wedlowka 20.11.13, 10:44 Dostałam zadanie kupić na prezent pod choinkę dobry plecak dla pierwszoklasisty. Napiszcie jakiej firmy polecacie plecaki szkolne, jakie noszą wasze dzieci. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oqoq74 Re: Plecak szkolny 20.11.13, 11:22 Ja mogę polecić plecaki firmy Herlitz. Syn nosi plecak 3 rok. Jest lekki, dobrze wyprofilowany, a przy tym pakowny. Kosztował 3 lata temu coś ok 150 zł, zakupiony w necie. W sklepach ceny były wyższe. Mimo, że małemu zdarza się nim rzucać, siadać na plecaki i pewnie mnóstwo innych rzeczy, o których nie mam pojęcia, plecak jest w dobrym stanie, nic nie popękało, nic się nie popruło. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Nie polecam 20.11.13, 11:31 Mogę odradzić ten: Ładny, solidny ale niezbyt wygodny a zapięcie to jakieś nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Plecak szkolny 20.11.13, 11:43 Te są świetne...lekkie, mieszczą format A4 i dużo więcej, moja drobna córka nie wygląda w nim jak żółw: e-jtp.com.pl/tornister-mini-herlitz-p-4093.html Odpowiedz Link Zgłoś
peggy1 Re: Plecak szkolny 20.11.13, 11:51 Ja mam w domu mega niszczyciela, ale od kiedy kupujemy plecaki topgala to to wytrzymują naprawdę długo (syn jest juz sporo starszy więc i model ma inny , ale obecny wytrzymuje mega obciazenia juz drugi rok i wygląda jak nowy). Wklejam przykładowego linka : topgal Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: Plecak szkolny 20.11.13, 12:29 Moja Młoda używa miejskich plecaków turystycznych typu Alpinus/Campus i inne. O wiele wygodniejsze, niż szkolne, niedrogie, łatwe do wyprania. Odpowiedz Link Zgłoś