Dodaj do ulubionych

Master chef

02.12.13, 02:58
m.plotek.pl/plotek/56,105228,15055582,Beata_zostala__MasterChefem____Jestes_osoba_niezwykle.html?utm_source=m.gazeta.pl&utm_medium=testbox&utm_campaign=maintopic
Raczej nie ma zaskoczenia. Wiedzialam pi tej wpadce z matka ze ja na zwyciezczynie szykuja. Straszne jest to oszukiwanie widzow (uczestnikow?) ze to w ogole konkurs jest. Czy ktos sie jeszcze na to nabiera?
Obserwuj wątek
    • wioskowy_glupek Re: Master chef 02.12.13, 06:16
      Ale co cię tak dziwi w sobotę był finał mam talent. Ten góralski zespół zaczął od tego że sfinansuje operację koleżanki. Ruska, zagrała na uczuciach świątecznych a ci od cieni patriotycznych. Normalne granie na emocjach, te programy od dawna na tym bazują.
      Co mnie jednak cieszy zarówno w MT jak i Masterchefie pomimo oczywistej ustawki, wygrała osoba naprawdę dobra. Maria i tak daleko dotarła, natomiast Diana, Beata i Charles mieli podobny poziom.
      • kietka Re: Master chef 02.12.13, 09:30
        obejrzyjcie sobie pierwowzór australijski. przy poziomie, jaki prezentowala smietanka kucharska, czyli finalistki podejrzewam, ze albo wogole by sie nie dostali do programu, albo odpadli po 1 odcinku. to samo dotyczy konkursu zawodowcow, nie pamietam, jak sie nazywa.

dno po prostu.
        mam talent nie ogladam, bo mam alergie na takie pierdoły.
        • beataj1 Re: Master chef 02.12.13, 09:47
          Dokładnie tak samo było z "Myślisz że umiesz tańczyć". To co wyprawiali uczestnicy z amerykańskiej wersji momentami zaprzeczało prawom fizyki. W porównaniu z nimi polska wersja była nieporadna (co nie zmienia faktu że gdybym ja spróbowała coś takiego zrobić wylądowałabym na wyciągu).
      • ichi51e Re: Master chef 02.12.13, 09:35
        Niestety moim zdaniem wygrala najlepsza o tyle ze pozostale osoby od poczatku byly duzo slabsze - specjalnie tak wybrane zeby nikt sie nie przypitolil uncertain
    • blond_suflerka Re: Master chef 02.12.13, 09:49
      Nie oglądałam ani nie nie oglądam tego programu. Zainteresowałam się nim po watku tutaj o matce Beaty właśnie. I też tak sądziłam, że ona wygra. Aż wczoraj włączyłam na ostatnie 10 minut, żeby sprawdzić.
      Beata młoda, ładna z trudną matką-idealna zwycieżczyni. Nie ujmując jej nic absolutnie, po prostu stwierdzenie faktu. Wybrali ją i tak sterowali, żeby wygrała ona. Tyle tylko, że tutaj nie ma chyba naciągania widzów, że to oni wybierają, tak? Zadnych smsów ani nic takiego?
      No ale z radość tej Beaty była fajna i zawsze miło widzieć, jak ktoś się cieszy. Może dzięki temu(a może bardziej 'pomimo tego'), że była ona jakims pionkiem w grze, uda jej się wygrać dla siebie coś ważnego.
      • kietka Re: Master chef 02.12.13, 10:06
        uwielbiem master chef australia, ogldam od lat, polskiej wersji nie jestem w stanie ogladac, zenada.
        moim zdaniem ta wygrana tylko krzywde wyrzadzili doskonałej Beacie, jeszcze tylko w kosmos nie poleciała.pasje to miała maria, diana, charls, a beata miała kolejny egzamin do zdania.
        • blond_suflerka Re: Master chef 02.12.13, 11:47
          Nie oglądałam więc nie wiem czy inni byli lepsi. Z tego co widać to faktycznie masz rację, ona robi wiele rzeczy, żeby wreszcie doskoczyć do pułapu w ktorym sama z siebie będzie zadowolona i matka wreszcie będzie z niej dumna. Nie wie chyba jeszcze tego, że nie tędy droga no aleeeee może jednak ten program sprawi, że pójdzie ona w stronę tego co kocha? Może to wsparcie widzów odegra tutaj dużą rolę? Tego nikt nie wie.
    • zdzisnadzis Re: Master chef 02.12.13, 11:06
      Bredzisz, gdyby to od widzów zależało, to jeszcze mogłabym zrozumiec twój wywód, ze taka zła mamusia i pod publiczke, zeby wzbudzic uczucia. Dziewczyna była jedna z lepszych, miała troche szczęscia i wygrała.
      • ichi51e Re: Master chef 02.12.13, 11:14
        Serio w to wierzysz big_grin
        • zdzisnadzis Re: Master chef 02.12.13, 11:26
          A dlaczego mam nie wierzyc?? Gdyby wygrała jakas ostatnia sierota, co nic nie pokazała w programie , to wtedy można byłoby wysnuwac teorie spiskowe.
          • ichi51e Re: Master chef 02.12.13, 21:35
            Lol. Nie wygrala ostatnia sierota bo ten program od poczatku byl tak prowadzony zeby wygral najlepszy...
    • lilly_about Re: Master chef 02.12.13, 21:47
      Oglądałam Masterchefa i od poczatku byłam za Beatą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka