z harleqina.
                        • bri Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 17:56
                          Poznałam na sympatii swojego męża. Oboje mamy bujną przeszłość i żadnych problemów z poznawaniem ludzi w realu nie mieliśmy. Internet po prostu pozwalał nam bezwysiłkowo przebierać w kandydatach. Nie wiem jak teraz, ale 10 lat temu na Sympatii było mnóstwo normalnych, fajnych ludzi. W ten sam sposób poznało mężów jeszcze kilka innych moich znajomych m.in. moja siostra. Jeśli ktoś trafia na samych nieudaczników to widać po prostu akurat taki target przyciąga wink
                          • triss_merigold6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 18:01
                            Niestandardowe preferencje świadczą o nieudacznictwie?
                            Get real, jeśli na portalu jest jakoś wyglądający facet 40+ z dużego miasta, kawaler, wykształcenie wyższe, to raczej nie jest sam z powodu nadmiernej zayebistości.
                            • nenia1 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 18:08
                              triss_merigold6 napisała:

> Get real, jeśli na portalu jest jakoś wyglądający facet 40+ z dużego miasta, ka
                              > waler, wykształcenie wyższe, to raczej nie jest sam z powodu nadmiernej zayebi
                              > stości.

O matko triss, masz na prawdę za dużo szufladek.
                              Gdybym teraz się rozstała z moim facetem to właśnie na rynek by wrócił fajnie wyglądający, szczupły facet 40+ kawaler, wykształcenie wyższe z dużego miasta, bo choć jesteśmy razem od 14 lat nie mamy ślubu i stąd jego stan cywilny to ciągle kawaler.
                              Nie wszyscy marzą o długim welonie, sukni i ślubie.

• aneta-skarpeta Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 18:26
                                no jasne, ze są i zwykli ludzie, ale tez są ludzie fajni, mili, z pozycja, ale lubiący seks w stroju spidermena- szacun, że nie nawiłam dziewczynie makaronu na uszy tylko postawił sprawę jasno i dął jej szanse na nie brnięcie w niestosowną znajomosc

natomaist sam tez chciał dać szanse sobie i nie pisał tego w pierwszym mailu, bo nie chciałby aby wszyscy wiedzieli

widocznie znajomosc jakos rokowała wiec szczerość nakazywała wyznanie
                            • bri Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 18:14
                              Może być sam od dwóch miesięcy zaledwie, i dlatego że sam z kimś zerwał. Niektórzy ludzie najpierw się rozstają/biorą rozwody a dopiero potem rozglądają za nowymi partnerami, i to jest raczej zdrowszy scenariusz niż opcja na zakładkę, żeby nawet przez chwilę nie być bez pary. Gość o którym mowa może i jest "wybrakowany" przez specyficzne preferencje, ale nie wszyscy ludzie na portalach randkowych tacy są, a Ty zechciałaś uogólnić.
                              • triss_merigold6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 18:37
                                Nie, po prostu zwracam uwagę na to, że na takim otwartym portalu mogą być b. różni ludzie i zarzucanie panu przez Ferrod, że zainteresował się "zwyczajną" kobietą, jest nie na miejscu. Ostatecznie ona po to zakładała konto, żeby poznawać facetów i nie powinna mieć focha że odezwał się ktoś, kto jej nie pasuje.
                    • aneta-skarpeta Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 18:24
                      mało tego tez wolałabym aby mama, tata, siostra i koleżanka z pracy nie wiedziała, że np lubię uprawiać seks w masce gazowej, natomiast potensjalnego partnera seksualnego wolę oświecic co mnie kręcii dac mu wybór- pasuje? ok jedziemy dalej, nie pasuje- bylo miło
                      • turzyca Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 19:54
                        Dokladnie to samo chcialam napisac.
                      • claudel6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 23:41
                        big_grin ok, wiem,że to tylko przykład, ale wyobraziłam sobie tę maske gazową big_grin
              • redheadfreaq Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 16:03
                Mi wywaliło ze słów kluczowych BDSM.
      • bri Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 15:13
        > Ale dlaczego pan nie napisał od razu na swoim profilu jakie ma upodobania? było
        > by szybciej, łatwiej, bez rozczarowań.

Zapewne jest to dość intymna sprawa, o której nie opowiada wszystkim. Ma prawo zdradzać to jedynie kobietom, którymi jest zainteresowany.
    • wuika Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 14:29
      Milusi pan. Rozwalił mnie tekst o naruszaniu granic - gdyby zaczął z nią gadać jak przez sekstelefon, to rozumiem, że można się czuć urażonym i 'przekroczonym', ale tak? Histeria.
      • ferrod Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 14:41
        Przypuszczam, że problem w tym, że pan się na portalu i w mailu prezentuje jako "zwyczajny" człowiek, startuje do zwyczajnej kobiety i może nawet perwersyjnie takie wybiera (a nie takie, które jego upodobania podzielają, bo to nie kręci)
        a telefonicznie z miejsca oświadcza, że ma dziwne preferencje ogólnie uznawane za zboczenie. I owszem to może odstręczać, gdy nastawiasz się na "normę".

Pamiętam lata temu gdy też na jakimś portalu bylam, facet podobnie-w opisie i rozmowie niby zainteresowany przyjaźną, związkiem, rozmową. Daję mu telefon a ten pierwsze co, to przepytanie czy lubię seks, czy mam swoje mieszkanie, czy mam samochód, bo on lubi jak kobieta mobilna jest i jest gdzie wskoczyć do niej na szybki numerek,itd. Ogólnie ok, plus za szczerość że tak szybko nastąpiło odkrycie kart, minus że szczerośc nie była jednak wcześniej w rozmowie via mail i minus za potraktowanie kobiety jak produktu jedynie do zaspokojenia chuci. Dysonans jakby chłop niepiśmienny z zapijaczoną modrą do hrabianki startował. tongue_out

• morgen_stern Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 14:42
          No tak, zależy też co to był za portal...
        • triss_merigold6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 14:45
          A skąd ma wiedzieć czy kobieta podziela jego zainteresowania dopóki nie zapyta wprost?
          IMO zrobił to w dobrym momencie, lepiej przez telefon niż osobiście.

O rany, a czego jak nie nastawienia na szybką konsumpcję spodziewałaś się po portalu randkowym?
          • ferrod Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 14:49
            mógł o tym napisać wcześniej, gdy wymieniali maile.

po portalach randkowych można się różnych rzeczy spodziewac, np niektórzy znależli na sympatii żony i mężów. z tym, ze to było ładnych parę lat temu, teraz tam siedzi banda zboków i degeneratów psychicznych.
            • bri Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 15:22
              Też bym raczej takie rzeczy wolała powiedzieć niż napisać. Kiedyś mówiło się, że nic tak nie plami jak atrament.
              • ferrod Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 15:24
                aha, czyli dodatkowo pan ma problem "wstydzę się tego kim jestem i co robię więc nigdy tego nie napiszę żeby dowodów nie było" big_grin ...ale teraz takie czasy, że nagrać wypowiedzi tez można i ktos głos rozpozna.. wink
                • bri Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 15:30
                  Opowiedz nam trochę o swoich upodobaniach seksualnych, bo chyba się ich nie wstydzisz? Może opiszesz jaki rodzaj pieszczot oralnych sprawia Ci największą przyjemność? Lubisz stymulację analną?

To są po prostu sprawy intymne/prywatne dla niektórych ludzi, to nie kwestia wstydu.

Owszem można nagrać wypowiedź, ale jednak rzadko kto nagrywa. Ale e-mail ze swojej natury jest utrwalony. Poza tym rozmowa telefoniczna to po prostu co innego niż e-mail; słyszysz reakcję rozmówcy, możesz coś dopowiedzieć, przeprosić, dawkować informacje i przerwać w pewnym momencie, jeśli uznasz, że dalej nie warto się odsłaniać itp.
                  • nenia1 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 15:36
                    bri napisała:

> Opowiedz nam trochę o swoich upodobaniach seksualnych, bo chyba się ich nie wst
                    > ydzisz? Może opiszesz jaki rodzaj pieszczot oralnych sprawia Ci największą przy
                    > jemność? Lubisz stymulację analną?
                    >
                    > To są po prostu sprawy intymne/prywatne dla niektórych ludzi, to nie kwestia ws
                    > tydu.

No właśnie, to są sprawy intymne, nie tylko dla mówcy, ale i dla słuchaczy. Pani po prostu nie była gotowa, była dla niej za wcześnie na słuchanie jaki seks pan lubi i w co lubi się przebierać.
                    Nawet gościa na oczy nie widziała, relacja praktycznie na poziomie zerowym, za to zwierzenia, o których wstyd pisać, ale nie wstyd informować niczego nie spodziewającą się panią.
                    • bri Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 15:42
                      Nie odmawiam słuchającej tego kobiecie prawa do poczucia niesmaku, zażenowania itp. Dyskutuję nad strategią tego pana, dlaczego nie e-mailem, a telefonicznie, dlaczego nie wszem i wobec, a jedynie jednej kobiecie, itd.

Nie wykluczone, że gość liczył, że sobie poświntuszy przez telefon.

• nenia1 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 15:51
                        bri napisała: (...)

Ok, rozumiem.

> Nie wykluczone, że gość liczył, że sobie poświntuszy przez telefon.

Bardzo być może, niektórych to kręci.
                        • aneta-skarpeta Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 18:30
                          mogło i tak byc, ale chyba Pan zachowywał się dośc taktownie? na ile temtyka upodobań pozwalała?

czy wywalił
                          yyyhhh lubie byc w masce spidermena, uhhhhh ( siorp śliny) i takie koronkowe stringi mojej mamy, hkmmmm (siorp)
                          • triss_merigold6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 18:39
                            Z relacji wynika, że to była informacja podana bez sapania/innych dźwięków, no informacja, w rozmowie, między wymianą innych informacji.
                            • claudel6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 23:46
                              no to o co chodzi? lepiej by było gdyby wywalił sie z tym supermanem w srodku erotycznej akcji?
                  • ferrod Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 15:44
                    a ty zdecyduj czy szukasz kogos do seksu czy do związku? jesli ktos od razu zaczyna na temat czy lubisz anal, to znaczy że anal mu świat przyslania i to kim drugi czlowiek jest. i gdy żona hemeroidów dostanie i anala nie da to ją rzuci bo warunków "związku" nie spelnia? skupiając się na seksie wypada powiedzieć, że szuka się kogoś DO SEKSU. a nie udawać, że o "związek" chodzi. w modnej pogoni za seksem wielu zapomina, że związek to dynamika, bywa, że z jednym się lubi cos czego z drugim nie bardzo, a z chamem lub brudasem nie lubi się niczego. pan by był szczery jakby dał ogłoszenie "szukam kobiety do seksu z przebieraniem". albo gdyby szukał na portalach dla fetyszystow swojej drugiej "połówki".
                    • bri Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 15:58
                      Szukając kogoś do seksu można mieć bardzo podobne wymagania, jak szukając kogoś do związku. Dla niektórych ludzi seks jest centralną i najważniejszą rzeczą w związku, a już z pewnością dla bardzo wielu brak udanego seksu na początku znajomości z góry przesądza, ze żadnego związku z tego nie będzie.

Ty oczywiście możesz mieć inaczej, ale co poradzisz na to, że ludzie są różni? Czy on w ogóle faktycznie pisał na początku, że żony szuka, bo jakoś mi to umknęło?
                      • aneta-skarpeta Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 18:32
                        a mój mąż wcale nie miał byc do mężwoania- miał byc na chwilę i do seksu- i dla mnie i dla niego- choc nie poznalismy sie na sympatii czy innym sfokusowanym portalu

różnie bywa

i jakby mi wyskoczył tym, że lubi stawiać torciki to bysmy sie nie spotkali

natomiast gdyby mi powiedział to po slubie....

wink
          • claudel6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 23:44
            triss, naprawdę, nie brałaś w tym udziału, więc moze nie powtarzaj durnych stereotypów. siedziałam na tych sympatiach i innych kilka lat i naprawdę było mnóstwo ludzi szukających partnera, a nie bzykacza.
    • morgen_stern Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 14:32
      Nie wrzucił na profil, bo może nie chciał, żeby np. kumple z pracy wiedzieli?
      Jasne, że dobrze zrobił, rozsądny facet, baba histeryczka ze ściskodupiem.
      • triss_merigold6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 14:35
        Wiesz, ja rozumiem że po takim dictum można się nie chcieć umówić. Sama bym się nie umówiła, bo nie podzielam upodobań. Ale nie miałabym pretensji, że pan powiedział otwarcie. Miałabym pretensje, gdyby z łazienki wyszedł przebrany znienacka podczas którejś z randek.
        • morgen_stern Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 14:38
          Dlatego facet jest moim zdaniem w porzo, babka histeryzuje. Przecież ją na randce tym kostiumem nie zaatakował, tylko kulturalnie uprzedził.
    • elle_hivernale1 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 14:34
      Um...
      z jednej strony to:

https://www.latexbay.com/ebay/zentai/latex/Latex_spider_man_05.jpg

ale z drugiej Spider-Man, Spider-Man, does whatever a spider can, więc może być pożyteczny. Muchy przegoni, dużo miejsca nie zajmuje no i domator.
    • rhaenyra Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 14:34
      gupia baba
      ja bym fote w tym kostiumie wysepila
      • triss_merigold6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 14:36
        A po co? Musiałby być głupi, żeby rozsyłać foty, za duże ryzyko obciachu i szantażu.
        • rhaenyra Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 14:43
          e szantazu ?
          ten kostium to z maska chyba wiec male ryzyko rozpoznania
          a o obciach sie pan chyba nie martwi skoro taki kostium kupil i nosi czasem

a po co mi fotka?
          a kto sie moze by to fajnie wygladalo big_grin
    • morgen_stern Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 14:37
      Korespondowałam kiedyś krótko z chłopakiem, który miał diaper fetish, krótko mówiąc po przebraniu w pieluchę miał erekcję i rożne przyjemne doznania. Nigdy nie miałam styczności z tym fetyszem, więc zagadałam co i jak. Opowiadał, jak trudno znaleźć partnerkę, która też to lubi i że wszyscy myślą, że jest albo pedofilem, albo miłośnikiem scatu, a to nieprawda. Ogólnie fajny i inteligentny chłopak. Ciekawe, czy kogoś znalazł.
      On oczywiście tez od razu to zaznaczał, choć fakt, Sympatia to nie była smile
      • claudel6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 23:49
        diaper fetish?? OJP!
        • morgen_stern Re: Lateksowy kostium Spidermana 19.10.13, 08:15
          Pomyśl o czymkolwiek z zapewniam cię, że już jest jakiś miłośnik tego fetyszu...
    • nenia1 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 14:50
      Mnie chyba kręcą panowie przebrani w damskie ciuchy, chyba bo realu nie miałam możliwości sprawdzić, żaden się nie chciał przebierać wink ale w sumie reakcja pani mnie nie dziwi.
      Na portalach panów nie poznawałam, ale rozumiem, że Sympatia to zwykły portal randkowy, ludzie chcą się poznać, porozmawiać, myślą o stałych związkach, czy chcą się niezobowiązująco bzyknąć?
      Bo jeśli nie chodzi wyłącznie o bzykanie, to po co przy pierwszej rozmowie takie informacje? Przecież to dość wyraźnie sugeruje, że pan szuka pani w określonym celu.
      • triss_merigold6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 14:53
        Chyba po to, żeby nie tracić czasu. Po co mają się spotykać, poznawać, skoro warunek kluczowy, czyli udany seks i tak nie będzie spełniony.
        • nenia1 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 15:03

> Chyba po to, żeby nie tracić czasu. Po co mają się spotykać, poznawać, skoro wa
          > runek kluczowy, czyli udany seks i tak nie będzie spełniony.

To może dla jeszcze większej pewności przed pierwszą randką wprowadzić zwyczaj prarandki
          na której ludzie się bzykną, żeby czasu nie tracić.

Zresztą, jeżeli warunkiem udanego seksu dla pana ma być to czy pan ubierze kostium lateksowy czy nie, to pan jest fetyszystą i być może pani nie chce być jedynie fakultatywnym dodatkiem do zabawy o mniejszej randze niż lateks.
          • morgen_stern Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 15:12
            To tylko rozmowa, od której do "próbnego seksu" jeszcze daleko, wyluzuj.
      • morgen_stern Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 14:55
        Poza tym nawet jeśli szukają stałych związków to określenie nietypowych upodobań seksualnych jest dość rozsądne, przez takie rzeczy ludzie się potem mogą rozstać.
        • nenia1 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 15:06
          Bez przesady, prędzej się rozstaną przez mikropenisa niż przez lateksowy kostium, a jednak nikt na razie nie propaguje umieszczanie zdjęć i podawanie wielkości penisów na portalach randkowych, czy może coś mnie ominęło?
          • morgen_stern Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 15:10
            Chyba się nie rozumiemy. Naprawdę myślisz, że ludzie nie rozstają się przez diametralnie różne preferencje seksualne? A tu dodatkowo mamy do czynienia z fetyszyzmem, naprawdę mało jest kobiet, które zaakceptują zaawansowane przebieranki.
            • nenia1 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 15:30
              Oczywiście, że mogą się rozstać z tego powodu, jak i z 1000 innych.

Jednak normalnie myślący koleś, który chce stworzyć stały związek, raczej nie wylatuje od razu
              z tym jakie ma nietypowe preferencje seksualne do osoby, którą nawet na oczy nie widział.
              Jeżeli nie chce tracić czasu to moim zdaniem szukam for o takiej właśnie tematyce i tam poznaję zainteresowane panie, które raczej nie będą wtedy zaskoczone pojawiającą się tematyką a szansa znalezienia tej która lubi przebieranki dramatycznie rośnie. Jeżeli jednak loguje się na zwykłym portalu randkowym, gdzie ludzie piszą aby stworzyć związek na różnych płaszczyznach, nie tylko seksualnych, a w kulturze jakiej żyjemy seks zazwyczaj nie jest pierwszym elementem rozmowy, to trudno albo ryzykuję, że zmarnuję czas (w sumie jakby kontakt z drugim człowiekiem, interesująca rozmowa ale bez seksu mogła być tylko marnowaniem czasu) albo nie ryzykuję, ale liczę się z tym, że odstraszę rozmówcę. Jakoś sobie nie przypominam pierwszej randki, na której pan mi wyjechał z teksem, że najbardziej lubi od tyłu, albo że ma wzwód na widok damskich szpilek.
              • triss_merigold6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 15:51
                Pliz kobieto, chyba nie wiesz o czym mówisz.
                Gdybym poznała faceta, pospotykała się, zauroczyła jakoś i koleś podczas n-tej randki wyskoczyłby z przebieranką/innym fetyszem, to bym zareagowała agresywnie. Ponieważ zmarnował mój czas, bo na związek nie byłoby szans.
                • ferrod Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 16:04
                  Ktoś kto "jest uzależniony od....." uczciwy jest gdy informuje na wstępie. Dobrze, ze facet powiedział od razu, choć wg mnie mógł uprzedzić wcześniej-nie wiem na ile rozmawiali mailowo. Otrzymywanie takiej nieprzyjemnej dla siebie info na swój telefon we własne uszy jest mniej przyjemne niż zostawienie tego w necie na randkowym koncie, oraz może się kojarzyć z zaplanowaną perwersją faceta, który chciał planowo szokować obcą dziewczyne.
                  Psycholi tam aż nadto.
                  A co do reakcji twoich koleżanek, to przypuszczam że im się nudzi i takie roztrząsanie i robienie wideł z igły wokół tego incydentu zwyczajnie zabija im czas. tongue_out

• nenia1 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 16:18

> Pliz kobieto, chyba nie wiesz o czym mówisz.
                  > Gdybym poznała faceta, pospotykała się, zauroczyła jakoś i koleś podczas n-tej
                  > randki wyskoczyłby z przebieranką/innym fetyszem, to bym zareagowała agresywnie

Wybacz triss, ale w sevres jeszcze nie leżysz, ty byś tak zareagowała, ktoś inny inaczej.
                  Jak widać po twoich koleżankach jednak mają zupełnie inne zdanie niż ty.
                  • triss_merigold6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 16:41
                    No, moje koleżanki to nie są. uncertain
                • aandzia43 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 17:42
                  , to bym zareagowała agresywnie
                  > . Ponieważ zmarnował mój czas, bo na związek nie byłoby szans.

Też bym się wkurzyła. Po kiego grzyba kręci się wokół kobiety, robi jej nadzieję, jeśli wie, że warunkiem jego udanego seksu jest nieciesząca się powszechnym entuzjazmem kobiet przebieranka?
                  • triss_merigold6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 17:52
                    IMO tu pan zachował się w porządku, sobie i tej kobiecie oszczędził rozczarowania i kwasów.
                    • aandzia43 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 19:30
                      A tak, TEN konkretny pan z postu założycielskiego zachował się w porządku: uprzedził, co jest dla niego ważne, a na co neikoniecznie są amatorki.
              • claudel6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 23:55
                kompletnie nie masz racji. widać, ze na maxa teoretyzujesz, nawet nie musnęlaś w realu tego tematu.
                mam kumpla, który lubi BDSM, tylko lubi, nie jest uzależniony, i naprawdę po wielu doświadczeniach z różnymi kobietami było jasne, ze musi związać się z taką otwartą na ten temat i trzeba to badać od poczatku znajomosci, bo inaczej to tylko strata czasu była.
                • nenia1 Re: Lateksowy kostium Spidermana 19.10.13, 12:48
                  claudel6 napisała:

> kompletnie nie masz racji. widać, ze na maxa teoretyzujesz, nawet nie musnęlaś
                  > w realu tego tematu.

Cóż za przenikliwość Sherlocku smile kilka razy piszę w tym wątku, że żaden z moich facetów nie lubił przebieranek, więc twoja konkluzja, że tak powiem, odkrywcza nie jest.

Co do reszty - pisałam również, że wszystko zależy jaki jest stopień fetyszyzmu, o ile mówimy tu o fetyszyźmie a nie o bardziej rozbudowanych fantazjach seksualnych.
          • claudel6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 23:52
            chyba nie kumasz. myślisz, że większośc kobitek by się związalo na luzach z gościem, który do erekcji potrzebuje spidermena? pomyśl o sobie - czy tak?
    • nihiru Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 14:53
      > Spróbujcie się nie śmiać.

Weź tu się nie śmiej...big_grin

A pani jest pruderyjna histeryczka. Rozumiem, że nie podziela zainteresowań, ale żeby od razu takie oburzenie?!.....
      • ferrod Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 14:55
        a mnie się wydaje, że najbardziej oburzona to Triss jest tongue_out
        • triss_merigold6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 15:43
          Nie, ja nie jestem oburzona. Raczej podchodzę jak do freak show, nigdy nie spotkałam mężczyzny o niestandardowych preferencjach (a przynajmniej nic o tym nie wiem).
    • rosapulchra-0 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 14:57
      Też bym oceniła zachowanie pana na plus.
      • przystanek_tramwajowy Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 15:07
        A może pan w ten sposób testował panią na okoliczność mania lub niemania poczucia humoru? Koleżanka triss odpadła ze względu na ciężki dupościsk.
        • rosapulchra-0 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 15:08
          przystanek_tramwajowy napisał:

> A może pan w ten sposób testował panią na okoliczność mania lub niemania poczuc
          > ia humoru? Koleżanka triss odpadła ze względu na ciężki dupościsk.
          >

No i nici z anala..
    • myga Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 15:07
      Wlasnie obejrzalam serial National Geographic Channel Taboo, odcinek Private Passions, i tam byla pokazana para w takich kostiumach, uwazam, ze facet postapil uczciwie, nie wiem, czemu pani sie oburza, ostatecznie chyba on wlasnie szuka osoby, ktora by te jego pasje podzielila. Tak jak piszesz, zaoszczedzil czasu i rozczarowan, zreszta wzajemnych.
    • rosapulchra-0 Właśnie spróbowałam sobie 18.10.13, 15:10
      wyobrazić mojego męża w lateksowym kostiumie Spidermana.. Normalnie popłakałam się ze śmiechu http://emots.yetihehe.com/1/rotfl.gifhttp://emots.yetihehe.com/1/rotfl.gifhttp://emots.yetihehe.com/1/rotfl.gif
    • bri Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 15:12
      Dawaj kontakt do gościa - mam dla niego dziewczynę wink
    • princess_yo_yo Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 16:08
      ja to bym sie chetnie z kims takim zaprzyjaznila, I zobaczyla jak to grono przebierajace sie wyglada.
      na randki bym sie nie umawiala
      nie rozumiem oburzenia.
      • bri Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 16:22
        Przebierane imprezy są bardzo fajne. Bardzo takie lubię i regularnie uskuteczniam, ale to jest po prostu wygłupianie się i nie ma nic z seksem wspólnego, nawet jeśli ktoś założy coś lateksowego. Zobaczyć na żywo znajomych panów w samych rajstopach udających, że tańczą Jezioro Łabędzie - można się posikać ze śmiechu.
        • bi_scotti Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 18:26
          Byl episode CSI o takich, co sie za zwierzatka futerkowe przebierali - gdybym koniecznie musiala, ro chyba wolalabym jednak z Misiem Yogi albo Psem Pluto niz ze Spiderman, jakby juz naprawde nie bylo innego wyjscia tongue_out
          Plus dla pana za krotko, prosto i klarownie; pani oburzona naprawde powinna takie konwersacje brac bardziej easy. W koncu szuka frajdy a facet oszczedzil jej czasu i energii. Moze nastepnego sama z gory zapyta w co sie lubi przebierac?
    • aneta-skarpeta Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 18:19
      szacun dla faceta

ja bym była wdzięczna ze mi od razu powiedział

a koleżanka wolałaby sie dowiedzieć w łóżku?
    • lauren6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 18:40
      Szczerze, to nie wiem czy bym skreśliła faceta za strój Spidermana. Raczej chciałabym go bliżej poznać i zobaczyć jak na żywo wygląda jego hobby. Dopiero wtedy oceniłabym czy przeszkadza mi to w kontynuowaniu bliższej znajomości, czy nie.

Rozumiem, że facet pewnie dotąd trafiał na laski przerażone jego zainteresowaniami, dlatego logiczne, że ostrzega o nich przed pierwszą randką.

Ale ale. Czy my nie mówimy o tej siostrze singielce i jej koleżankach 35++? No sorry, ale w tym jeziorze co lepsze sztuki zostały wyłowione. Zostają rozwodnicy, odpady atomowe, nieudacznicy życiowi... i panowie hobbistycznie przebierający się w lateks. Żeby tak od razu skreślić faceta i jeszcze obrobić mu dupę z koleżankami, mając do wyboru nieco mniej interesujące alternatywy?
      • ledzeppelin3 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 18:52
        Po 35 to już niestety tylko Spidermeni, prawiczki i kryptogeje
        Absolutnie punkt u gościa za szczerość, ale koleżance też się nie dziwię. Potem by wyszło, że mu staje tylko w lateksowym trykocie , a ona musi się przebierać za Black Cat
        • triss_merigold6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 19:00
          Gość 44 czy 45 wiosenek.
      • triss_merigold6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 18:59
        To akurat koleżanka sis, z kręgu wielkomiejskich atrakcyjnych niebanalnych. Pani dosyć stara już, bo czterdziechy dobija i nie szuka niezobowiązujących znajomości na jeden weekend tylko chcialaby założyć rodzinę konkretnie. Co też ma w opisie na profilu.

Przyznasz, że akurat pan się idealnie nadaje do obrobienia, w końcu zwykle nie trafiają się często takie egzemplarze. big_grin
        Ja bym skreśliła, ale ja mam upodobania bardzo proste.
        • riki_i Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 19:42

> To akurat koleżanka sis, z kręgu wielkomiejskich atrakcyjnych niebanalnych. Pan
          > i dosyć stara już, bo czterdziechy dobija i nie szuka niezobowiązujących znajom
          > ości na jeden weekend tylko chcialaby założyć rodzinę konkretnie. Co też ma w o
          > pisie na profilu.

Nic tak nie odstrasza każdego faceta niż "pani dobijająca do czterdziechy, która nie szuka niezobowiązujących znajomości na jeden weekend tylko chcialaby założyć rodzinę konkretnie i ma to napisane na profilu". big_grin

btw "wielkomiejska atrakcyjnie niebanalna" zgrzyta mi żwirem w zębach
          • aandzia43 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 20:13
            Ale pan chyba przeczytał opis zanim podjął rozmowę z panią?
            • aneta-skarpeta Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 20:25
              no i może on tez chce załozyc rodzine, tylko w stroju spidermana, że tak powiemwink

mi by np bardzo przeszkadzało gdyby moj mąż w niedziele, gdy jestem z dziecmi na basenie zakłądał moje majtki

rzutowąłoby to także na nasze współżycie bo ja wyobraźnie to mam bogatąwink
              • triss_merigold6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 20:34
                Off topowo: jeździmy czasem na rekonstrukcje czy inne bitwy narodów, znajomi się w to bawią. Gladiator, starożytny Słowianin, wiking, kozak, husarz czy inny towarzysz pancerny - no problem, zdrowe duże chłopy, mnie się podobają przebrani w stroje z epoki. Pewnie z wojskami napoleońskimi miałabym problem ze względu na te bokobrody i czapy. tongue_out
                Ale sorry, koleś w moich ciuchach? Albo w ogóle w damskich, bo w moje to by się raczej nie zmieścił. I jeszcze wychodzący na imprezy z innymi podobnie ustrojonymi. No, nie, -3000 do atrakcyjności seksualnej.
                • nenia1 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 20:43

> Ale sorry, koleś w moich ciuchach? Albo w ogóle w damskich, bo w moje to by się
                  > raczej nie zmieścił. I jeszcze wychodzący na imprezy z innymi podobnie ustrojo
                  > nymi. No, nie, -3000 do atrakcyjności seksualnej.

No właśnie, tak jak napisałam, części z was po prostu nie nie podoba się przebieranie faceta.
                  Szczerze mówiąc ja nie mam jakiegoś archetypu silnego macho w przepoconym podkoszulku, więc taka informacja jaką pan udziela nie ma dla mnie w sumie znaczenia. Znaczenie ma natomiast przekroczenie granic i raczenie intymnymi szczegółami przez obcą osobę. Może twoja znajoma myśli tak samo jak ja, co inne miało dla niej większe znaczenie.
                  • triss_merigold6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 20:48
                    Preferencje też jej się nie podobały, nie łyknęłaby czegoś takiego na dłuższą metę.
                    Wiem że to nieszkodliwe, ale mnie jednak trochę brzydzi, ale ja w gronie tych z archetypem silnego macho. Damskie ciuchy do w/w nie pasują bez względu na urodę pana.
                • aneta-skarpeta Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 20:51
                  mhhhhhh taki wiking to inna melodia, Tris
                  • triss_merigold6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 20:53
                    Rekonstruktorzy od pradziejów w szatach niedbale spiętych kościanymi zapinkami i odsłaniających dużo, też są nieźli. big_grin
                    • aneta-skarpeta Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 20:58
                      jest taki nowy serial- vikings

polecam
              • claudel6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 19.10.13, 00:00
                > no i może on tez chce załozyc rodzine, tylko w stroju spidermana, że tak powiem
                > wink

big_grinD

> mi by np bardzo przeszkadzało gdyby moj mąż w niedziele, gdy jestem z dziecmi n
                > a basenie zakłądał moje majtki

mnie to by raczej na tym etapie naszego pożycia fascynowało big_grin
        • turzyca Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 20:01
          Pan
          > i dosyć stara już, bo czterdziechy dobija i nie szuka niezobowiązujących znajom
          > ości na jeden weekend tylko chcialaby założyć rodzinę konkretnie. Co też ma w o
          > pisie na profilu.

Zakladajac, ze pan poza tym nadaje sie na ojca i meza idealnie i byliby sobie w stanie poukladac kwestie "ubraniowe", to w sumie dlaczego nie? Ona wychodzi w kazda sobote z dziecmi na basen, on ma 3 godziny na paradowanie w czym mu sie tylko zywnie podoba.
          Nie ten kaliber, ale kojarzy mi sie nachalnie: kolega mojego ojca opowiadal, ze w kazda niedziele o 11:50 robi sobie herbate. Bo zona idzie na msze, a on sobie wtedy przez godzine rozglosnie siorbie. Przez reszte tygodnia pije herbate po cichutku, bo zonie strasznie przeszkadza, a jemu smakuje w sumie tylko taka siorbana. Zdaje sie, ze ta niedzielna herbatka walnie przyczynila sie do trwalosci ich malzenstwa. wink
          • aandzia43 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 20:12
            Gdyby jemu wystarczyły przebieranki sam na sam ze sobą, tak jak panu od herbaty siorbanie w pustym domu, to naprawdę nie ma sprawy smile Ale kostium jako integralna część pożycia małżeńskiego odpada.
            • turzyca Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 21:01
              aandzia43 napisała:

> Gdyby jemu wystarczyły przebieranki sam na sam ze sobą, tak jak panu od herbaty
              > siorbanie w pustym domu, to naprawdę nie ma sprawy smile Ale kostium jako integr
              > alna część pożycia małżeńskiego odpada.

Ale dla kogo odpada? Dla Ciebie? Dla opisanej w watku pani? Dla wszystkich kobiet? Moim zdaniem kazdy ma inaczej skrojone potrzeby i nie da sie tak uogolnic. Bo moze jemu zalezy na oku obserwatora co jakis czas, ale nie potrzebuje tego jako rozgrzewki? A dla niej to nie problem posluzyc za obserwatora, o ile nie pojda pozniej do lozka? A moze potrzebuje tego jako rozgrzewki, ale nie musi miec do tego obserwatora, wiec wystarczy, ze pani zostawi go na pol godziny w sypialni samego? A moze trafi na pania, ktora kreca faceci w lateksie (bo zdarzaja sie i takie) i zalozenie tytulowego kostiumu bedzie jednoznacznym wstepem do bardzo upojnego wieczoru.
              Nie ma bezposredniego przelozenia zachowan sypialnianych na zycie pozalozkowe. Trafiaja sie pary, ktore za drzwiami sypialni robia naprawde dziwne rzeczy, a w zyciu codziennym sa idealnymi obywatelami i cudownymi rodzicami. Zreszta podobno upodobania sm koreluja w duzej mierze z inteligancja. Ja sie nauczylam nie zagladac ludziom pod koldre, ani w ogole za drzwi sypialni, to ich wlasna sprawa, co tam robia, o ile obydwoje tego chca. Dla mnie wazne jest, jak sie sprawdzaja w rolach spolecznych, czy sa dobrymi wspolpracownikami, kolegami, rodzicami dzieciom i wreszcie partnerami dla siebie. I dlatego nie skreslalabym pana na wstepie. Jesli bylby faktycznie zainteresowany zalozeniem rodziny i wygladalby na dobry material na ojca. I oczywiscie o ile bylabym w stanie zniesc lateksowy kostium spidermana... choc ja akurat spidermana nie lubie.
              • aneta-skarpeta Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 21:12
                mozna robic najdziwniejsze rzeczy w sypialni- ale musi to krecic obie strony, zeby budowało, a nie dzielilo

bo jak zostawiasz rytualnie meza na 30 min samego zeby sie podkreciłlateksem zanim mnie przeleci- to sory, ale mi cycki wtedy opadają i naprawdę nie jest to specjalnie podniecające, że facet MUSI się sam nastroic i wtedy może dopiero uprawiać seks
                • turzyca Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 21:19
                  > bo jak zostawiasz rytualnie meza na 30 min samego zeby sie podkreciłlateksem za
                  > nim mnie przeleci- to sory, ale mi cycki wtedy opadają i naprawdę nie jest to s
                  > pecjalnie podniecające, że facet MUSI się sam nastroic i wtedy może dopiero upr
                  > awiać seks

A jesli facet w akcji bylby nieziemski, idealnie reagujacy na wszystkie Twoje nastroje i potrzeby? Taki ze zalowalabys kazdej jednej straconej okazji do zaszycia sie z nim sam na sam?
                  • aneta-skarpeta Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 21:25
                    mysle i mysle i chyba jednak nie

no nie wiem jaki raj musiałby przede mną otworzyc-pewnie niesprawiedliwie nie dałabym mu szansu- ale w sumie samarytanką nie jestem i nie ma konieczności zeby dawac każdemu szanse, bo a nóż

aseksualnie działa na mnie przebieranie facetów w damskie ciuszki i mocne fetysze typu maska, strój- mozna raz dla jaj sie przebrac, ale mnie to smieszy, nie podnieca

zbytnio by mi to przeszkadzało co by mnie w pewien sposób mogło blokować w łózku, bo bym np myslala- ooo pewnie wolałbybyc teraz w stroju batmana, albo miec na sobie stringi i by to go bardziej podniecało

jednoczesnie nie kazde fetysze mnie odstraszaja- ale nie lubie generalnie silnych fetyszy, bo zbytnio sie narzucają- mogę kombinować, mogę próbować - ale to jest na trochę innych zasadach
                    • ledzeppelin3 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 21:30
                      Jak go kręcą damskie ciuchy to na bank jest typem uległym, a ile można bawić się w dominę?
                    • turzyca Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 21:34
                      > mysle i mysle i chyba jednak nie

Podobaja mi sie Twoje odpowiedzi, bo sa takie konkretnie zorientowane na siebie, nie uogolniasz na cala populacje. Milej sie dzieki temu dysktuje. smile

> jednoczesnie nie kazde fetysze mnie odstraszaja- ale nie lubie generalnie silny
                      > ch fetyszy

A mnie psiapsiola ostatnio w rekaw plakala, bo nowy partner idealny pod kazdym wzgledem, ale wykluczyl nie tylko wszelkie formy bicia ale nawet jedwabna wstazeczka jej do lozka nie przywiaze.
                      Kazdemu wedlug potrzeb.
                      • aneta-skarpeta Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 21:44
                        no właśnie kazdy z nas ma jakiegos bzika i jak widac jak w tej sferze cos nie gra to jest kiepsko

moze byc nawet letni i rzadki seks- oby tylko obojgu to pasowało
              • aandzia43 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 23:23
                Oczywiście, że dla mnie odpada. O sobie piszę smile No i dla całkiem sporej grupy pań. A dla tych, których kręcą panowie w lateksach (lub przynajmniej są tolerowani), pan z postu Triss to niezła gratka. I bardzo dobrze, patrząc na to d pozycji kobiety z moimi preferencjami, że wyłuszczył na wstępie, o co mu chodzi. Ja bowiem nie byłabym w stanie znieść kostiumu człowieka-pająka w sypialni. Nawet gdyby sprawdzał się świetnie e różnych rolach społecznych wink Więc szkoda czasu pana na zaloty do pani, która pi pierwszej wspólnej nocy zrezygnowałaby z jego usług.
        • ledzeppelin3 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 21:00
          No, ja bym tam na jej miejscu spróbowała zabawić się raz i drugi w przebieranki, nie ma bata

TYlko pewnie pani nie chce tracić czasu, bo już go wykorzystała w nadmiarze smile
    • sanciasancia Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 18:52
      Facet bardzo uczciwie postawił sprawę. Nie rozumiem koleżanek.
    • lilly_about Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 19:00
      Oburzyć to bym się nie oburzyła, ale czy chciałabym usłyszeć taką informację na dzień dobry od obcego chłopa? Niekoniecznie. Dla mnie to takie trochę sztuczne, że pan chce na hurra powiedziec wszystko, bo tak traktuję tę informację: mam takie upodobanie i albo je zaakceptujesz, albo nie. Oprócz tego lubie lizać stopy i puszczać bąki.
      • triss_merigold6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 19:04
        Dobra, to kiedy byłby dobry moment?
        • lilly_about Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 19:16
          Odpowiedni? Nie wiem, w jakim kierunku poszła rozmowa, że on jej to powiedział. Bo nie wyobrażam sobie, że gadam z obcym chłopem i on mówi cześć lubię schabowe i przebieranki, a w niedziele chodze na obiady do matki. Na wszystko jej czas. Ankiety telefonicznej nie trzeba od razu wypełniać.
          • aandzia43 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 19:41
            lilly_about napisała:

> Odpowiedni? Nie wiem, w jakim kierunku poszła rozmowa, że on jej to powiedział.

W kierunku, powiadasz? Cała znajomość (z tego co pisze Triss) od początku nawiązywana była w kierunku zejścia się ewentualnego damsko męskiego. Więc logiczne, że najistotniejsze dla tego ewentualnego zejścia upodobania należy wyłożyć na początku. Gdyby zapoznali się w kółku czytelniczym lub filatelistycznym i spędzać mieli zamiar wieczory na porządkowaniu klaserów to rzeczywiscie nie miałoby znaczenia, czy lubią się kochać po ciemku czy przebrani za choinkę.
            • nenia1 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 20:35
              aandzia43 napisała:

> W kierunku, powiadasz? Cała znajomość (z tego co pisze Triss) od początku nawią
              > zywana była w kierunku zejścia się ewentualnego damsko męskiego. Więc logiczne,
              > że najistotniejsze dla tego ewentualnego zejścia upodobania należy wyłożyć na
              > początku.

Kurcze, dla mnie problem byłby głównie w tym w jakim natężeniu występują preferencje pana,
              co innego przebierać się w sypialni, co innego chodzić w spódnicy do pracy.
              W sumie nie widzę nic szczególnie strasznego ani w lateksie, ani w przebierankach, w związku z czym nie oczekuję informacji o tym co kto lubi w łóżku zaraz na początku znajomości, chyba że pan lubiłyby bić po twarzy albo seks ze zwierzętami, ale ten pan lubi jedynie zwykłe przebieranki, nie jest to dla mnie na tyle istotne, nie narusza mojej czy cudzej cielesności i nie zaważałoby na zerwaniu z tego powodu znajomości z facetem, który jest fajny, miły, pracowity, inteligentny i fizycznie pociągający.
              Kobiety noszą spodnie i ścinają się na jeża, to niech sobie facet jak lubi założy pasek, rajstopy i stringi, jak jest wysoki i szczupły, z ładnymi nogami, może być całkiem fajny widok.
              Natomiast odstraszają mnie ludzie, którzy wywalają z siebie pewne intymne szczegóły w sytuacji, gdy nie nawiązała się jeszcze więź, bo trudno tu mówić o czymkolwiek gdy do wyznania dochodzi w trakcie pierwszej rozmowy i to jeszcze telefonicznej.
              Ja potrzebuję czasu na otwarcie i być pani z wątku triss również, w komunikacji międzyludzkiej występuje zasada "wzajemnej otwartości" i właściwie co na takie dictum można odpowiedzieć osobie praktycznie zupełnie nie znanej? Ojej, jak fajnie, że się przebierasz, ja z kolei lubię zabawę w pana doktora połączoną z lewatywą. Udawać, że się nic nie słyszało? Powiedzieć, dla mnie to obrzydliwe, spadaj?
              Siłą rzeczy druga strona zostaje postawiona w dość, moim zdaniem, niezręcznej, wymagającej otwartości w intymnej sprawie, na którą może nie mieć ochoty.
              Rozumiem jednak, że dla wielu z wypowiadających się tu pań, przebieranka w sypialni jest rzeczą na tyle poważną, że odrzuciłyby tego pana, więc może faktycznie w tym wypadku dobrze się, z ich punktu widzenia, stało.
              Jak widać jednak, panią nie tyle oburza sam fakt preferencji pana, ile fakt nieoczekiwanej i wczesnej informacji o nich, ja reagowałabym tak samo, choć upodobania pana sądzę, że by mi nie przeszkadzały.
              • triss_merigold6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 20:40
                Abstrahując od momentu podania informacji, akurat fetysz pana skreśla w oczach tej konkretnej pani, więc dobrze że usłyszała info szybko.

IMO gdyby dowiedziała się w każdym innym momencie, poczułaby się jeszcze gorzej, a tak nawet gościa nie spotkała osobiście i nie zdążyła się przyzwyczaić.
                • nenia1 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 20:47
                  Ale fetysz może być o różnym stopniu nasilenia. Lekki fetysz potrafi wprowadzić nieco odjechanych emocji, co innego jak jest to problem o dużym nasileniu, wtedy można się leczyć, a nie odstraszać partnerki na pierwszej telefonicznej randce. Dlatego w sumie uważam, że taka informacja coś mówi i nic nie mówi, a na pewno sprowadza rozmowę dwojga nieznających się osób na intymne tematy.
                  Trudno oczekiwać by taka rozmowa przyniosła coś konstruktywnego.
                  • triss_merigold6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 20:51
                    Jeso, zależy jaki fetysz, prawda? Facet, któremu po prostu podobają się kobiety w wysokich kozakach na szpilce i pobudzają go silniej, to jednak co innego niż facet któremu nie stanie bez tych kozaków. Przebieranie się w strój postaci z amerykańskiej kreskówki lub w damską bieliznę, to jednak taki kaliber, który nie może kobiecie przeszkadzać. Jeśli przeszkadza nawet tylko trochę, to za chwilę będzie przeszkadzać bardzo bardzo.
                    • aneta-skarpeta Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 20:55
                      problem pojawia się jeszcze gdzie indziej- gdy kobiecie na mysl o spidermanie wszystko opada

tak jakby facet przy kończeniu lubił mówić " mamusiu" no niby niegroźne, mozna udawać, że nie słyszysz- ale w końcu cycki mogą opaść, nawet jak chlop juz przy tobie tego nie mówi
                      • triss_merigold6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 20:57
                        Bleeee....
                        Ano opada. Nawet nie idzie się śmiać tylko brzydzi i żenuje.
                    • nenia1 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 21:01

> Przebieranie się w strój postaci z
                      > amerykańskiej kreskówki lub w damską bieliznę, to jednak taki kaliber, który ni
                      > e może kobiecie przeszkadzać. Jeśli przeszkadza nawet tylko trochę, to za chwil
                      > ę będzie przeszkadzać bardzo bardzo.

Kreskówka mnie nie rusza, no może Batman trochę wink, za to uwielbiam wysokich i smukłych facetów z pięknymi nogami, a szpilki jak dobrze wiemy jeszcze nogi wydłużają więc...

Niestety, życie jest okrutne, widocznie mam taki typ urody, który przyciąga silnych samców
                      i żaden nie chciał się przebierać.
                  • aandzia43 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 21:00
                    Jeśli poinformował na wstępie, to znaczy, że fetysz ma raczej nasilony. Poza tym nie rozumiem, po co miałby się leczyć ktoś, kto jest fetyszystą? Tak lekką ręką proponujesz leczenie "w razie czego". To są tak silne upodobania, że prędzej szuka się partnera do nich niż "leczy", bo się jakiejś świeżej pani nie podoba.
                    • nenia1 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 21:06
                      aandzia43 napisała:

> To są tak silne upodobania, że prędze
                      > j szuka się partnera do nich niż "leczy", bo się jakiejś świeżej pani nie podob
                      > a.

Gorzej jak to nekrofilia.
                      • aneta-skarpeta Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 21:16
                        ale generalnie facet ma przechlapane- moze byc fajnym gosciem, ale nie moze znalesc amatorki spidermena ( pewnie pare razy dostał po dupie) i jest w kropce

specjalnie dla Was

https://muka.pl/i/nastepca-spiderman-przebranie.jpg
              • lilly_about Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 20:41
                Ładnie to ujęłaś nenia.
              • ledzeppelin3 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 21:11
                niech sobie facet jak lubi zało
                > ży pasek, rajstopy i stringi, jak jest wysoki i szczupły, z ładnymi nogami, moż
                > e być całkiem fajny widok.

Dżizas, Nenia, wyobrażasz sobie gościa z podwiązkami, w pończochach, peniuarach i stojącym wackiem wyłaniającym się spośród tego kramu?
                • turzyca Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 21:13
                  > Dżizas, Nenia, wyobrażasz sobie gościa z podwiązkami, w pończochach, peniuarach
                  > i stojącym wackiem wyłaniającym się spośród tego kramu?

Ktoras cos mowila o przebierankach historycznych jako akceptowalnych? tongue_out
                  https://farm3.static.flickr.com/2710/4308081474_e22ba0c200_m.jpg
                  • triss_merigold6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 21:17
                    Ale to nie jest serio. Rekonstruktorzy przebierają się po to, żeby się ponaparzać mieczami/szablami/postrzelać z muszkietów, a nie po to żeby uprawiać ze sobą seks.
                    • aneta-skarpeta Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 21:19
                      nie po to żeby uprawiać ze sobą
                      > seks.

wziełaś i rozczarowałaś całe forum!
                    • turzyca Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 21:22

a nie po to żeby uprawiać ze sobą
                      > seks.

Naiwnas jak dziecko.
                      • triss_merigold6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 21:42
                        Nie, to nie są milośnicy gejoparties. Powiedziałabym, że rola kobiet jest tam dość istotna, aczkolwiek głównie ozdobno-rekreacyjna.
                        • turzyca Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 22:00

> Nie, to nie są milośnicy gejoparties. Powiedziałabym, że rola kobiet jest tam d
                          > ość istotna, aczkolwiek głównie ozdobno-rekreacyjna.

Rekonstrukcje sa nie tylko bitewne, sa cale bractwa rekonstrukcji codziennych, ktore jaraja sie metodami impregnacji namiotu i rozkmniaja kroki tanca na podstawie dawnych tekstow. I szczegolnie te taneczne sa mocne koedukacyjne, bo plasy mesko-meskie sa sprzeczne z wymowa choreografii, wiec zespol musi byc pol na pol.
                          A jak posiedzisz z ludzmi dosc dlugo, to sie dowiesz, ze szatka z kapturkiem to nie tylko na wieczor taneczny, ale i na powieczor poziomy bywa wdziewana.
                          • aandzia43 Re: Lateksowy kostium Spidermana 19.10.13, 01:04
                            Hehe, igraszki w ciżmach i podwice między kołowrotkiem a cebrzykie? Jestem to sobie e stanie wyobrazić big_grin Podejrzewam, że nierzadko rekonstruktorzy ulegają nastrojowi miejsca i kostiumu. Ale Triss chyba chodziło o to, że głównym celem rekonstrukcji nie są poszukiwania doznań erotycznych wink

--
                            Wg mnie burdele i agencje to raczej wstydliwe dowody ostatecznej męskiej kapitulacji. Gdy oferta własna jest już tak licha, że można tylko portfelem w śmieciach grzebac szukając jakie spady się trafia. By klasyk Gomory smile
                  • aneta-skarpeta Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 21:18
                    jest i wiking! sam seksbig_grin
                    https://www.przebrania.pl/files/7411_9564.jpg
                    • nenia1 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 21:21
                      aneta-skarpeta napisała:

> jest i wiking! sam seksbig_grin

big_grin big_grin
                • nenia1 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 21:15
                  ledzeppelin3 napisała:

> Dżizas, Nenia, wyobrażasz sobie gościa z podwiązkami, w pończochach, peniuarach
                  > i stojącym wackiem wyłaniającym się spośród tego kramu?

Nio big_grin

Fajna perwersja wink
                  • ledzeppelin3 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 21:18
                    Może, jak gość lubi lateks, dałby się namówić na wdzianko motocyklisty z niemieckich pornoli z lat 80 tych?
                    • aneta-skarpeta Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 21:20
                      taki?
                      https://images.okazje.info.pl/p/odziez-i-obuwie/4622/kostium-village-people-motocyklista.jpg

ps piatek jest, może któraś się rozgrzeje przed wieczorem od tych zdjęćwink
                      • ledzeppelin3 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 21:24
                        Dokładnie taki
                        I okolice wacka pięknie wygolone, to odstępstwo od lat 80-tych
                        • aneta-skarpeta Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 21:26
                          oo widzę, że gorąca noc się szykujewink
                    • nenia1 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 21:23
                      ledzeppelin3 napisała:

> Może, jak gość lubi lateks, dałby się namówić na wdzianko motocyklisty z niemie
                      > ckich pornoli z lat 80 tych?

Kurde otwiera się przed nami ocean możliwości

Triss, może podeślij go na e-mamę, przygarniemy go, a facet wzbogaci swoją garderobę
                      o parę niezłych kostiumów big_grin
                      • triss_merigold6 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 21:43
                        Przeca go nie znam.
    • inguszetia_2006 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 19:15
      Witam,
      Też uważam, że punkt dla pana. Za uczciwość. Następny proszę;-P
      Pzdr.
      Ing
    • poecia1 Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 19:29
      Na powiedzenie takich rzeczy nigdy nie ma dobrego momentu. Pan zachował się w porządku nikogo nie zaskoczył w trakcie, nie oszukał i nie zwodził, pewnie liczy że w ten sposób znajdzie na tyle otwartą panią, że stworzą wspólnie bliższą relację.

A co do szukania na portalach "branżowych" to niestety sprawdza się to raczej tylko przy szukaniu przygód nie związków. A każdy ma przecież prawo do związku nawet pan w lateksowych majtkach.
    • drinkit Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 20:33
      Na miejscu tej pani byłabym bardzo wdzięczna za taką informację na początku, która pozwoli oszczędzić czas. Nie wiem skąd to oburzenie, no chłop ma taki fetysz po prostu. Ludzka rzecz.
    • dniuy znaczy chłop przyznał się, że jest transwestytą 18.10.13, 20:50
      a pani go nie chciała?
      nie rozumiem, wszak wg forumowej mody, taka stara singielka powinna się cieszyć, że w ogóle jakiś facet z nią chce gadać, i powinna go z pocałowaniem ręki brać na chatę.
      • triss_merigold6 Re: znaczy chłop przyznał się, że jest transwesty 18.10.13, 20:52
        Są jakieś granice desperacji...
        • ledzeppelin3 Re: znaczy chłop przyznał się, że jest transwesty 18.10.13, 21:02
          Powinna wyjąć jakiegoś żonkosia nieszczęśliwego w małżeństwie. Koło 40 -stki zaczyna się ruch w tym interesie. Chyba lepszy obcy przychówek niż Batman.
          • ledzeppelin3 Re: znaczy chłop przyznał się, że jest transwesty 18.10.13, 21:05
            A poza tym bo to wiadomo, co taki ukrywa w tych lateksowych kalesonach
            A taki z drugiego obiegu to juz chociaż przetestowany i nauczony nie sikać na deskę klozetową
            • triss_merigold6 Re: znaczy chłop przyznał się, że jest transwesty 18.10.13, 21:49
              Ona chce mieć raczej własny przychówek, a nie obcy. Pan rozwiedziony dzieciaty, w tym wieku nie jest taki hop, żeby robić następne dzieci.
              • dniuy Re: znaczy chłop przyznał się, że jest transwesty 18.10.13, 21:57
                Czyli pani napisała na randkach otwarcie, że męża i ojca dzieciom szuka, a starzejący się transwestyta ją zaczepia i pluje do słuchawki swoje priorytety czyli szczegóły o swoich seksualnych zboczeniach. No chyba każdą by zemdliło, nawet Matkę Teresę. Na litośc ją chciał wziąć?
          • nenia1 Re: znaczy chłop przyznał się, że jest transwesty 18.10.13, 21:10
            ledzeppelin3 napisała:

>Chyba lepszy obcy przychówek niż Batman.

Akurat Batman jest bardzo męski, szerokie bary, kwadratowa szczęka, spowity w czerń.
            • turzyca Re: znaczy chłop przyznał się, że jest transwesty 18.10.13, 21:15
              > Akurat Batman jest bardzo męski, szerokie bary, kwadratowa szczęka, spowity w c
              > zerń.

No wlasnie, a tu taki peszek, ze to nie batman tylko spiderman. Czyli pod spodem uroda wymoczkowatego nastolatka. wink
            • ledzeppelin3 Re: znaczy chłop przyznał się, że jest transwesty 18.10.13, 21:15
              No prawda, ale Spiderman kojarzy mi się z tym małym aktorkiem, który go grał, niepozorne toto, chucherko, nie zawalczyłby
              • nenia1 Re: znaczy chłop przyznał się, że jest transwesty 18.10.13, 21:17
                No, mnie spiderman też mi nie leży, negocjowałabym iron mena smile
                • ledzeppelin3 Re: znaczy chłop przyznał się, że jest transwesty 18.10.13, 21:39
                  A ja Eliasa z Plutonu smile
      eee....no jasne że dobrze zrobił, nad czym tu debatować.
    • exina Re: Lateksowy kostium Spidermana 18.10.13, 23:46
      Triss jak zwykle nie zawodzi, zarówno w temacie jak i w treści watkusmile
      Wierzę w prawdziwosć historii, zastanawiam się tylko jakie szczegóły zmieniła i wychodzi mi, że owe preferencje seksualne. Myslę, ze to chodzi o przebieranie się, ale w kostium zwierzakasmile Oglądałam kiedyś o tym jakiś program, jest ich dość sporo i są dość popularni, stąd tez moze pewna bezpośredniość faceta. Podobno kreci ich to, ze przebierając się za zwierzę mogą uprawiać normalny, niezahamowany seks, tak jak robią to zwierzęta. Jako ludzie mają zbyt wiele zahamowan. Powiem szczerze, ze ta argumentacja przekonała mnie na tyle, ze sama próbowałam sobie wyobrazic siebie w takiej konfiguracji i niby teoretycznie OK, ale w praktyce chyba umarłabym ze smiechu, zwłaszcza ze oni sie przebierają w takie kostiumy jak z lunaparków. Był chyba nawet taki motyw w "Przyjacielach". No nic, tylko śmiech, niestety:]
      A postawę faceta uwazam za uczciwą, nie ma co tego rozwalac na czynniki pierwsze. Faceci nie uważają maili z kobietą za normalną komunikację, tylko face to face, od biedy telefon. To, że powiedział przez telefon i to na luzie swiadczy o tym, ze jest to facet ok, pogodzony ze swoim schizami, bez kompleksów. Gdyby to był zwierzak, to powaznie rozwazałabym opcję spróbowania, ale uprzedziłabym, ze mogę umrzec ze smiechutongue_out
      • vilez Re: Lateksowy kostium Spidermana 19.10.13, 10:42
        Bo to chyba jednak nie chodzi o to przebranie (o rodzaj przebrania, równie dobrze mógłby się przebierać za traktor), ale o to, że facet od razu -przeszedł do szczegółów konsumpcji. Że potraktował tę znajomość od strony seksu. A pani pewnie chciała pograć w "niewinną rozmowę", a o seksie to na trzeciej randce wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka