Dodaj do ulubionych

lasocki kozaki

14.11.13, 20:46
kupiłam kozaki ze skóry lasocki.
Niby ok w sklepie, bo je zakupiłam. W domu okazują się że farbują okropnie. Dotykałam i mam ręce całe czarne dosłownie.
Do tego paski po bokach lekko rzepem przyczepione, chciałam poprawić odpadło razem z rzepem, nić puściła. No ręce opadaja, nawet w nich nie chodziłam ani razu. Oddać je? czy ze skóy buty zawsze farbują? do tej pory kupowałam drogie ale z eco skóry. Nigdy mi nie farbowały ale może nie znam się.
Obserwuj wątek
    • viviene12 Re: lasocki kozaki 14.11.13, 20:54
      nie no, pewnie ze oddaj.
    • ladnyusmiech Re: lasocki kozaki 14.11.13, 20:59
      Oddaj. Dołożysz 100 może 200 ale będziesz miała kozaki i będą ci służyły lata. Moje buty nie farbują, chyba że po pastowaniu big_grin
      • marcela16 Re: lasocki kozaki 14.11.13, 21:00
        ladnyusmiech napisała:

> Oddaj. Dołożysz 100 może 200 ale będziesz miała kozaki i będą ci służyły lata.
        > Moje buty nie farbują, chyba że po pastowaniu big_grin
        tzn ze nie powinny farbowac?
        • zuzi.1 Re: lasocki kozaki 14.11.13, 21:01
          nie, nie powinny, CCC poszedł na łatwiznę i nie sprawdzili dostatecznie chińskiej produkcji
          • annajustyna Re: lasocki kozaki 14.11.13, 21:28
            Nie macie racji - buty, w ktorych nie zostaly zastoswane garbniki, moga farbowac (w srodku, chyba ze autorce watku chodzi o zewnatrz?) Dlatego zawsze patrze, by srodek byl naturalny (chodzi mi o kolor skory).
            • marcela16 Re: lasocki kozaki 14.11.13, 21:31
              buty z zewnątrz farbują, tam gdzie się pastuje obuwie. W środku jest ala korzuszek
    • kkalipso Re: lasocki kozaki 14.11.13, 21:01
      Gdzie?

Pewnie jakieś podróby.
      • marcela16 Re: lasocki kozaki 14.11.13, 21:03
        juz nie mam siły, szukałam butów tydzień, nigdy w ccc nie kupuję ale juz obeszłam wszystko i kupiłam, bo były lekkie, miękkie, fajna skórka. Ale bubel okazuje się w domu
    • klubgogo Re: lasocki kozaki 14.11.13, 21:07
      Moja córka miała zimowe buty lasocki, farbowały i przemakały.
    • yeerba Re: lasocki kozaki 14.11.13, 21:23
      oddaj ten badziew.

Mam kozaki Lasockiego, kupione w zeszłym roku. Zawsze mam w szafie skórzane oficerki, poprzednie po 6 latach pękły przy podeszwie. Dostałam jakąś kartę rabatową do CCC -35%, skorzystałam - żałuję.

Moje dla odmiany odbarwiły się. Mają jakieś jaśniejsze... plamy (wtf). Pastuję, zaczerniam i d..pa. Co za chłam.

Nigdy nie kupię już butów Lasockiego. Może to kiedyś była dobra marka, ale teraz? Tak właśnie kończą pazerne firmy, które najpierw wchodzą z wysoką jakością i przystępną ceną, potem promują markę i podnoszą ceny, a potem jakość spada w dół.
      Szmaciarze... wrrr...

• lubie_miauczec Re: lasocki kozaki 14.11.13, 21:30
        Ja kupiłam w zeszłym roku oficerki z lekko lakierowanej skóry - niestety skóra pękła. Fakt że zupełnie o nie nie dbałam, ale jednak trochę za szybko się zniszczyły. Wczoraj kupiłam bardzo podobny model, ale ze zwykłej skory. Mam nadzieję, że przetrwają dłużej niż jeden sezon...
        • kostruszka Re: lasocki kozaki 14.11.13, 21:47
          Mam z zeszłego roku kilka par kozaków Lasockiego (różne odcienie brązu), córka też ma buty z tej firmy kupione w CCC (w zeszłym roku były rewelacyjne przeceny) - nigdy nie miałyśmy żadnych problemów. W tym roku kupiłam kolejną parę, właśnie czarne oficerki - pasują świetnie, nic się nie odbarwia, marszczy, pęka. Reklamuj koniecznie, bo ewidentnie trafiłaś na jakiś bubel.
    • goodnightmoon Re: lasocki kozaki 14.11.13, 21:59
      marcela16 napisała:

> No ręce opadaja, nawet w nich nie chodziłam ani razu. Oddać je?

Nie, zatrzymaj na pamiątkę suspicious
      Jasne, że oddaj. Kup jakieś normalne buty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka