gazdzinazdaleka Re: Zabawa forumowa :D 05.11.13, 14:30 Ginekologia estetyczna - konkurs kreatywny dla przedszkolaków Pozytywne skutki emigracji - kręcone włosy Będziesz złą żoną, będziesz jędzą - jak to rozegrać? Wkręcony film... jak wykręcić - list z ZUS Odpowiedz Link Zgłoś
gazdzinazdaleka Re: Zabawa forumowa :D 05.11.13, 14:31 I jeszcze: Czy w swoim życiu zrobiłyście coś dobrego? - słoiki i wszy Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Zabawa forumowa :D 05.11.13, 14:49 czy ktoras z Was "zgubila" dziecko? - dzisaj 22.50 Okrutny sierociniec Odpowiedz Link Zgłoś
joann_80 Re: Zabawa forumowa :D 05.11.13, 19:42 Słodycz zdrady...Ciąża...więzy krwi, co znaczą dla ematki? A propos demonów...ile godzin snu potrzebujecie? Najbardziej przerażający horror...Włoskie dziecko Nie obchodzę Halloween ale...Pomocy horror z przedszkolem! Pomóżcie- problem z teściową i....znowu mi zjadła buty suka jedna nienawidzę gotować...Mój syn się uzależnił Przedszkolaki do komunii...jakie wino z Lidl/Alma doradzicie? Jak dosmaczyć cienką ogórkową?...No nie da się Obaj byli ubrani w spodnie od swoich piżam...Podłośc ludzka? czyszczenie szyby w kominku...Żal mi tego kota. Jak można być takim kretynem? Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Zabawa forumowa :D 05.11.13, 22:55 Coś dla przeciwniczek szczepień - facet bez prawa jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Zabawa forumowa :D 06.11.13, 00:06 Śmieci po raz enty ... Usunięty laparoskopowo wyrostek a znów boli Ciąża... Proszsz...do czego prowadzi brak szczepionek. A propos demonów Dobra wiadomość dla kociar. "Kierowniczko" jak sie nazywa taki sprzet? ginekologia estetyczna.. Gazeta mi placi zdemaskowana ocet do wybielania - Złamany ząb - jakie rokowania Jak plama na koszuli... Będziesz złą żoną,będziesz jędzą Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Zabawa forumowa :D 06.11.13, 00:19 Będziesz złą żoną, będziesz jędzą - list z ZUS Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Zabawa forumowa :D 06.11.13, 08:08 Sukienki narodowe w wyborach miss Universum-Prosz...do czego prowadzi brak szczepionek Odpowiedz Link Zgłoś
mnb0 Re: Zabawa forumowa :D 06.11.13, 10:00 Strefy erogenne. - ocet do wybielania Zastanawia mnie i martwi Facet bez prawa jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
kikimora78 Re: Zabawa forumowa :D 06.11.13, 14:08 Dziś środa dzień loda - proszę nie wyręczać dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Zabawa forumowa :D 06.11.13, 14:12 Proszę nie wyręczać dzieci... czemu wszyscy są zdziwieni? Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Zabawa forumowa :D 06.11.13, 14:23 Złamany ząb, jakie rokowania... ciąża. Wegetarianie, bierzecie jakieś witaminy dodatkowo? -Erocyc dla trzylatka. Kobieta zakochana...znacie? - Gazeta Mi Płaci zdemaskowana. Słodycz zdrady - Ocet do wybielania ,,Ile ziemniaków'' - obejrzałam ten straszny horror Historia jednego flirtu - bez komentarza - mądrzejszy partner Oromny dylemat mam...Wyspałyście się?? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Zabawa forumowa :D 16.11.13, 12:21 Jak się pozbyć bobra - No dobra.. Nieżywa matka inkubator - Dostał 10 lat za zabójstwo w obronie Jeszcze o pierniczkach - Czy facet po 30-tce jest obiektywnie stary? A po czym poznać biedaka - Brak kompleksów. Stefan i Andrzej są parą jak małżeństwo - Zarabianie nieletnich. Odpowiedz Link Zgłoś