Dodaj do ulubionych

Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się :)

13.12.13, 17:55
Kurna, niby same tu na forum inteligentne, wykształcone wonske szpecjalistki w szerokich dziedzinach i korpo szczury. Niby wszystkie takie w kasze se nie dające dmuchać co to bogacza rozpoznają po węchu ze 100 m i nikomu się nie dadzą w konia zrobić.... A dają się wkręcić w trollową aferę z JK, Ozałamana i Kubkiem...
OJP - wy serio wierzycie w to że którykolwiek z tych bytów istnieje i cała ta afera jest prawdziwa ?

1. Ozałamana - tak wierzę, że można klepać biedę przy kredycie i niezłych dochodach, wierzę w jej historię w teorii. Praktyka już niestety pachnie trollem, zero faktów, brak odp. na kluczowe pytania, te brednie o wywaleniu z pracy z powodu zwalniania się dla kuriera... Dżizas kto normalny zwalnia się codziennie z pracy żeby czyhać na kuriera ? Do tego zerowa wcześniejsza aktywność na forum, histeryczny ton wypowiedzi, brak przyswajania jakiejkolwiek argumentacji

2. Jola Kotka - tu się nie ma co rozwodzić za długo, wiadomo o co chodzi, to już nie 1 jej taka akcja na forum

3. Kubek w coś tam - OJP naprawdę ktoś wierzy w istnienie takiego bezmózga ? Ludzie przecież każdy 1 jej wątek to większa podpucha i trollownia do tego jeszcze mania prześladowcza. Te idiotyzmy o niemożności wysłania anonimowej paczki big_grin I na koniec akcja z podawaniem bonów w ciemnych okularach gdzieś w biegu pod schodami...

Zlitujcie się i przywróćcie mi wiarę w to forum - ja rozumiem, że to jematka ale jednak...
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 13.12.13, 18:02
      A Rafa? Jak myślisz? Też troll?
      • wioskowy_glupek Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 13.12.13, 18:07
        No nie inaczej, jak dla mnie to wszystko 1 i ta sama osoba, chyba że Kubek faktycznie te bony przekazała bo jej niepotrzebne, albo przeterminowane wink i jaja sobie robi... Ale wówczas dopiero bym się bała że ktoś tak pusty może istnieć, wolę wierzyć w jakiegoś nudzącego się gimbusa.
        • aneta-skarpeta Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 13.12.13, 21:27
          pracownikom pod choinkę mogłaby dać;D
          • claudel6 Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 14.12.13, 23:56
            po jednym smile
        • gazeta_mi_placi Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 14.12.13, 10:34
          Ale wątki, w których udzielają się pod różnymi nickami te same osoby moderacja kasuje?
          • mamameg Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 15.12.13, 08:59
            Ale wątki, w których udzielają się pod różnymi nickami te same osoby moderacja
            > kasuje?

A to jakiś wielki problem pisać z różnych IP?
    • ichi51e Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 13.12.13, 18:09
      Moim zdaniem to taki reversed trolling. Wszyscy wiedza ze sciema ale sie bawia :p
      • dzikafoka Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 13.12.13, 19:08
        ichi51e napisała:

> Moim zdaniem to taki reversed trolling. Wszyscy wiedza ze sciema ale sie bawia
        > :p

za długo siedzisz na ematce i masz schizofrenię wink
    • puza_666 Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 13.12.13, 18:13
      jak sie znajduje ten watek co na oslej wyladował smile bo az jestem ciekawa jakie sci-fi tam jest opisane big_grin
    • goodnightmoon Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 13.12.13, 18:35
      Do dobrze, zachęciłaś mnie wink Idę odgrzebać wątki, o których mówisz i może się nawet poudzielam suspicious Bo na razie nie wiem o czym piszesz.
    • naomi19 Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 13.12.13, 18:40
      No cóż wygląda na to, że Jola poszła po rozum do głowy jak się zorientowała, że babka namolna i próbuje wyłudzić większą sumę pieniędzy. Brawo Jola.
      • claudel6 Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 14.12.13, 23:57
        też poszła po rozum do głowy wtedy, gdy zgłosiła się do akcji Gwiazdka i nie wysłala dzieciom perzentów?
    • annajustyna Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 13.12.13, 19:03
      Jaka akcja z bonami i czarnymi okularami?! Cos przegapilam uncertain.
      • naomi19 Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 13.12.13, 19:04
        mamy bony do tesco, dużo bonów. chcesz?
      • dzikafoka bony i okulary Kubka :) 13.12.13, 19:16
        forum.gazeta.pl/forum/w,567,148523290,148523290,Dlaczego_na_osla_lawke_wyslano_post_o_j_k_.html
        jeszcze nie jest na oślej
        • annajustyna Re: bony i okulary Kubka :) 16.12.13, 17:58
          Padlam big_grin. Ale fajnie, ze sie pofatygowala.
    • kota_marcowa Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 13.12.13, 20:28
      A ja uważam, że ta cała załamana, to zwykła naciągaczka jest.
      • to_ja_tola Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 13.12.13, 20:33
        A ja czytam i zayebiste chamstwo widze.Niby ematka inteligentna ale schamiała jak mało kto.
    • atteilow Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 13.12.13, 20:48
      Ale chodzi Ci o to, żeby nie wierzyć w istnienie tych trzech osób, czy w ich opowieść? Pierwsze odrzucam, drugie bardzo prawdopodobne. Każdy naciąga fakty, lub nie mówi całej prawdy. Załamana nie mówi wszystkiego, Jola deklaruje pomoc, a potem sie nie wywiązuje, Kubek we wcześniejszych wpisach była kontrowersyjna, ale dziś się zrehabilitowała. Tak, uwazam, że one istnieją.
      • naomi19 Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 13.12.13, 21:03
        trolle istnieją, to nie są zielone stworki piszące z magicznej krainy
        trolling to ... no chyba wiadomo co
        Załamana nie jest trollem, jest naciągaczką a t zupełnie coś innego
        Jola ma wielkie problemy ze sobą i próbuje pomagać, ale zawsze wychodzi jak wychodzi nie ma nosa do ludzi i okazuje się, że ktoś nie chce pomocy tylko sponsoringu i chce ją wydymać
        Kubek- inteligenta babka, która ma poukładane w głowie i nie boi się mieć własnego zdania, jednak z najbardziej szczerych i prostolinijnych osób
        • wioskowy_glupek Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 13.12.13, 23:32
          Nie, kubek to nudzący się gimbus albo totalny pustak na utrzymaniu bogatego męża, nic nie wiedzący o życiu ani o pracy.
          • naomi19 Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 14.12.13, 00:03
            nie, kubek to jedna z niewielu tutaj dobrze usytuowanych kobiet mających głowę na karku nie zastanawiająca się co będzie dobrze odebrane, a co źle.
            • gazeta_mi_placi Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 14.12.13, 10:35
              A Rafa?
            • claudel6 Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 15.12.13, 00:03
              dla mnie kubek jest odrzucająca. głowa na karku tylko w kwestii dbania o własny interes. gdyby wszyscy tak myśleli, to planeta dawno by zdechła, nie byłoby ruchów ekologicznych, organizacji charytatywnych, żadnych ngosów, żadnych ruchów obywatelskich. ona jest jak upiór z XIX wieku.
              • naomi19 Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 15.12.13, 16:19
                zdrowy egoizm to ZDROWY egoizm
                gdyby każdy umiał tak zadbać o siebie to świat byłby piękny

a Rafa- jak dla mnie ok babka, jedyna, której się chciało jechać przez pół miasta po głupie bony i jeszcze za to usłyszała, że jest idiotką i złodziejką. Kosmos.
        • noname2002 Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 15.12.13, 09:07
          Kubek- inteligenta babka, która ma poukładane w głowie i nie boi się mieć własn
          > ego zdania, jednak z najbardziej szczerych i prostolinijnych osób

Problem w tym, że jest wymyśloną przez siebie kreacją forumową.
      • claudel6 Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 14.12.13, 23:59
        kubek na 99% istnieje. tak własnie wyglada nasza finansowa elita.
    • kkalipso Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 13.12.13, 20:49
      Masz dużo racji mnie to już od dłuższego czasu nawet nie chce się czytać o udzielaniu się nie wspomnę.
      Sama nie wiem jak to jest czy troll przyciąga te superduper ematki czy ematki superduper chcą błysnąć kosztem trolla.

A tak odnośnie tematu to rozumiem pomaganie komuś kto wynajmuje mieszkanie i grozi mu wyrzucenie ale na Boga - nie komuś kto sobie z kredytem nie radzi , oddaj w do cholery mieszkanie i jakoś sobie trzeba radzić , a nie liczyć na pomoc bo zachciało się żyć ponad stan.Wynajmij i idź mieszkać na kilka lat do malutkiej garsoniery i kredyt jakoś się spłaci skoro jest tak trudno.
    • piepe Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 14.12.13, 00:26
      Mnie akurat to wszystko zastanowiło, a jestem pierwsza panaroiczka. Owszem, załamana wydaje się trollem, nikt normalny na ematce nie wywnętrza się w ten sposób, a stażystów w agorze multum, dla mnie to oczywista podpucha, ewentualnie kolejny klasyczny przypadek wyłudzenia. Natomiast ta akcja z przekazaniem bonów to jest coś w rodzaju kamienia milowego emtaki. Czyli przeniknięcie forum do reala, mimo ze 90% uczestniczek to emigracja. Już nie ważne dlaczego forum do reala przeniknęło, ale wierzę, ze to się stało. Forumowiczka w "ciemnych okularach" przekazała innej fizyczny przedmiot, namacalny dowód tego, ze forum ematka ma jakikolwiek związek z realemsmile Poza tym czytamy przecież o bidetach, zmienianiu dżinsów i pościeli codziennie, praktykującym ateizmie, zbieraniu psich kup do woreczków, wzywaniu policji do pijanego męza, niezaleznosci finansowej kobiety itd. Sam fakt, ze jakaś ematka w ogóle istnieje to coś niesamowitego. Przypuszczalnie nie miała akurat bidetu, dlatego nie chciała zdemaskowania, albo nie wyglądała na 18 lat i sie wstydziła, ale to i tak ogromny sukces, że doszło to zaaranżowanego spotkania dwóch ematek, oczywiście w pełnym kamuflarzu, pomijając torbę, nic specjalnego - zwykła torba z ładniutkim kolorystycznym połączeniem niemodnego juz motywu.
      Gazeta mi płaci pewnie przespał ten event i nie zrobił zdjęcuncertain
      • hellulah Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 17.12.13, 22:53
        BOSKIE!!!
    • czar_bajry Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 14.12.13, 00:36
      ja już przestałam wpisywać w wątki zakładane przez trolle co o tym myślę.
    • mvszka Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 14.12.13, 10:09
      Kurna, niby same tu na forum inteligentne, wykształcone wonske szpecjalistki w szerokich dziedzinach i korpo szczury. Niby wszystkie takie w kasze se nie dające dmuchać co to bogacza rozpoznają po węchu ze 100 m i nikomu się nie dadzą w konia zrobić....

kurczę, ja mam zupełnie inne przemyślenia, dużo mniej pozytywne wink
    • alexa0000 Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 14.12.13, 10:16
      A ja wierzę. Wierzę w istnienie Kubka i Rafy, i ich spotkanie. Na 100 %.
      Wierze w istnienie Załamanej, nie wiem, na ile trudna jest jej sytuacja.
      Wierze w istnienie Joli Kotki, nie mam za to pojęcia, dlaczego zwodzi dziewczynę.
      • edelstein Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 14.12.13, 10:30

Moje odczucia sa takie,ze zalamana jest b.rozczeniowa i to typ daj palec,wezme cala reke.Jolka obiecala jej dostarczenie produktow na wigilie,do wigilii szmat czasu,a ona robi zadyme.Piwiem szczerze gdybym zaiferowala pomoc i ktos zaczal tak po mnie jechac Jak zalamana po jolce to fige by ta osoba zobaczyla.
        Juz raz natknelam sie dokladnie na typ zalamanej i od tamtego czasu moje checi pomocy spadly so zera.Mam kupe ciuszkow po synu i jakos sie nie möge przemoc by je oddac,bo znow wyladuja na ebayu.

"Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst"
        • gazeta_mi_placi Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 14.12.13, 10:36
          Mi możesz oddać, mogę opłacić koszty wysyłki jak nie bardzo drogie, wystawię na Allegro, a kasa mi się przyda.
        • alexa0000 Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 14.12.13, 10:37
          Edel, ale nie wiesz, jak i czy bardzo Jola zwodziłą Załamana. Dla mnie to jest jakies dziwne. Jesli zamówiła, i mówi,że wysle dzis, jutro, pojutrze, za tydzien, za tydzien i trzy dni, to czemu nie wysłac po prostu potwierdzenie zamówienia do załamanej,żeby dziewczyna wiedziłał, że nie jest zwodzona? Kliknąc "przekaż" i przesłac, niech sobie nawet sama dzwoni i pyta o status przesyłki.
          • rosapulchra-0 Mogę się wypowiedzieć 14.12.13, 10:48
            w kwestii Joli.
            Załamana nie jest pierwszą osobą, którą Jola zwiodła. Dziewczyny już pisały o jej niesłowności. Na forum obiecywała ludziom pomoc lub prezenty, dostawała ich adresy, ale nie odsyłała obiecanych paczek. Dlaczego nadal się w to bawi, choć już dawno jej kłamstwa obnażono? Nie wiem. Trzeba o to Joli spytać.
        • guderianka Re: edel 15.12.13, 08:48
          a ja chętnie przyjmę ubranka chłopięce
          nie sprzedam
          • edelstein Re: edel 15.12.13, 14:57

Gude,one sa na 3-4latka,als Jak ci to pomoze to wysle napisz na priv
          • naomi19 Re: edel 15.12.13, 16:21
            jaki rozmiar?
            • edelstein Re: edel 15.12.13, 16:54

98-104
              • guderianka Re: edel 15.12.13, 18:39
                edel jeśli nie jest dla Ciebie problemem przetrzymanie jeszcze ubrań-to moglybyśmy poczekać do ok. czerwca ? Będziemy robić remont w pokoju dzieciaków-bo teraz nie ma szans żebym mogła wziąć ubranka gdyby miały czekać rok (Młody teraz nosi na 80/86), ale po remoncie będę miała miejsce. Odezwę się wtedy od razu na priv żeby nie wyciągać wątku-w razie co pisać na gazetowy czy masz jakiś inny ?
                • edelstein Re: edel 15.12.13, 19:26

Gude przejrze co mam wydaje mi sie,ze mniejszych niz 98nie mam,ale nie dam sobie reki uciac,bo ostatnio wszystko co za male wpychalam na tyl szafy.Moge przejrzec i dam ci znac.czy cos malego,mam,Jak tak to wysle te pasujace na twojego teraz,a reszte przetrzymam do lata.

"Geld bestimmt dein Ich, Geld bestimmt dein Sitz, Wo du grade bist, und wen du grade fickst"
                  • guderianka Re: edel 15.12.13, 20:03
                    oki, tak zróbmy
                    w razie odbieram pocztę gazetową
                    dzięki
                    • edelstein Re: edel 16.12.13, 11:19

Napisalam ci maila,doszedl?
                      • guderianka Re: edel 16.12.13, 12:33
                        dostałam wczoraj maila z namiarami na tego drugiego maila (wieczorem ok 21 chyba) i od tamtej pory nic innego nie dostałam
    • lauren6 Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 14.12.13, 13:32
      Nie wiem czy 0załamana jest trollem, czy nie. Możliwe, że nie jest, jej historia jest w dzisiejszych oczach dość prawdopodobna.

Jeśli rzeczywiście jest trollem to strollowała ematki idealnie. Pisząc o swoim trudnym życiu ośmieszyła wszystkie ynteligentne inaczej bywalczynie forum, które próbując zdemaskować trolla same osiągnęły dno dna i 10 metrów mułu. Tylko pogratulować niektórym, że bez żadnych zahamowań pochwaliły się na forum własną ignorancją i głupotą (np. obrona do upadłego tezy o braku darmowego internetu w PL czy świecenie niewiedzą o sytuacji kredytobiorców 10 lat temu) oraz skrajnym chamstwem (pozdrowienia dla gazeciarza).

Jolka - nie mam pojęcia na ile to byt wirtualny, a na ile prawdziwa osoba. Straszeniem prokuraturą rozbawiła mnie do łez big_grin

Kubek to już inny rodzaj trolla, który już kiedyś się skompromitował powoływaniem na znajomość z verdaną. Nawet te bony jej nie uratują. Każda klozetowa może kupić sobie okulary przeciwsłoneczne i zgrywać wielką damę wink
      • jola-kotka Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 14.12.13, 13:52
        Fajnie,tylko to znaczy,że się ubawiłaś nawet nie wiedżąc z jakiego powodu,wklej tu post gdzie straszyłam prokuraturą bo ja nic takiego nigdzie nie pisałam.
        • wioskowy_glupek Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 14.12.13, 14:08
          Straszyłaś prawnikiem, ale żeby być sprawiedliwym to 0załamana też Ci groziła.
          • ponis1990 Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 14.12.13, 14:19
            Jaka praca przez kuriera stracona? Pominęłam jakiś odcinek? big_grin To akurat dziwne jakieś.
            • wioskowy_glupek Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 14.12.13, 14:35
              Załamana twierdziła, że straci pracę bo musi czekać codziennie na kuriera od Joli xD Ponieważ codziennie miał być to się zwalniała z pracy i ją wywalą wink A teraz ponoć leci na lekach, bo nerwowo nie wytrzymują, że ją wywalą i spać nie może wink

Kosmos jakiś...
              • lauren6 Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 14.12.13, 14:43
                Podobno do zabawy włączyła się siostra joli, która wysyłała załamanej smsy, że kurier już jedzie z przesyłką i ma iść do domu na niego czekać. Skrupulatnie przeczytałam wątek to wiem, o!

Tylko jeszcze nie wiem za co zalamana jest straszona prokuratorem. Może moderatorzy wycięli jakieś najbardziej soczyste fragmenty historii?
                • jola-kotka Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 14.12.13, 14:46
                  No to bardzo źle wiesz.
                • wioskowy_glupek Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 14.12.13, 14:55
                  Przecież to są jakieś bzdury, kurier jeśli już to się kontaktuje z adresatem, ma nr. tel i można się z nim umówić na dowóz do pracy. To w teorii bo w praktyce wink żaden szanujący się kurier wcześniej nie dzwoni tylko zostawia paczkę u sąsiada - wsio...
          • jola-kotka Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 14.12.13, 14:29
            Prawnik kosztuje a ona podobno kasy nie ma. A tak serio to ja nikogo nie straszylam nie o to chodziło.
            Tak się stanie jeżeli ozałamana w przyszlym tygodniu nie przeprosi mnie na forum po otrzymaniu tego co chciała to wtedy założe sprawę o zniesławienie.Ja nigdy w życiu nikogo niczym nie straszyłam.
            • vre-sna Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 14.12.13, 14:39
              W Twojej wypowiedzi przeczysz sama sobie.
            • lauren6 Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 14.12.13, 14:46
              Jestem za!

Pewnie takie rozprawy są otwarte, więc przy okazji możemy zrobić zlot jematki. Nie jedna jematka odstawi dziecko od cyca i odda je na pare godzin teściowej czy też zwolni się z roboty pod pozorem śmiertelnej choroby, byleby przyjść do sądu i obejrzeć na żywo słynną jolę-kotkę zniesławioną przez byt forumowy.
            • kkalipso Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 14.12.13, 14:54
              A dlaczego teraz nie wkleisz kopi z pokwitowaniem zakupów z datą i kwotą dane osobowe wymaż , wytnij . To rozwiąże wszelkie wątpliwości .

Mnie się już zaczyna wydawać , że może piszesz sama ze sobą a załamana wcale nie istnieje smile
            • atteilow Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 14.12.13, 15:00
              Weź ... daj juz spokój, najlepiej wracaj na swoja planetę.
              • przystanek_tramwajowy Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 14.12.13, 15:05
                Na podstawie historii wszystkich przesyłek, które kiedykolwiek do mnie wysyłano, powiem tak: "Nie dotarły tylko te, które nigdy nie zostały wysłane."

---
                Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama.
            • kropkacom Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 15.12.13, 09:16
              Zniesławienie joli-kotki big_grin Fiu, fiu...
            • rosapulchra-0 Jolka, ty tu nikogo sprawą nie strasz :> 15.12.13, 15:02
              Sama masz za plecami więcej niż niejeden oszust. A myślisz, że dziewczyny nie mają maili od ciebie i obiecanek cacanek? Uważasz, że to nie jest oszustwo? I płazem ci przejdzie?
    • m_incubo Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 15.12.13, 00:07
      > 3. Kubek w coś tam - OJP naprawdę ktoś wierzy w istnienie takiego bezmózga ?

A czemu nie? Mniejsza o kubek, już twoje istnienie jest najlepszym dowodem, że wszystko możliwe.
      • wioskowy_glupek Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 15.12.13, 15:12
        Twoje istnienie jest dowodem na to że nie trzeba mieć wielkiego IQ żeby obsługiwać klawiaturę - pewnie to taki eksperyment naukowy wink Bywa dziecinko... No chyba że incubo to takie luźne nawiązanie do kuby, kubka czy czego tam jeszcze - to by pianę na pyszczku wyjaśniało wink
        • m_incubo Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 15.12.13, 17:15
          Za to w twoim przypadku IQ to pojęcie czysto abstrakcyjne. Kto przeprowadził na tobie lobotomię? Iluminaci? Jola-kotka? Opus Dei? Masoni? Cykliści?
          Incubo to nie od kuby, za to jasne od czego wioskowy_glupek kiss
          • wioskowy_glupek Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 15.12.13, 22:01
            kiss nie trafiłaś
    • haneke_29 Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 15.12.13, 14:38
      Jak dla mnie od J-K jedzie trollem na kilometr. Pomijając idiotyczność tych wypowiedzi, widać jak na dłoni, że wszystkie posty ustawione są pod wbicie kija w mrowisko i podkręcenie aktywności na forum. Nie mogłam się nadziwić, że niektóre dość poważne i rozsądne nicki wchodziły z nią w jakąkolwiek dyskusję...
      • kota_marcowa Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 15.12.13, 14:56
        Jak dla mnie, to bardziej zaburzona, niż troll.
        • naomi19 Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 15.12.13, 16:25
          a pamiętacie, jak kiedyś pisała, że wyrwie sobie wszystkie białe i zdrowe zęby, żeby wstawić implanty?
          • gazeta_mi_placi Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 16.12.13, 11:12
            Pisałam że Jolka Kotka to troll już na początku 2012 roku, choć wtedy początkowo niesłusznie oskarżałam ją o bycie Rosapulchrą.
            Jednakże to troll.
            • kota_marcowa Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 16.12.13, 12:45
              choć wtedy początkow
              > o niesłusznie oskarżałam ją o bycie Rosapulchrą.

O to nie tylko ja myślałam, że to alter ego Rosy tongue_out
              • gazeta_mi_placi Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 16.12.13, 16:00
                A w sumie kto to wie?
    • demonii.larua Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 15.12.13, 17:34
      > Zlitujcie się i przywróćcie mi wiarę w to forum - ja rozumiem, że to jematka al
      > e jednak...
      Cudów nie ma :F
      • kubekwkropki No i co wiejski nomen omen głupku? 16.12.13, 18:12
        Dziś spotkały się wirtualne byty i przekazały sobie wirtualne bony i pieniądze dla wirtualnej załamanej i kawę wirtualną wypiły i ustaliły wirtualnie co dalej.
        Bo przecież nikogo nie ma. Kubka nie ma, Rafy nie ma, załamanej nie ma i bonów nie ma.
        Tylko głupek jest. Wiejski.
        Nie liczę na przeprosiny dla mnie. Nawet ich sobie nie życzę. Ale Rafę i załamaną przeproś.
        • missmiriam1 Re: No i co wiejski nomen omen głupku? 16.12.13, 18:48
          kubekwkropki napisała:

> Dziś spotkały się wirtualne byty i przekazały sobie wirtualne bony i pieniądze
          > dla wirtualnej załamanej i kawę wirtualną wypiły i ustaliły wirtualnie co dale
          > j.
          > Bo przecież nikogo nie ma. Kubka nie ma, Rafy nie ma, załamanej nie ma i bonów
          > nie ma.
          > Tylko głupek jest. Wiejski.
          > Nie liczę na przeprosiny dla mnie. Nawet ich sobie nie życzę. Ale Rafę i załama
          > ną przeproś.

Kubku, zapomniałaś o Mambie, której też nie ma big_grin
          • wioskowy_glupek Re: No i co wiejski nomen omen głupku? 16.12.13, 18:55
            Nic o Mambie takiego nie pisałam
        • wioskowy_glupek Re: No i co wiejski nomen omen głupku? 16.12.13, 18:54
          Spokojnie, za co je niby mam przepraszać? Załamana jest sama sobie winna, trzeba było nie histeryzować tylko poddać się weryfikacji. Jej historii nigdy nie negowałam a wręcz przeciwnie jako jedna z niewielu jasno twierdziłam że jej historia JEŻELI CHODZI O ASPEKT MATERIALNY jest wiarygodna.

Co zaś do ciebie trollu to byłaś jesteś i będziesz obrzydliwa ze swoim stosunkiem do ludzi i podkreślaniem jak dużo masz kasy, rolowaniem pracowników na premiach i poniżaniem exa.

Zarzuciłam ci że jesteś wirtualnym tworem i twoje oraz Rafy spotkanie z mambą tego nie wyklucza. Już wcześniej mówiłam że Agorę stać na taki gest a stażyści w mediach w nie takich przekrętach i ustawkach udział biorą. To że któraś z was nie jest Jolką też nie jest niemożliwe. Także sorry ale ja swojej teorii o jednym wielkim trollowaniu nie zmienię.
          • kubekwkropki Re: No i co wiejski nomen omen głupku? 16.12.13, 19:10
            Reprezentujesz typowy dla ubogich duchem i portfelem pogląd: "jeżeli fakty są przeciwko mnie, tym gorzej dla faktów".
            Jeśli coś lub ktoś wykracza poza twój (ciasny) horyzont poznawczy - nie starasz się tego przyswoić i do tego dostosować swojego postrzegania świata - po prostu nie przyjmujesz tego do wiadomości, z uporem powtarzając - tego nie ma, tego nie ma, tego nie ma...Jak w tym dowcipie o żyrafie - "Salcia nie wierz własnym oczom, takie zwierzę nie istnieje, to niemożliwe...."
            Nie umiesz przyznać się do błędu ani wyciągnąć z niego wniosków na przyszłość. Inaczej mówiąc nie uczysz się na własnych błędach. To jedna z przyczyn, dla których biedni pozostają biedni. Nie ma dla Ciebie nadziei Głupku - biedny się urodziłeś i biedny umrzesz...Za to z wysoką samooceną tongue_out
            • wioskowy_glupek Re: No i co wiejski nomen omen głupku? 16.12.13, 19:29
              Ty reprezentujesz poziom typowy dla ludzi aroganckich prostackich i chamskich.

To jedna z przyczyn, dla któ
              > rych biedni pozostają biedni. Nie ma dla Ciebie nadziei Głupku - biedny się uro
              > dziłeś i biedny umrzesz...Za to z wysoką samooceną tongue_out

Bardzo prawdopodbne. O ile jednak jesteś prawdziwa to wolę jednak umrzeć biedna niż samotna i zadufana w sobie, przekonana o swojej zajebistości tylko dlatego że mam więcej kasy niż inni, a taki los cię czeka o ile nie zmienisz stosunku do ludzi. Śmierć, śmiercią ale, życie spedzane na rozmyślaniu jak kogoś okantować albo przeliczaniu forsy też jest dość puste. Miejmy jednak nadzieję, że jednak jesteś wytworem wirtualnym, wówczas jest jeszcze nadzieja że dobrze ci za twoje prowokacje płacą i kiedyś bedziesz mogła spełnić swoje fantazje.

A teraz idź lepiej przeparkować Suva, pomyśl jak okantować exa czy co tam jeszcze wymyślisz. Zdecyduj się tylko gdzie mieszkasz będziesz wiarygodna ; )
              • rosapulchra-0 Re: No i co wiejski nomen omen głupku? 16.12.13, 20:09
                Wioskowy, ogarnij się. Przeginasz, twój post nadaje się do kosza i klikam na niego.
          • atteilow Re: No i co wiejski nomen omen głupku? 16.12.13, 19:20
            Wiesz.... to jaki pogardliwy stosunek prezentujesz do załamanej odbiera Ci możliwość krytykowania kubka.
            • wioskowy_glupek Re: No i co wiejski nomen omen głupku? 16.12.13, 19:31
              ????
              • atteilow Re: No i co wiejski nomen omen głupku? 16.12.13, 20:03
                Kubek, nie ma zamiaru się spoufalać, czy zaprzyjaźniać, ona zwyczajnie zrozumiała trudną sytuację zalamanej i innych. Ona, pomimo bogactwa zrozumiała, wiele innych w tym Ty - nie.
                • wioskowy_glupek Re: No i co wiejski nomen omen głupku? 17.12.13, 22:49
                  To może jednak zrób wysiłek intelektualny i przeczytaj mój post na temat sytuacji załamanej ze zrozumieniem.
          • rosapulchra-0 Re: No i co wiejski nomen omen głupku? 16.12.13, 20:08
            Wioskowy, tak trudno ci po prostu powiedzieć - przepraszam, pomyliłam się??
            Zawiodłaś mnie.

Ja ze swojej strony przepraszam, że jaja sobie robiłam, bo to były tylko jaja, choć być może nie wyglądało dość wiarygodnie, ale po cichu wierzyłam w istnienie wszystkich pań. Zezłościła mnie rafa, która koncertowo po chamsku się zachowała i zupełnie niepotrzebnie. Gdyby normalnie odpowiadała, nie wzbudziłaby ani podejrzeń, ani agresji. Za swoją podejrzliwość i złość przepraszam, choć uważam, że rafa powinna choć słowo wyjaśnienia napisać.

Ale że wioskowy okazał się takim betonem?! shock
            Tego się nie spodziewałam..
    • atteilow Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 16.12.13, 18:59
      W kontekście relacji mamby ze spotkania z kubkiem i rafa, moze wioskowy glupku wypadałoby tu coś napisać? Jak i wszystkie pozostałe mu przytakujące...

Aaa... zalamanej istnienie tez zostalo potwierdzone

smile
      • wioskowy_glupek Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 16.12.13, 19:08
        Przecież napisałam wyżej, że spotkanie o niczym nie świadczy, jedyne co zostało potwierdzone to istnienie Załamanej.
      • nanuk24 Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 16.12.13, 19:21
        Eee, wieczna gosia tez na spotkania jezdzila, realna osoba bylawink
        Z drugiej strony tez teoria wioskowego glupka jakoby to wszystko ukartowane przez Agore jest przezabawnebig_grin
        • misterni Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 16.12.13, 19:26
          nanuk24 napisała:

Z drugiej strony tez teoria wioskowego glupka jakoby to wszystko ukartowane przez Agore jest przezabawnebig_grin

Jak cały głupek zresztą big_grin
    • kerri31 Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 16.12.13, 19:51
      Jezus.... wy nie macie co robić w życiu tylko śledzić każdy wątek na tym przeciętnym forum ??? I w dodatku przytaczać cytaty z wypowiedzi, wiedzieć o co kaman i tak dalej????
      Szok!
      • rosapulchra-0 Re: Nie wierzę w to co czytam... ogarnijcie się : 16.12.13, 20:11
        Co ty robisz w takim razie na tym przeciętnym forum?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka