alfa36 22.11.13, 14:26 Potrzebuję namiarów... chodzi o raka żołądka. Łódź, Poznań, Warszawa. Jeśli ktoś mógłby mi dać jakieś wskazówki, będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inguszetia_2006 Re: Onkolog- żołądek 22.11.13, 19:31 Witam, Polecam ci Szpital Praski i tamtejszą chirurgię onkologiczną. Tadeusz Młodzianowski z ekipą. Jakbym miała się operować to tylko tam. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Onkolog- żołądek 23.11.13, 00:55 MD Clinic ul. Sienna ( warszawa) dr. Tomasz Miłek to chirurg a nie onkolog ale świetny i dobrze pokieruje dalej . Dr. Miłek pracuje w szpitalu Bródnowskim ale jak wiesz najczęściej zaczyna się od prywatnej wizyty Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Onkolog- żołądek 25.11.13, 14:24 Wiem, wiem.... Tym bardziej, ze koniec roku to nie czas na chorowanie w naszej polskiej rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
wasylkap Re: Onkolog- żołądek 25.11.13, 14:56 Tutaj historia zakończyła się źle, ale myślę, że można ściągnąć dla siebie dużo cennych informacji.Tekst linka powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś