Dodaj do ulubionych

Nowszy model

15.11.13, 11:32
Obejrzałam wczoraj komedię romantyczną "Nowszy model" z Zeta-Jones i Justinem Barthem. Widziałyście? Znacie chociaż jednego mężczyznę tak łagodnego i romantycznego jak bohater odtwarzany przez niego w tym filmie? Pociągają Was tacy mężczyźni?
Obserwuj wątek
    • marcela16 Re: Nowszy model 15.11.13, 11:35
      Filmu nie oglądałam, szkoda bo nie wiem jaki on romantyczny. Natomiast z wygladu mnie nie pociaga.
      • bri Re: Nowszy model 15.11.13, 11:40
        Nie o wygląd mi chodziło. Sądziłam, że to oczywiste wink
        • marcela16 Re: Nowszy model 15.11.13, 11:43
          bri napisała:

> Nie o wygląd mi chodziło. Sądziłam, że to oczywiste wink

napisałam że nie wiem jaki on romantyczny, przeczytaj odpowiedź, więc tylko o wyglądzie napisałam to co na zdjęciu widzę
          • bri Re: Nowszy model 15.11.13, 11:45
            Tak napisałaś, ale ja przecież nie o wygląd pytałam - stąd wrażenie, że Twoja odpowiedź była kompletnie od czapy smile
            • marcela16 Re: Nowszy model 15.11.13, 11:46
              bri napisała:

> Tak napisałaś, ale ja przecież nie o wygląd pytałam - stąd wrażenie, że Twoja o
              > dpowiedź była kompletnie od czapy smile
              hahhaahha
              • aneta-skarpeta Re: Nowszy model 15.11.13, 12:12
                no bo była, nie ma co sie smiaćtongue_out

ja nie oglądałam, wiec nie moge sie wypowiedziec- czy przystojny czy nie to temat na zupełnie inny wątek
                • bri Re: Nowszy model 15.11.13, 12:26
                  Film całkiem przyjemny, można obejrzeć. Główny bohater wydał mi się niemożliwie uroczy. Wydaje mi się, że jeśli się taką osobę ma w swoim środowisku to jest to bardzo zaraźliwe, ciężko zachowywać się cynicznie w obliczu takiej szczerości.
    • gryzelda71 Re: Nowszy model 15.11.13, 11:59
      Z filmu tylko i wyłącznie znam takie modelewink
      • bri Re: Nowszy model 15.11.13, 12:05
        Niestety też nie mogę sobie przypomnieć, żebym się kiedykolwiek z kimś takim zetknęła. Może w młodszym pokoleniu już się tacy zdarzają.
        • marcela16 Re: Nowszy model 15.11.13, 12:09
          nudny te wątek
          • bri Re: Nowszy model 15.11.13, 12:15
            Ja same takie zakładam wink
            • paul_ina Re: Nowszy model 15.11.13, 13:07
              big_grin
              Chciałbym mieć taki talent.
              Mój nawet o dyni miał jakieś 300 postów.
    • paul_ina Re: Nowszy model 15.11.13, 13:06
      Widziałam, niestety - ku mojemu utrapieniu - tacy mężczyźni nigdy mnie nie pociągali i ten szablon odpadł przy rozglądaniu się za mężem. No niemęski jakiś po prostu, macica podpowiada: kryptogej.

Z tym aktorem to w ogóle mam problem, niby ciacho, a gra same takie ciepłe kluchy - jak w tym tasiemcu z Julią Roberts, która szukała siebie we Włoszech i w dalszych podróżach - Eat Pray and Love.

A, przypomniało mi się - podobał mi się w Skyfall, ale tam grał szaleńca. Niestety, sporo cech tej postaci jest dla mnie pociągające u mężczyzn big_grin
      • paul_ina Re: Nowszy model 15.11.13, 13:13
        Patrz! Filmy mi się pomieszały.

No więc mój post jest o Javierze Bardem big_grin a film, w którym go widziałam i mi się nie podobał to Zakochany Nowy Jork.

Na usprawiedliwienie dodam, że właśnie mam 38 gorączki uncertain
        • paul_ina Re: Nowszy model 15.11.13, 13:14
          Fuck! W Zakochanym Nowym Jorku widziałam tego Twojego! i mi się pomieszali,
          może z dalszymi komentarzami poczekam, aż paracetamol zacznie działać.
          • bri Re: Nowszy model 15.11.13, 13:19
            Nie chodzi mi w ogóle o aktora jako takiego, tylko o postać którą odtwarza. Porównania z innych filmów są kompletnie bez sensu, tam może grać kogoś zupełnie innego.
      • bri Re: Nowszy model 15.11.13, 13:14
        Chyba mylisz go Javierem Bardemem. Ale o nim powiedzieć ciepłe kluchy to jakaś gruba pomyłka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka