Dodaj do ulubionych

******** praca za darmo?******

08.08.04, 12:08
Hej dziewczyny! Tak sie zastanawiam, a gł. chodzi mi o moderatorki tego
forum, jak to jest pracowac przez tyle godzin dziennie za darmo? Mnie by
chyba maz z domu wyrzucil wink Jak sobie radzicie z obowiazkami? i w ogole
skad tu tyle e-mam na okraglo? Skad bierzecie na to czas?

Arleta
Obserwuj wątek
    • josik11 Re: ******** praca za darmo?****** 08.08.04, 12:14
      Ja przewaznie jestem na forum wieczorem do poznej nocy. Wtedy Martusia smacznie
      spi a w domu juz jest wszystko porobione.
      W dzien tez nieraz jestem dostepna ale wtedy pranie sie pierze, obiad sie
      gotuje a Marta spi lub bawi sie z babcia lub tatusiem.
      Mąż na mnie krzyczy ale to dlatego ze mamy jeden komp i on tez by chcial z
      niego korzystac dlategi szaleje na forum jak jest w pracy a ze jest dosc czesto
      to mam luzy hihihih.
      Aska
      • kopiec-arleta Re: ******** praca za darmo?****** 08.08.04, 12:16
        Czesc Asiu! Z tym jednym kompem to faktycznie moze byc problem smile)))
        Ale ciekawa jestem jak to by u Ciebie np. bylo gdybys pracowala za darmo jako
        moderatorka? Co by na to powiedzial maz?
        • josik11 Re: ******** praca za darmo?****** 08.08.04, 12:21
          hm... jesliby to niekolidowalo z moja praca zawowodowa (wracam od pazdiernika)
          i z oboiwiazkami domowymi (dzielimy sie nimi ale jednak sa rzeczy ktore TYLKO
          ja robie)niemialby nic przeciwko temu. Zreszta ja sie zawsze lubilam udzielac
          charytatywnie tak wiec normalka. Marzy mi sie byc wolontariuszka ale na to
          tzreba miec jednak wiecej czasu a ja jestem zazwyczaj dyspozycyjna zazwyczaj
          wieczorami, nocny marek ze mnie hihihiih.
          Moj maz pracuje na zmiany (dzien noc dwa dni wolne) tak wiec lepiej zebym miala
          jakies zajecie niz mu mowila ze ciagle go nie ma i mi sie nudzi hihhihi
          • kopiec-arleta Re: ******** praca za darmo?****** 08.08.04, 12:25
            To fajnego masz meza wink
            Nie wiem czy wszyscy sa tacy. Nie wiem czy wszyscy zaakceptowaliby prace
            charytatywna swojej zony. Dlatego bardzo podziwiam moderatorki i ich mezow smile
            • josik11 Re: ******** praca za darmo?****** 08.08.04, 12:33
              A propo jeszcze pracy za darmo. Wiekszosc z nam pracuje zawodowo za marne
              grodze i tez sie mowi ze pracuja za darmo. Nadgodziny tez nie sa platne w
              wiekszosci firmach i co? Wspolmalzonkowie maja miec o to pretensje? o to ze
              siedzimy do pozna w pracy za 1000 zl? Takie zycie ze nie kazdy pracuje za tyle
              ile by chcial a zyc trzeba.
              A jesli jest mozliwosc bycia moderatorka to tylko pozazdroscic.
              Wiesz jakie tu nieraz jazdy są hihihihihih
              • kopiec-arleta Re: ******** praca za darmo?****** 08.08.04, 12:35
                A co trzeba zrobic zeby byc moderatorka?
                • josik11 Re: ******** praca za darmo?****** 08.08.04, 12:38
                  nie mam pojecia a tez mnie to ciekawi
                  • kopiec-arleta Re: ******** praca za darmo?****** 08.08.04, 12:42
                    To moze zapytajmy razem? smile Co trzeba zrobic?
                    • josik11 Re: ******** praca za darmo?****** 08.08.04, 12:49
                      moze zalozyc nowy watek i zatytuowac do wiecznej_gosi lub do s.a.m.m.y ? ? ?
                      • kopiec-arleta Re: ******** praca za darmo?****** 08.08.04, 12:55
                        To zaloz Asiu bo ja juz dwa zalozylam i troche głupio mi zakladac trzeci smile
                        • josik11 Re: ******** praca za darmo?****** 08.08.04, 13:01
                          dobra zaloze. ale to ze zalozylas dwa watki nie znaczy ze wiecej nie mozesz
                          ja wczoraj tez szalalam z watkami hihhi bo jakos cicho i nudno bylo
                          • wieczna-gosia Re: ******** praca za darmo?****** 08.08.04, 15:59
                            juz widzialam ze sammy odpowiedziala wink
                            zasadniczo od 13 lat pracuje za darmo, jak zaczelam w zeszlym roku pracowaz na
                            uniwerku to mi tak jakos glupio bylo pieniadze zarabiac, teraz juz sie troche
                            przyzwyjaczylam ( jak mowi moja ola wink))mon maz nie ma drugiego kompa i nie ma
                            nic przeciwko jesli wszelkie spprawy zwiazane z domem dzialaja. a ze z dziecmi
                            juz mature zaliczalam i prace magisteerska to jakos sbie radze i z moderowanim
                            emamy...
    • wieczna-gosia Re: ******** praca za darmo?****** 08.08.04, 16:03
      aaa...... mialam a prpos nicka napisac.... z rodziny kopcow najbardziej mi sie
      podobaly imiona esmeralda i pascal.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka