gazeta_mi_placi Re: Co byście 06.11.13, 20:02 Banany i jajka. Względnie ziemniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
xyxzza Re: Co byście 06.11.13, 20:40 ogórki i kwaśna śmietana. Albo ziemniaki i śmietana. albo makaron i pomidory Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Co byście 06.11.13, 20:49 Jajka i pomidory (najlepiej malinowe) Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Co byście 06.11.13, 20:53 czekolada i kawa z mlekiem (wiem wiem to trzeci produkt ale jakby tam od razu wymieszala to byloby ok ) Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Co byście 06.11.13, 20:58 mandarynki & ajerkoniak (jak sie to pisze, tak naprawde?) Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Co byście 06.11.13, 21:56 Pisze się tak właśnie: ajerkoniak (nawet sprawdziłam dla ciebie w Sł. J. Polskiego). Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Co byście 07.11.13, 02:48 daisy napisała: > Pisze się tak właśnie: ajerkoniak (nawet sprawdziłam dla ciebie w Sł. J. Polski > ego). Wow, dzieki Zawsze bylam przekonana, ze to jest jakis niemiecki dziwolag a tu prosze, so simple! Teraz to jeszcze musze sie napic ajerkoniaku zeby juz byla pelnia szczescia Cheers! Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Co byście 06.11.13, 21:18 makaron z serem. z rozsadku - makaron i jabłka. Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: Co byście 06.11.13, 21:35 jogurt naturalny albo serek wiejski i szynka Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Co byście 06.11.13, 22:30 chleb i gouda albo masło i gouda albo chleb i masło Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Co byście 06.11.13, 22:44 Ziemniaki i czarny kawior. Do picia szampan. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Co byście 06.11.13, 23:02 Pół ziemniaka i... pół ziemniaka - żeby mi się żołądek nie rozepchał jak krowie Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.limonka Re: Co byście 06.11.13, 23:12 Domowy chleb i domowy pasztet. Albo frytki i czekolada (nie, nie wymieszane, jako dwa odrębne dania jedzone na zmianę). Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Co byście 06.11.13, 23:44 Bulki i poledwice sopocka Ziemniaki /frytki jajka. Winogron+arbuz. Odpowiedz Link Zgłoś
salsadura Re: Co byście 07.11.13, 01:33 Jakieś chude mięso + kasza lub surowe warzywo Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Co byście 07.11.13, 02:07 chleb i pomidory. uwielbiam chleb z pomidorem. gdybym mogla sobie ten chleb na dodatek smarowac maslem, to juz w ogole nie bylby dla mnie post, bo ja tak moge na okraglo i pomidorow w moim domu zabraknac nie moze nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Co byście 07.11.13, 02:09 moglyby byc tez pomidory i smietana, wtedy jadlabym pomidory ze smietana. w wakacje u moch rodzicow przez 2 tygodnie prawie tylko to jadlam, bo mieli przepyszne pomidory z wlasnego ogrodu, wiec nawet mam juz wprawe Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Co byście 07.11.13, 08:00 eliszka25 napisała: > pomidorow w moim domu zabraknac nie moze nigdy. A zimą też ? Bo ja również uwielbiam pomidory i w sezonie jadam je kilogramami, natomiast tych zimowych, bladych, twardych, szklistych i bez smaku zupełnie nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Co byście 07.11.13, 09:09 zima tez, bo jakos nie moge sie powstrzymac. choc zima jem pomidorow znacznie mniej ze wzgledu wlasnie na ten smak, glownie nijaki . najgorszy jest okres gdzies od poczatku grudnia do konca lutego, bo wtedy sa praktycznie tylko takie bezsmakowe. jakos chyba na poczatku marca zaczynaja sie pojawiac dobre pomidory. nie pamietam, jak sie nazywaja, ale je sie je takie na wpol niedojrzale (takie maja byc), czyli sa zielone, albo zoltawe lub takie ledwie czerwieniejace sie. pyszne sa, ale drogie okropicznie, wiec sila rzeczy tez ich duzo nie jem Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Co byście 07.11.13, 08:44 Cebula i ryż (a da się przemysić jeszcze ostrą paprykę do kompletu?) Odpowiedz Link Zgłoś
vidy Re: Co byście 07.11.13, 09:06 Sushi i wino, kozi ser i pomidory albo zieloną herbatę i chleb z orzechami. Dietetyczne sałata szpinak i ryby. Smoothies i ciasteczka - b. realnie Najprawdopodobniej kawa i kaki (uwielbiam ten owoc). Odpowiedz Link Zgłoś