Dodaj do ulubionych

Czy to normalne?

12.11.13, 19:50
Słuchajcie czy to jest normalne że dorosły 35 letni facet dzieciaty w długim związku przezywa jak nastolatek każde zainteresowanie kazdej przypadkowej kobiety, i piszac zainteresowanie nie mam na mysli podrywu czy nawet flirtu tylko sytuacje typu kobieta sie na niego popatrzyła big_grin, usmiechnela sie pani w okienku i była miła i to musi cos oznaczać, zapytała co u niego jego matkę jakas dziewczyna z podstawówki.Czasami zastanawiam się czy smiac sie czy plakac nad nim o co chodzi z takimi ludzmi?Bo odpowiadajac sobie samej na pytanie nie, nie wydaje mi sie by to było normalne.
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: Czy to normalne? 12.11.13, 19:54
      Biedak sad
      • kariwitch00 Re: Czy to normalne? 12.11.13, 19:57
        No biedak ale co tomoze byc? niedowartosciowanie, kompleksy? dobrze mi sie wydaje?
        Bo zakladam że normalnie o sobie myslacy facet tak bzdurnych sytuacji w ktorych nie ma obiektywnie grama podtekstu by nawet nie rejestrował a co dopiero w ten sposob interpretował ? O co chodzi z takimi ludzmi, dla mnie to zagadka.
    • sumire Re: Czy to normalne? 12.11.13, 19:55
      a czemu nie? lepiej, żeby chłopak się cieszył z czyjegoś uśmiechu, niż łypał bykiem i marudził... smile przynajmniej ma człowiek dużo powodów do radości.
      • przystanek_tramwajowy Re: Czy to normalne? 12.11.13, 19:57
        Na tym forum pełno jest kobiet, co tak przeżywają. A facetowi nie wolno?

---
        Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama.
        • kariwitch00 Re: Czy to normalne? 12.11.13, 20:01
          Ok cieszyc sie z usmiechu rozumiem ale interpretowac jako męsko damskie zainteresowanie od razu podtekst? No prosze cie...
          To jest pierwszy facet z ktorym sie spotykam, ktory tak wymysla. Owszem wiem ze to lubia ale raczej do tej pory kazdy gadalokontekscie gdy był flirt podryw jakas chemia a nie o usmiechnietej babie z okienka na poczcie...big_grin
        • ichi51e Re: Czy to normalne? 12.11.13, 20:33
          Tez od razu pomyslalam o w_w_c!!!
          • rosapulchra-0 Re: Czy to normalne? 13.11.13, 20:44
            ichi51e napisała:

> Tez od razu pomyslalam o w_w_c!!!
            big_grinbig_grinbig_grin
    • kawka74 Re: Czy to normalne? 12.11.13, 20:00
      Nie.
      U kobiet też nie, chociaż chyba częściej spotykane.
    • mamaemmy Re: Czy to normalne? 12.11.13, 20:04
      Nasze (moje) pokolenie jest w większości niedowartościowane-zauwazyłam to już dawno,niestety.Na każdym kroku się fajnie dowartosciować . Myslę,że dopiero nasze dzieci-czyli to wzrastające pokolenie będzie znało swoją wartość,będzie na pewno pewniejsze siebie niz my ich wieku.
      • andaba Re: Czy to normalne? 12.11.13, 20:09
        mamaemmy napisała:

Myslę,że dopiero nasz
        > e dzieci-czyli to wzrastające pokolenie będzie znało swoją wartość,będzie na pe
        > wno pewniejsze siebie niz my ich wieku.

odbiegając od tematu - uważasz, ze to tak dobrze?

• kariwitch00 Re: Czy to normalne? 12.11.13, 20:15
          Hym słuchaj mysle że moze człowieka połechtać zainteresowanie płci przeciwnej, jednak jest roznica między flirtem, podrywem propozycją czy nawet ok powiedzmy że kogos spotykasz regularnie a on sie zachowuje specyficznie wobec ciebie chemia to sie wyczuwa a zwyklą sytuacją w ktorej naprawde nie ma podtekstow, no litości. Dla mnie zagadką jest co siedzi w głowie człowieka że potrafi sobie zinterpretowac w ten sposb zwykły usmiech w okienku przy sprzedazy biletu.
        • mamaemmy Re: Czy to normalne? 13.11.13, 20:38
          andaba napisała:

> mamaemmy napisała:
          >
          > Myslę,że dopiero nasz
          > > e dzieci-czyli to wzrastające pokolenie będzie znało swoją wartość,będzie
          > na pe
          > > wno pewniejsze siebie niz my ich wieku.
          >
          > odbiegając od tematu - uważasz, ze to tak dobrze?

Myślę,że tak-ale może się mylę.
      • naomi19 Re: Czy to normalne? 12.11.13, 20:10
        Na pewno nie dzieci bite- te są z zasady- jak wiele ofiar przemocy- zakompleksione, wstydliwe, z zaniżonym poczuciem własnej wartości. Co do reszty- zgoda.
    • tosterowa Re: Czy to normalne? 12.11.13, 20:53
      Ja bym się bała.
      • kariwitch00 Re: Czy to normalne? 12.11.13, 20:54
        A możesz rozwinąć czego byś się bała?
        • tosterowa Re: Czy to normalne? 12.11.13, 21:16
          że się jeszcze na niego "nieodpowiednio" spojrzę i będę miała stalkera na głowie.
    • aneta-skarpeta Re: Czy to normalne? 12.11.13, 21:58
      mam podobną koleżankę- stary oblech powie do niej- hej lalunia, ktos się usmiechnie, bedzie miły- podrywa ją, oh jak on ją podrywa

ma jakiegos bardzo dalekiego znajomego z egiptu i jak on ją podrywa ohhhh- ale weź jej powiedz, że pewnie każdą tak podrywa? no wiemm, ale jak on mnie podrywałłł jakie piekne komplementy prawił

w sumie to smutne, gdyby nie było zabawnesmile
      • kariwitch00 Re: Czy to normalne? 12.11.13, 22:11
        aneta ale co obstawiasz ze ona taka zachwycona sobą czy raczej niedowartościowana bidula?
    • rosapulchra-0 Re: Czy to normalne? 13.11.13, 20:42
      Tak jak niektóre forumki próbują się dowartościować dowalając innym, tak ten gość dowartościowuje nawet nikłym zainteresowaniem płci przeciwnej jego osobą.
      A jak mu się w małżeństwie układa?
    • triss_merigold6 Re: Czy to normalne? 13.11.13, 20:48
      To znaczy, że duuuże deficyty tego zainteresowania nabył jako nastolatek i młody facet. Kiedy koledzy radośnie bzykali wyrwane na domówkach i w klubach panny, on w wyobraźni był piratem z Karaibów i układał przemowy mające na celu zagadnięcie koleżanki z ławki.

Wiele kobiet też to ma, biedaczki każdy odruchowy uśmiech, poproszenie do tańca czy kurtuazyjny komplement lub wymianę 3 zdań na biurowym fajku biorą za objaw chęci układania sobie z nimi życia.
      • kariwitch00 Re: Czy to normalne? 13.11.13, 20:54
        deficyty zainteresowania, znam go długo i od zawsze od czasow nastoletnich był w stałych długich związkach, teraz ma żone.jednak to mu nie przeszkadza szukac w prawie kazdym zachowaniu obcych kobiet podtekstów. nie wiem wlasciwie czy on ma kompleksy czy moze poprostu takim jest typem, zupelnie jak te baby co uwazają ze jak ktois je mija i spojrzy to znaczy że sie podniecił, zachwycił zainteresowal itd bo przecie jak sie patrzy to nie moze z innego powodu lub tak poprostuwink
        • triss_merigold6 Re: Czy to normalne? 13.11.13, 20:55
          To najwyraźniej nie poszalał między tymi długimi związkami, nie nasycił się wrażeniem jakie robi na kobietach i adoracją.
          • kariwitch00 Re: Czy to normalne? 13.11.13, 21:02
            nie sądze, uwazasz że kazdy facet ktory nie przedmucha wiekszej ilosci kobiet, nie bedzie ich zmienial, flirtował bedzie dopatrywal sie w bzdurnych sytuacjach podtekstow? kurde sama w sumie nie mam duzych doswiadczen jesli chodzi o zmiane partnerow flirty, tez bylam stala w uczuciach i nie przyszlo by mi serio cos takiego do głowy.
    • anorektycznazdzira Re: Czy to normalne? 13.11.13, 21:58
      Mnie też się nie wydaje normalne, chyba, że ostry kryzys wieku średniego uznać za normę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka