Dodaj do ulubionych

Plecak szkolny

20.11.13, 10:44
Dostałam zadanie kupić na prezent pod choinkę dobry plecak dla pierwszoklasisty. Napiszcie jakiej firmy polecacie plecaki szkolne, jakie noszą wasze dzieci. Dzięki smile
Obserwuj wątek
    • oqoq74 Re: Plecak szkolny 20.11.13, 11:22
      Ja mogę polecić plecaki firmy Herlitz. Syn nosi plecak 3 rok. Jest lekki, dobrze wyprofilowany, a przy tym pakowny. Kosztował 3 lata temu coś ok 150 zł, zakupiony w necie. W sklepach ceny były wyższe. Mimo, że małemu zdarza się nim rzucać, siadać na plecaki i pewnie mnóstwo innych rzeczy, o których nie mam pojęcia, plecak jest w dobrym stanie, nic nie popękało, nic się nie popruło.
    • chipsi Nie polecam 20.11.13, 11:31
      Mogę odradzić ten: https://papierniczy24.pl/images/tornisterpaso10.JPG
      Ładny, solidny ale niezbyt wygodny a zapięcie to jakieś nieporozumienie.
    • saszanasza Re: Plecak szkolny 20.11.13, 11:43
      Te są świetne...lekkie, mieszczą format A4 i dużo więcej, moja drobna córka nie wygląda w nim jak żółw:
      e-jtp.com.pl/tornister-mini-herlitz-p-4093.html
      • peggy1 Re: Plecak szkolny 20.11.13, 11:51
        Ja mam w domu mega niszczyciela, ale od kiedy kupujemy plecaki topgala to to wytrzymują naprawdę długo (syn jest juz sporo starszy więc i model ma inny , ale obecny wytrzymuje mega obciazenia juz drugi rok i wygląda jak nowy). Wklejam przykładowego linka :

topgal
    • kocianna Re: Plecak szkolny 20.11.13, 12:29
      Moja Młoda używa miejskich plecaków turystycznych typu Alpinus/Campus i inne. O wiele wygodniejsze, niż szkolne, niedrogie, łatwe do wyprania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka